موسسه وکیل تلفنی

  • حسام نوربخش حسام نوربخش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱
  • محمدرضا شاه صفی محمدرضا شاه صفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۹:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • سعید کرم زاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۴۳:۱۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • علیرضا مداح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۱:۱۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۲۴:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۲۳:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۱۹:۱۹ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • خانم حسن زاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۸:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • زهرا ملک زاده حقیقی زهرا ملک زاده حقیقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۲:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۸
  • محمد حسنی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۳۹:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

آموزش تقسیم ارث توافقی

آموزش تقسیم ارث توافقی

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۳/۲۳ | ۱۲:۳۵:۳۲

آموزش تقسیم ارث توافقی

 اگر در شرایط تقسیم ارث قرار دارید، ما در این مقاله قصد داریم به آموزش تقسیم ارث توافقی بپردازیم پس تا پایان همراه ما باشید و خوب دقت کنید؛ چراکه پس از مرگ شخص همیشه یک تعداد بازمانده در قالب درجات مختلف نسبت با متوفی وجود دارند و هر یک از آن ها بر اساس قانون مستحق دریافت سهم الارث هستند؛ معمول­ ترین ارثی که همیشه وجود دارد، ارثیه ­ای است که پس از مرگ پدر به فرزندان می ­رسد؛ سهم فرزندان بر اساس جنسیت در شرع تعیین شده و در قانون ما نیز پذیرفته شده که مبنای ارثیه دختر و پسر همان مقدار تعیین شده شرعی است؛ به این صورت که پسر یک سهم کامل می­ برد، زیرا به عنوان یک مرد وظیفه تامین معاش خانواده را بر عهده دارد و دختر به دلیل اینکه تحت حمایت مالی شوهر می ­باشد، نصف برادرش ارث می­ برد؛ اما این امر کاملاً توافقی است و ما قصد داریم تا نحوه توافق و ایجاد شرایط توافق در ارث را مورد بررسی تخصصی قرار دهیم؛ اما قبل از آن به شما پیشنهاد می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را حتماً مشاهده فرمایید.

 

آموزش رایگان برخی از نکات انحصار وراثت (به هیج وجه از دست ندهید)

 

 instant WhatsApp consultancy reservation

درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه)

021-47625900

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.

 

 

inexpensive telephone legal advice

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی

اجرت (تومان)

۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

20.000 هزار تومان

10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

30.000 هزار تومان

15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

50.000 هزار تومان

20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

60.000 هزار تومان

30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

90.000 هزار تومان

1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل

150.000 هزار تومان

پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

instant contact with lawyer in whatsapp

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
 

توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.

 

زمانی که وراث دور هم جمع می­ شوند تا تکلیف ارث متوفی را مشخص کنند؛ اگر به توافق برسند که هر کدام چه مقدار از ارثیه را بردارند بسیار بهتر است؛ زیرا زحمات قانونی تقسیم ارث، بحث و اختلافات و نارضایتی هر یک از وراث دیگر وجود نخواهد داشت؛ در تقسیم ارث توافقی، ممکن است که فردی به دلیل شرایط مناسب مالی کم­تر از حق خود بگیرد و یا به یک نفر، البته با رضایت سایر وراث بیشتر از حق قانونی ارثیه تعلق بگیرد و بسیار مزیت ­های دیگر که نتیجه تقسیم ارث توافقی است؛ در صورتی که چیز زیادی در مورد توافق در تقسیم ارث نمی دانید، همین حالا با مجموعه وکیل تلفنی تماس تلفنی یا آنلاین برقرار کنید تا به شما آموزش تقسیم ارث توافقی را در قالب ارزان ترین مشاوره تلفنی 24 ساعته یا آنلاین با وکیل دادگستری انحصار وراثت، ارائه دهند؛ برای اطلاع از شرایط دریافت این مشاوره، تنها کافیست تا تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

 

 

مراحل تقسیم ارث توافقی به فوری ترین حالت ممکن

 

consensual heritage sharing

آموزش تقسیم ارث آنلاین و تلفنی 24 ساعته توافقی 24 ساعته با وکیل دادگستری متخصص

 

تقسیم ارث به صورت توافقی دارای مراحل مختلفی است که ما در اینجا برای شما به آموزش تقسیم ارث توافقی به صورت مرحله ای می پردازیم:

1. اخذ گواهی انحصار وراثت: پس از فوت فرد، باید تعداد وراث و میزان سهم­ الارث آنان مشخص شود؛ این امر توسط مرجع قانونی و با رعایت تشریفات مربوط به انحصار وراثت صورت می گیرد.

 

جهت دریافت گواهی انحصار وراثت یک سری مدارک لازم است که به شرح ذیل است:

  • گواهی فوت و کپی آن.

  • شناسنامه و کارت ملی تمامی وراث و کپی آن ها.

  • استشهادیه محضری: جهت تعیین اسامی وراث یک فرم مخصوص از طرف دادگستری در اختیار وراث قرار می­ گیرد؛ این فرم باید توسط دو نفر که وراث و متوفی را می­ شناسند، باید تایید و امضا شود؛ سپس به همراه مدارک گفته شده به دفتر اسناد رسمی تحویل شود.

  • تهیه لیست اموال: باید لیستی از اموال و دارایی های منقول و غیر منقول تهیه و به اداره دارایی تحویل شود؛ البته این مرحله شامل مالیات نمی­ شود، سپس به همراه مدارک انحصار وراثت تحویل مرجع صالح گردد.

  • تنظیم دادخواست بر روی فرم چاپی دادخواست جهت صدور گواهی انحصار وراثت: پس از این درخواست مرجع رسیدگی با هزینه خودتان تقاضای شما را در روزنامه کثیرالانتشار آگهی می­ کند تا در صورت وجود وارث دیگری خودش را به دادگاه معرفی کند؛ اگر تا یک ماه خبری از وارث دیگر نشد، به تقاضای شما رسیدگی و بدون تشکیل جلسه گواهی انحصار وراثت صادر می­ گردد.

 

2. چگونگی تقسیم ارث: عرف و شرع برای تقسیم ارث شیوه ­های مختلفی را برای تقسیم ارث در نظر گرفته است؛ اما در مود تقسیم ارث توافقی اصل بر وحدت نظر وراث است و باید وراث در میزان سهم خود به توافق برسند.

 

3. تنظیم قرارداد: پس از آن که در مورد تقسیم ارث خود به صورت توافقی به نتیجه رسیدید، باید یک قرارداد را تنظیم نموده و در آن توافقات خود را مکتوب نمایید.

 

شما می­ توانید تمامی مراحل ذکر شده را بدون آنکه خودتان اقدامی انجام دهید به یک وکیل کارکشته که به موارد مربوط به تقسیم ارث مسلط است بسپارید هم زحمت شما کم می شود، هم تمامی مراحل کامل و بدون ایراد انجام می­ گیرد و هم خیلی سریع و به آسان ترین راه­های ممکن کار انحصار وراثت شما انجام می­ پذیرد؛ پیشنهاد ما به شما تماس با مجموعه وکیل تلفنی و دریافت مشاوره حقوقی از وکیل آنلاین یا وکیل تلفنی 24 ساعته این مجموعه می­ باشد هم به شما آموزش تقسیم ارث توافقی را ارائه می­ دهد و هم در صورت تمایل شما کارهای انحصار وراثت شما را بر عهده می­ گیرد.

 

مزایا و معایب تقسیم ارث به صورت توافقی

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

مزایای زیادی برای تقسیم ارث به صورت توافقی وجود دارد؛ اما معایبی هم دارد که ما به ذکر آن می­ پردازیم:

 

مزایای تقسیم ارث توافقی

  • دیگر لازم نیست دردسرهای مربوط به تعیین میزان سهم ­الارث به دوش کشیده شود و وراث منتظر بمانند تا دادگاه برای سهم هر یک از آن ها تعیین تکلیف کند.

  • دلخوری ­ها و کدورت­ هایی که در هنگام تقسیم ارث به شیوه های دیگر به وجود می ­آید در تقسیم ارث توافقی نیست؛ زیرا هر یک از وراث از سهم خود راضی هستند.

 

معایب تقسیم ارث توافقی

چون وراث خیالشان از سهم خود راحت است و از آن راضی هستند ممکن است در صورتی که ورثه دیگری وجود داشته باشد و از فوت متوفی بی خبر باشد، بعد از چند سال پیدا شود و تقاضای سهم­ الارث نماید.

در صورت تقسیم سهم­ الارث به صورت توافقی ممکن است یکی از وراث از میزان سهم خود ناراضی باشد و در دادگاه اعتراض نماید، باید دوباره همه ورثه جهت تعیین میزان سهم­ الارث دچار درد سر شوند و مجبور شوند به دادگاه بروند.

 البته مزایا و معایبی دیگری هم برای تقسیم سهم­ الارث به صورت توافقی وجود دارد، جهت جلوگیری از دردسرهای تقسیم ارث توافقی بعد از تقسیم می ­توانید با وکیل 24 ساعته وکیل تلفنی در تمامی ساعات شبانه روز تماس تلفنی یا آنلاین برقرار نموده و آموزش تقسیم ارث توافقی را به صورت کاملا حرفه ای دریافت نمایید.

 

شرایط تقسیم توافقی ارث

 

condition of consensual heritage sharing

مشاوره حقوقی تلفنی تقسیم ارث فوری و بی دردسر

 

میزان ارث میان وراث به صورت مشاع و مشترک می­ باشد؛ در صورتی که ارثیه به صورت توافقی بین وراث تقسیم نشود، می ­توانند به دادگاه دادخواست بدهند و سهم­الارث خود را مطالبه نمایند اما در صورت به توافق رسیدن وراث نسبت به اموال متوفی همگی به صورت تراضی ارثیه را بین خودشان تقسیم می­نمایند. مراحل و شرایط تقسیم ارثیه به صورت توافقی در بندهای ابتدایی این مقاله کامل توضیح داده شد در صورتی که هنوز برای شما ابهامی در خصوص تقسیم ارث به صورت توافقی وجود دارد و نیاز به آموزش تقسیم ارث توافقی دارید می­توانید با مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید و ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی ارثیه را دریافت نمایید.

 

آیا وجود صلح نامه برای تقسیم ارث توافقی الزامی است؟

 

 

صلح نامه تقسیم ارث یک فرم قانونی بوده که در ماده 752و 753 قانون مدنی بدان اشاره شده است؛ اسامی وراث و میزان سهم­ الارث هریک در فرم صلح نامه ثبت می­ گردد، پس صلح نامه یک سند قانونی است و ارث دهنده قبل از فوت نیز می ت­واند آن را دریافت و سهم ­الارث وراث را مشخص نماید؛ اینکار مزیت­ هایی از قبیل در تصرف داشتن اموال ارث­ دهنده در زمان حیات و جلوگیری از نزاع­ های خانوادگی پس از مرگ وی بسیار خوب است.

البته که دریافت صلح نامه و تایید و امضای آن توسط هر یک از وراث ارثیه توافقی هم الزامی می ­باشد؛ اینکار جهت جلوگیری از اعتراض های آینده وراث نسبت به این که از ارث خود راضی نبوده­ اند و در حق آن ها ظلم شده مناسب است؛ گرچه با وجود صلح نامه در تقسیم ارث توافقی نیز باز ورثه در صورتی که از سهم خود راضی نبودند، می­ توانند اعتراض نموده و تحویل دادگاه دهند.

توجه: اگر نیازمند آموزش تقسیم ارث توافقی هستید و دنبال یک موسسه حقوقی مطمئن برای اینکار می­ گردید، تلفن خود را بردارید و با وکیل تلفنی تماس بگیرید.

 

نمونه اصلی فرم خام تقسیم ارث توافقی

ما جهت آموزش تقسیم ارث توافقی به شما عزیزان یک نمونه فرم تقسیم ارث توافقی را برای یک مرد فوت شده و وراث وی در یک جدول تنظیم نموده و تقدیم شما می کنیم.

توجه: این یک نمونه فرم خام تقسیم ارث توافقی می باشد و بنا به تفاوت هایی که در هر توافق بین وراث وجود دارد، ممکن است که این موارد کم و زیاد شود.

 

بسم الله ارحمن الرحیم

ارث برندگان

ورثه متوفی، تاریخ

آقای.... فرزند آقای.... به شماره شناسنامه.... صادره از.... نام مادر.... تولد.... ( پدر متوفی)

خانم... فرزند آقای.... به شماره شناسنامه... صادره از... نام مادر... تولد... ( مادر متوفی)

خانم... فرزند آقای... به شماره شناسنامه... صادره از .... نام مادر... تولد...( همسر متوفی)

آقای... فرزند آقای... به شماره شناسنامه... صادره از... نام مادر.... تولد....( فرزند پسر)

خانم... فرزند آقای... به شماره شناسنامه... صادره از... نام مادر.... تولد....( فرزند دختر)

موارد تقسیم

ماترک مرحوم

قدرالسهم ناشی از تقسیم

شروط

 

محل امضا

 

نکته: به همین صورت در صورتی که تعداد فرزندان بیشتری داشته باشد یا وراث درجات مختلف مانند عمه، عمو و ... وجود داشته باشد و ارثی به آن ها تعلق گیرد به ترتیب جنسیت و سهم­ الارث هریک مشخص می ­گردد.

 

آموزش تقسیم ارث توافقی در صلح کامل

 

instructions for heritage division

نگارش آنلاین و فوری انواع صلح نامه فوری و 24 ساعته با ضمانت قیمت و کیفیت

 

قطعاً زمانی که عزیزی فوت می­ کند، در ابتدا فقط غم و غصه از دست دادن وی بازماندگان را اذیت می کند؛ اما ارثیه متوفی اصلی­ ترین چیزی است که مدتی پس از مرگ وی اهمیت پیدا می کند. اما همیشه ارثیه شرایط خاصی دارد که در هر خانواده با دیگران متفاوت است.

اگر بازماندگان سر تقسیم ارث با یکدیگر به توافق و صلح کامل برسند، باید در مورد نحوه تقسیم ارث آگاهی پیدا کنند؛ در این شرایط، بهترین راه حل مشورت با یک متخصص مربوط به تقسیم ارث توافقی است ما به شما مجموعه وکیل تلفنی را معرفی می کنیم که تمامی مراحل آموزش تقسیم ارث توافقی را با بهترین قیمت و باکیفیت ترین روش مشاوره به شما عزیزان ارائه می دهند.

 

تنظیم آنلاین و فوری صورت جلسه تقسیم ارث توسط وکیل تلفنی

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

تقسیم ارث توافقی نیز باید مکتوب شود و یک صلح نامه جهت قانونی بودن آن وجود داشته باشد. زمانی که می­خواهید ارثیه یک مرده را تقسیم کنید، قطعا در نحوه نگارش و نکات ­آن دچار مشکل خواهید شد در همین راستا تیم وکیل تلفنی با به کارگیری بهترین و کارآزموده­ترین وکلای پایه یک دادگستری یاری­گر شما در تنظیم یک صورتجلسه تقسیم ارث بدون ایراد خواهد بود. در این شرایط سخت کرونایی هم که رفت و آمد در جامعه خطرناک است تیم وکیل تلفنی صورت جلسه تقسیم ارث را به صورت آنلاین برایتان تنظیم خواهد کرد.

 

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، اطلاعات حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.

وکیل ارث 24 ساعته در دسترس

مشاوره حقوقی فوری انحصار وراثت

دعوی ماترک در نظام حقوقی ایران

مشاوره حقوقی اجرت المثل ایام تصرف

درباره ما

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی