موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

پابند الکترونیکی

پابند الکترونیکی

پابند الکترونیکی یا پابند حبس خانگی، از ابزارهایی است که به مدد فناوری­ های نوین، به حیطه امور قانونی وارد گردیده است و به منظور تحت نظارت قرار گرفتن محکومین، بنابر شرایطی، جهت برقراری و اجرای حبس خانگی به کار می ­رود و مبنای آن فناوری جی.پی.اس یا همان موقعیت­ یابی مکانی است؛ جالب توجه است که در سال 1400، دولت ایران تصمیم گرفته تا به طرز گسترده تری از این تکنولوژی استفاده نماید؛ حال قبل از اینکه به توضیح مفصل این تغییرات در شیوه حبس بپردازیم، مشاهده ویدئوی یک دقیقه ای زیر را حتماً به شما توصیه می کنیم.

 

جایگزینی پابندالکترونیک به جای زندان در بسیاری از جرایم طی سال 1400 (ادامه ویدئوی فوق کمی پایینتر درج گردیده است، از همراهی تان سپاسگزاریم)

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

کدام محکومین می ­توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟

 

همه چیز در خصوص پابند الکترونیکی (ادامه ویدئوی فوق)

 

پابند الکترونیک، امکان ردیابی و یافتن محدوده حضور محکومین در نقطه مکانی خاص یا میزان فاصله گرفتن از آن نقطه را، برای ماموران ناظر فراهم می­ آورد؛ در حقیقت این ابزار، در خصوص محکومینی که مرتکب جرائم تعزیری درجه پنجم تا هشتم هستند، با احراز شرایط مقرر در تعویقِ مراقبتی، قابلیت استفاده خواهد داشت.

قرار تعویق مراقبتی، قراری است که قاضی، با در نظر گرفتن ویژگی­ های فردی-اجتماعی، سابقه کیفری مرتکب و... صادر می ­نماید و در راستای اعمال جهات تخفیف مجازات، تعویقِ صدورِ حکمِ مجازات را تصمیم­ گیری می ­نماید.

راجع به شرایط این قرار، اکیداً توصیه می ­شود از وکلای مجموعه وکیل تلفنی که در تمامی جنبه ­های حقوقی موضوع، دارای تخصص علمی-تجربی هستند، مشاوره تلفنی و آنلاین کسب نمایید و با طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی، ابهامات خود را برطرف سازید.

 

نکته: هم­چنین، مطابق ماده 2 آیین ­نامه اجرایی مراقبت­ های الکترونیکی، متهمان مشمول بند چ ماده 217 ق.آ.د.ک، زندانیان تحت نظام نیمه آزادی، زندانیان شاغل در مراکز حرفه ­آموزی، افراد تحت شمول مواد 42 و 43 ق.م.ا، با احراز برخی شرایط، می­ توانند از پابند الکترونیکی استفاده نمایند.

 

آیا رضایت زندانی جهت استفاده از پابند الکترونیک شرط است؟

بنابر ماده 62 ق.م.ا، با تشخیص و تصمیم دادگاه، هم­چنین در صورت رضایت محکوم، اجرای حکم حبس خانگی در محدوده مکانی مشخص، با استفاده از پابند الکترونیکی مذکور و تجهیزات مرتبطِ آن، ممکن می­ گردد.

در خصوص مسائل حقوقی که اهمیت و میزان تاثیرگذاری آن در زندگی فردی_اجتماعی افراد و امکان پایداری عواقب تصمیم ­گیری­ های نابجای آن، بر همگان آشکار است؛ مراجعه به صاحبان علم و تجربه حقوقی، بهترین انتخاب و عملی اصلح است که به طرز چشمگیری عواقب ناخواسته و پیش­بینی نشده را می­ کاهد.

بنابر موارد فوق، توصیه اکید متخصصان حقوقی مجموعه وکیل تلفنی، جهت آگاهی از شرایط اجرای حبس خانگی، قرار تعویق مراقبتی، رضایت زندانی از پابند الکترونیکی و...، دریافت مشاوره­ های حقوقی لازم از وکلای کاردان می­ باشد.

 

آیا زندانی مهریه، می­ تواند از پابند الکترونیک استفاده نماید؟

 

dowry prisoners uses shackles after wards

تبدیل آنلاین زندانی مهریه به حبس خانگی مهریه به صورت تضمینی و فوری

 

علاوه بر موارد فوق ­الذکر، محکومان جرائم تعزیری درجه 5 تا 8 (اختصاراً، محکومین به حبس بین 3 ماه تا 5 سال)، می ­توانند طی شرایطی، از پابند الکترونیکی استفاده نمایند؛ هم­چنین با تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، امکان استفاده از پابند الکترونیکی، طی شرایطی، برای محکومینِ حبس­ های درجه 2، 3 و 4 نیز، ممکن است.

 

تذکر (بسیار مهم): مطابق قوانین جدید، افرادِ دارای دیونِ مالی راجع به مهریه، نفقه و... (حسب شرایط) حبس نمی­ شوند؛ مگر در صورت فرار از دین یا پرداخت آن که در این صورت، امکان صدور حکم حبس تعزیری درجه هفتم وجود دارد؛ بنابراین زندانی مهریه محکوم به حبس تعزیری درجه 7 می­ تواند، استفاده از پابند الکترونیکی را تقاضا نماید.

 

آیا محکومین به پرداخت دیه ناشی از جرائم غیر عمد، می­ توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟

مطابق مطالب فوق ­الذکر و بنابر قوانین، استفاده از پابند الکترونیکی برای محکومین جرائم تعزیری ممکن است و در جرائم شامل حدود، قصاص و دیات، این امکان منتفی است؛ البته، در خصوص محکومین به پرداخت دیه، با توجه به رای ش.764 دیوان عالی کشور، در جرائم غیر عمد تا 2 سال حبس، دادگاه مکلف به صدور مجازاتِ جایگزینِ حبسِ مذکور در ماده 64 ق.م.ا است.

جهت آگاهی بیشتر حتماً با وکلای کیفری آنلاین ما به صورت 24 ساعته ارتباطی ارزان و با کیفیتی تضمینی را تجربه نمایید.

 

هزینه پابند الکترونیک برای زندانی چقدر خواهد بود؟

 

cost of electronic shackles for prisoners

ثبت نام آنلاین پابند الکترونیکی حبس خانگی ارزان به صورت 24 ساعته

 

قیمت پابند الکترونیکی در سال 1400 و هزینه تامین و تهیه آن، بر مبنای کشور سازنده، کارایی و انواع آن متفاوت است؛ امری که سایر هزینه­ های نگهداری، تعمیرات احتمالی و ...، را نیز متاثر می ­سازد؛ به همین سبب، جهت اجرای حبس خانگی، از زندانی مبلغ یا سفته ­ای به عنوان ضمانت دریافت می­ گردد که با اتمام دوران مجازات و عودتِ پابند، مبلغ مذکور نیز به زندانی برگردانده می ­شود.

پابند الکترونیکی مذکور، هیچ‌گونه کاربرد عمومی نداشته و صرفاً جهت اعمال مجازات حبس و تحت نظارت داشتن محکومین کاربرد دارد؛ بنابراین هرگونه خرید و فروش عمومی یا خرید آنلاین پابند منتفی است.

علاوه بر موارد فوق، اجرای طرح حبس الکترونیک، هزینه ­های دیگری را شامل می ­شود که زندانی بایستی از عهده آن برآید؛ در این خصوص، دریافت خدمات حقوقی و مشاوره­ای تلفنی و آنلاین از موسسه وکیل تلفنی، توصیه می­گردد.

 

قوانین ناظر بر پابند الکترونیک چیست؟

علاوه بر قانون مجازات اسلامی، قانون آیین دادرسی کیفری و دیگر قوانین که ناظر بر شناسایی محکومینی است که امکان استفاده از پابند الکترونیک را در عوض حبس در زندان خواهند داشت؛ آیین­نامه اجرایی پابند الکترونیک، به طور خاص به این امر پرداخته است.

هم­چنین هرگونه اختلال، تخریب، شکستن، دسترسی غیر مجاز و ... در سامانه نرم ­افزاری یا سخت­ افزاریِ مربوط به مراقبت الکترونیک، حسب مورد طبق قانون جرائم رایانه ­ای قابل پیگیری است و با متخلف برخورد قانونی می­ گردد؛ هم چنانکه، قانون مجازات اسلامی (فصل هفتم: فرار محبوسین قانونی و اخفای مقصرین) را نیز شامل می ­شود.

 

بررسی فوری و 24 ساعته سامانه ابلاغ زندانیان

ارائه خدمات ثبتی ارزان و 24 ساعته به خانواده زندانیان

کارآگاه خصوص تضمینی برای کشف جرم

تحریر ترکه فوری و 24 ساعته برای زندانیان گرامی

حل فوری مشکلات حقوقی فروش سهم الارث در ایام حبس

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام میتونم‌تانرفتم‌توازپابنداستفادکنم‌الان‌باوثیقه‌بیرونم‌‌حکم‌اومد۳سال
سلام من جمعا ۵۴ ماه حبس که ۲۴ ماه از ان تعزیری و۳۰ماه تعلیقی است درخواست پابند دادم قبول نمیکنند سنم ۵۷سال وبیماروفاقد سابقه میباشم پس قانون حمایتی ندارد اگر قانون هست چرا اجرا نمیشود
سلام لطفا راهنمایی کنید چجوری درخواست افزايش محدوده بزنم محدودهٔ من ۵۰۰متر زندگی کردن واسم خیلی سخته
با سلام و عرض ادب، پابند الکترونیکی یا پابند حبس خانگی، از ابزارهایی است که به مدد فناوری­ های نوین، به حیطه امور قانونی وارد گردیده است و به منظور تحت نظارت قرار گرفتن محکومین، بنابر شرایطی، جهت برقراری و اجرای حبس خانگی به کار می ­رود و مبنای آن فناوری جی.پی.اس یا همان موقعیت­ یابی مکانی است؛ در سال ۱۴۰۰، دولت ایران تصمیم گرفته تا به طرز گسترده تری از این تکنولوژی استفاده نماید؛محکومان جرائم تعزیری درجه ۵ تا ۸ (اختصاراً، محکومین به حبس بین ۳ ماه تا ۵ سال)، می ­توانند طی شرایطی، از پابند الکترونیکی استفاده نمایند؛ هم­چنین با تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، امکان استفاده از پابند الکترونیکی، طی شرایطی، برای محکومینِ حبس­ های درجه ۲، ۳ و ۴ نیز، ممکن است.
با سلام پابند الکترونیکی یا پابند حبس خانگی، از ابزارهایی است که به مدد فناوری­ های نوین، به حیطه امور قانونی وارد گردیده است و به منظور تحت نظارت قرار گرفتن محکومین، بنابر شرایطی، جهت برقراری و اجرای حبس خانگی به کار می ­رود و مبنای آن فناوری جی.پی.اس یا همان موقعیت­ یابی مکانی است؛ جالب توجه است که در سال ۱۴۰۰، دولت ایران تصمیم گرفته تا به طرز گسترده تری از این تکنولوژی استفاده نماید؛
درود و عرض ادب به همراهی شما کاربران گرامی مفتخریم تکنولوژی به زندان ها هم وارد شد! این روزها و با رشد چشمگیر استفاده جی پی اس ها برای حفظ امنیت و ردیابی اتومبیل، افراد و اشیا ارزشمند، نیروی انتظامی هم با وضع قوانین تازه به فکر استفاده از ردیاب در محیط زندان ها و حتی خارج از این فضا افتاده است. پابند الکترونیک مجرمین از جمله دستگاه های به خصوصی است که در سراسر دنیا برای کنترل و ردیابی مجرمین و زندانیان استفاده می شود. اگر شما هم دوست دارید در مورد این تکنولوژی جدید و منحصر به فرد که به عنوان یک محصول امنیتی و کنترل گر که وارد بازار شده اطلاعات لازم کسب کنید، همراه سایت وکیل تلفنی باشید. ردیاب مچی زندانیان به عبارتی یک وسیله کوچک شبیه پابند معمولی است که به قسمت مچ پای افراد بسته می شود. این ابزار برای کنترل رفت و آمد محدود زندانیان در منطقه زندان و یا محیط های خارج از آن استفاده می شود. شکل ظاهری این پابند شبیه ساعت های دیجیتال است و وزن سنگین و حتی ظاهر عجیبی هم ندارد.
در قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 نهاد‌های جدیدی به منظور کاستن از تعداد محکومان به حبس، پیش‌بینی و راهبرد‌های مربوط به کاهش جمعیت کیفری در 6 نهاد پیش‌بینی شد که از جمله این نهاد‌ها معافیت از کیفر، تعویق صدور حکم، تعلیق اجرای مجازات، نظام نیمه‌آزادی، قرار گرفتن تحت نظارت سامانه‌های الکترونیکی است. زندانی در چه شرایطی می‌تواند از پابند الکترونیکی استفاده کند؟ طرح نظارت الکترونیکی نخست در قانون مجازات اسلامی مصوب 92 مورد پیش بینی قرار گرفت، به موجب ماده 62 قانون مذکور در جرائم تعزیری از درجه پنج تا درجه هشت، دادگاه می‌تواند در صورت وجود شرایط مقرر در تعویق مراقبتی، محکوم به حبس را بارضایت وی در محدوده مکانی مشخص تحت نظارت سامانه الکترونیکی قرار دهد، لذا کسانی که مشمول حبس تا 5 سال هستند و یا جزای نقدی تا 18 میلیون تومان دارند در صورت وجود سایر شرایط مشمول این سامانه قرار می‌گیرند. با اجرای این طرح محکومین به حبس با رضایت خود زندانی و در محدوده مشخص سامانه الکترونیکی تحت نظارت قرار می‌گیرند. این دستگاه مانند "جی پی اس" عمل کرده و توسط سیستم مانیتورینگ در تهران کنترل می‌شود در صورت هرگونه دستکاری قابل مشاهده است و به زندانی تذکر و هشدار داده می‌شود و اگر فرد به هشدار‌ها بی‌اعتنا باشد، به قاضی دادگاه اعلام خواهد شد تا اقدامات لازم در این خصوص اتخاذ شود. البته هدف در استفاده از سامانه‌های الکترونیکی، صرفا کاهش جمعیت کیفری نیست بلکه در برخی جرایم سبک‌تر، جدا کردن فردی که به هر دلیل خطایی از او سر زده از خانواده، آسیب‌های مختلفی برای فرد، خانواده و جامعه دارد و اگر تحت کنترل سامانه‌های الکترونیکی قرار گیرد ضمن جلوگیری از خطای مجدد، می‌توانند به زندگی خود ادامه دهند. فرم‌هایی که به زندان ارائه شده تا در اختیار زندانیان قرار گیرد در یک قسمت دارای آیتمی است که فرد می‌تواند محدوده‌ای را که می‌خواهد تحت مراقبت قرار گیرد پیشنهاد کند. بیان محدوده، برای این است که بعدا قاضی در صدور حکم به نحوی عمل نکند که فرد در عسر و حرج قرار بگیرد یعنی محل تردد این فرد از محل کار به محل سکونت خود را مدنظر قرار دهد. درخواست بعد از اینکه به زندان ارائه شد از طریق مقامات زندان با نظر موافق به قاضی اجرای احکام ارائه می‌شود و قاضی اجرای احکام به همراه پرونده درخواست زندانی را با نظر موافق نزد قاضی صادرکننده حکم قطعی که (ممکن است دادگاه کیفری 2 یا دادگاه تجدیدنظر باشد) ارسال می‌کند. طبق ماده 553 و 554 قانون آیین دادرسی کیفری، قاضی حکمی صادر می‌کند مبنی بر اینکه باقیمانده دوران محکومیت فرد تحت مراقبت الکترونیک در محدوده‌ای که با موافقت محکوم‌علیه تعیین شده است سپری شود و البته قاضی می‌تواند دستورات و تدابیری را نیز ذکر کند. پرونده نزد قاضی اجرای احکام برمی‌گردد و قاضی اجرای احکام مراتب را به زندان اعلام می‌کند و به زندان دستور می‌دهد که فردی را از زندان به مرکز مراقبت الکترونیک زندان معرفی کنند. در آنجا فرد وثیقه‌ای را که به مبلغ دو میلیون و 200 هزار تومان تعیین شده است تودیع می‌کند و بعد از آموزش لازم پابند بر روی پای فرد نصب می‌شود. بعد از هماهنگی بین پابند با سرو مرکزی در اتاق مانیتورینگ فرد آزاد است که دوران محکومیت خود را خارج از زندان سپری کند. در مورد افرادی که خارج از زندان هستند و احیانا پرونده‌ای دارند که به زودی جلسه محاکمه تشکیل خواهد شد خود فرد متهم یا وکیل وی می‌تواند این پیشنهاد را به قاضی صادر کننده حکم بدهد. در جایی که قاضی احراز کرد و صلاح دید برای متهم از مجازات حبس استفاده کند، می‌تواند به فرد متهم پیشنهاد کند که با تعیین محدوده در همان جلسه، حکم مقتضی را در محدوده مورد نظر صادر کند و پرونده بعد از قطعیت رای به اجرای احکام ارسال شود. در مواردی که فرد به دلیل عجز از معرفی کفیل و یا تودیع وثیقه در زندان به سر می‌برد قاضی اجرای احکام به زندان اعلام می‌کند که فرد به مرکز مراقبت الکترونیک برای اجرای رای اعزام شود، ولی اگر فرد در دوران اتهام با تودیع وثیقه یا معرفی کفیل آزاد باشد، زندان این فرد را احضار می‌کند و بعد از معرفی به مرکز مراقبت الکترونیک، احراز هویت صورت می‌گیرد و بقیه فرایند سپری می‌شود.
ضمن سلام و تشکر از راهنمایی شما متخصصین احکام : بنده جانباز 25 درصد جنگ و با توجه به دو مورد بستری در دو بیمارستان مختلف و خلاصه پرونده بستری در بیمارستان اعصاب و روان و گواهی پزشک : اضطراب / بی قراری / افسردگی /بی خوابی / فراموشی / پرخاشگری / اختلال در عملکرد اجتماعی و شغلی و خانوادگی میباشم . حال بدلیل مصرف شیره تریاک از طرف دادگاه محکوم به 9 ماه حبس تعزیری و مبلغ 8/000/000 تومان جریمه نقدی در حق دولت (( یک ماه قبل)) محکوم قطعی شدم / ((( آیا در حال حاضر ))) وکیل میتواند قاضی را متقاعد به جایگزین پابند الکتریکی و یا جریمه نقدی و یا هر چیزی بجز حبس جایگزین زندان کند ؟ سپاس

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی