موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق

مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق

بر اساس ماده 1150 قانونی مدنی: عده عبارت است از مدتی که تا انقضای آن زنی که عقد نکاح او منحل شده است، نمی تواند شوهر دیگری اختیار نماید؛ به عبارت دیگر پس از انحلال نکاح بوسیله طلاق یا فوت همسر، زن تا مدتی اختیار ازدواج ندارد که به این مدت، عده گفته می شود، با ما همراه باشید تا این مورد را بیشتر بررسی نماییم.

 

توصیه های یکی از وکلای خانم در خصوص امور رایج طلاق

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

عده در انواع طلاق چیست؟ و چرا در مورد آن به مشورت با وکیل متخصص نیاز هست؟

 

advice from a professional lawyer for time after divorce

وکیل طلاق فوری و 24 ساعته آنلاین

 

برای پاسخ به سوال فوق می بایست ابتدا انواع طلاق را بررسی کنیم که به طور کلی دو نوع طلاق داریم: 

 

  • طلاق رجعی: به طلاقی می گویند که تا وقتی زن در عده است، شوهر می تواند به او رجوع کند و با گفتن کلام یا انجام کاری نشان دهد که از تصمیم طلاق خود پشیمان است. در این نوع طلاق زن تا زمان عده می تواند در خانه شوهر زندگی کند.

  • طلاق بائن: آن است که بعد از طلاق، مرد حق ندارد به زن خود رجوع کند، یعنی بدون عقد او را به زنی قبول نماید و طلاق بائن بر شش نوع می باشد:

 

  1. طلاق زنی که نه سالش تمام نشده باشد.

  2. طلاق زنی که یائسه باشد.

  3. طلاق زنی که شوهرش بعد از عقد با او زناشویی نداشته است.

  4. طلاق سوم زنی که او را سه دفعه طلاق داده اند (زن سه طلاقه).

  5. طلاق خلع: زنی به شوهرش مایل نیست و مهر یا مال خود را به او می بخشد که مرد طلاقش دهد.

  6. طلاق مبارات: زن و شوهر یکدیگر را نخواهند و زن مالی به مرد بدهد که او را طلاق دهد.

 

در مدت عده طلاق، مرد حق رجوع به همسر خود را دارد، مگر در طلاق خلع و مبارات؛ رعایت عده به دلیل جلوگیری از اختلاط نسل می باشد و هم اینکه در این مدت، زوجین فرصت فکر کردن مجدد برای شروع دوباره زندگی مشترک را دارند.

 

مدت عده طلاق چقدر است؟

 

time spending after divorce

کاهش فوری عده طلاق به صورت آنلاین و 24 ساعته

 

عده طلاق سه طهر است، مگر اینکه زن با اقتضای سن، عادت زنانگی نبیند که در این صورت عده ی او سه ماه است؛ طهر به معنای پاکی است، بنابراین عبارت (سه طهر) که در قانون مدنی ذکر شده است به این معناست که زن سه بار عادت زنانگی داشته و با سومین عادت زنانگی مدت عده پایان می یابد.

 

مدت عده وفات چقدر است؟

عده ی وفات در هر حال چهار ماه و ده روز است، ارتباطی به عادت زنانگی ندارد و به منظور احترام به زندگی مشترک است؛ همچنین مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق به شما می گوید که اگر زن باردار باشد، مدت عده ی وی تا زمان وضع حمل است.

البته مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق این نکته را به شما یادآوری می کند که زن یائسه ای که باردار نمی شود و خانمی که پس از عقد و قبل از نزدیکی، مطلقه می شود، عده ندارند و بلافاصله پس از طلاق می توانند با فرد دیگری ازدواج نمایند و اگر در عده طلاق، زن یا شوهر فوت نمایند، وارث یکدیگر تلقی گردیده و از هم ارث می برند.

مرد باید در ایام عده طلاق، به زن نفقه پرداخت نماید؛ بنابراین در مورد زن باردار نیز، چنانچه طلاق داده شود تکلیف پرداخت نفقه تا پایان بارداری او است؛ اگر چه این مدت هفت ماه یا کمتر یا بیشتر باشد.

البته در مورد زن یائسه و زنی که بین او و همسرش نزدیکی واقع نشده، با وجود اینکه عده ی طلاق در مورد او وجود ندارد، اما عده ی وفات باید رعایت شود، و در این مدت زن نمی تواند ازدواج نماید.

در هر زمان از شبانه روز می توانید با پرسش و پاسخ فوری حقوقی از وکیل عده طلاق، سوالات خود را پرسیده و از بهترین وکیل عده مشاوره حقوقی بگیرید.

 

مزایای مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق، چیست؟

همان طور که در قسمت بالا توضیح داده شده رعایت عده در طلاق الزامی می باشد و ازدواج در زمان عده، موجب بطلان آن عقد می شود؛ مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق، ضمن آشنایی شما با موارد عده، امکان مشاوره با وکیل متخصص به انواع طلاق و عده را نیز برای شما فراهم کرده است.

بررسی انواع عده در طلاق، در رونده پرونده طلاق سرعت بخشیده و شما را زودتر به نتیجه مطلوب می رساند؛ برای اطلاعات بیشتر از وکیل طلاق و عده فوری و 24 ساعته می توانید با مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل عده مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق، بهترین مشاوره حقوقی را بگیرید.

 

مشاوره حقوقی 24 ساعته عده در انواع طلاق توسط چه کسانی صورت می گیرد و چقدر معتبر است؟

 

advocates who give legal advice about times after divorce

اورژانس طلاق 24 ساعته و فوری

 

مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق توسط مجموعه ای از بهترین وکلای متخصص در امور طلاق صورت می گیرد، که سال ها تجربه و تخصص در پرونده های طلاق دارند و به قوانین مربوطه مسلط می باشند؛ به عبارت دیگر با سپردن امور حقوقی طلاق، به وکلای عده و طلاق امور خود را تضمین شده بدانید.

 

عده هایی که در انواع طلاق مطرح می شوند با هم چه تفاوتی دارند؟

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق بر اساس ماده 1151 قانون مدنی عده طلاق سه طُهر است؛ یعنی اینکه زن باید از تاریخ وقوع طلاق، سه بار دوران پاکیزگی بعد از عادت ماهیانه را به پایان برساند؛ اما اگر هنگام طلاق، زن در سنی باشد که معمولاً زنان در آن سن عادت ماهیانه خواهند داشت، ولی به دلایلی مانند بیماری و غیره عادت ماهانه نشود، باید به مدت سه ماه عده طلاق رجعی نگه دارد.

در مورد زنان باردار، تا وضع حمل آنان است؛ حتی اگر کمتر یا بیشتر از سه ماه و سه طُهر باشد و زنی که بین او و همسرش رابطه نزدیکی وجود نداشته نیازی به رعایت عده نمی باشد.

بررسی فوری انواع عده با مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق به همه سوالات شما در این زمینه پاسخ می دهد.

 

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

طلاق مخفیانه به خاطر زود انزالی مرد

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. عده وفق ماده 1150 قانون مدنی " عده عبارت است از مدتی که تا انقضای آن زنی که عقد نکاح او منحل شده است نمی تواند شوهر دیگر اختیار نماید." عده برای جلوگیری از اختلاط انساب می باشد. عده طلاق و فسخ نکاح 3 طهر است مگر اینکه زن با اقتضای سن عادت زنانگی نبیند که در این صورت عده او 3 ماه است. برای اینکه زن موظف به نگاهداری عده شود باید 1- با شوهر خود نزدیکی کرده باشد2- زن یائسه نباشد( سن یائسگی به طور دقیق مشخص نیست و بسته به افراد دارد ولی بر حسب ظاهر زنی که به سن 50 سال رسیده باشد یائسه است و اگر زنی ادعا نماید که قبل از 50 سالگی یائسه شده است وفق قاعده فقهی" البینه علی المدعی" باید این ادعا را اثبات نماید اگر در میان عده زن عادت نبیند باید به جای هر طهر( پاکی) یک ماه عده نگه دارد. لذا عده طلاق و فسخ نکاح در زن حامله تا وضع حمل است« م 1153ق.م» عده وفات وفق ماده 1154 قانون مدنی جهار ماه و ده روز است و فرقی بین عقد دائم یا موقت ندارد مگر در موردی که زن حامله باشد که در این خصوص عده آن تا زمان وضع حمل است.زنی که به شبهه با کسی نزدیک کند باید عده طلاق « 3 طهر یا 3 ماه» نگاه دارد و از نزدیک با شوهر خود تا پایان عده پرهیز نماید.
با عرض سلام و ادب خدمت مدیریت محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی، به موجب قانون زن بعد از طلاق یا فوت همسر تا مدتی اختیار ازدواج ندارد که به این مدت عده گفته می شود. عده در انواع طلاق به جز طلاق خلع و مبارات باید رعایت شود و در واقع فلسفه آن فرصتی است که در اختیار زوجین قرار می‌گیرد تو مجدد برای شروع زندگی فکر کنند. مدت عده طبق قانون و شرع سه طهر یعنی سه بار پاکی از عادت زنانگی است و بعد از سومین عادت زنانگی مدت عده تمام می شود. کاربران عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره با وکلای متخصص در زمینه مشکلات خانوادگی بهرمند گردند. با احترام _فاطمه سلیمانی
سلام و عرض خسته نباشید به همه عزیزان ... عِدّه مدت معینی است که زن پس از جدایی از شوهر یا وفات او به‌لحاظ شرعی نمی‌تواند ازدواج کند. عده اقسامی دارد که مدتشان با هم متفاوت است. شرط وجوب عده در همه اقسام آن به‌جز عده وفات، این است که آمیزش صورت گرفته باشد.
طلاق کلمه ای عربی و از مصدر طلق یطلق به معنای رهایی، آزاد کردن و … می باشد و در واقع پیمان زناشویی را بر هم زدن است بر طبق قانون طلاق احوال شخصیه است به این معنی که پیروان ادیانی که در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده اند می توانند بر طبق دین خود طلاق بگیرند و از هم جدا بشوند اما طلاق بر طبق مذهب شیعه از اختیارات مرد است. ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی مقرر داشته که: « مرد می تواند هر وقت که بخواهد زن خود را طلاق دهد.» اما زن در شرایطی خاص و با اثبات عسر و حرج یا شرایط ضمن عقد می تواند از طریق دادگاه و حتی با عدم رضایت مرد، طلاق بگیرد در واقع در این جا با تحقق شرایط، دادگاه مرد (زوج) را به طلاق اجبار می کند. انواع طلاق (چند نوع طلاق داریم) بائن رجعی بائن در لغت به معنی جدا شونده است در مثنوی آمده است که: پور سلطان گر بر او خائن شود آن سرش از تن بدان بائن شود طلاق بائن در مقابل طلاق رجعی، به طلاقی گفته می شود که برای مرد که حق طلاق با او بوده است و پس از ثبت طلاق حق رجوع نباشد به عبارت دیگر پس از ثبت طلاق بائن امکان رجوع برای مرد وجود ندارد. (ماده ۱۱۴۴ قانون مدنی) مطلب مرتبط : درخواست طلاق از طرف مرد در دوران عقد مورد دیگر انواع طلاق ,طلاق بائن است که خود چهار مورد است: هرگاه طلاق در موقعی انجام شود که زن دوشیزه و باکره باشد. طلاق در زمانی باشد که زن یائسه شده باشد. طلاق خلع و مبارات طلاقی که پس از سه بار وصلت متوالی به عمل آید یعنی زن و شوهری سه بار ازدواج کنند یا رجوع کنند و طلاق بگیرند. بر خلاف طلاق بائن، در طلاق رجعی، شوهر می تواند فقط در ایام عده به زن رجوع کند و طلاق را بر هم زند بدانید که همه طلاق ها رجعی هستند مگر مواردی که برای طلاق بائن آمده است.
سلام خسته نباشید و خداقوت به پشتیبانان محترم و پرتلاش سایت. متاسفانه در شهری که من ساکن هستم دفاتر و موسسه های حقوقی زیادی وجود ندارد و دفاتر موجود هم برای ارائه مشاوره های حضوری مبالغی اعلام میکنند که برای بسیاری از افراد کنی بالاست. خوشبختانه وقتی در اینترنت دنبال پاسخ سوالاتم بودم با وکیل تلفنی آشنا شدم. جای تشکر داره که شما این امکان رو فراهم کردید تا بتوانیم در زمانی کوتاه با پرداخت هزینه ای مناسب با یک متخصص ارتباط برقرار کنیم و با راهنمایی های تخصصی وکلای وکیل تلفنی، اقدام کنیم. شبانه روزی بودن و فعالیت در ایام تعطیل هم از نکات قوت شماست. ممنونم که باعث برقراری عدالت جهت دسترسی همه مردم به خدمات حقوقی شده اید. سلامت و موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید،عده عبارت است از مدتی که تا انقضای آن زنی که عقد نکاح او منحل شده است، نمی تواند شوهر دیگری اختیار نماید؛ به عبارت دیگر پس از انحلال نکاح بوسیله طلاق یا فوت همسر، زن تا مدتی اختیار ازدواج ندارد که به این مدت، عده گفته می شود. رعایت عده الزامی می باشد و ازدواج در زمان عده، موجب بطلان آن عقد می شود؛ مشاوره حقوقی عده ، ضمن آشنایی شما با موارد عده، امکان مشاوره با وکیل متخصص به انواع طلاق و عده را نیز برای شما فراهم کرده است.بررسی انواع عده در طلاق، در رونده پرونده طلاق سرعت بخشیده و شما را زودتر به نتیجه مطلوب می رساند؛ برای اطلاعات بیشتر از وکیل طلاق می توانید با مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی از وکیل عده مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق، بهترین مشاوره حقوقی را داشته باشید. با تشکر
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات . اساس ماده ۱۱۵۰ قانونی مدنی: عده عبارت است از مدتی که تا انقضای آن زنی که عقد نکاح او منحل شده است، نمی تواند شوهر دیگری اختیار نماید؛ به عبارت دیگر پس از انحلال نکاح بوسیله طلاق یا فوت همسر، زن تا مدتی اختیار ازدواج ندارد که به این مدت، عده گفته می شود.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام. شاید در نگاه اول از نظر شرعی طلاق یا جدایی زن و شوهر، عملی ناپسند قلمداد می‌شود و بهتر است راهی برای سازش پیدا کنند؛ امّا گاهی ناسازگاری تا حدی است که طلاق بهترین گزینه به نظر می‌رسد، قانون راه‌های مختلفی برای این کار پیش‌بینی کرده که یکی از آنها طلاق توافقی است و با بررسی قوانین طلاق توافقی، مراحل طلاق توافقی، مدارک و هزینه آن پی به کم و کیف این نوع طلاق خواهید برد.آسان‌ترین راهی که برای جدایی وجود دارد، طلاق توافقی است که به دلیل اینکه زمان زیادی برای دادرسی نیاز ندارد، رایج شده است. مراحل این طلاق معمولا بدون درگیری طرفین انجام شده و دعاوی در آن کاهش خواهند داشت. بر اساس این نوع از جدایی، زن و مرد هر توافقی که با یکدیگر داشته باشند، برای محکمه محترم و قابل تأیید است.بنابراین برخلاف باور عموم برای این کار نیاز نیست زن حتما مهریه خود را ببخشد، بلکه در تمام امور مالی و غیرمالی باید به زبان مشترک برسند؛ مسائلی نظیر اجرت‌المثل، مهریه، حضانت و زمان و مکان ملاقات با فرزندان پس از طلاق و… این توافقات می‌تواند در حین جلسه دادرسی یا حتی پیش از آن به صورت سندی رسمی در دفاتر اسناد به ثبت برسد.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی