قرار وثیقه برای آزادی متهم زمانی صادر می شود که بازپرس تشخیص دهد که متهم قصد جبران خسارت و شرکت در جلسات دادرسی را دارد. در این صورت با توجه به نوع و شدت جرم قرار وثیقه تعیین می کند تا متهم بتواند به صورت موقت آزاد شود. مبلغ وثیقه و نوع آن نیز با توجه به شرایط و اهمیت جرم متفاوت خواهد بود. معمولا مبلغ در نظر گرفته شده برای وثیقه با توجه به خسارت وارده توسط مجرم تعیین می گردد. تماس تلفنی با وکیل می تواند به شما کمک کند تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید.
موسسه وکیل تلفنی از تعدادی وکلای برتر ایران تشکیل شده که در هر زمان آماده پاسخگویی به شما می باشند. بنابراین برای رفع ابهامات خود در زمینه قرار وثیقه برای آزادی متهم می توانید از خدمات حقوقی و مشاوره این موسسه بهره مند شوید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید. خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
قرار وثیقه برای آزادی متهم یکی از رایج ترین راه های آزادی موقت افراد از زندان است. به طور کلی افراد متهم تنها در صورتی می توانند آزاد شوند که عدم مجرم بودن آن ها اثبات شود. همچنین در صورتی که جرم اثبات شود و مجرم دوره مجازات خود را به اتمام برساند نیز می تواند آزاد شود. در غیر این صورت متهم برای آزادی موقت تنها می تواند وثیقه ارائه نماید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با راه های قانونی آزادی متهم و قرار وثیقه برای آزادی متهم می توانید از مشاوره حقوقی کمک بگیرید. فراموش نکنید که عدم رعایت هر کدام از قوانین قرار وثیقه می تواند مشکلات قانونی زیادی ایجاد نماید. به طور کلی بی توجهی به این قوانین منجر به رد وثیقه و عدم آزادی موقت متهم می گردد. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
مطابق با ماده 132 در قانون آیین دادرسی، قرار وثیقه برای آزادی متهم یکی از قراردادهای تامین کیفری محسوب می شود. مطابق با این ماده دادسرا هیچ نوع وجه مالی را قبول نمی کند، اما قرار وثیقه را می پذیرد. در قرار وثیقه با توجه به جرم اتفاق افتاده، مبلغ مشخصی برای وثیقه تعیین می گردد که متهم باید مطابق با ارزش آن وثیقه ای را تسلیم نماید. شاید به همین دلیل است که قرار وثیقه بهترین و مطمئن ترین راه برای آزادی موقت متهم می باشد.
تعیین مبلغ قرار وثیقه توسط مرجع قضایی انجام می شود. به طور کلی با توجه به شدت و نوع جرم اتفاق افتاده و شرایط پرونده، بازپرس یا مسئول مربوطه تعیین می کند که دقیقا چه نوع وثیقه ای با چه ارزش مالی باید برای آزادی متهم ارائه شود. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید، می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده نمایید.
قرار وثیقه برای آزادی متهم دارای انواع مختلفی می باشد که با توجه به نوع و شدت جرم می توان از آن ها استفاده نمود. به طور کلی انواع قرار وثیقه در قانون کشور عبارتند از:
در صورت تعیین این نوع قرار وثیقه، متهم یا خانواده او باید وجه نقد مشخص شده را به حساب دادگستری واریز نمایند. سپس قرار آزادی متهم صادر خواهد شد.
چگونه شکوائیه بنویسیم |
مشاوره حقوقی دفاتر خدمات قضایی |
مشاوره حقوقی وثیقه |
درباره ما |
در صورت تعیین ضمانت نامه بانک به عنوان وثیقه، بانک متعهد می شود که متهم مطابق با شرایط قانونی فعالیت خواهد کرد. بنابراین در صورت عدم تعهد متهم، بانک باید وجه الضمان را تسلیم دادگاه کند.
اموال متهم یا ضامن او اگر قابل جابجایی باشند، آن ها را اموال منقول می گویند. امکان ارائه اموال منقول به عنوان قرار وثیقه وجود دارد. البته برای ارائه مال منقول به عنوان قرار وثیقه نباید ارزش مالی آن کمتر از مبلغ تعیین شده برای وثیقه باشد.
اموال غیر منقول نیز شامل اموالی می باشند که غیر قابل جابجایی هستند. خانه، مغازه، باغ و ... جزو این اموال محسوب می شوند. ارزش گذاری مال غیر منقول به عنوان قرار وثیقه توسط کارشناس دادگستری انجام می گردد. در صورتی که ارزش ملک با مبلغ وثیقه همخوانی داشته باشد، سند آن توسط دادگستری توقیف می شود.
مشورت تلفنی با وکیل می تواند اطلاعات بیشتر و دقیق تری را در رابطه با انواع قرار وثیقه برای آزادی متهم در اختیارتان قرار دهد. بنابراین می توانید برای دریافت اطلاعات دقیق تر و رفع ابهامات خود در رابطه با انواع وثیقه های قانونی ایران از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان وکیل تلفنی کمک بگیرید. خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
یکی از مهم ترین نکاتی که در رابطه با قرار وثیقه برای آزادی متهم باید بدانید، شرایط آزادی وثیقه است. به طور کلی در برخی مواقع وثیقه گذار می تواند برای آزادی وثیقه اقدام کند که عبارتند از:
به طور کلی با توجه به ماده 228 در قانون آیین دادرسی کیفری، وثیقه گذار در هر مرحله از دادرسی می تواند درخواست آزادی وثیقه نماید. در این صورت مرجع مربوطه مکلف می باشد تا نسبت به آزادی وثیقه و رفع مسئولیت وثیقه گذار اقدام کند.
توجه داشته باشید که اگر پس از تعیین قرار وثیقه برای آزادی متهم، وثیقه گذار پشیمان شود، باید برای آزادی مال خود، اقدامات زیر را انجام دهد.