موسسه وکیل تلفنی

  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
انجمن وکیل تلفنی

اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)

اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۳/۱۷ | ۱۵:۷:۳۱

اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)

اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)، در شمار روش های اعتراض فوق العاده و استثنایی به آراء و احکامِ قطعیِ صادره از محاکم قضائی است؛ مباحث حقوقی، به خودی خود، تخصصی و پیچیده هستند که ضرورتاً مُبَین اخذ مشاوره حقوقی از کارشناسان حوزه امر است؛ از این رو ما در ادامه این مقاله به اعاده دادرسی در جرم های شدید دعاوی کیفری، خواهیم پرداخت؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده نمایید.
 

یکی از رایج ترین دعاوی حقوقی در مباحث اعاده دادرسی (توصیات بانوی وکیل ما در این خصوص)

 

 instant WhatsApp consultancy reservation

درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه)

021-47625900

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.

 

 

inexpensive telephone legal advice

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی

اجرت (تومان)

۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

20.000 هزار تومان

10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

30.000 هزار تومان

15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

50.000 هزار تومان

20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

60.000 هزار تومان

30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

90.000 هزار تومان

1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل

150.000 هزار تومان

پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

instant contact with lawyer in whatsapp

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
 

توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.

 

تفکیک امور حقوقی به امور مدنی و کیفری نیز، بر ویژگی ابهام آمیز فوق می افزاید؛ حال با مدنظر داشتن شرایط و اوضاع و احوال خاص هر پرونده و تلفیق آن با موضوعات بسیار مهم کیفری، مسلماً اهمیت موضوع افزایش یافته و بر استمرار حضور و اخذ مشورت از مشاوران حقوقی و وکلای زبده کیفری، مُهر صحه می گذارد؛ از این روست که ترتیبی داده ایم تا شما ارزان ترین مشاوره تلفنی 24 ساعته از وکیل دادگستری متخصص را دریافت نمایید و از این طریق اقدام به رفع مشکلات حقوقی خود نمایید؛ برای اطلاع از شرایط دریافت این مشاوره، تنها کافیست تا تصویرک زیر را لمس نمایید.
 

 

 

اعاده دادرسی چیست؟

 
retrial concept
اعاده دادرسی آنلاین و فوری 24 ساعته با وکیل دادگستری متخصص
 
اولین نکته در شرح عبارت اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)، شناخت مفهوم اعاده دادرسی است؛ زمانی که پرونده¬ای حقوقی در مراجع قضائی مورد رسیدگی واقع می شود؛ هدف غایی از مراجعه به محاکم و طرح دعوی و گشودن پرونده، مختوم شدن امر مطروحه به نتیجه است که این امر با صدور احکام قضائی تحقق می یابد؛ لیکن از آن جا که همه احکام قضائی صادره را نمی توان، بنابر اصول عقلایی و عدالت، خالی از اِشکالات یا نقص دانست؛ بنابراین با منطق و عدالت سازگارتر است که قانون‌گذار برای رفع این مسئله چاره جویی نماید.
 

بدین سبب قانون‌گذار با مدنظر داشتن امکان واخواهی، تجدیدنظر، فرجام خواهی و اعاده دادرسی، درصدد رفع مسئله برآمده است؛ به غیر از اعاده دادرسی، سایر موارد مزبور، هریک مباحثی جداگانه می طلبد که در این مقال مجال نمی یابد.

 
 

توجه: اعاده دادرسی طریق اعتراض به احکام قطعیت یافته صادره از محاکم است که در راستای اجرای عدالت، به عنوان حقی برای شخص متضرر از حکم، در نظر گرفته شده تا بتواند با ارائه ادله جدید و بنابر جهات قانونی، پرونده را جهت صدور حکم جدید، مجددا به جریان اندازد.

 
 

تفاوت اعاده دادرسی کیفری و حقوقی

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

نکته دیگرِ اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)، کیفری بودن آن است. دعاوی، به دعاوی کیفری و مدنی تقسیم می شوند:
 
الف) دعاوی مدنی: مربوط به امور حقوقی و مدنی هستند؛  شرایط و ویژگی ها و نحوه رسیدگی به امور حقوقی در قانون پیش بینی شده است.
 
ب) دعاوی کیفری: مرتبط با وقوع جرائم است و تعاریف، شرایط و مجازات آن در قانون آمده است؛  حسب شرایط و بنابر میزان ضرری که جرائم از منظر خصوصی یا عمومی وارد ساخته¬اند و هم چنین مجازاتِ جرائم، طیفی از خفیف تا شدید را شامل می  شود.
 
توجه: اکیداً دقت مبذول دارید: هنگامی که عبارت اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)، مطرح می گردد؛ اهمیت موارد فوق، تماماً بطور قابل توجهی شدت می یابد؛ چراکه عبارت فوق حائز نکاتی است که می تواند حیثیت، دارایی و جان افراد را دگرگون سازد؛ در ادامه به این مهم می پردازیم.
 
 

تفاوت اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید) با اعاده دادرسی حقوقی ذیلا ذکر می گردد:

 

difference between  carinal retrial and others

وکیل منتخصص اعاده دادرسی آنلاین و 24 ساعته

 

1. در اعاده دادرسی کیفری، با پذیرش درخواست، حکم کیفری معلق می شود؛ در اعاده دادرسی حقوقی حسب مالی یا غیرمالی بودن دعوی، وضعیت حکم متفاوت است.
 
2. در اعاده دادرسی کیفری، درخواست متقاضی فاقد محدودیت زمانی است لیکن اعاده دادرسی مدنی منوط به رعایت مهلت است.
 
3. صرفاً اشخاص مذکور در ماده 475 ق.آ.د.ک حق اعاده دادرسی کیفری دارند لیکن در اعاده دادرسی حقوقی، این حق صرفا مختص محکوم¬علیه می باشد.
 
 

مرجع درخواست اعاده دادرسی از احکام قطعی دادگاه کجاست؟

 

 

علاوه بر تفاوت اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید) با اعاده دادرسی حقوقی (مدنی) که مذکور گردید؛ از دیگر تفاوت-های اعاده دادرسیهای کیفری و مدنی، مرجع دریافت کننده درخواست است.
بایستی مدنظر داشت که اعاده دادرسی های مدنی و کیفری، هر دو به معنای اعتراض به آرای قطعی است لیکن درخواست اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید) به شعب تشخیص دیوان عالی کشور ارجاع می شود و درخواست اعاده دادرسی مدنی، به دادگاهی که صادر کننده حکم قطعی سابق بوده است.
 
بنابر مطالب مذکور، ملاحظه می فرمایید که موضوع واجد چه جنبه های پیچیده و نکات مهمی است که در طرح درخواست اعاده دادرسی و رسیدگی به آن بایستی رعایت گردد.
اکیدا توصیه می نماییم: با اخذ انواع مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین از مجموعه وکیل تلفنی، بدون اتلاف وقت و صرف هزینه های گزاف و غیرموثر، نسبت به برخورداری از مشاوره اعاده دادرسی تلفنی در دعوی کیفری یا اعاده دادرسی آنلاین در دعوی کیفری اقدام فرمایید تا از بروز هرگونه عواقب ناخواسته بلندمدت پیشگیری گردد.
 

مهلت اعاده دادرسی در امور کیفری مطابق قانون آیین دادرسی کیفری تا چه زمانی است؟

 
 
retrial deadline time
استعلام آنلاین و فوری اعاده دادرسی کیفری با وکیل منتخصص و آنلاین 24 ساعته
 
قانون آیین دادرسی کیفری نسبت به مهلت درخواست اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید) ساکت است؛ لیکن از مواد 476 و 478 ق.آ.د.ک بدست می آید: قبول درخواست اعاده دادرسی در هر زمان که دیوان عالی کشور آن را مطابق جهات مذکور در ماده 477 بیابد، ممکن خواهد بود.
 
بنابراین بنابر عدالت، از آنجا که احتمالِ بی گناهیِ محکوم علیه و تضییع حقوق او، ناشی از احکام اشتباه وجود دارد و بنابر موارد فوق الذکر، مهلت درخواست اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید) منوط به زمانی است که محکوم علیه مطابق ماده 477 ق.آ.د.ک امکان درخواست اعاده دادرسی کیفری را بیابد.
  • لازم به ذکر است: علی رغم سکوت قانون راجعِ مسئله مذکور، رعایت نکاتی جهتِ پیگیری فوری برخی ادله، بسیار اهمیت دارد. بدین جهت ضروری است، از مشاوران متخصص و مجرب این حیطه راهکاریابی حقوقی حاصل گردد.
 
در صورت بروز هرگونه شرایط اضطراری و امور واجد فوریت، مجموعه وکیل تلفنی با ارائه انواع مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته در خصوص اعاده دادرسی فوری در دعوی کیفری و اعاده دادرسی 24 ساعته در دعوی کیفری، آماده همراهی و ارائه راهکارهای حقوقی مناسب و بکارگیری اقدامات موثر است.
 
 

اعاده دادرسی کیفری در دفتر خدمات قضائی

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

تاکید می شود، درخواست اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید)، هم اکنون در سال 1400 خورشیدی، به دو طریق قابل ثبت و پیگیری است:
  • روش حضوری: با مراجعه حضوری به دبیرخانه دیوان عالی کشور میسر خواهد بود.
 
  • روش غیرحضوری: از طریق دفاتر خدمات قضائی، به صورت غیرحضوری ثبت درخواست اعاده دادرسی کیفری ممکن و میسر خواهد بود.
 
نحوه ثبت در روش غیرحضوری، مطابق دستورالعمل ثبت درخواست‌های اعاده دادرسی کیفری در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و از طریق سامانه خدمات الکترونیک قضایی امکان پذیر است.
 
 
توجه: ثبت و ارسال درخواست از طریق دفاتر قضائی، صرفا در خصوص درخواست های اعاده دادرسی کیفری است که شامل موضوع ماده 474 ق.آ.د.ک باشد.
 
رعایت نکات حقوقی نسبت به شخص متقاضی، قطعیت حکم مورد درخواست، تنظیم درخواست مطابق موازین حقوقی، توجه به جهات مورد استناد در درخواست و... بسیار ضروری است.
 
جهت طرح هرگونه پرسش و پاسخ فوری حقوقی در خصوص اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم شدید) یا جرائم خفیف می توانید با مشاوران و کارشناسان حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط باشید.
 
 

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، اطلاعات حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.

اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم خفیف)

اعاده دادرسی در دعوی سرقفلی

اعاده دادرسی در دعوی خانواده

مجازات سقط جنین نامشروع

مشورت فوری با ارزان ترین وکیل

درباره ما

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی