موسسه وکیل تلفنی

  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
  • مریم زنگنه گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۸:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

اقسام شرکت‌های سهامی

اقسام شرکت‌های سهامی

  • توسط مریم پرتوی
  • ۱۳۹۵/۵/۲۶ | ۱۴:۵:۳۸
  • 8 نظر

شرکت‌های سهامی دو دسته‌اند:

1- شرکت‌های سهامی عام: قسمتی از سرمایه آن توسط مؤسسین تأمین می‌شود و بقیه آن از طریق فروش سهام به مردم تأمین می‌گردد.

2- شرکت‌های سهامی خاص: که تمام سرمایه آن‌ها توسط مؤسسین تأمین می‌گردد.

-در شرکت سهامی عام هیئت مؤسس باید حداقل 20% سرمایه شرکت را تعهد کند و 35% از این 20% به حساب یکی از بانکها به حساب شرکت در حال تأسیس واریز کند.

-سرمایه شرکت‌های سهامی عام زمان تشکیل نباید کمتر از 5 میلیون ریال باشد. چنانچه هر زمانی این سرمایه کمتر از مبلغ مذکور شد باید ظرف یک سال به میزان مذکور برسد و الا هر ذی نفعی می‌تواند در خواست انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت دار بخواهد.

-در صورت کمتر شدن مبلغ سرمایه اولیه سرمایه اولیه شرکت مدیران می‌توانند آن را به شرکت دیگری مثل سهامی خاص تغییر دهند.

مشخصات شرکت‌های سهامی

1- قبل یا بعد از اسم شرکت باید کلمه عام باید آورده شود.

2- حداقل سرمایه شرکت 5 میلیون ریال است.

3- هیئت مدیره حداقل 5 نفرند.

4- مبلغ اسمی هر سهم در این شرکت‌ها نباید بیشتر از ده هزار ریال باشد.

5- سهام این شرکت‌ها قابل عرضه در بورس می‌باشند.

6-  تعداد سهامداران این شرکت‌ها حداقل 5 نفر است. گ

7- انتقال سهام در این شرکت‌ها نیاز به موافقت سایر شرکا ندارد.

8- شرکت‌های سهامی عام قادر به انتشار اوراق قرضه می‌باشند.

مراحل تأسیس شرکت سهامی عام

1- تسلیم اظهارنامه 2- پذیره نویسی سهام 3- دریافت ورقه تعهد سهام 4- ثبت شرکت سهامی عام

-هر گاه اعلامیه پذیره نویسی دارای اطلاعات نادرست باشد صادر کننده، دارای مسئولیت کیفری است.

-پذیره نویسی: عمل حقوقی است که شخص تعهد می‌کند قسمتی از سرمایه شرکت را تأمین کند و به همان اندازه شریک شود.

-پذیره نویس باید اهلیت تمتع و استیفاء داشته باشد و در صورت عدم اهلیت، نماینده قانونی او اقدام کند.

-پذیره نویسی یک عمل تجاری نیست.

-متقاضیان سهام ورقه تعهد سهام را از بانک می‌گیرند و مبلغ نقدی آن که 35% می‌باشد را پرداخت می‌کنند.

-پس از گذشت زمانی که برای دریافت ورقه سهام تعیین شده، مؤسسین موظفند حداکثر تا یک ماه بعد به تعهدات پذیره نویسان رسیدگی کنند و چنانچه مبلغ 35% تعهد صحیحا پرداخت شده، سهام خریداران را تعیین و اعلام می‌کنند و مجمع عمومی مؤسس را دعوت می‌کنند.

-ورقه سهام باید به امضای لااقل دو نفر از کسانی که در اساسنامه تعیین شده‌اند برسد.

-مجمع عمومی مؤسسین پس از بررسی سهام فروخته شده و حاصل شدن شرایط، اساسنامه را تصویب می‌کنند و اولین مدیران و بازرسان شرکت را انتخاب می‌کنند و روزنامه کثیرالانتشار را انتخاب و سپس مدیران و بازرسان شرکت، قبولی خود را کتباً اعلام خواهند داشت، پس از انجام امور فوق مرحله ثبت شرکت شروع خواهد شد و شرکت تشکیل شده محسوب می‌شود.

-اساسنامه به علاوه صورت جلسه مجمع عمومی مؤسسین و اعلامیه قبولی مدیران و بازرسان جهت ثبت شرکت به مرجع ثبت شرکت‌ها تسلیم خواهد شد.

-هر گونه دعوت از صاحبان سهام تا تشکیل مجمع عمومی سالیانه باید در دو روزنامه کثیرالانتشار منتشر شود.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۲۳:۳۴:۵۱

باسلام شرکت های سهامی عبارتند از سهامی عام و سهامی خاص که عمده ترین تفاوت شرکت های سهامی عام و سهامی خاص در تامین سرمایه می باشد به گونه‌ای که در شرکتهای سهامی عام قسمتی از سرمایه شرکت توسط موسسین تهیه و مابقی سرمایه شرکت از طریق پذیره نویسی به عموم مردم تهیه می شود و افرادی که مایل باشند می تواند سهام شرکت را از طریق پذیره نویسی خریداری نمایند،اما در شرکت های سهامی خاص تمامی سرمایه توسط موسسین تهیه می شود اما از ویژگی های شرکت های سهامی عام بایستی گفت که در این نوع شرکت حداقل تعداد شرکا بایستی ۵ نفر باشد همچنین سرمایه این شرکت می تواند کمتر از از پنج میلیون ریال باشد و چنانچه سرمایه شرکت از مبلغ مذکور کمتر شود شرکت ظرف مدت یک سال فرصت دارد تا سرمایه خود را به مبلغ مذکور برساند در غیر این صورت هر ذینفع می تواند با مراجعه به دادگاه بطلان شرکت را بخواهد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۱۳:۴:۴۵

شرکت های سهامی انواعی دارند که میتوان به شرکت سهامی عام و خاص اشاره نمود و توجه به این امر که قواعد اینگونه شرکتها در بسیاری موارد متفاوت از یکدیگر است هر چند تشابهاتی نیز وجود دارد
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۱۱:۴۹:۱۴

مراحل تأسیس شرکت سهامی عام ۱- تسلیم اظهارنامه ۲- پذیره نویسی سهام ۳- دریافت ورقه تعهد سهام ۴- ثبت شرکت سهامی عام
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۱۱:۳۰:۵۵

درود،شرکت های سهامی عام: قسمتی از سرمایه آن توسط مؤسسین تأمین می شود و بقيه آن از طریق فروش سهام به مردم تأمین می گردد. شرکت های سهامی خاص: که تمام سرمایه آنها توسط مؤسسین تأمین می گردد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۱۱:۲۱:۴۴

شرکت‌های سهامی عام: قسمتی از سرمایه آن توسط مؤسسین تأمین می‌شود و بقیه آن از طریق فروش سهام به مردم تأمین می‌گردد
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۱۰:۵۳:۲۳

با سلام و احترام، انواع شرکت‌های سهامی در قانون تجارت جمهوری اسلامی ماه احصاء شده‌است که به‌ترتیب شامل ۲ شرکت می‌شود شرکت سهامی و شرکت سهامی خاص. برای این‌که هر یک از این شرکت‌ها را بهتر بشناسیم باید به تعاریف ذکرشده در قانون تجارت جمهوری اسلامی توجه نماییم که این شرکت‌ها را تعریف نموده و حدود و مبنای آن را نیز برشمرده است .در تعریف شرکت‌های سهامی عام می‌خوانیم که قسمتی از سرمایه آن توسط مؤسسین تأمین می‌شود و بقیه آن از طریق فروش سهام به مردم تأمین خواهد شد و برعکس در شرکت سهامی خاص تمام سرمایه آن توسط مؤسسین تعقیب تأمین می‌گردد. از ویژگی‌های دیگر شرکت سهامی عام هیئت مؤسس آن است که حداقل بایستی ۲۰ درصد سرمایه شرکت را تعهد نماید و ۳۵ درصد از این ۲۰ درصد به حساب یکی از بانک‌ها به حساب شرکت درحال تأسیس واریز شود در صورت کم‌تر شدن است مبلغ سرمایه اولیه شرکت مدیران می‌توانند نام دیگر شرکت‌ها مثل شرکت سهامی خاص تغییر نمایند .برای دانستن دیگر جزئیات کار و تفاوت شرکت‌های سهامی و شرکت‌های غیر سهامی مانند شرکت‌های نسبی و تضامنی و با مسئولیت محدود می‌توانید با وکلای مؤسسه وکیل تلفنی هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید پیروز و موفق باشید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۹:۳۷:۳۳

اقسام شرکتهای سهامی شرکت های سهامی عام: قسمتی از سرمایه آن توسط مؤسسین تأمین می شود و بقيه آن از طریق فروش سهام به مردم تأمین می گردد. شرکت های سهامی خاص: که تمام سرمایه آنها توسط مؤسسین تأمین می گردد. در شرکت سهامی عام هيأت مؤسس باید حداقل ۲۰٪ سرمایه شرکت را تعهد کند و ٪۳۵ از این ۲۰٪ را به حساب یکی از بانک ها به حساب شرکت در حال تأسیس واریز کند. سرمایه شرکت های سهامی عام زمان تشکیل نباید کمتر از ۵ میلیون ریال باشد چنانچه هر زمانی این سرمایه کمتر از مبلغ مذکور شد باید ظرف یک سال به میزان مذکور برسد و إلا هر ذی نفعی می تواند درخواست انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت دار بخواهد. در صورت کمتر شدن مبلغ سرمایه اولیه شرکت مدیران می توانند آن را به شرکت دیگری مثل ثبت شرکت سهامی خاص تغییر دهند. اقسام شرکتهای سهامی مشخصات شرکتهای سهامی قبل یا بعد از اسم شرکت باید کلمه عام باید آورده شود. حداقل سرمایه شرکت ۵ میلیون ریال است. هیأت مدیره حداقل پنج نفرند. مبلغ اسمی هر سهم در این شرکت ها نباید بیشتر از ده هزار ریال باشد. سهام این شرکت ها قابل عرضه در بورس می باشند. تعداد سهامداران این شرکت ها حداقل ۵ نفر است. انتقال سهام در این شرکت ها نیاز به موافقت سایر شرکاء ندارد. شرکت های سهامی عام قادر به انتشار اوراق قرضه می باشند. مراحل تأسیس شرکت سهامی عام یکی از اقسام شرکتهای سهامی، شرکت سهامی عام است که برای تأسیس این نوع شرکت لازم است مراحل زیر را انجام دهید. تسليم اظهارنامه پذیره نویسی سهام دریافت ورقه تعهد سهام ثبت شرکت سهامی عام پذیره نویسی -هرگاه اعلامیه پذیره نویسی دارای اطلاعات نادرست باشد صادر کننده، دارای مسئولیت کیفری است. -عمل حقوقی است که شخص تعهد می کند قسمتی از سرمایه شرکت را تأمین کند و به همان اندازه شریک شود. -پذیره نویس باید اهلیت تمتع و استیفاء داشته باشد و در صورت عدم اهلیت، نماینده قانونی او باید اقدام کند. -پذیره نویسی یک عمل تجاری نیست. متقاضیان سهام ورقه تعهد سهام را از بانک می گیرند و مبلغ نقدی آن که ۳۵٪ می باشد را پرداخت می کنند. -پس از گذشتن زمانی که برای دریافت ورقه سهام تعیین شده، مؤسسين موظفند حداکثر تا یک ماه بعد به تعهدات پذیره نویسان رسیدگی کنند و چنانچه مبلغ ۳۵٪ تعهد صحیح پرداخت شده، سهام خریداران را تعیین و اعلام می کنند و مجمع عمومی مؤسس را دعوت می کنند. -ورقه سهام باید به امضاء لااقل دو نفر از کسانی که در اساسنامه تعیین شده اند برسد. مجمع عمومی مؤسسین پس از بررسی سهام فروخته شده و حاصل شدن شرایطی اساسنامه را تصویب می کنند و اولین مدیران و بازرسان شرکت را انتخاب می کنند و روزنامه ای کثیر الانتشار را انتخاب و سپس مدیران و بازرسان شرکت، قبولی خود را کتبا اعلام خواهند داشت، پس از انجام امور فوق مرحله ثبت شرکت شروع خواهد شد و شرکت تشکیل شده محسوب می شود. اساسنامه بعلاوه صورت جلسه مجمع عمومی مؤسسین و اعلامیه قبولی مدیران و بازرسان جهت ثبت شرکت به مرجع ثبت شرکت ها تسلیم خواهد شد. هر گونه دعوت از صاحبان سهام تا تشکیل مجمع عمومی سالیانه باید در دو روزنامه کثیر الانتشار منتشر شود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۸:۱۲:۲۸

با سلام شرکت‌های سهامی عام: قسمتی از سرمایه آن توسط مؤسسین تأمین می‌شود و بقیه آن از طریق فروش سهام به مردم تأمین می‌گردد. ۲- شرکت‌های سهامی خاص: که تمام سرمایه آن‌ها توسط مؤسسین تأمین می‌گردد. -در شرکت سهامی عام هیئت مؤسس باید حداقل ۲۰% سرمایه شرکت را تعهد کند و ۳۵% از این ۲۰% به حساب یکی از بانکها به حساب شرکت در حال تأسیس واریز کند. -سرمایه شرکت‌های سهامی عام زمان تشکیل نباید کمتر از ۵ میلیون ریال باشد. چنانچه هر زمانی این سرمایه کمتر از مبلغ مذکور شد باید ظرف یک سال به میزان مذکور برسد و الا هر ذی نفعی می‌تواند در خواست انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت دار بخواهد.

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی