ارزیابی و تعیین خط مشی وکالتی (اصول و مدل)
- توسط مریم پرتوی
- ۱۳۹۵/۵/۲۵ | ۱۴:۴۷:۴۳
- 8 نظر
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۲۰:۲۸:۳۰
باسلام
در بسیاری از موارد وکلا برای آن که بخواهند در مورد یک پرونده تصمیم گیری کنند بسیار پیش آمده که عجولانه تصمیم گرفته باشد اما یک وکیل حرفه ای زمانی که پرونده ای را مطالعه می کند بایستی چارچوب آن پرونده را در نظر بگیرد و از طریق تحقیق و پیگیری در پرونده های مشابه بهترین راه حل ممکن را در نظر بگیرد،اما گاهی اوقات با توجه به اینکه شکست در پرونده ممکن است برای موکل بار مالی زیادی داشته باشد بنابراین وکیل بین چندین راه سعی میکند که نظر موکل را در نظر بگیرد چرا که موکل در صورتی که راه انتخاب شده را برگزیند و با شکست مواجه شود میتوان گفت که نتیجه تصمیم خود موکل بوده است،اما در هر حال یک وکیل حرفهای تمامی راه هایی که ممکن است پرونده به نتیجه برسد را در نظر میگیرد و بهترین راه حل را به موکل ارائه می دهد.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۱۴:۳۳:۳۹
با سلام و تشکر از موسسه وکیل تلفنی
فن دفاع یکی از اساسی ترین پیش نیازهای وکالت است. معلومات زیاد لزوما به دفاع خوب منتهی نمی شود. نحوه بکارگیری و بجا استفاده نمودن آنها از دانستنشان مهمتر است.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۱۳:۲۹:۵۸
در امر وکالت نیز همانند سایر حرفه ها عاملی که موجب تمایز و برتری یک وکیل از سایر وکلای دیگر می باشد برخوردار بودن از وجود مهارت هایی می باشد که قرار است یک وکیل در راستای دفاع از موکل خویش به کار بگیرد و با به کار گیری این فنون سعی بر آن داشته باشد که ، بهترین دفاعیات را در حرفه خودش داشته باشد. که تصمیم داریم در اینجا به بیان اصولی از این حرفه که رعایت آن موجب گردیده یک وکیل در حرفه اش وکیلی متمایز از سایر وکلا بوده باشد و موکلین متعددی او را وکیلی موفق و کارآزموده بدانند را بررسی کنیم.
یک وکیل برای موفقیت در حرفه اش باید از مهارت های برخوردار بوده باشد ” اصول فن دفاع در وکالت ” که از آنها به عنوان مهارت های دفاعی در امر وکالت یاد می شود.
پس این نکته را در نظر بگیریم که صرف سواد علمی یک وکیل و داشتن مجوز او برای فعالیت در این حوزه صرفا نمی تواند او را فردی مجرب معرفی بنماید بلکه یک وکیلی در حرفه وکالت موفق بوده که هنر دفاع از حقوق موکل خویش که خواهان بوده یا خوانده دعوی را داشته باشد و با به کارگیری اصولی بهترین دفاعیات را داشته باشد.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۱۲:۱۵:۳۶
درود،وکالت
وکالت عقدی جایز است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود مینماید. وکالت دهنده را مُوَکِّل ، و وکالت گیرنده را وکیل می نامند ، در دادسراها و دادگاهها پیگیری پرونده و دفاع ، توسط خود شخص و یا توسط وکیل دادگستری و به وکالت از طرف موکل انجام می شود ، وکالت در دادگاهها و دادسرا ها توسط وکیل دادگستری انجام می شود ، وكيل دادگستری در کلیه مراحل رسیدگی به پرونده های حقوقی و کیفری می تواند حضور داشته باشد و هر شخص می تواند با مراجعه به وكيل دادگستری در هر یک از مراحل دادسرا ، دادگاه کیفری ، دادگاه حقوقی ، دادگاه خانواده ، اجرای احکام حقوقی ، اجرای احکام کیفری ، دادگاه تجدید نظر استان و دیوان عالی کشور ، به وکیل دادگستری وکالت اعطا نماید و اعطای وکالت ممکن است به یکی از طرق ذیل صورت گیرد .
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۱۱:۴:۴۳
عرض ادب و احترام
فعالیت موسساتی مانند وکیل تلفنی تاحدود زیادی حیطه وکالت را متحول نموده و به نوعی عدالت حقوقی و قضایی در دسترسی عموم افراد به وکلای مجرب در هر نقطه ای از کشور را فراهم آورده است
حتی ایرانیان ساکن خارج از کشور هم به راحتی میتوانند با وکلای داخل ایران از این طریق ارتباط گرفته و پرونده های خویش را بدون حضور فیزیکی در ایران پیش ببرند
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۱۰:۱:۱۱
با سلام ممنونم از مطالب مفیدی ک تو سایت میزارید واقعا کمک کننده هست باعث میشه به آگاهی بیشتری روند پرونده های حقوقی و پیگیری کرد و حتی تو انتخاب وکیل و راحل های پیشنهادی ک میدن منطقی تر تصمیم گرفت و با آگاهی بیشتر وکیل انتخاب کرد
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۹:۱۲:۲
متأسفانه مراجعه کنندگان از هر قشر به وکلا توقع این را دارند که وکیل برای آنان معجزه کند! این درحالی است که وکیل با مداقه و مطالعه در پرونده فقط میتواند مسیر و مشی به موکل بدهد که از راهکار های بهتر و راحت به خواسته خویش برسد. دقیقا همانند یک پزشک که با تجویز دارو مفید میتواند به بیمار خود کمک کند. پس باید توجه داشت که یک پرونده مسیر قانونی خود را طی کند و وکیل در این مسیر همیار موکل است و باید مصلحت ان را در نظر بگیرد
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | ۹:۱۱:۴۸
با سلام پاسخ پرونده نیز ناگهان از آسمان فرو نمی آید بلکه از محصول تحقیق منظم وکیل است وانگهی در مقام پیدا کردن راهحل نهایی پرونده، راه حل های متعددی به سراغ وکیل می آید که میبایست همه را بررسی و یکی را انتخاب کند.
برای آنکه بجای حدس زدن و استفاده از روشهای تکراری یک روش منطقی، رویه وکلاء شود. رعایت اصول زیر ضروری است.
اصل اول – اتخاذ تصمیم میبایست بطور مشارکتی انجام پذیرد.
نظر شما در مورد این مطلب