موافقت نامه داوری
به منظور حل و فصل کلیه اختلافات موجود بین .......................فرزند ..........کد ملی ...........نشانی .................در خصوص انحلال و تقسیم اموال مشاعی ناشی از قرارداد مشارکت مدنی مورخ که موجب اجتماع سرمایه طرفین در موسسه پزشکی هسته ای سینا شده است پیرو مراضات حاصله فی ما بین طرفین و بر اساس شرایط قرارداد مشارکت فوق الذکر ،داور نامه حاضر در جلسه ای که در تاریخ ....با حضور طرفین اختلاف ،داوران و وکلای ایشان تشکیل شده است تنظیم و مراتب ذیل به تایید و امضای حاضرین جلسه رسید و لازم الاجرا می باشد .
ماده 1)مشخصات هیات داوران
داور اختصاصی هر یک از طرفین
ماده 1-2)داور مرضی الطفین (سر داور )به انتخاب داوران اختصاصی طرفین
تبصره 1:داور مرضی الطرفین می بایست حداکثر ظرف ده روز از تاریخ امضای این موافقت نامه توسط داوران اختصاصی انتخاب ،صورتجلسه و ضمیمه موافقت نامه شده و امضای قبولی داور سوم ذیل این موافقت نامه اخذ گردد . در صورتی که داوران نتوانند در مهلت مقرر داور مرضی الطرفین را انتخاب نمایند ،طرفین ظرف مهلت یک هفته در خصوص انتخاب داور مرضی الطرفین تراضی نموده ،فرد منتخب را با تایید و امضای طرفین کتبا به هیات داوران معرفی نموده و رسید دریافت می نمایند . در صورت عدم تراضی طرفین در مهلت مقرر ،این موافقت نامه از اعتبار ساقط و انجام داوری منتفی می گردد و بدون نیاز به هرگونه رسیدگی و تایید و یا اعلام مرجع قضایی ،صرفا با گواهی هر یک از داوران به تنهایی ،موضوع قابل طرح و پیگیری در مرجع صالح قضایی می باشد .
ماده 2)موضوع داوری :
رسیدگی و حل و فصل کلیه اختلافات فی ما بین در خصوص پایان مشارکت طرفین در موسسه پزشکی هسته ای ....و رسیدگی به کلیه ادعاهای طرفین در هر مورد که مرتبط با مشارکت فوق بوده و مورد اختلاف طرفین می باشد و بر اساس قرارداد مشارکت مدنی مورخ ،مدارک و اسناد مالی و غیر مالی معتبر و سایر قوانین جاری کشور
ماده3)مدت داوری
1-3)مدت داوری 3ماه بوده و هیات داوران مخکلفند ظرف مدت 3ماه از تاریخ اخذ قبولی داور مرضی الطرفین که بیش از 26 روز از تاریخ امضای این موافقت نامه نخواهد بود به موضوع رسیدگی و رای داوری را صادر و در مدت متعارف به طرفین و وکلای ایشان جهت اجرا ابلاغ نمایند .
تبصره :چنانچه رسیدگی به موضوع مدت بیشتری را اقتضاء نماید ،مدت داوری با نظر اکثریت هیات داوران یک نوبت به مدت 3ماه دیگر تمدید خواهد شد .
ماده 4)صلاحیت داوران :
داوران انتخابی با امضای ذیل این موافقت نامه داوری ،ضمن اطلاع از موضوع ارجاع اختلاف یا اختلافات به داوری اذعان می دارند که صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارا می باشد .
ماده 5)نحوه اطلاع داوران از جلسات داوری :
5-1):تشکیل جلسات داوری به دغوت سر داور و با ارسال دعوتنامه کتبی از طریق پست سفارشی و یا ایمیل ،پیامک و یا یکی از پیام رسان های اجتماعی به انتخاب هیات داوران ،با قید تاریخ و ساعت و مکان جلسه انجام خواهد شد و با حضور اکثریت داوران ،جلسه رسمی و رای صادره معتبر خواهد بود .
تبصره :در صورت عذر موجه هر یک از داوران ،مراتب به اطلاع سرداور رسانده می شود . عدم حضور داور غایب مانع از ادامه رسیدگی نمی گردد . در صورت دو جلسه غیبت متوالی ،داور غایب حذف و داور جایگزین معرفی می گردد .
5-2)مدت انتخاب داور جایگزین که نمی تواند بیش از 15 روز باشد به مدت داوری اضافه می شود .
ماده 6 )نحوه رسیدگی هیات داوران :
6-1)هیات داوران عندالزوم به منظور شفافیت موضوعات مورد اختلاف و یا قیمت گذاری اموال موسسه و یا سایر امور اختلافی به تشخیص خود با رای اکثریت داوران می تواند اقدام به جلب نظر کارشناسی نماید .
تبصره: هزینه کارشناس یا هیات کارشناسی بالمناصفه بر عهده طرفین است .
6-2)هیات داوران در انتخاب کارشناس یا کارشناسان مکلف به اطاعت از خواسته ها و یا دستورات طرفین نیست و اختیار انتخاب و استفاده از نظریه کارشناسان در هر مورد با هیات داوران است .
تبصره :رد نظریه کارشناس یا هیات کارشناسان توسط هیات داوران باید با رای اکثریت داوران و مستدل و عنداللزوم مستند باشد .
ماده 7)نحوه ارائه اسناد و مدارک به هیات داوران :
7-1)طرفین اختلاف موظفند ظرف مدت 15 روز از تاریخ شروع داوری درخواست خود را در خصوص موضوع یا موضوعات مورد اختلاف توصیف و خواسته خود را تعیین نمایند و دلایل و مستنداتی که بر اساس آن خود را محق در خواست یا ادعای مطروحه می دانند و سایر مدارکی را که در بررسی موضوع یا موضوعات مورد اختلاف لازم است در سه نسخه تهیه و در قبال اخذ رسید در اختیار هیات داوران قرار دهند .
7-2)هیات داوران ضمن مطالعه و بررسی مدارک ارسالی ،سایر مدارک مورد نیاز را ضمن تعیین مهلت از طریق مکاتبه پستی یا ایمیل یا پیامک و یا پیام رسان اجتماعی منتخب هیات داوران از طرفین مطالبه خواهد نمود .
تبصره |:عدم تقدیم خواسته و یا تسلیم مدارک و مستندات مورد نیاز هیات داواران از سوی هر یک از طرفین در مهلت مقرر یا تعیین شده مانع ادامه رسیدگی هیات داوران و صدور رای داوری نخواهد شد .
7-3)هیات داوران می تواند به مدارکی که خارج از مهلت تسلیم گردد ،عندالاقتضی و با رای اکثریت ترتیب اثر بدهد .
ماده 8)صلح موضوع ارجاعی به داوران :بر اساس توافق طرفین موافقت نامه ،حق و اجازه صلح و سازش بین طرفین راسا به هیات داوران واگذار نشد . هیات داوران می تواند در هر مرحله از رسیدگی پیشنهاد جامع خود را برای ایجاد صلح و سازش به طرفین ارائه نماید و در صورت توافق طرفین ،نسبت به تنظیم صلح نامه یاذ سازش نامه اقدام نماید ،در غیر این صورت هیات داوران مکلف به انشای رای می باشد.
تبصره :گزارش اصلاحی یا رای صادره با امضای اکثریت داوران معتبر و برای طرفین لازم الاجرا است .
ماده9)نحوه اباغ رای داوری :
رای هیات داوران توسط سر داور از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به طرفین این موافقت نامه داوری ابلاغ می گردد .
ماده 10)حق الزحمه داوری :
10-1)حق الزحمه سر داور بر اساس ماده 498 قانون آیین دادرسی در امور مدنی در باب داوری و آئین نامه اجرایی آن تعیین و مقرر شد این مبلغ توسط طرفین بالمناصفه پرداخت گردد. 50درصد از حق الزحمهسر داور به صورت علی الحساب پس از امضای موافقت نامه داوری از سهم هر یک از طرفین در وجه سرداور پرداخت و مابقی حق الزحمه پس از ابلاغ رای داوری بالمناصفه توسط هر یک از طرفین پرداخت خواهد شد .
10-2)میزان و نحوه پرداخت حق الزحمه داور اختصاصی هر یک از طرفین با توجه به توافق هر یک با داور اختصاصی خود تعیین می گردد .
ماده 11)سایر شرایط :
11-1)رای هیات داوران که با امضای اکثریت صادر می شود قاطع کلیه اختلافات در خصوص امور ارجاع شده به داوری بوده و ازم الاتباع می باشد و طرفین حق هر گونه ادعا و ایراد و اعتراضی را در این خصوص از خود سلب نمودند .
11-2)به لحاظ تسریع در کار ،ابلغ کلیه اوراق و مدارک به طرفین موافقت نامه با امضای سر داور (داور مرضی الطرفین )به تنهایی معتبر خواهد بود .
11-3)طرفین ضمن اینکهمکلفند کلیه اسناد و مدارک و اطلاعاتی را که در امر رسیدگی به موضوع داوری لازم است در اختیار هیات داوران قرار دهند ،می بایست عنداللزوم به تشخیص هیات داوران در جلسات رسیدگی جهت ادای توضیح حاضر شوند .
تبصره :عدم حضور یا عدم ارائه مدارک یا ادای توضیح مانع رسیدگی و صدور رای داوری نمی باشد .
ماده 12)نسخ موافقتنامه :
این موافقتنامه داوری مشتمل بر 12 ماده و 17بند و 8تبصره در 5 نسخه تهیه و تنظیم و به امضای طرفین و هیات داوران و وکلای طرفین رسیده و مبادله گردید و کلیه نسخ موافقتنامه دارای اعتبار واحد و یکسان است .
امضای ......
امضای ..............وکیل دادگستری
امضای داور اختصاصی ...................
امضای داور اختصاصی ..................
امضای سر داور ..............................
نظر شما در مورد این مطلب