موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

اعتراض به تصمیم واحد ثبتی

اعتراض به تصمیم واحد ثبتی

منظور از افراز، تقسیم یک ملک مشاع بین تعدادی از شرکا است و زمانی این بحث پیش می آید که بین شرکا برای تقسیم ملک، توافقی وجود نداشته باشد؛ در این مقاله می خواهیم به بررسی چیستی افراز و واحد ثبتی و نحوه اعتراض به تصمیم واحد ثبتی بپردازیم. همچنین بررسی می کنیم که مال مشاع چگونه افراز می شود؛ مدارک لازم جهت افراز مال مشاع، اعتراض به تصمیم واحد ثبتی، هزینه افراز مال، عدم قابلیت افراز ملک و غیره نیز توضیح داده خواهند شد؛ اما قبل از ادامه مطالعه مطلب، به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

توصیه های یکی از وکلای خانم در خصوص امور رایج ثبتی

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

واحد ثبتی چیست؟ اعتراض به تصمیم واحد ثبتی در خصوص افراز چگونه است؟

 

registry unit concept

آموزش اعتراض اصولی به تصمیم واحد ثبتی

 

اداره ثبت اسناد و املاک کشور، در حوزه هر شهرستان فعالیت می نماید؛ حیطه فعالیت آن انواع امور مختلف حقوقی است که برای بررسی آنها صلاحیت لازم را داشته باشد. این نهاد برای بررسی راحت تر این امور حقوقی به واحدها و بخش های مختلفی تقسیم شده است که یکی از آن ها، واحد افراز ثبتی می باشد.

واحد افراز ثبتی بررسی یکی از شایع ترین امور حقوقی را بر عهده دارد، یعنی تقسیم املاک مشاع بین مالکین آن ملک. پس از وصول درخواست به اداره ثبت اسناد و املاک، پرونده به واحد افراز ثبتی ارجاع داده شده و آن ها کارشناسی را جهت بررسی ملک مورد نظر تعیین می نمایند تا قابل افراز بودن ملک، دستور تقسیم و در نهایت رای تفکیک ملک را صادر نمایند.

در صورتی که هر یک از طرفین به تصمیم اتخاذ شده از طرف واحد افراز ثبتی اعتراضی داشته باشند، برای اعتراض به تصمیم واحد ثبتی، باید به یکی از دادگاه های قوه قضاییه در حوزه قرار گیری ملک مراجعه کرده و نسبت به اعتراض به تصمیم واحد ثبتی اقدام نمایند.

 

اداره ثبت و صلاحیت آن در افراز املاک چگونه بررسی می شود؟

 

 

منظور از صلاحیت، شایستگی است؛ به این معنا که برخی از اختیارات قانونی به یک مامور رسمی اعطا شود؛ مرجعی که در انجام یک امر صلاحیت لازم را داشته باشد، می تواند با استفاده از حقی که به او عطا شده در چهارچوب قانونی کلیه اقدامات خود را پیش ببرد.

با توجه به همین تعریف و توضیحات، اداره افراز ثبتی نیز طبق ماده یک قانون افراز و فروش املاک مشاع، این حق را دارد که با در نظر گرفتن قوانین و مقررات مربوط به املاک، ملک مورد تقاضا را افراز نماید.

 

واحد افراز ثبت چیست؟

 

registry above unit concept

وکیل خوب برای پرونده واحد ثبتی

 

همانطور که توضیح داده شد، واحد افراز ثبت یکی از زیرمجموعه های اداره ثبت اسناد و املاک کشور است و وظیفه دارد تا املاک مشاع را طبق شرایط مشخصی بین شرکا و مالکین آن تقسیم نماید.

اداره ثبت اسناد و املاک کشور در تمامی شهرستان ها شعبه دارد و این سبب می شود تا در هر شهر و شهرستانی که باشید بتوانید با مراجعه به واحد افراز ثبتی حاضر در محدوده ی قرارگیری ملک مشاع، برای افراز آن اقدام نمایید؛ در صورت اعلام درخواست افراز، کارشناسی برای بررسی ملک اعزام شده و پس از انجام بررسی های لازم، در نهایت تصمیم به افراز ملک صادر خواهد شد.

 

تقسیم مال مشاع چگونه است؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

منظور از مال مشاع، اموالی است که بیش از یک مالک داشته باشند؛ تقسیم اموال مشاع در روال پرونده های قانونی بر اساس ضوابط و قواعد مشخصی صورت می گیرد.

قانونگذار این حق را به مالکین داده است که برای افراز ملک بین خود از توافق استفاده نموده و از این طریق، ملک را بین خود را تقسیم نمایند؛ اما در صورتی که شرکا نتوانند برای افراز ملک به توافق برسند، می توانند به واحد افراز ثبتی مراجعه کرده و پرونده را از این طریق پیگیری نمایند که در ادامه در مورد روند افراز مال مشاع  و همچنین اعتراض به تصمیم واحد ثبتی در زمینه افراز، توضیح داده خواهد شد.

 

مدارک لازم برای افراز مال مشاع

 

Essential documents for collective property

مشاوره حقوقی فوری اعتراض به تصمیم واحد ثبتی

 

برای پیگیری فرآیند افراز ملک به طور کلی تنها  به کارت ملی و کارت عابر بانک نیاز است؛ کارت ملی جهت احراز هویت به کار رفته و کارت عابر بانک نیز برای پرداخت هزینه دادرسی استفاده خواهد شد.

 

مدارک و منضمات مورد نیاز اسناد و امور ثبتی جهت طرح دعوای اعتراض به تصمیم

 

 

مدارک مورد نیاز برای طرح ادعای اعتراض به تصمیم واحد ثبتی به طور کلی شامل کارت ملی جهت احراز هویت و همینطور کارت عابر بانک برای پرداخت هزینه دادرسی می باشد؛ البته به همراه داشتن یک تصویر تایید شده از سند مالکیت و همینطور تصمیم واحد ثبتی نیز اختیاری بوده و می تواند فرآیند اعتراض به تصمیم واحد ثبتی را تسهیل نماید.

 

در صورتی که یکی از این اسناد اختیاری را نداشته باشید، می توانید یکی از این دلایل را ارائه بفرمایید:

  1. تحقیقات محلی.
  2. معاینه محلی.
  3. درخواست جلب نظر کارشناس.
  4. شماره پرونده استنادی.
  5. اتیان سوگند.
  6. سایر دلایل و مستندات.
  7. درخواست استعلام.
  8. استماع شهادت شهود و مطلعین.

توجه: منظور از اتیان سوگند، قسم خوردن و سوگند یاد کردن در دادگاه است.

 

نحوه رسیدگی به اعتراض به تصمیم واحد ثبتی در خصوص افراز در دادگاه

 

way of facing the objection with registry in court

اعتراض آنلاین و فوری به تصمیم واحد ثبتی

 

وقتی شما درخواستی مبنی بر افراز یک ملک مشاع مطرح می کنید، این درخواست شما وارد مراحل قانونی شده و در واحد ثبتی توسط بررسی های کارشناسانه تصمیم گیری می شود که ملک مورد نظر شما قابل افراز باشد و در صورتی که ملک قابل افراز باشد، تصمیم به افراز آن صادر خواهد شد.

تا 10 روز بعد ار اعلام این تصمیم، مالکین می توانند جهت اعتراض به تصمیم واحد ثبتی آن به دادگاهی که صلاحیت لازم را داشته باشد، مراجعه نمایند.

خواهان دعوا در اعتراض به تصمیم واحد ثبتی، هر یک از شرکایی خواهند بود که به تصمیم اخذ شده توسط واحد ثبتی اعتراض داشته و خواهان بررسی مجدد هستند. دادخواست مربوط به اعتراض به تصمیم واحد ثبتی باید به یکی از دادگاه های واقع شده در حوزه ی ملک تقدیم گردد.

روال قضایی رسیدگی به چنین پرونده هایی اینطور است که دادگاه ابتدا برای رسیدگی به پرونده وقت تعیین کرده و در جلسه رسیدگی، به بررسی آخرین وضعیت ثبتی از ملک می پردازد و تاریخ ابلاغ تصمیم واحد ثبتی نیز استعلام می شود؛ قرار ارجاع امر به کارشناسی صادر خواهد شد و کارشناس وظیفه دارد بررسی کند که آیا ملک قابل افراز هست یا خیر.

طرفین می توانند علاوه بر اعتراض به تصمیم واحد ثبتی، به نظر کارشناس نیز اعتراض داشته باشند؛ در نهایت رای دادگاه نیازی به صدور قرار اجرایی و اجراییه نخواهد داشت و صرفاً اعلامی خواهد بود.

 

مدت زمان افراز ملک

 

whatsapp dowry legal advice

 

پرونده های مربوط به افراز مال مشاع و اعتراض به تصمیم واحد ثبتی می توانند از زمانبر ترین و طولانی ترین پرونده های دادگاهی به شمار بروند چرا که رای نهایی بر اساس نظر کارشناسی اعلام شده و با وجود مواد و تبصره های مشخص، رای و نظر کارشناس اهمیت زیادی دارد که ممکن است با طرفین دعوا اختلاف داشته و منجر به طولانی شدن فرآیند بررسی پرونده در دادگاه شود.

 

ابطال صورتجلسه افراز

 

Proceedings of above cancelling's

نحوه وارد کردن اعتراض به تصمیم واحد ثبتی

 

دعوی ابطال صورتجلسه افراز زمانی مطرح می شود که یکی از طرفین دعوا نسبت به رأی صادر شده اعتراض داشته باشند؛ تا زمانی که صورت مجلس تفکیکی تنظیم نشده باشد و یا سند رسمی صورت مجلس، به ثبت نرسیده باشد، می توانید برای اعتراض به تصمیم واحد ثبتی اقدام نمایید و تنها در صورتی قابل پیگیری خواهد بود که شرایط ابطال صورتجلسه وجود داشته باشد.

 

هزینه افراز مال مشاع

 

 

طبق ماده 150 قانون اساسی، تعیین هزینه افراز بر اساس ارزش معاملات روز تعیین می گردد؛ هزینه افراز هم مانند هزینه تفکیک، مطابق ماده 3 قانون افراز و فروش املاک مشاع، در زمان اجرای تصمیم قطعی افراز دریافت می گردد.

 

عدم قابلیت افراز ملک

املاک غیر قابل افراز طبق ماده 4 قانون افراز و فروش املاک، در صورت که تصمیم در مورد غیر قابل افراز بودن ملک قطعی باشد، با تقاضای هر یک از مالکین و به دستور دادگاه شهرستان مورد نظر، برای فروش گذاشته می شود.

 

نکات مهم در دعوای اعتراض به تصمیم واحد ثبت در خصوص افراز

 

conflicts of objecting the registry unit

وکیل متخصص دعاوی املاک مشاع و شریکی

 

در خصوص دعوای اعتراض به تصمیم واحد ثبتی، قرار ارجاع پرونده به یک کارشناس رسمی دادگستری در همان اولین جلسه ی رسیدگی به پرونده در دادگاه صادر خواهد شد و همانطور که گفته شد، تصمیم نهایی بر اساس نظر کارشناس اتخاذ می گردد.

اگر اعتراضی به حکمی که در نهایت برای افراز یا عدم افراز ملک صادر می شود وجود داشته باشد، این اعتراض نیز در دادگاه تجدیدنظر استان قابل پیگیری است.

این نکته نیز شایان ذکر است که برخی از دادگاه ها تنها در صورتی اعتراض به تصمیم واحد ثبتی را می پذیرند که ملک از طرف آنها، غیر قابل افراز معرفی شده باشد و پرونده هایی در خصوص املاکی که قابل افراز باشند را، نخواهند پذیرفت.

حتما پیش از شروع پروسه حقوقی، جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزییات روند اعتراض به تصمیم واحد ثبتی و یا اقدام جهت افراز یک ملک، از یک مشاوره حقوقی کمک بگیرید. امروزه امکان مشاوره حقوقی تلفنی نیز فراهم شده است تا شما در هر مکانی که هستید بتوانید از پرسش و پاسخ فوری حقوقی با وکلای ماهر بهره مند شوید. امکان مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی و فوری و 24 ساعته نیز در وکیل تلفنی فراهم شده است تا روال حقوقی پرونده های قضایی را برای شما راحت تر نماید.

 

حل فوری و 24 ساعته تمامی دعاوی ثبتی

بررسی آنی اسناد دفاتر اسناد رسمی

مشکلات نادر و رایج با بیمه شخص ثالث

اورژانس وکالت 24 ساعته

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع اوراق حقوقی

نگارش فوری دادخواست جلب شخص ثالث دعوی ثبتی

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام وقت بخیر در خصوص موضوع ثبت باید با وکیل متخصص در این امور مشاوره دریافت کنید موسسه وکیل تلفنی بصورت کاملا ۲۴ ساعته وبا کمترین هزینه و سریع ترین زمان آماده خدمت رسانی به شما هستند و تا احقاق حق همراهتان هستند
سلام، داره ثبت اسناد و املاک کشور، در حوزه هر شهرستان فعالیت می نماید؛ حیطه فعالیت آن انواع امور مختلف حقوقی است که برای بررسی آنها صلاحیت لازم را داشته باشد. این نهاد برای بررسی راحت تر این امور حقوقی به واحدها و بخش های مختلفی تقسیم شده است که یکی از آن ها، واحد افراز ثبتی می باشد. واحد افراز ثبتی بررسی یکی از شایع ترین امور حقوقی را بر عهده دارد، یعنی تقسیم املاک مشاع بین مالکین آن ملک. پس از وصول درخواست به اداره ثبت اسناد و املاک، پرونده به واحد افراز ثبتی ارجاع داده شده و آن ها کارشناسی را جهت بررسی ملک مورد نظر تعیین می نمایند تا قابل افراز بودن ملک، دستور تقسیم و در نهایت رای تفکیک ملک را صادر نمایند. در صورتی که هر یک از طرفین به تصمیم اتخاذ شده از طرف واحد افراز ثبتی اعتراضی داشته باشند، برای اعتراض به تصمیم واحد ثبتی، باید به یکی از دادگاه های قوه قضاییه در حوزه قرار گیری ملک مراجعه کرده و نسبت به اعتراض به تصمیم واحد ثبتی اقدام نمایند.
با سلام املاکی که به صورت مشاع بین دو یا چند نفر وجود دارند و سهم هریک از این شرکاء به درستی مشخص نشده باشد، هر یک از این افراد می توانند برای افراز ملک مورد نظر از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک قسمت افراز ثبتی اقدام نمایند. درخواست افراز این املاک می تواند از طرف تمامی شرکاء و یا از طرف یکی از آنان صورت گیرد. اداره ثبت ضمن بررسی موضوع مورد تقاضا و با انجام مراحل اداری و جلب نظر کارشناسی در این زمینه اقدام به افراز ملک مورد نظر می نماید. تصمیم اداره ثبت و نحوه افراز ملک چنانچه مورد اعتراض از طرف هریک از شرکاء قرار گیرد می بایست از طریق شکایت به مراجع قضایی پیگیری شود. هرچند در برخی از موارد مشاهده می شود که دادگاه های حقوقی فقط در خصوص غیر قابل افراز بودن املاک اقدام به پذیرش دعوا می نمایند اما قاعده کلی و قانونی در این راستا این است که اعتارض به نحوه افراز املاک قابل افراز نیز از طریق مراجع قضایی پیگیری شود. روند رسیدگی و مراحل آن برای املاکی که افراز آنها مورد اعتراض است در دادگاه حقوقی صورت می گیرد، زمینه اعتراض به آراء صادره از دادگاه های بدوی نیز برای این افراد فراهم است و می توانند از طریق دادگاه های تجدید نظر به آرای صادره اعتراض نموده و تقاضای رسیدگی داشته باشند. دادگاه های حقوقی محل وقوع ملک صالح به رسیدگی در این زمینه خواهند بود.
سلام خسته نباشید ... بنده به نوبه خود واقعا تشکر میکنم از مجموعه خوب وکیل تلفنی اعم از کارمندان و وکلا و مدیریت محترم که در این شرایط سخت اقتصادی و همینطور آلودگی هوا و ترافیک و ... به صورت شبانه روزی با مبالغ واقعا جزیی در کنار مردم هستند . بسیار از تلاش ها و حمایت های شما عزیزان ممنون و سپاسگزاریم .
زمانی که مراحل ثبت ملک انجام می گیرد، ملک ثبت می گردد اما چنانچه فرد و یا افرادی نسبت به ثبت ملک معترض باشند اعتراض خود را تحت عنوان دعوای اعتراض بر ثبت عنوان می نمایند. دعوای اعتراض بر ثبت از سوی افرادی مطرح می گردد که در ملک ثبت شده ، خود را جزئا و یا کلا ذینفع بدانند. از این رو نسبت به حق خویش اقامه دعوا می نمایند و نسبت به متقاضی ثبت ملک معترض می گردند. قانون گذار در ماده 16 قانون ثبت اسناد و املاک در این باره چنین آورده است: “هر کس نسبت به ملک مورد ثبت اعتراضی داشته باشد، باید از تاریخ نشر اولین اعلان نوبتی تا ۹۰ روز اقامه دعوا نماید. عرض‌حال مزبور مستقیماً به اداره یا دایره یا شعبه ثبتی که در ضمن اعلان نوبتی معین شده است تسلیم می‌شود ، در مقابل عرض‌حال باید رسید داده شود. در صورتی که عرض‌حال در مدت قانونی داده شده باشد اداره ثبت آن را نزد دفتر محکمه‌ای که مرجع رسیدگی است ارسال میدارد. اگر اداره ثبت تشخیص دهد که عرض‌حال خارج از مدت داده شده است، کتباً نظر خود را اظهار خواهد کرد و به حاکم محکمه ابتدایی، محل می‌دهد تا حاکم مزبور در جلسه اداری موافق نظامنامه وزارت عدلیه رسیدگی کرده رای دهد. رای حاکم محکمه ابتدایی در این موضوع قاطع است.” ماده مزبور اگر چه اعتراض بر ثبت را کاملا بیان داشته است اما درک ماده بر عامه مردم دشوار است از این رو در ادامه مرحل اعتراضات ثبتی با بیانی ساده نگاشته شده است. با انواع اعتراضات ثبتی آشنا شوید اعتراض بر ثبت ملک اعتراض بر حدود ملک اعتراض بر حقوق ارتفاقی ملک اعتراض بر ثبت ملک هر فردی که در ملکی که تقاضای ثبت آن شده است ، برای خود قائل به حقی باشد حتی حق ارتفاق، مجاز است که نسبت به درخواست ثبت، اعتراض مطرح نماید. از جمله مهم ترین اعتراضات ثبتی، اعتراض بر ثبت ملک می باشد. مهلت اعتراض بر ثبت ملک مهلت اعتراض بر ثبت ملک 3 ماه از تاریخ نشر اولین اعلان نوبتی می باشد. البته گاهی ممکن است در انتشار آگهی نوبتی اشتباهی صورت گرفته باشد و باعث شود که آگهی نوبتی به دستور هیات نظارت تجدید گردد که در این مواقع آگهی مجددی تنها برای یک مرتبه منتشر می شود، که در این صورت مدت اعتراض بر ثبت 30 روز از زمان انتشار آگهی مجدد می باشد. مرجع تقدیم اعتراض بر ثبت ملک اعتراض بر ثبت بایستی مستقیما به اداره ثبت و یا دایره ثبت و یا شعبه ثبتی که در آگهی نوبتی نیز مشخص شده است و همان دایره یا اداره ثبت که آگهی های نوبتی را منتشر می نماید تقدیم گردد. لازم به ذکر است که چانچه اعترض بر ثبت به غیر از مرجع مذکور تقدیم گردد و در مهلت 90 روز به اداره ثبت نرسد، اعتراض مطروحه فاقد اثر قانونی خواهد بود. مرجع اعتراض به درخواست ثبت ملک مرجع اعتراض به درخواست ثبت ملک دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک می باشد.که این امر می تواند به 3 درخواست اعتراض را مطرح نمود: از طریق تقدیم دادخوست از طریق تقدیم گواهینامه به جریان دعوا از طریق اعتراض کتبی و بر روی برگه های معولی نحوه رسیدگی به اعتراض به ثبت ملک در اعتراض به ثبت توجه به این نکته ضروری می باشد که اعتراض به ثبت بایستی در مهلت قانونی اعتراض مطرح گردد، چرا که در غیر این صورت اثری بر آن مترتب نیست.
در صورتی که تصمیم واحد افراز ثبتی به دلیل عدم وجود شرایط به جهت تقسیم، مبنی بر رد درخواست تقسیم باشد،‌ از تصمیم واحد افراز ثبتی، می توان به دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول مشاعی، اعتراض کرد و دادگاه به اعتراض مورد نظر رسیدگی می کند. تصمیم دادگاه در مورد اعتراض به تصمیم واحد ثبتی در افراز ملک مشاعی، قطعی و غیرقابل تجدید نظر می‌باشد.
با سلام حقوقی را بر عهده دارد، یعنی تقسیم املاک مشاع بین مالکین آن ملک. پس از وصول درخواست به اداره ثبت اسناد و املاک، پرونده به واحد افراز ثبتی ارجاع داده شده و آن ها کارشناسی را جهت بررسی ملک مورد نظر تعیین می نمایند تا قابل افراز بودن ملک، دستور تقسیم و در نهایت رای تفکیک ملک را صادر نمایند. در صورتی که هر یک از طرفین به تصمیم اتخاذ شده از طرف واحد افراز ثبتی اعتراضی داشته باشند، برای اعتراض به تصمیم واحد ثبتی، باید به یکی از دادگاه های قوه قضاییه در حوزه قرار گیری ملک مراجعه کرده و نسبت به اعتراض به تصمیم واحد ثبتی اقدام نمایند.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی