موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

الزام به ثبت طلاق

الزام به ثبت طلاق

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۷/۱۱ | ۱۳:۳۱:۵۶

الزام به ثبت طلاق

الزام به ثبت طلاق در قانون 20حمایت از خانواده بیان شده است. الزام به ثبت طلاق بیشتر به نفع زوجه است چرا که طبق قانون ایران حق طلاق به صورت تام با مرد است جز در موارد استثنایی که زن حق طلاق را هنگام عقد از مرد گرفته باشد وگرنه در هر حالتی مرد می­تواند حتی بدون دلیل همسر خود را طلاق دهد اگر قانون الزام به ثبت طلاق دارد بیشتر نفع زوجه را در نظر گرفته تا در این میان حق و حقوق وی مانند مهریه، اجرت­المثل و ... از او ضایع نشود. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قوانین مربوط به طلاق می­توانید با وکیل تلفنی به صورت تلفنی یا آنلاین تماس گرفته و مشاوره حقوقی طلاق دریافت نمایید.

مجازات عدم ثبت طلاق؟

پیش می­آید که مردان برای راحتی کار همسر خود را در دفاتر رسمی طلاق می­دهند اما این واقعه را ثبت رسمی و قانونی نمی­کنند، در این میان دست زن باز است و می­تواند با مراجعه به دادسرا و ارائه دادخواستی از همسر خود به دلیل عدم ثبت طلاق از وی شکایت کند پس از بررسی­های لازم و محرز شدن طلاق پرونده همراه صدور کیفرخواست به دادگاه ارجاع داده می­شود دادگاه با توجه به ماده 49 حمایت از خانواده علاوه بر الزام به ثبت طلاق به صورت قانونی ممکن است مرد را به پرداخت جزای نقدی و زندان نیز محکوم کند. اگر می­خواهید راه­های ثبت طلاق فوری آنلاین و ارزان را بدانید وارد سایت وکیل تلفنی شوید و از وکیل ثبت طلاق آنلاین و 24 ساعته این مجموعه مشاوره حقوقی لازم را دریافت نمایید.

مراحل ثبت طلاق در دفترخانه؟

برای ثبت طلاق ابتدا زوجین باید دادخواست طلاق خود را تقدیم دادگاه کنند پس از بررسی­های لازم و صدور رای دادگاه گواهی عدم سازش را صادر می­کند زوجین پس از 3 تا 6 ماه از صدور گواهی  باید با در دست داشتن این گواهی به دفاتر ثبت ازدواج و طلاق مراجعه کرده و پس از ارائه مدارک لازم و امضای اوراق مربوطه، طلاق به صورت شرعی و قانونی به ثبت می­رسد. جهت دریافت مشاوره ثبت طلاق و دلایل الزام به ثبت طلاق در دفترخانه می­توانید به صورت آنلاین از وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی مشاوره طلاق دریافت نمایید.

عدم ثبت طلاق در شناسنامه؟

عدم ثبت طلاق در شناسنامه؟

این موضوع زمانی ممکن است پیش بیاید که یکی از زوجین در غیاب دیگری اقدام به ثبت طلاق در دفترخانه نموده باشد، برای مثال زوجه رای فرجام­خواهی را به دفترخانه ارائه داده باشد و ظرف مدت مقرر زوج جهت ثبت طلاق مراجعه نکند در این صورت دفترخانه صیغه طلاق  را در غیاب وی جاری می­کند. بنابراین در صفحه مربوط به ازدواج در شناسنامه مرد ثبت نمی­شود.  جهت آموزش ثبت طلاق آنلاین و فوری در رابطه با دلایل و مراحل قانونی مربوط به  الزام به ثبت طلاق با وکلای مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید.

طلاق شرعی بدون ثبت؟

ثبت طلاق در دفترخانه یک امر قانونی است. اگر طلاق به صورت شرعی جاری شود مشکلی ندارد اما ازدواج و طلاق علاوه بر اینکه یک امر شرعی و اجتماعی هستند یک امر قانونی نیز می­باشند. در طلاق بر خلاف ازدواج تشریفات زیادی دخیل هستند و طلاق بسیار مشکل­تر از ازدواج است. الزام به ثبت طلاق در دفترخانه در مواد قانونی حمایت از خانواده بیان شده است و عدم ثبت طلاق مجازات کیفری از جمله حبس تعزیری درجه  7 و جزای نقدی درجه 5 را به دنبال خواهد داشت. اگر قصد جدا شدن از همسر خود را دارید حتما با قوانین و دلایل الزام به ثبت طلاق آشنا شوید وکلای مجموعه وکیل تلفنی این قوانین را به صورت آنلاین و تلفنی به شما آموزش می­دهند.

 

ثبت طلاق به درخواست زوجه؟

ثبت طلاق به درخواست زوجه؟

طبق قانون زمانی که رای فرجام­خواهی صادر شد  زوجه خیلی راحت می­تواند به دفترخانه مراجعه کند و درخواست ثبت طلاق دهد در واقع درخواست اولیه طلاق به دادگاه که از طرف زوجه صورت می­گیرد سخت است و پیشنهاد ما این است که برای این کار حتما وکیل بگیرید چرا که حق طلاق همیشه با زوج است و اگر زوجه درخواست طلاق دهد باید یکی از شرایط 12 گانه را جهت طلاق اثبات کند مگر اینکه حق طلاق داشته باشد و یا طلاق توافقی صورت گیرد. اگر رای دادگاه مبنی بر طلاق باشد دیگر برای ثبت طلاق مشکلی وجود ندارد و زوجه با ارائه رای فرجام­خواهی به دفترخانه می­تواند تقاضای ثبت طلاق نماید. اصرار قانون برای  الزام به ثبت طلاق به نفع شما زوجه عزیز است آن را جدی بگیرید و حتما طلاق خود را ثبت کنید.

عدم حضور زن در دفترخانه برای ثبت طلاق؟

این موضوع در ماده 35 حمایت از خانواده که در سال 91 به تصویب رسید به خوبی بیان شده است، طبق این ماده چنانچه زوج پس از دریافت گواهی عدم سازش از طرف دادگاه و ظرف 3 ماه از صدور گواهی به دفترخانه مراجعه کند و گواهی را تحویل دهد و زوجه ظرف مدت یک هفته به دفترخانه مراجعه نکند دفترخانه اخطاریه­ای را برای هر دو طرف جهت مراجعه و ثبت طلاق ارسال می­کند اگر باز هم زوجه مراجعه نکند صیغه طلاق در غیاب او جاری شده و مراتب به وی اطلاع داده می­شود. زوجه محترم اگر نیازمند مشاوره حقوقی ثبت طلاق هستید و می­خواهید دلایل الزام به ثبت طلاق را بدانید همین حالا با وکیل تلفنی تماس بگیرید و از بهترین وکیل ثبت طلاق این مجموعه مشاوره حقوقی طلاق دریافت کنید.

عدم حضور مرد در دفترخانه برای ثبت طلاق؟

طبق ماده 33 قانون حمایت از خانواده چنانچه رای فرجام­خواهی صادر شد ظرف 6 ماه از تاریخ صدور رای، زوجه فرصت دارد که به دفترخانه مراجعه کند. در صورتی که زوج ظرف یک هفته مراجعه نکند و عذری موجه برای این کار داشته باشد یک نوبت دیگر هم به وی فرصت داده شده و دوباره برای او و زوجه اخطاریه ارسال می­شود اما اگر پس از یک هفته از ارائه رای فرجام­خواهی توسط زوجه به دفترخانه زوج هیچ عذری برای عدم مراجعه خود نداشته باشد صیغه طلاق جاری و مراتب به وی اطلاع داده می­شود. دلیل ثبت طلاق بیشتر برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق زن و سواستفاده آقایان از حق طلاق است به همین دلیل قانون الزام به ثبت طلاق دارد تا اگر زوجه حقی دارد آن را تمام و کمال دریافت کند.

 

عدم حضور زن و شوهر در دفترخانه برای ثبت طلاق توافقی؟

عدم حضور زن و شوهر در دفترخانه برای ثبت طلاق توافقی؟

همانگونه که از نام طلاق توافقی پیداست به طلاقی گفته می­شود که زوجین بر سر طلاق با هم به توافق رسیده­اند. در طلاق توافقی هم مانند سایر طلاق­ها زوجین باید تکلیف مهریه، نفقه و چگونگی حضانت فرزندان مشترک را با یکدیگر مشخص کنند سپس دادخواست طلاق را به صورت مشترک تنظیم و تقدیم دادگاه نمایند. چون طلاق توافقی است مراحل رسیدگی در دادگاه در مدت زمان کوتاهتری انجام می­شود سپس دادگاه گواهی عدم سازش را  صادر می­کند، از جمله الزامات قانونی در رابطه با طلاق پس از صدور گواهی عدم سازش الزام به ثبت طلاق می­باشد پس زوجین باید گواهی را به دفترخانه ببرند تا طلاقشان ثبت شود، چون طلاق توافقی است حضور زوجین الزامی نیست و بدون حضور زوجین هم طلاق صورت می­گیرد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با طلاق توافقی از خدمات مشاوره حقوقی طلاق توافقی موسسه وکیل تلفنی به صورت انلاین و تلفنی استفاده کنید.

ازدواج دائم بدون ثبت آن؟

ازدواج یک امر شرعی و قانونی است بنابراین علاوه براینکه نکاح باید صورت شرعی داشته باشد لازم است صورت قانونی نیز به خود گیرد، عدم ثبت ازدواج دائم تبعات حقوقی به دنبال خواهد داشت. ثبت ازدواج هم بیشتر بر عهده زوج است و اگر زوج پس از ازدواج این امر را ثبت نکند دادگاه برای او علاوه بر الزام به ثبت ازدواج مجازات نقدی هم در نظر می­گیرد، پس قانون علاوه بر اینکه  الزام به ثبت طلاق می کند الزام به ثبت ازدواج نیز دارد. جهت کسب راه­های ثبت ازدواج به صورت آنلاین با وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی از طریق سایت مجموعه ارتباط بگیرید تا شما را راهنمایی کند.

ثبت ازدواج دوم؟

طبق قانون و شریعت اسلام هر مردی می­تواند همسر دوم هم اختیار کند.  ازدواج به دو صورت موقت و دائم می­باشد. در ازدواج موقت الزام به ثبت نیست اما در ازدواج دائم مرد باید مراحل زیر را طی کند تا بتواند همسر دوم اختیار کرده و ازدواج خود را ثبت نماید. در صورتی که ازدواج دوم به ثبت قانونی رسیده باشد در صورت طلاق باید مراحل طلاق مانند ازدواج اول طی شود و قانون فرد را در نهایت الزام به ثبت طلاق می­کند.

  • مراجعه به دادگاه و اثبات عدم تمکین همسر اول
  • اثبات توانایی مالی
  • برقراری عدالت در رابطه با مسائل زناشویی بین همسران

مجازات عدم ثبت ازدواج موقت؟

ازدواج موقت چون مدت­دار است نیازی به ثبت ندارد اما در مواردی هم مانند آبستن شدن زوجه، توافق زن و مرد سر ثبت ازدواج و شرط ضمن عقد زوج موظف به ثبت ازدواج است. عدم ثبت ازدواج موقت با توجه به سه شرط نام برده و با توجه به ماده 49 قانون حمایت خانواده مجازات حبس تعزیری درجه 7 و جزای نقدی درجه 5 را به دنبال خواهد داشت، مجازات نام برده در این قانون در رابطه با الزام به ثبت طلاق نیز کاربرد دارد . اگر می­خواهید درباره مجازات جزای نقدی درجه 5 و حبس تعزیری درجه 7 بدانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید و جزئیات را از وکلای این مجموعه جویا شوید.

الزام به ثبت ازدواج موقت؟

الزام به ثبت ازدواج موقت؟

همانگونه که اشاره شد ثبت ازدواج موقت الزامی نیست و عدم ثبت آن مجازاتی در پی نخواهد داشت اما چنانچه زوجه باردار شود، زوجه سر ثبت ازدواج با زوج به توافق رسیده باشد و شرط ضمن عقد وجود داشته باشد ثبت ازدواج موقت مانند دائم الزامی است و زوج موظف است که ازدواجش را ثبت کند. در صورتی که می­‌خواهید درباره مواد قانونی الزام به ثبت ازدواج موقت یا دائم یا مواد قانونی الزام به ثبت طلاق بدانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید.

پرسش و پاسخ

1) آیا فرزندی که در ازدواج موقت به دنیا می­آید مشروع می­باشد؟

بله

2)  اثبات زوجیت مابین دختر و پسری که ازدواج موقت کرده­اند و سندی وجود ندارد چگونه است؟

اثبات به وسیله دو شاهد مرد امکان پذیر است در غیر اینصورت باید سوگند بخورند

3) مسئولیت زوج در قبال زوجه در صورت عدم ثبت ازدواج و شکایت زوجه چیست؟

علاوه بر مجازات کیفری مسئول پرداخت حق و حقوق زن نیز می­باشد

4) ازدواج دوم به چند صورت امکان پذیر است؟

مراجعه به دادگاه و کسب اجازه، ازدواج بدون ثبت و به صورت عادی که البته زوجه حق شکایت علیه زوج را جهت ثبت ازدواج دارد.

5) آیا ثبت ازدواج دوم در دفاتر ازدواج بدون اجازه دادگاه امکان­پذیر است؟

ثبت ازدواج دوم در دفاتر ازدواج تنها با اجازه دادگاه مقدور می‌باشد.


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی