موسسه وکیل تلفنی

  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
  • مریم زنگنه گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۸:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

شرکت‌های تجاری از بعد ماهیتی

شرکت‌های تجاری از بعد ماهیتی

  • توسط مریم پرتوی
  • ۱۳۹۵/۵/۲۶ | ۱۴:۳:۲۷
  • 8 نظر

سرمایه‌ای: که عبارت‌اند از شرکت‌های سهامی عام و خاص وشرکت های با مسئولیت محدود. اعتبار این شرکت‌ها به میزان سرمایه آنهاست مسئولیت شرکاء در شرکت محدود به سرمایه گذاری در آن می‌باشد و اعتبار شخصی شرکاء در امور شرکت فاقد تأثیر قانونی است.

شرکت‌های شخصی: که عبارت‌اند از شرکتهای تضامنی و نسبی

-در این شرکت‌ها مسئولیت شرکاء نامحدود است و در نتیجه تعهدات مالی شرکت به همه دارایی و اموال شرکت و شرکاء سرایت می‌نماید و انتقال تمام یا قسمتی از سرمایه شرکت باید با رضایت تمام شرکاء انجام شود.

-شرکت تضامنی حداقل از 2 نفر شریک ضامن تشکیل شده که هر شریک علاوه بر مسئولیت مشترک شخصاً نیز مسئول کلیه تعهدات وقروض شرکت می‌باشد ودارایی کلیه شرکاء وثیقه دیون و مطالبات اشخاص ثالث است.

در شرکت تضامنی: اگر تعهدات شرکت بیش از دارایی آن باشد هر شریک مکلف است از دارایی شخصی خود آن را بپردازد.

شرکت نسبی: مسئولیت شرکاء در آن بر عکس مسئولیت شرکاء در شرکت تضامنی است. یعنی هر شریکی نسبت به مالکیت خود در سرمایه مسئول می‌باشد. مثلاً شرکت سه شریک نود میلیون تومان بدهکار است. مسئولیت هر شریک یک سوم این بدهی است.

  1. شرکت‌های مختلط: در این شرکت‌ها مسئولیت بعضی از شرکاء محدود به سرمایه آنهاست ومسئولیت عده دیگر نا محدود است.

-در شرکت‌های مختلط سهامی شرکاء دو دسته‌اند:

الف: شرکای سهامی ب: شرکای ضامن

-در شرکت‌های مختلط غیر سهامی شرکاء دو دسته‌اند:

الف: شرکاء با مسئولیت محدود ب: شرکای ضامن

-شرکاء سهامی به میزان سهامشان مسئولیت دارند و شرکاء با مسئولیت محدود نسبت به مالکیت آن‌ها در سرمایه است و شرکاء تضامنی در مقابل کل سرمایه شرکت مسئولیت دارند.

  1. شرکت‌های کمیتی: که عبارت‌اند از شرکت‌های تعاونی تولید، مصرف، وام و روستایی.

-اعتبار این شرکت‌ها بر اساس کمیت و تعداد شرکاء محاسبه می‌شود.

-این شرکت‌ها برای رفاه اعضاء تشکیل می‌شوند ودر این شرکت‌ها مسئولیت هر شریک برابر مبلغ سهام او است.

-در این شرکت‌ها مسئولیت خاصی برای شرکاء در قانون در برابر اشخاص ثالث و بدهی‌های شرکت به وجود نمی‌آید.

-شرکت‌های سهامی و شرکت‌های با مسئولیت محدود و تضامنی و نسبی شرکت‌های بازرگانی‌اند و ماهیت تجاری دارند.

شرکت‌های مختلط سهامی و غیر سهامی و تعاونی ماهیت بازرگانی ندارند.

شرکت سهامی

حداقل از سه شریک تشکیل می‌شوند و سرمایه در این شرکت‌ها به سهام مساوی تقسیم می‌شود و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن‌هاست.

-شرکت سهامی شرکت بازرگانی محسوب می‌شود مولو اینکه موضوع عملیات آن امور بازرگانی نباشد.

-شرکت‌های سهامی برای امور انتفاعی تشکیل می‌شوند اعم از اینکه تجاری باشند یا غیر تجاری.

-در این شرکت‌ها به صاحبان سرمایه سهامدار یا صاحبان سهام می گویند.

-شرکت‌های سهامی بصورت شکلی تجاری‌اند نه موضوعی.

-شرکت‌های سهامی به صورت شکلی تجاری‌اند نه موضوعی.

-شرکت‌های سهامی بر اساس رعایت قوانین مدنی در صحت قراردادها، قانون تجارت و قوانین ثبت شرکت‌ها به وجود می‌آیند.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۹ | ۱:۵۲:۴۷

باسلام شرکت ها از بعد ماهیتی به شرکت‌های سرمایه و شخصی تقسیم می شوند شرکت های سرمایه ای شامل شرکت‌های سهامی عام و خاص می باشند،یعنی مسئولیت شرکا در شرکت به میزان سرمایه آنها می باشد اما در مورد شرکت‌های شخصی بایستی گفت این شرکتها مسئولیت شرکا نامحدود می باشد و چنانچه شرکت متحمل ضرر و زیان شود شرکا به صورت تضامنی مسئولیت دارند که از شرکت های اشخاص می توان به شرکت تضامنی و نسبی اشاره نمود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۸ | ۱۴:۱۹:۱۱

ضمن تشکر از پرسنل محترم موسسه که برای تولید محتوا تلاش میکنند مواردی که در سایت شما در خصوص حقوق شرکتها مطالعه کردم خیلی برام مفید و روشنگر بود از مشاوره با وکیلتون هم کمال رضایت داشتم
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۸ | ۱۰:۴۲:۴۷

شرکت های تجاری را از بعد ماهیتی به چهار دسته تقسیم می کنند : 1- شرکت های سرمایه ای 2- شرکت های شخصی 3- شرکت های مختلط 4- شرکت های کمیتی شرکت های سرمایه ای اعتبار این نوع شرکت ها به میزان سرمایه شرکت بستگی دارد و مسئولیت شرکاء و شرکت محدود به سرمایه گذاری آنان می باشد. شخصیت و اعتبار شخصی شرکاء در امور شرکت، فاقد تاثیر قانونی است. شرکت های سرمایه ای عبارتند از شرکت های سهامی ( اعن از خاص و یا عام ) و شرکت های بامسئولیت محدود . لذا شرکت های سرمایه ای مکلفند در کلیه سربرگ ها و مکاتبات خود، میزان سرمایه شرکت را قید نمایند؛ تا طرف دیگر معامله یا شرکت های مذکور با علم و اطلاع از میزان سرمایه شرکت، معاملات خود را با آن ها تنظیم کنند. شرکت های شخصی در این نوع شرکت ها، شخصیت و اعتبار شرکاء مطرح می باشد و نه سرمایه آنان و مسئولیت شرکاء نامحدود می باشد. لذا انتقال تمام یا قسمتی از سرمایه هر شریک به دیگری با رضایت کلیه شرکاء امکان پذیر است. انواع آن عبارت است از شرکت تضامنی و شرکت نسبی . در شرکت تضامنی، هر شریکی ، علاوه بر مسئولیت مشترک، شخصاَ نیز مسئول کلیه تعهدات و قروض شرکت می باشد و دارایی کلیه شرکاء ، وثیقه دیون شرکت و مطالبات اشخاص ثالث است. اگر تعهدات شرکت بیشتر از سرمایه شرکت باشد ؛ هر یک از شرکاء مکلفند مابه التفاوت بدهی شرکت را از دارایی های شخصی در مقابل درخواست طلبکاران بپردازند. در شرکت نسبی، شرکاء به نسبت سرمایه خود مسئول کلیه تعهدات و قروض شرکت می باشند. شرکت های مختلط در این نوع شرکت ها، سرمایه و شرکاء ، هر دو مطمح نظر قرار گرفته اند. باید توجه داشت در این نوع شرکت ها بعضی از شرکاء دارای مسئولیت محدود و تدادی دیگر دارای مسئولیت نامحدود می باشند. در شرکت های مختلط سهامی، شرکاء از دو دسته : شرکای سهامی و شرکاء ضامن تشکیل می گردند. در شرکت مختلط غیرسهامی نیز شرکاء : به شرکای بامسئولیت محدود و شرکای ضامن تقسیم می شوند. مسئولیت شرکای ضامن درمقابل اشخاص ثالث و بدهی ها و تعهدات شرکت و واگذاری تمام یا قسمتی از سرمایه شرکاء به اشخاص ثالث، نظیر مواردی است که در مورد شرکت های شخصی است. لیکن مسئولیت شرکای غیرتضامنی در شرکت های مختلط تجاری منطبق با مسئولیت شرکاء در شرکت های سرمایه ای می باشد. شرکت های کمیتی اعتبار شرکت های تعاونی تولید و مصرف برحسب کمیت و تعداد شرکاء محاسبه می گردد. شرکت در جهت رفاه شرکاء به وجود می آید. لذا مسئولیت خاصی برای شرکاء در قاننون در برابر اشخاص ثالث و بدهی های شرکت مطرح نگردیده است. در شرکت تعاونی مسئولیت هر شریک، برابر مبلغ سهام وی می باشد و این نوع شرکت که نظیر انواع دیگر شرکت های تجاری دارای شخصیت حقوقی است، به منظور پاسخگویی به نیاز مشترک اعضاء در جهت فروش کالا و تولیدات و یا در جهت تهیه مایحتاج آنان تشکیل می گردد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۸ | ۱۰:۲۹:۵۳

سلام وقت بخیر درخصوص مالکیت معنوی و ثبت آن نیز لطفا مطالب انتشار دهید. با تشكر از شما بزرگواران
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۸ | ۱۰:۲۲:۴۲

شرکت تضامنی حداقل از ۲ نفر شریک ضامن تشکیل شده که هر شریک علاوه بر مسئولیت مشترک شخصاً نیز مسئول کلیه تعهدات وقروض شرکت می‌باشد ودارایی کلیه شرکاء وثیقه دیون و مطالبات اشخاص ثالث است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۸ | ۱۰:۱۵:۴۲

درود ،شرکت های تجاری را از بعد ماهیتی به چهار دسته تقسیم می کنند : 1- شرکت های سرمایه ای 2- شرکت های شخصی 3- شرکت های مختلط 4- شرکت های کمیتی
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۸ | ۹:۵۹:۵۷

با سلام و احترام همان‌طوری‌که دانستیم براساس قانون تجارت شرکت‌های تجاری به ۷ قسمت تقسیم می‌گردند که در ماده ۲۰ قانون مزبور اسامی این شرکت‌ها درج گردیده است. این شرکت‌ها را می‌توان از ابعاد مختلفی تقسیم‌بندی نمود و یکی از تقسیم‌بندی‌های مهم، نوع شرکت‌ها از بعد ماهیتی می‌باشد. شرکت های سرمایه‌ای، شخصی تضامنی و شرکت نسبی ۴ نوع ماهیت مختلفی می‌باشد که برای شرکت‌های تجاری تعریف‌شده است. در شرکت‌های سرمایه‌ای که شرکت‌های سهامی عام و خاص و شرکت‌های با مسئولیت محدود را شامل می‌شود اعتبار این شرکت‌ها محدود به میزان سرمایه آن‌هاست و اعتبار شخصی فاقد تأثیر قانونی است .شرکت‌های شخصی که عبارت‌اند از شرکت‌های تضامنی و نسبی در آن‌ها مسئولیت شرکا نامحدود است و در نتیجه تعهدات مالی شرکت به همه دارایی و اموال شرکت و شرکا سرایت می‌نماید و انتقال تمام یا بخشی از سرمایه نیز بایستی با رضایت آن‌ها باشد. این شرکت‌ها حداقل از ۲ نفر شریک تشکیل شده و هر یک از شرکا علاوه‌بر مسئولیت مشترک شخصاً نیز مسئولیت کلیه تعهدات شرکت را به‌عهده دارند. شرکت نسبی ازجمله ابداعات کشور ما ایران است و در کشورهای خارجی مصداقی ندارد، در این نوع شرکت مسئولیت شرکا در آن برعکس مسئولیت شرکای تضامنی می‌باشد یعنی هر شریک نسبت‌به سرمایه‌ی خود مسئولیت دارد نه بیشتر .مسئله مهم دیگر این‌که برخی از شرکت‌ها می‌تواند به‌صورت مختلط اداره شود یعنی برخی از افراد به‌صورت تضامنی و برخی تا میزان مسئولیت خود پاسخ‌گوی تعهدات شرکت باشند البته همان‌طوری‌که از ابتدا گفته شد تقسیم‌بندی‌های شرکت به این موارد محدود نبوده و می‌توان شرکت‌های تجاری را از حیث های مختلفی مورد بررسی و تجزیه‌وتحلیل قرار داده و تقسیم‌بندی نمود، برای دانستن دیگر جزئیات می‌توانید با وکلای مؤسسه وکیل تلفنی هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید موفق باشید
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۸ | ۹:۳۶:۴۲

با سلام شرکت‌های شخصی: که عبارت‌اند از شرکتهای تضامنی و نسبی -در این شرکت‌ها مسئولیت شرکاء نامحدود است و در نتیجه تعهدات مالی شرکت به همه دارایی و اموال شرکت و شرکاء سرایت می‌نماید و انتقال تمام یا قسمتی از سرمایه شرکت باید با رضایت تمام شرکاء انجام شود. -شرکت تضامنی حداقل از ۲ نفر شریک ضامن تشکیل شده که هر شریک علاوه بر مسئولیت مشترک شخصاً نیز مسئول کلیه تعهدات وقروض شرکت می‌باشد ودارایی کلیه شرکاء وثیقه دیون و مطالبات اشخاص ثالث است

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی