الزام به ثبت طلاق در قانون 20حمایت از خانواده بیان شده است. الزام به ثبت طلاق بیشتر به نفع زوجه است چرا که طبق قانون ایران حق طلاق به صورت تام با مرد است جز در موارد استثنایی که زن حق طلاق را هنگام عقد از مرد گرفته باشد وگرنه در هر حالتی مرد میتواند حتی بدون دلیل همسر خود را طلاق دهد اگر قانون الزام به ثبت طلاق دارد بیشتر نفع زوجه را در نظر گرفته تا در این میان حق و حقوق وی مانند مهریه، اجرتالمثل و ... از او ضایع نشود. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قوانین مربوط به طلاق میتوانید با وکیل تلفنی به صورت تلفنی یا آنلاین تماس گرفته و مشاوره حقوقی طلاق دریافت نمایید.
پیش میآید که مردان برای راحتی کار همسر خود را در دفاتر رسمی طلاق میدهند اما این واقعه را ثبت رسمی و قانونی نمیکنند، در این میان دست زن باز است و میتواند با مراجعه به دادسرا و ارائه دادخواستی از همسر خود به دلیل عدم ثبت طلاق از وی شکایت کند پس از بررسیهای لازم و محرز شدن طلاق پرونده همراه صدور کیفرخواست به دادگاه ارجاع داده میشود دادگاه با توجه به ماده 49 حمایت از خانواده علاوه بر الزام به ثبت طلاق به صورت قانونی ممکن است مرد را به پرداخت جزای نقدی و زندان نیز محکوم کند. اگر میخواهید راههای ثبت طلاق فوری آنلاین و ارزان را بدانید وارد سایت وکیل تلفنی شوید و از وکیل ثبت طلاق آنلاین و 24 ساعته این مجموعه مشاوره حقوقی لازم را دریافت نمایید.
برای ثبت طلاق ابتدا زوجین باید دادخواست طلاق خود را تقدیم دادگاه کنند پس از بررسیهای لازم و صدور رای دادگاه گواهی عدم سازش را صادر میکند زوجین پس از 3 تا 6 ماه از صدور گواهی باید با در دست داشتن این گواهی به دفاتر ثبت ازدواج و طلاق مراجعه کرده و پس از ارائه مدارک لازم و امضای اوراق مربوطه، طلاق به صورت شرعی و قانونی به ثبت میرسد. جهت دریافت مشاوره ثبت طلاق و دلایل الزام به ثبت طلاق در دفترخانه میتوانید به صورت آنلاین از وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی مشاوره طلاق دریافت نمایید.
این موضوع زمانی ممکن است پیش بیاید که یکی از زوجین در غیاب دیگری اقدام به ثبت طلاق در دفترخانه نموده باشد، برای مثال زوجه رای فرجامخواهی را به دفترخانه ارائه داده باشد و ظرف مدت مقرر زوج جهت ثبت طلاق مراجعه نکند در این صورت دفترخانه صیغه طلاق را در غیاب وی جاری میکند. بنابراین در صفحه مربوط به ازدواج در شناسنامه مرد ثبت نمیشود. جهت آموزش ثبت طلاق آنلاین و فوری در رابطه با دلایل و مراحل قانونی مربوط به الزام به ثبت طلاق با وکلای مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید.
ثبت طلاق در دفترخانه یک امر قانونی است. اگر طلاق به صورت شرعی جاری شود مشکلی ندارد اما ازدواج و طلاق علاوه بر اینکه یک امر شرعی و اجتماعی هستند یک امر قانونی نیز میباشند. در طلاق بر خلاف ازدواج تشریفات زیادی دخیل هستند و طلاق بسیار مشکلتر از ازدواج است. الزام به ثبت طلاق در دفترخانه در مواد قانونی حمایت از خانواده بیان شده است و عدم ثبت طلاق مجازات کیفری از جمله حبس تعزیری درجه 7 و جزای نقدی درجه 5 را به دنبال خواهد داشت. اگر قصد جدا شدن از همسر خود را دارید حتما با قوانین و دلایل الزام به ثبت طلاق آشنا شوید وکلای مجموعه وکیل تلفنی این قوانین را به صورت آنلاین و تلفنی به شما آموزش میدهند.
طبق قانون زمانی که رای فرجامخواهی صادر شد زوجه خیلی راحت میتواند به دفترخانه مراجعه کند و درخواست ثبت طلاق دهد در واقع درخواست اولیه طلاق به دادگاه که از طرف زوجه صورت میگیرد سخت است و پیشنهاد ما این است که برای این کار حتما وکیل بگیرید چرا که حق طلاق همیشه با زوج است و اگر زوجه درخواست طلاق دهد باید یکی از شرایط 12 گانه را جهت طلاق اثبات کند مگر اینکه حق طلاق داشته باشد و یا طلاق توافقی صورت گیرد. اگر رای دادگاه مبنی بر طلاق باشد دیگر برای ثبت طلاق مشکلی وجود ندارد و زوجه با ارائه رای فرجامخواهی به دفترخانه میتواند تقاضای ثبت طلاق نماید. اصرار قانون برای الزام به ثبت طلاق به نفع شما زوجه عزیز است آن را جدی بگیرید و حتما طلاق خود را ثبت کنید.
این موضوع در ماده 35 حمایت از خانواده که در سال 91 به تصویب رسید به خوبی بیان شده است، طبق این ماده چنانچه زوج پس از دریافت گواهی عدم سازش از طرف دادگاه و ظرف 3 ماه از صدور گواهی به دفترخانه مراجعه کند و گواهی را تحویل دهد و زوجه ظرف مدت یک هفته به دفترخانه مراجعه نکند دفترخانه اخطاریهای را برای هر دو طرف جهت مراجعه و ثبت طلاق ارسال میکند اگر باز هم زوجه مراجعه نکند صیغه طلاق در غیاب او جاری شده و مراتب به وی اطلاع داده میشود. زوجه محترم اگر نیازمند مشاوره حقوقی ثبت طلاق هستید و میخواهید دلایل الزام به ثبت طلاق را بدانید همین حالا با وکیل تلفنی تماس بگیرید و از بهترین وکیل ثبت طلاق این مجموعه مشاوره حقوقی طلاق دریافت کنید.
طبق ماده 33 قانون حمایت از خانواده چنانچه رای فرجامخواهی صادر شد ظرف 6 ماه از تاریخ صدور رای، زوجه فرصت دارد که به دفترخانه مراجعه کند. در صورتی که زوج ظرف یک هفته مراجعه نکند و عذری موجه برای این کار داشته باشد یک نوبت دیگر هم به وی فرصت داده شده و دوباره برای او و زوجه اخطاریه ارسال میشود اما اگر پس از یک هفته از ارائه رای فرجامخواهی توسط زوجه به دفترخانه زوج هیچ عذری برای عدم مراجعه خود نداشته باشد صیغه طلاق جاری و مراتب به وی اطلاع داده میشود. دلیل ثبت طلاق بیشتر برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق زن و سواستفاده آقایان از حق طلاق است به همین دلیل قانون الزام به ثبت طلاق دارد تا اگر زوجه حقی دارد آن را تمام و کمال دریافت کند.
همانگونه که از نام طلاق توافقی پیداست به طلاقی گفته میشود که زوجین بر سر طلاق با هم به توافق رسیدهاند. در طلاق توافقی هم مانند سایر طلاقها زوجین باید تکلیف مهریه، نفقه و چگونگی حضانت فرزندان مشترک را با یکدیگر مشخص کنند سپس دادخواست طلاق را به صورت مشترک تنظیم و تقدیم دادگاه نمایند. چون طلاق توافقی است مراحل رسیدگی در دادگاه در مدت زمان کوتاهتری انجام میشود سپس دادگاه گواهی عدم سازش را صادر میکند، از جمله الزامات قانونی در رابطه با طلاق پس از صدور گواهی عدم سازش الزام به ثبت طلاق میباشد پس زوجین باید گواهی را به دفترخانه ببرند تا طلاقشان ثبت شود، چون طلاق توافقی است حضور زوجین الزامی نیست و بدون حضور زوجین هم طلاق صورت میگیرد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با طلاق توافقی از خدمات مشاوره حقوقی طلاق توافقی موسسه وکیل تلفنی به صورت انلاین و تلفنی استفاده کنید.
ازدواج یک امر شرعی و قانونی است بنابراین علاوه براینکه نکاح باید صورت شرعی داشته باشد لازم است صورت قانونی نیز به خود گیرد، عدم ثبت ازدواج دائم تبعات حقوقی به دنبال خواهد داشت. ثبت ازدواج هم بیشتر بر عهده زوج است و اگر زوج پس از ازدواج این امر را ثبت نکند دادگاه برای او علاوه بر الزام به ثبت ازدواج مجازات نقدی هم در نظر میگیرد، پس قانون علاوه بر اینکه الزام به ثبت طلاق می کند الزام به ثبت ازدواج نیز دارد. جهت کسب راههای ثبت ازدواج به صورت آنلاین با وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی از طریق سایت مجموعه ارتباط بگیرید تا شما را راهنمایی کند.
طبق قانون و شریعت اسلام هر مردی میتواند همسر دوم هم اختیار کند. ازدواج به دو صورت موقت و دائم میباشد. در ازدواج موقت الزام به ثبت نیست اما در ازدواج دائم مرد باید مراحل زیر را طی کند تا بتواند همسر دوم اختیار کرده و ازدواج خود را ثبت نماید. در صورتی که ازدواج دوم به ثبت قانونی رسیده باشد در صورت طلاق باید مراحل طلاق مانند ازدواج اول طی شود و قانون فرد را در نهایت الزام به ثبت طلاق میکند.
ازدواج موقت چون مدتدار است نیازی به ثبت ندارد اما در مواردی هم مانند آبستن شدن زوجه، توافق زن و مرد سر ثبت ازدواج و شرط ضمن عقد زوج موظف به ثبت ازدواج است. عدم ثبت ازدواج موقت با توجه به سه شرط نام برده و با توجه به ماده 49 قانون حمایت خانواده مجازات حبس تعزیری درجه 7 و جزای نقدی درجه 5 را به دنبال خواهد داشت، مجازات نام برده در این قانون در رابطه با الزام به ثبت طلاق نیز کاربرد دارد . اگر میخواهید درباره مجازات جزای نقدی درجه 5 و حبس تعزیری درجه 7 بدانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید و جزئیات را از وکلای این مجموعه جویا شوید.
همانگونه که اشاره شد ثبت ازدواج موقت الزامی نیست و عدم ثبت آن مجازاتی در پی نخواهد داشت اما چنانچه زوجه باردار شود، زوجه سر ثبت ازدواج با زوج به توافق رسیده باشد و شرط ضمن عقد وجود داشته باشد ثبت ازدواج موقت مانند دائم الزامی است و زوج موظف است که ازدواجش را ثبت کند. در صورتی که میخواهید درباره مواد قانونی الزام به ثبت ازدواج موقت یا دائم یا مواد قانونی الزام به ثبت طلاق بدانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید.
1) آیا فرزندی که در ازدواج موقت به دنیا میآید مشروع میباشد؟
بله
2) اثبات زوجیت مابین دختر و پسری که ازدواج موقت کردهاند و سندی وجود ندارد چگونه است؟
اثبات به وسیله دو شاهد مرد امکان پذیر است در غیر اینصورت باید سوگند بخورند
3) مسئولیت زوج در قبال زوجه در صورت عدم ثبت ازدواج و شکایت زوجه چیست؟
علاوه بر مجازات کیفری مسئول پرداخت حق و حقوق زن نیز میباشد
4) ازدواج دوم به چند صورت امکان پذیر است؟
مراجعه به دادگاه و کسب اجازه، ازدواج بدون ثبت و به صورت عادی که البته زوجه حق شکایت علیه زوج را جهت ثبت ازدواج دارد.
5) آیا ثبت ازدواج دوم در دفاتر ازدواج بدون اجازه دادگاه امکانپذیر است؟
ثبت ازدواج دوم در دفاتر ازدواج تنها با اجازه دادگاه مقدور میباشد.