موسسه وکیل تلفنی

  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • سمیرا زینالی گوروان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۶:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
انجمن وکیل تلفنی

نمونه رای ضمانت اجرای عدم درج مبلغ حق الوکاله در وکالت نامه وکیل

نمونه رای ضمانت اجرای عدم درج مبلغ حق الوکاله در وکالت نامه وکیل

  • توسط فاطمه علیزاده
  • ۱۳۹۷/۵/۱۳ | ۱۳:۵۶:۵
  • 7 نظر

در صورتی که وکیل تجدیدنظرخواه مبلغ حق الوکاله را در قرارداد وکالت خویش قید ننماید با توجه به اینکه قید رقم حق الوکاله تکلیف است، وکالت وکیل قابل قبول نخواهد بود و اگر اصیل هم دادخواست تجدیدنظر را امضا نکرده باشد، مرجع تجدیدنظر نمی‌تواند به دعوی تجدیدنظر رسیدگی نماید.

برای دریافت مشاوره تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری کافی است از تلفن ثابت خود (با موبایل تماس نگیرید) بدون هیچ پیش شماره ایی با تلفن زیر تماس بفرمایید.

تماس از تلفن ثابت(بدون کد شهرستان بگیرید)  ۹۰۹۹۰۷۰۷۶۷    

هر گونه سوالی دارید می توانید با ۰۲۱۴۷۶۲۵۹ مطرح بفرمایید

رأی دادگاه

در خصوص دادخواست م.ط. با وکالت م.ز. به طرفیت ۱- م.ص. ۲- ح.ث. ۳- م.ث. ۴- ص.ث. ۵- م.ث. ۶- الف.ث. ۷- الف.ر. ۸- الف.ث. ۹- ط.ص. به خواسته صدور حکم به تخلیه عین مستأجره به سبب نوسازی با احتساب کلیه خسارات قانونی ملخص خواسته وکیل خواهان این است که به موجب اجاره نامه مستند مستأجرین در این مغازه م. ص. و ن.ث. می‌باشند که ن. به رحمت خدا رفته و وراث وی خواندگان فوق الذکر می‌باشند، چون خواهان مجوز لازمه را از شهرداری مربوط جهت تجدید بنا أخذ كرده لذا تقاضای صدور حکم مطالبه خواسته دارند، دادگاه با توجه به دادخواست تقدیمی وکیل خواهان و مدارک و مستندات ارایه شده از سوی وی به ویژه کپی سند مالکیت و گواهی حصر وراثت ارایه شده که حکایت از ذی سمت بودن خوانندگان در ملک دارد و با التفات به کپی مصدق اجاره نامه تنظیمی و کپی مصدق پروانه ساختمان صادره از سوی شهرداری منطقه مربوطه که موبد ادعای خواهان می‌باشد و نظر به استعلام واصله از اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه (صفحه ۳۰ پرونده) که حکایت از مالکیت خواهان در ملک فوق‌الذکر دارد و اینکه کارشناس رسمی دادگستری میزان سرقفلی و حق کسب و پیشه مغازه منظور را به مبلغ هشتصد میلیون ریال ارزیابی و برآورد نموده و نظریه مذکور به طرفین دعوی ابلاغ و در مهلت مقرر مصون از هر گونه خدشه و اعتراض مؤثری قرار گرفته لیکن احد از خواندگان به نام الف.ر. که به نظریه کارشناس اعتراض نموده در مهلت مقرر از پرداخت دستمزد هیات کارشناسی استنکاف نموده که بدین لحاظ مردود است، على هذا دعوی خواهان وارد و ثابت تشخیص و به استناد ماده ۱۹۸ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی و بند ۱ ماده ۱۵ قانون روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۱۳۵۶ حکم به محکومیت خواندگان به تخلیه مورد اجاره از پلاک ثبتی شماره ۶۱۲۴۳ فرعی از ۴۴۷۶ واقع در بخش ۷ تهران به منظور تخریب و احداث ساختمان جدید به نفع خواهان صادر و اعلام می‌دارد ضمناً خواهان در هنگام اجرای حکم موظف است حق سرقفلی و حق کسب و پیشه مغازه را به مبلغ هشتصد میلیون ریال به خواندگان پرداخت نماید و خواندگان موظف به پرداخت هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه در حق خواهان خواهد بود. رأی صادره حضوری و ظرف روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران است.

رأی دادگاه

در خصوص واخواهی خانم الف.ر. فرزند ع. با وکالت آقای س. از دادنامه شماره ۱۸۹ مورخه ۲۸/۳/۹۰ این دادگاه که حکم محکومیت واخواه به تخلیه عین مستأجره به لحاظ تخریب و احداث ساختمان جدید در قبال دریافت هشتصد میلیون ریال به عنوان سرقفلی و حق کسب و پیشه به همراه هشت نفر دیگر از ورثه [به] پرداخت ... اصل خواسته و خسارت تأخیر تأدیه و حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی صادر شده است موضوع دادخواست آقای م.ط. فرزند ع. با وکالت آقای م.ز. نظر به اینکه واخواه در جلسه دادگاه حاضر نشده و لایحه تقدیم ننموده است و در متن دادخواست واخواهی فقط تقاضای واخواهی می‌کنم لكن هیچ توضیحی نداده لایحه و مدرکی نداده است و نظر به اینکه واخواه دلیل و مدرکی بر نقض یا فسخ دادنامه ارایه و اقامه ننموده است و حکم وفق مقررات قانونی صحیحأ صادر شده است لکن با اعتراض واخواه و ارائه نظریه تکمیلی و تفاوت بسیار فاحش سرقفلی تعیین شده دادگاه موضوع را به هیأت کارشناسان ۵ نفره ارجاع که سرقفلی را با بالکن یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال و بدون بالکن یک میلیارد و چهارصد میلیون ریال ارزیابی نموده‌اند، لذا مستنداً به مواد ۳۰۵، ۳۰۶ و ۳۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی واخواهی رد و رأی غیابی با افزایش سرقفلی و حق کسب و پیشه از هشتصد میلیون ریال به یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال در حق تمامی ورثه مستأجر به نسبت سهام هر یک بر حسب گواهی حصر وراثت تأیید می‌گردد. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی در دادگاه محترم تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.

رأی دادگاه

در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.ز. به وکالت از آقای م.ط. به طرفیت خانم الف.ر. با وکالت آقای د.س. نسبت به دادنامه شماره ۴۸۹ مورخ ۹۱/۷/۳ صادره از شعبه ۱۵۳ دادگاه عمومی حقوقی تهران که به موجب آن در رسیدگی به واخواهی تجدیدنظرخوانده از دادنامه شماره ۱۸۹- ۲۸/۳/۹۰ واخواهی مردود و رأی غیابی با افزایش سرقفلی و حق کسب و پیشه از هشتصد میلیارد ریال به یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال تأیید شده است. اکنون با بررسی محتویات پرونده و مداقه در اوراق آن، با توجه به اینکه وكيل محترم تجدیدنظرخواه میزان و مبلغ حق الوکاله را در قرارداد وکالت خویش قید ننموده و به صراحت ماده ۱۰۳ از قانون مالیاتهای مستقیم قید رقم حق الوکاله تکلیف است و به دلالت تبصره یک ذیل ماده مرقوم در صورت عدم رعایت آن، وکالت وکیل قابل‌قبول نخواهد بود و در مانحن‌فيه اصيل هم دادخواست تجدیدنظر را تقدیم ننموده است، لذا برابر آنچه که در ماده ۲ قانون آیین دادرسی مدنی مقرر شده مرجع تجدیدنظر نمی‌تواند به دعوی تجدیدنظر رسیدگی نماید بنابراین به استناد ماده مرقوم قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

مشاوره حقوقی         وکالت دادگستری            حق الوکاله            وكالتنامه                 قرار رد دادخواست


  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ | ۰:۳۰:۱۴

در صورتی که وکیل تجدیدنظرخواه مبلغ حق الوکاله را در قرارداد وکالت خویش قید ننماید با توجه به اینکه قید رقم حق الوکاله تکلیف است، وکالت وکیل قابل قبول نخواهد بود و اگر اصیل هم دادخواست تجدیدنظر را امضا نکرده باشد، مرجع تجدیدنظر نمی‌تواند به دعوی تجدیدنظر رسیدگی نماید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ | ۱۹:۴۵:۶

عدم درج مبلغ حق‌الوکاله در وکالت‌نامه می‌تواند تبعات قانونی قابل توجهی داشته باشد. بر اساس قوانین و رویه‌های قضایی ایران، وکلای دادگستری موظفند مبلغ حق‌الوکاله را در وکالت‌نامه قید کنند و عدم انجام این کار می‌تواند منجر به رد دعوی یا عدم پذیرش وکالت‌نامه در محاکم شود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ | ۱۴:۱۳:۵۴

با سلام و احترام، با توجه به سرعت افسار گسیخته فضای مجازی و نیز تولید روز افزون علم ، ما هر روز شاهد ظهور اطلاعات جدید هستیم که به دنیای ما وارد شده و در کمترین زمان ممکن بخش عظیمی از زندگی ما را تحت الشعاع خود می گیرند. بسیاری از اموری که تا پیش از این در رویاهای خود به دنبال آن بودیم اکنون به مسائل پیش پا افتاده ای تبدیل شده اند دنیای مجازی و شبکه های اینترنتی نیز روز به روز در حال سرعت و فراگیری در سطح جهان بوده و انسان ها بسیاری از امور مهم خود را توسط فضای مجازی انجام می دهند، از مسائل مهمی چون تحصیات ، امور بانکی و حتی پزشکی گرفته تا امور دیگری چون سفارش غذا یا حل و نقل و خرید منزل . سرعت فضای مجازی و الکترونیکی شدن امور به دنیای حقوق نیز ورود کرده و ما شاهد انعقاد قرارداد های الکترونیکی وکالت هستیم که جایگزین قرارداد های کاغذی شده اند و این امکان را به کاربران می دهد که در هر جایی از این آب و خاک که باشند مشکل خویش را بر طرف نمایند. این نوع وکالت نسبت به وکالت نامه های قدیمی مزایای بسیار بیشتری دارد اما جهت انعقاد آن نیز باید به نکات مختلفی دقت نمود که توصیه ما مشورت با وکلای کارکشته موسسه وکیل تلفنی جهت انجام هر نوع کار حقوقی از جمله بستن قرارداد الکترونیک وکالت است. محمد صادق تیغ نورد
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ | ۱۲:۳۶:۷

سلام یک سوال دارم... اگر در قرارداد بین من و وکیلم من که موکلشم ضمن عقد خارج لازمی به وکیل وکالت در فروش داده باشم و در وکالتنامه حق فروش را از خودم سلب نکرده باشم آیا اگر خودم موضوع وکالت را انجام بدم این وکالت نامه بلاموضوع و بلا اثر میشه؟ یه سوال دیگه هم دارم اینکه وکیلم در قرارداد وکالت اول میبغ حق الوکالش را زده 20 میلیون تومن حالا با توافق جدید چون کارم پیچیده تر شده وسط کار؛ میگه علاوه بر 20 میلیون تومن باید 40 میلیون تومن دیگه بهش پرداخت کنم و باهاش قرارداد جدید ببندم. میخواستم بدونم عرفش هست دوتا قرارداد وکالت ببندن وکیل و موکلش؟ در مورد یه پرونده دیگم دارم سوال داشتم اینکه اگر خواهرم به زور و فریب پدرمون را برای امضای وکالتنامه فروش منزل پدری به دفتر خانه برده باشه و به نوعی بشه هم پدر محجورهست و فراموشی داره و خواهرم همه اموال پدر رو برای خودش و به نام خودش فروخته باشه چه دعوا یا شکایاتی میشه مطرح کرد؟ اینم بهم بگید ممنون میشم و اینکه عرف این پرونده حق الوکالش چقدره؟ ممنون
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ | ۱۱:۱۲:۲۹

اگر میزان حق الوکاله در وکالتنامه درج نشده باشد، وکالت وکیل برای دادگاه غیر قابل استناد است بنابراین در صورت تقدیم دادخواست از جانب وکیل؛ قرار رد دعوی صادر می‌گردد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ | ۹:۵۳:۲

در صورتی که وکیل تجدیدنظرخواه مبلغ حق الوکاله را در قرارداد وکالت خویش قید ننماید با توجه به اینکه قید رقم حق الوکاله تکلیف است، وکالت وکیل قابل قبول نخواهد بود و اگر اصیل هم دادخواست تجدیدنظر را امضا نکرده باشد، مرجع تجدیدنظر نمی‌تواند به دعوی تجدیدنظر رسیدگی نماید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ | ۸:۵۳:۴

موارد لازم الرعایه در تنظیم وکالتنامه جهت احراز سمت طرفین امری بوده و در صورت عدم رعایت می تواند با رفع نقص و یا رد ادعا مواجه خواهد شد

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی