اقسام وکلاء از نظر مشاوره
- توسط مریم پرتوی
- ۱۳۹۵/۵/۲۴ | ۱۶:۲۶:۴۹
- 11 نظر
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۲۱:۰:۳۳
باسلام
با توجه به اینکه تمامی انسان ها از لحاظ اخلاقی و رفتاری متفاوت می باشند بنابراین در برخورد با کارهای روزمره خود ممکن است عکس العمل های متفاوتی را از خود بروز بدهند باید گفت که وکلا نیز رفتار متفاوتی در مواجهه با موکل دارند بسیاری از وکلا دغدغه پول را دارند و از اینکه پرونده موکل به چه سمتی کشیده می شود اهمیت نمی دهند اما بسیاری از وکلا نیز داریم که دغدغه آنها موکل و رساندن پرونده به نتیجه مطلوب می باشد اما بعضی وکلا نیز دغدغه های اجتماعی ندارند و هدف آن ها سپری کردن روزمره خود می باشد و بیشتر به اهداف زندگی خود توجه می نمایند.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۱۵:۲:۳۸
با سلام و تشکر از موسسه وکیل تلفنی
وکالت شغل نیست بلکه حرفه هست. وکیل هم یک انسان حرفه ای برای رساندن موکیل به حقوق خود است.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۱۲:۳۴:۳۳
سلام وقت بخیر ممنونم نیلز به مشاوره داشتم در ضمینه ملکی با موسسه تماس گرفتم به خانم وکیل علیزاده ارجاع دادند ممنونم از راهنمایی هاشون واقعا توضیحات جامعی دادند و نگارش لایحه ای انجام دادند ابلاغ اومده و رای به نفعم صادر شده خواستم ازشون تشکر کنم واقعا ممنونم از پاسخگویی ۲۴ ساعته و وقتی ک گذاشتید
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۱۲:۲۷:۵۷
درود،وکلا ممکن است به انگیزه های متفاوت مذکور نسبت برای ارائه خدمات حقوقی خود اقدام نمایند.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۱۱:۲۹:۱۷
سن و جنس مشاورحقوقی اثری در ارائه کیفیت مشاوره او نخواهد داشت. بلکه باید مسلط به قوانین و دارای تجربه باشد. البته نکته قابل توجه این که پیش از مشاوره گرفتن از یک مشاور حقوقی باید در مورد او تحقیق به عمل آورد و تبلیغات به تنهایی کفایت نمی کن.د باید سوابق مشاوره را مورد بررسی قرار داد و ملاحظه نمود که چه تعداد مراجعان قبلاً در اولین قدم باید به وکلای پایه یک دادگستری رجوع نمود. چون آن ها به مقررات و رویه قضایی مسلط هستند، قادرند به بهترین شکل افراد را راهنمایی کنند. یک مشاور حقوقی خوب فردی است با تجربه که به مسائل و مقررات حقوقی اشراف دارد و صادق و امانت دار و متعهد است و در زمان مناسبی اتخاذ تصمیم می نماید و با قدرت تجزیه و تحلیل ، نسبت به امور حقوقی آگاهی دارد.
تفاوت مشاوره حقوقی با وکیل
وکیل کسی است که روند رسیدگی به پرونده حقوقی را در دادگاه های قضایی و مراجع اداری دنبال میکند و دفاع کننده از حقوق موکل در مراجع قضایی میباشد. اما مشاور حقوقی فرد یا سازمانی می باشد که با ملاحظه شرایط و وضعیت پرونده و موقعیت موکل و با توجه به قوانین و آیین دادرسی کشور توصیه های حقوقی را به موکل ارائه میکند و راه روشهایی را برای حل و فصل موضوع نشان می دهد.
در انتخاب وکیل پایه یک دادگستری باید دقت فراوانی داشته باشید چرا که یک وکیل خوب می تواند مشاور حقوقی خوبی باشد. او باید تسلط کافی به مواد قانونی داشته باشد و شما را به درستی راهنمایی کند. ما در ادامه وکیل را برای شما عزیزان تعریف می کنیم تا به درستی به معنای مشاور حقوقی هم دست پیدا کنید و دچار سردرگمی نشوید
وکیل یا نماینده کسی است که به سبب عقد وکالت، از طرف شخص یا اشخاصی برای انجام کاری انتخاب می شود.
معنای لغوی واژه وکالت، تفویض یا انتقال موقت است. در اصطلاح این علم در تعریف وکالت میتوان گفت وکالت عقدی است که به واسطه آن فرد یا افرادی شخص وکیل را برای انجام کاری نماینده یا جانشین خود قرار میدهند.
پس از امضای عقد وکالت؛ طرفین قرارداد که منظور از طرف اول وکیل و طرف دوم موکل وی اعم از شخص حقیقی یا حقوقی در مقابل هم دارای وظایف و مسئولیتهایی میگردند که با وجود جایز بودن ذات عقد وکالت، عمل به این تعهدات درباره هر دو طرف الزامی است.
الف)مطلق: این قسم از وکالت وکیل برای تمام امور شخصی (که شامل همه امور اداری و مالی است) نیابت دارد بدون نیاز به اجازه موکل. مانند هرگونه خرید و فروش یا پرداخت هزینه منزل و خانواده.
ب)مقید: در این نوع وکالت محدوده اختیارات وکیل مشخص شده و او تنها می تواند در همان محدوده تعیین شده عمل کند.
وکالت از نظر شکلی به رسمی، عادی یا شفاهی تقسیم میشود:
مورد وکالت باید دو شرط داشته باشد1- در انحصار شخص موکل نباشد چه به موجب قانون و چه طبیعتاً مثل وکالت در مجلس معامله که خود شخص باید انجام دهد2-خود شخص از انجام آن ممنوع نباشد. مانند اعمال حقوقی تاجر ورشکسته.
حدود وکالت: ماده 663 قانون مدنی(وکیل نمیتواند خارج از حدود وکالت عمل کند در صورتی که وکالت به صورت مطلق آمده و قیدی ندارد مربوط به اداره اموال است.)
در یک تقسیم بندی دیگر وکالت به دو شکل قضایی و غیر قضایی مطرح میگردد.
الف) قضایی: این نوع وکالت تنها مربوط به امور قضایی و دادگاهی است که از طرف شخصی(موکل) به دیگری(وکیل) واگذار میگردد. وکیل به عنوان نماینده موکل خود در دادگاه حضور می یابد.
ب) غیر قضایی: در این نوع وکالت برای انجام هر کار شصی یا اداری میتوان به فرد دیگری وکالت داد چه به صورت رسمی و چه به صورت عادی.
در این قسم میتوان برای وکیل انتخابی حدود تعیین کرد. که در چه مواردی اجازه وکالت از شما را دارد و در چه مواردی اجازه دخالت در امور شخصی شما را ندارد..
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۱۱:۱۳:۲۹
با توجه به کیفیت تحصیلی وکلا در دوره ارشد و دکتری طبیعتا هر وکیل در جنبه یا جنبه های خاصی تبحر داشته و زمینه کاری تخصصی اوست که به همین موازا میتوان به وی رجوع کرد
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۹:۵۳:۱۲
همیشه سعی میکنم به روز مطالب و مقالات حقوقی سایت شمارو پیگیرانه دنبال کنم
تا امروز خیلی موارد مفیدی از مقالات سایتتون یادگرفتم و اولین باری هم که مشاوره داشتم خیلی جلسه موثری برای من بود
موفق باشید
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۹:۵۰:۰
با توجه به کیفیت تحصیلی وکلا در دوره ارشد و دکتری طبیعتا هر وکیل در جنبه یا جنبه های خاصی تبحر داشته و زمینه کاری تخصصی اوست که به همین موازا میتوان به وی رجوع کرد
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۹:۲۸:۴۰
سلام .قبل از این که پرونده ای مفتوح شود یا هر اقدامی صورت گیرد معمولا اسناد و مدارک توسط وکیل بررسی می گردد و طریق رسیدن به هدف برای موکل ترسیم می گردد پس مشاوره به موکل اولین مرحله و شاید مهمترین مرحله از اقدامات یک وکیل برای موکلش است .
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۹:۱۶:۲۳
با سلام وکیل به مثابه تفنگ اجارهای hired gun –این گونه وکلا رفتاری بسیار تهاجمی داشته و فاقد تسامح میباشند و صرف نظر از اینکه موضوع موکل از نظر اخلاقی یا قانونی واجد توجیه است یا خیر؟ هدفشان صرفا کسب بهترین نتیجه یا معامله برای موکل است.
۲- وکیل به مثابه کشیش عالی مقام (ملاء) high prists –وی دستوراتش را از بالا صادر میکند و حس همدلی و همکاری با موکل را ندارد و حتی موکل را به خاطر کارهای نادرست سرزنش کرده و بسیار خود مدار است.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ | ۸:۳۳:۳
چه نگاه ژرف و عمیقی به دسته بندی وکلا داشته اند و از نظر بنده چه شریف اند وکلا و در کل انسان هایی که صرف نظر از بعد مالی به فکر کمک و یاری رساندن به هم نوعان خود هستند و حتی از مسیر های غیر قضایی هم حلال مشکل هستند، این موضوع غیر قابل انکار است که بگوییم حقوق از اخلاق جداست!
نظر شما در مورد این مطلب