موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۲۸:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
انجمن وکیل تلفنی

لایحه تجدید نظرخواهی در پرونده اعتراض ثالث اجرایی در مرحله اجرای احکام مدنی

لایحه تجدید نظرخواهی در پرونده اعتراض ثالث اجرایی در مرحله اجرای احکام مدنی

  • توسط راضیه دهقان
  • ۱۴۰۱/۹/۱۶ | ۱۴:۲۴:۳
  • 0 نظر

بسمه تعالی

ریاست محترم دادگاه تجدید نظر استان مازندران

با عرض سلام و ادب، احتراما در خصوص دادنامه به شماره................ صادره از سوی شعبه اول دادگاه حقوقی چمستان، که دلالت بر حکم به رد درخواست اعتراض ثالث اجرایی دارد بدین وسیله در فرجه مقرر قانونی مراتب تجدید نظر خواهی نسبت به دادنامه مرقوم به دلایل و جهات ذیل نقض دادنامه تجدید نظر خواسته و صدور حکم به شرح ستون خواسته را دارم.

شرح ماوقع:

در پرونده اجرایی ............. اجرای احکام مدنی دادگستری چمستان، تجدیدنظرخوانده ردیف دوم ( ..............) اقدام به توقیف یک دستگاه منزل مسکونی تصرفی آقای ............. جهت تامین طلب برای مهریه ( محکوم به) نموده است، موکل برابر اسناد عادی و سابقه تصرف مدعی مالکیت بر مال توقیفی بوده و از دادگاه محترم بدوی درخواست اعتراض ثالث نسبت به عملیات اجرایی نموده است که دادگاه محترم بدوی درخواست اعتراض ثالث نسبت به عملیات اجرایی نموده است که دادگاه محترم بدوی بدون توجه به مدافعات موکل حکم به رد اعتراض ثالث اجرایی نموده است، حالیه با توجه به مراتب معنونه به دلایل و جهات ذیل درخواست نقض دادنامه تجدید نظر خواسته را دارم.

الف: دادنامه تجدیدنظر خواسته مصداق بند الف ماده ۳۴۸ قانون ایین دادرسی مدنی میباشد 

ریاست محترم شعبه رسیدگی کننده: با مداقه در مندرجات دادنامه تجدیدنظرخواسته اولا دادگاه محترم بدوی در دادنامه تجدیدنظر خواسته به استناد اظهارنامه ارسالی از سوی (تجدیدنظر خوانده ردیف اول )که برای تجدیدنظرخوانده ردیف دوم ارسال نموده (موکل در ارسال و دریافت این اظهارنامه نقش و سمتی نداشته است )جزو مستندات دادنامه تجدیدنظرخواسته از سوی دادگاه بدوی است در حالی که موکل در ارسال اظهارنامه استنادی دادگاه به تجدیدنظرخوانده ردیف دوم سمتی نداشته و به عبارت دیگر مکاتبه از طریق ارسال اظهارنامه فیمابین تجدیدنظرخواه ردیف اول و دوم در فرض اصالت محتوای آن تاثیری در حق مسلم موکل ندارد و استناد دادگاه محترم بدوی به اظهارنامه ارسالی از مصادیق بند الف ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی می باشد.

ب:دادنامه تجدیدنظرخواسته مشمول بنده ماده ۳۴۸ قانون ایین دادرسی مدنی میباشد

دادگاه محترم بدوی در دادنامه تجدیدنظرخواسته برای رد درخواست اعتراض ثالث موکل، به یک برگ ببع نامه ۱۵/۰۶/۱۳۸۷استناد نموده است به عبارت دیگر دادگاه محترم بدوی به استناد بیع نامه مورخه٨٧/۶/١۵ عرصه و اعیان توقیفی که دارای پروانه ساختمان به شماره ١٩١ دارد ، را تحت مالکیت خوانده ردیف اول فرض نموده و اساس دادنامه تجدیدنظرخواسته، به استناد بیع نامه مورخه٨٧/۶/١۵ بوده و دادگاه محترم بدوی به استناد بیع نامه مبحوث عنه درخواست اعتراض ثالث موکل را وفق دادنامه تجدیدنظرخواسته محکوم به رد اعلام نموده است، در حالی که اولا بیع نامه مذکور جهت اخذ وام از بانک مسکن بوده و خوانده ردیف اول صرفاً جهت اخذ وام و سپردن تضامین ، مبادرت به تنظیم این بیع نامه نموده است.

ثانیا: با مداقه در متن بیع نامه استنادی میزان ثمن شصت میلیون ریال قید گردیده در حالی که این عوض به موکل  هیچگاه پرداخت نگردیده است.

ثالثا : به موجب اقاله شفاهی فی مابین موکل و تجدیدنظرخوانده ردیف اول ( ............) بیع نامه مورخه ١٣٨٧/۶/١۵ اقاله گردیده است که دادخواست به خواسته اثبات اقاله شفاهی بیع نامه مبحوث عنه در دادگاه حقوقی چمستان ثبت که تصویر ثبت دادخواست پیوست این دادخواست تجدیدنظرخواهی گردیده که نظر ریاست محترم را به ملاحضه گواهی ثبت دادخواست موصوف جلب میکنم

لهذا با توجه به مراتب معنونه و گواهی ثبت دادخواست به خواسته اثبات و احراز اقاله شفاهی بیع نامه مورخه٨٧/۶/١۵ درخواست صدور قرار اناطه به جواز حاصله از ماده ١٩ قانون آیین دادرسی مدنی  برای پرونده تجدیدنظرخواسته را دارم.

رابعا : دادگاه محترم بدوی، در دادنامه تجدیدنظر خواسته به پروانه ساختمانی به شماره ١٩١ مورخه ١٣٨٧/٨/١۴ را بعنوان دلیل مالکیت تجدیدنظرخوانده ردیف اول تلقی نموده است در حالی که برخلاف باورداشت دادگاه محترم بدوی، پروانه ساختمانی دلیل بر مالکیت اشخاص نمیباشد لذا استناد دادگاه محترم بدوی به پروانه ساختمانی مشمول بند ب ماده ٣۴٨ قانون آیین دادرسی مدنی بوده و قابلیت نقض را دارد.

ج:دادنامه تجدیدنظرخواسته مشمول بند ج ماده ۳۴۸ قانون ایین دادرسی مدنی میباشد

٣- به دلالت  قرارداد اجاره  مورخه ۱۵/۱۰/۱۴۰۰ موکل..........شش دانگ عرصه و اعیان متنازع فیه( عرصه و اعیان توقیفی ) را به تجدیدنظرخوانده ردیف اول  انتقال داده که امضای ذیل اجاره نامه  مذکور از سوی تجدیدنظرخوانده ردیف اول دلالت بر تایید فقدان مالکیت بر عرصه و اعیان ملک متنازع فیه و تایید اقاله شفاهی میباشد.

لهذا با توجه به مراتب معنونه و توجها به فقدان مالکیت تجدیدنظرخوانده ردیف اول و عدم توجه محکمه بدوی به مستندات اعلامی موکل درخواست رسیدگی دقیق و صدور حکم به نقض دادنامه تجدیدنظر خواسته و صدور حکم به پذیرش دعوی موکل را طبق متن ستون دادخواست را دارم.
 


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی