اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم خفیف)، از روش های فوق العاده اعتراض به احکام کیفری است که سبب بازبینی مجدد پرونده در دادگاه صادرکننده حکم می گردد؛ اما اینکه بازبینی چگونه صورت می گیرد و چقدر ممکن است طول بکشد یا چگونه روال آن را تسریع بخشیم را در ادامه این مطلب به طور مفصل مورد شرح و بسط قرار گرفته است؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که حتماً ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.
یکی از رایج ترین مشکلات در خصوص اعاده دادرسی کیفری (توصیات بانوی وکیل ما)
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه ) |
021-47625900 |
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی |
اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
20.000 هزار تومان |
10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
30.000 هزار تومان |
15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
40.000 هزار تومان |
20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
50.000 هزار تومان |
30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
90.000 هزار تومان |
1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل |
150.000 هزار تومان |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند. |
|
"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.
اعاده دادرسی کیفری به معنای حقی است که جهت ایجادِ امکانِ اعتراضِ متضرر از حکمِ صادره پیشبینی شده تا عدالت قضائی برقرار گردد؛ با طرح اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم خفیف)، محکوم علیه می تواند با اعتراض خود، مجددا پرونده را بازگشایی نموده و با ارائه ادله یا مدارک جدید، سبب تغییر حکم گردد؛ اما چگونه باید این اعتراض را به محاکم وارد کرد و آن ها را متقاعد کرد که پرونده مختومه را دوباره بازگشایی کنند؟ پاسخ به این سوال به نوع جرم شما بستگی دارد و وکلای اعاده دادرسی کیفری وکیل تلفنی نیز به همین دلیل است که به صورت 24 ساعته آنلاین هستند تا به سوالات شما در این خصوص پاسخ دهند؛ از طرفی یکی از محبوب ترین روش های ارتباط با این وکلا، دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی 24 ساعته است که شما با لمس تصویرک زیر از شرایط دریافت آن آگاه خواهید شد.
|
وکیل 24 ساعته برای اعاده دادرسی فوری در دعوی کیفری با جرم خفیف
اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم خفیف)، بنابر ارتباط مستقیم با جرائم و مجازات، در خصوص طرفین دعوی و مراجع رسیدگی کننده قضائی و همچنین از منظر اثری که در نتیجه جرم، مجازات و احکام قضائیِ ناشی از آن بر جامعه دارد؛ حائز اهمیت است.
هرچند قانونگذار همیشه قوانین را به قصد سازگاری بیشتر با عدالت تصویب می نماید، لیکن قوانین از تصویب تا رسیدگی، جهت تحقق عدالت، همیشه کفایت ننموده؛ بنابر دلایلی که در بیان حاضر نمی گنجد، صدور احکام اشتباه نیز ممکن است.
بدین سبب، بالاخص در جرائم کیفری، امکان اعاده دادرسی مدنظر واقع شده تا محکوم علیه بتواند مطالبه حق نماید.
توجه مبذول دارید: جهت اعاده دادرسی بایستی تفکیک دعاوی به مدنی و کیفری را مدنظر داشت؛ در ادامه تفصیلا به آن می پردازیم؛ لیکن اختصارا منظور از دعوی کیفری، دعاوی مربوط به جرائم پیشبینی شده در قانون می باشد که برای آن مجازات قانونی تعیین گردیده است.
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید. |
اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم خفیف)، راجعِ احکام قطعیِ مسبب خاتمه دعوی است؛ لیکن با کشف ادله جدید راهی جهت رفع محکومیت محکوم علیه ایجاد شده که ماده 474 ق.آ.د.ک به شرایط آن می پردازد.
اگر ادله ای موجود بوده، لیکن بررسی نشده یا دلایل جدیدی کشف شود یا چنانچه ادلهای، اساسا مُثبِت عدم تحقق جرم باشد، اعاده دادرسی کیفری ممکن میشود. همچنین است دیگر موارد ماده 474 ق.آ.د.ک که جهت تطبیق با موضوع پرونده و طرح اعاده دادرسی، لزوم مشاوره کارشناسان حقوقی را میطلبد.
مطابق ماده 476 ق.آ.د.ک، درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور تسلیم می شود و در صورت تطبیق با ماده فوق الذکر، جهت رسیدگی مجدد به دادگاه همعرض، ارجاع می گردد.
متقاضی اعاده دادرسی بایستی تمامی آرای صادره دادگاه را در مهلت مقرر، همراه با لایحه اعتراض خود به دیوان تقدیم نموده و در صورت پذیرش، به دادگاه همعرض ارجاع خواهد شد.
توجه: موضوع، از مرحله صدور حکم تا لایحه نویسی، مهلت اعاده دادرسی، روند تقدیم به دیوان، پذیرش و... نیازمند تخصص و تجربه حقوقی است تا پذیرش و بازبینی مجدد پرونده امکان پذیر گردد؛ اگرنه با رد درخواست، امکان طرح مجدد اعاده وجود ندارد.
بنابراین اخذ مشاوره حقوقی، جهت حصول نتیجه مطلوب اکیداً توصیه می گردد.
اعاده دادرسی آنلاین و ارزان کیفری با وکیل تلفنی
صرف نظر از خفیف یا شدید بودن جرم، اعاده دادرسی به معنای اعتراض به رای قطعی دادگاه است که محکوم علیه با ارائه ادله جدید، امکان تغییر وضعیت حکم و بازبینی مجدد پرونده را می یابد.
مجموعه وکیل تلفنی، جهت سهولت در اخذ مشاوره و کشف راهکارهای حقوقی موثر در اعاده دادرسی، به صورت فوری و بدون اتلاف وقت، مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین را ارائه می نماید.
مراحل رسیدگی و اعاده دادرسی، بنفسه پیچیده است؛ بالاخص در دعاوی کیفری، موضوع اعاده دادرسی بر حیثیت، تمام دارایی یا حتی جان فرد اثر می گذارد.
منظور از دعاوی کیفری، دعاویِ جرائمی چون حدود، قصاص، دیات و تعزیرات می باشد؛ منظور از جرائم خفیف، جرائمی است که قانونگذار، حداقل مجازات را برای آن تعیین نموده و یا شامل تخفیف مجازات می باشد؛ لیکن بنابر اهمیت موضوع در حیات و سرنوشت اشخاص و تاثیر عمومی آن، همراستایی روند رسیدگی و نتیجه نهایی با نظم عمومی و اجرای عدالت حائز اهمیت است.
ضرورت دارد، در تمامی مراحل اعاده دادرسی که جهت اجرای عدالت مدنظر بوده، از فرصت و مهلت باقیمانده اعتراض، نهایت بهره حاصل گردد؛ بدین سبب همراهی متخصصان حقوقی کارآزموده تا کسب نتیجه مطلوب ضروری می نماید.
اکیدا لازم به ذکر است، شاکی در دعاوی کیفری، هیچگونه امکان اعاده دادرسی ندارد و اعاده دادرسی کیفری، صرفا راجعِ محکوم علیه پیشبینی شده تا فرصتی جهت اثبات بی گناهی او فراهم آید.
گرداوری مدارکی که ادله جدیدِ موثر در شرایط پرونده واقع گردد.
تنظیم دادخواست اعاده دادرسی به روش اصولی.
رعایت مهلت قانونی در طرح اعاده دادرسی کیفری.
مراجعه به مراجع ذیصلاح حسب شرایط جهت تکمیل فرایند اعاده دادرسی: برای مثال در صورت زندانی بودن متقاضی، بایستی دادخواست اعاده دادرسی به تایید زندان محل تحمل حبس برسد.
تطبیق مدارک و مستندات پرونده با اصول قانونی به کمک کارشناسان متخصص.
ب) از طریق دفتر خدمات قضائی.
ارائه درخواست کتبی خطاب به ریاست محترم دیوان عالی کشور.
تقدیم درخواست به زندان محل کیفر جهت تایید، در صورت زندانی بودن متقاضی.
تصریح به بندهای ماده 474 ق.آ.د.ک جهت تعیین جَهات اعاده دادرسی کیفری.
قید کامل مشخصات هویتی و راه های ارتباطی تلفنی و پُستیِ متقاضی.
قید شماره و تاریخ دادنامه مورد دادخواست اعاده دادرسی و قید مرجع صادرکننده آن.
امضای ذیل کلیه صفحات لایحه توسط متقاضی یا متقاضیان.
ابطال تمبرهای لازم جهت درخواست اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم خفیف).
ارائه تصویر مصدق کامل و خوانا از دادنامه بدوی صادره.
ارائه تصویر خوانا و مصدق از دادنامه مورد درخواست اعاده دادرسی.
گواهی قطعیت حکم بدوی مورد درخواست اعاده دادرسی چنانچه حسب شرایط قطعیت یافته باشد.
ارائه وکالتنامه چنانچه دادخواست توسط وکیل تقدیم گردد.
ارائه نسخه مصدق دادنامه یا دادنامههای صادره از دیوان عالی کشور چنانچه سوابق دیگر مرتبطی با درخواست فعلی در دیوان وجود داشته باشد.
و...
راجعِ موارد فوق یا با بروز هرگونه فوریت یا بیم اتمام مهلت اعاده دادرسی در دعوی کیفری (جرم خفیف)، اخذ مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته از وکیل تلفنی مثمر ثمر می باشد.
در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، اطلاعات حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.