مشاوره حقوقی
- توسط مریم پرتوی
- ۱۳۹۵/۵/۲۴ | ۱۵:۳۳:۲۴
- 10 نظر
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۱۸:۲۴:۴۱
با سلام و احترام، روابط بین انسانها از منظرهای مختلفی قابل تعریف و بررسی میباشد یکی از روابط مهم بین انسانها و روابط بین وکیل و موکل است موکل شخصی است که دچار یک مشکل حقوقی شده و برای حل مشکل خویش به یک وکیل آگاه و خبره مراجعه مینماید. اولین وظیفه یک وکیل در قبال موکل خویش این است که حرفهای او را بهدقت گوش کند و بداند که دقیقاً موکل چه چیزی را از او خواسته است بعد از آن با استناد به اصول و قوانین لازم بهترین راهکار ممکن را به موکل خویش ارائه دهد تا در حل آن مشکل کمک شایانی کرده باشد . البته اصول عقلی ایجاب میکند که موکل نیز بعد از پرسوجو و انتخاب وکیل موردنظر به وی اعتماد داشته باشد و همه حقایق را بازگو کند تا بتواند به نتیجه مطلوب برسد . بارها پیشآمده که موکل خیلی از حقایق را به وکیل خویش نگفته و در زمان شروع جلسه دادرسی تازه وکیل از این حقایق آگاه خواهد شد که این امر میتواند خدشهای جبرانناپذیر به روند کار پرونده وارد آورد، از طرف مقابل فک کیل نیز نباید در مقابل موکل خویش کوتاهی کند چون رابطه وکالت یکجور عقد محسوب شده که طی آن ۲ طرف در مقابل هم تعهداتی دارند و باید به این تعهدات پایبند باشند پس اگر وکیلی با عدم آگاهی یا با عدم درک درست موکل خویش تا گمراه سازد مسئول جبران خسارت وارده به وی میباشد. مزیت بزرگ مؤسسه وکیل تلفنی و وکلا و کارشناسان این است که با دلسوزی تمام به حرفهای کاربران خویش دقت کرده و نهایت سعی خویش را انجام میدهند تا بهترین راهکار مهم ممکن راه برای حل مسایل موجود ارائه نمایند. کافیست برای حل مشکل خویش با وکلا و کارشناسان تماس گرفته و مشکل خویش را برطرف نمایید، موفق باشید.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۱۳:۲۰:۱۷
باسلام
یکی از مواردی که در رابطه وکیل و موکل از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد مشاوره قبل از اخذ پرونده می باشد که اهمیت مشاوره آنچنان مهم است که ممکن است چنانکه وکیل در ارائه مشاوره به کار خود تسلط نشان دهد قطعاً موکل جذب خواهد شد اما گاهی اوقات وکیل شتابزده عمل می نماید و با ارائه مشاوره غیر حرفه ای باعث دفع موکل می شود برای آنکه یک وکیل بتواند در برخورد اول با موکل موفق شود و بتواند به صورت درست عمل نماید بایستی صبور باشد و در همان جلسه اول فقط مدارک ارائه شده توسط موکل را بررسی نماید و از ارائه مشاوره های غیر دقیق خودداری نماید چرا که بسیاری از پرونده های امروزی ممکن است با آرای وحدت رویه یا قوانین خاص به سرانجام برساند و در صورت عدم مطالعه و ارائه مشاوره عجولانه موکل خود را به سمتی سوق دهیم که ذهنیتش عوض شود اما اگر بعد از مطالعه و سنجیدن راهکارهای مناسب و مختلف به ارائه مشاوره بپردازیم میتوانیم به موفقیت برسیم.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۱۱:۴۶:۳۶
درود،اگر مشکل حقوقی دارید و به دنبال مشاوره حقوقی فوری می گردید، می توانید با وکلای آنلاین موسسه ،مشاوره رایگان داشته باشید. اگر وقت زیادی را برای پیدا کردن بهترین وکیل ندارید، به راحتی می توانید با وکلای باتجربه ما به صورت حضوری و یا تلفنی صحبت کنید.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۱۰:۵۳:۴۸
متاسفانه جامعه به سمت و سویی در حال حرکت است که موکلین و عمده مراجعه کنندگان خواهان شنیدن حرف های خلاف واقع اند و به سمت همکاران محترمی میروند که موضوع را به شیرینی شرح میدهند!!
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۱۰:۲۸:۰
با سلام مشاوره عجولانه و پیش از مطالعه دقیق مدارک و تطبیق جامع با قانون رفتاری خلاف شأن است و ممکن است حسب مورد مشمول ماده ۵۷ قانون وکالت باشد "هر گاه محاکم و مدعیان عمومی در اجرای مواد این قانون بینظمی یا مسامحه مشاهده کرده یا متوجه شوند وکیل از انجام وظیفه وکالتی بر نمیآید و همچنین هرگاه از سوء اخلاق و اعمال وکیل مطلع گردند مکلفند بدون تأخیر مراتب را به وزیر عدلیه گزارش دهند. در صورت تخلف به مجازات انتظامی تا درجه ۴ محکوم خواهند شد
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۱۰:۲۷:۲۲
در خصوص مشاوره وکیل به موکل یا مشاوره گیرنده بسیار مهم است که هیچگونه قول قطعی در هیچ پروندهای به موکل داده نشود چراکه هیچ تضمینی برای اخذ رای وجود ندارد همچنین مشاوره لزوماً باید پس از رویت و مطالعه دقیق اوراق پرونده موکل یا مشاوره گیرنده صورت گیرد و هرگونه تعجیل در ارائه مشاوره ممکن است وکیل را از ارائه مشاوره های صحیح و سلامت به دور دارد
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۱۰:۲۰:۴۶
سلام . بسیار عالی بود .
ممنون
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۹:۳:۴۸
مشاور حقوقی دارای وظایف متفاوتی می باشد. اما تکلیف اصلی مشاوره راهنمایی حقوقی می باشد. او باید اطلاعات لازم حقوقی را داشته باشد تا بتواند متن قرارداد را تنظیم نماید و بر شکل گیری عقد نظارت کند.
- مشاور حقوقی در هر زمینه ای باید اطلاعات دقیق راجع به آن موضوع و استفاده صحیح از قوانین را در در روند کار خود قرار دهد.
- مشاور حقوقی در امور حقوقی و کیفری راجع به روابط خصوصی افراد نقش پررنگی دارد.
- مشاور حقوقی قادر است در مسائل کاری و اداری و مربوط به مهاجرت و امور تجاری و موضوعات بین الملل به افراد کمک کند.
.
امور راجع به معاملات و قراردادها
- مشاور حقوقی ابتدا پیش نویسی از متن قرارداد تنظیم می نماید و بر پیشبرد یک قرارداد و مواد مذکور در آن نظارت کننده است و در صورت لزوم باید اشخاص را نسبت به شرایط و اثراتی که در هر بند قرارداد درج شده است مطلع کند، تا کسی زیان نبیند.
- مشاور حقوقی قادر است در معاملات ملکی مثل رهن و وکالت خرید و فروش و نیز موضوعات راجع به خانواده مثل طلاق ، حضانت ، نفقه و مهریه به افراد راهنمایی نماید.
امور راجع به دعاوی کیفری
مشاوره حقوقی این امکان را دارد که لایحه را تنظیم نموده و در پیگیری دعاوی به اشخاص راهنمایی و مشاوره بدهد.در شرایطی که پروانه وکالت داشته باشد قادر است به طور شخصی و مستقیم پرونده را به عهده بگیرد. مشاور در امر کیفری مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ،چک بلامحل و دیگر عناوین، نقش پررنگی دارد و بعد از آن که مشاور کار خود را به درستی انجام دهد با توجه به موضوع مورد دعوا قادر است موکل را به وکیل معرفی کند. مثلاً اگر کسی خواهان مشاوره در مورد دعوای چک می باشد و کیل چک قادر است به او کمک کند.
خصوصیات مشاور حقوقی خوب
سن و جنس مشاورحقوقی اثری در ارائه کیفیت مشاوره او نخواهد داشت. بلکه باید مسلط به قوانین و دارای تجربه باشد. البته نکته قابل توجه این که پیش از مشاوره گرفتن از یک مشاور حقوقی باید در مورد او تحقیق به عمل آورد و تبلیغات به تنهایی کفایت نمی کن.د باید سوابق مشاوره را مورد بررسی قرار داد و ملاحظه نمود که چه تعداد مراجعان قبلاً در اولین قدم باید به وکلای پایه یک دادگستری رجوع نمود. چون آن ها به مقررات و رویه قضایی مسلط هستند، قادرند به بهترین شکل افراد را راهنمایی کنند. یک مشاور حقوقی خوب فردی است با تجربه که به مسائل و مقررات حقوقی اشراف دارد و صادق و امانت دار و متعهد است و در زمان مناسبی اتخاذ تصمیم می نماید و با قدرت تجزیه و تحلیل ، نسبت به امور حقوقی آگاهی دارد.
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۸:۴۶:۳۴
باسلام و وقت بخیر.
به نظر می رسد در مواردی که سوالات و مشاوره های حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و مدارک دارد باید از مشاوره سریع خودداری و با بررسی همه جوانب موضوع مشاوره داد .
- توسط:
- ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ | ۸:۴۲:۰
مشاوره عجولانه و پیش از مطالعه دقیق مدارک و تطبیق جامع با قانون رفتاری خلاف شأن است و ممکن است حسب مورد مشمول ماده ۵۷ قانون وکالت باشد "هر گاه محاکم و مدعیان عمومی در اجرای مواد این قانون بینظمی یا مسامحه مشاهده کرده یا متوجه شوند وکیل از انجام وظیفه وکالتی بر نمیآید و همچنین هرگاه از سوء اخلاق و اعمال وکیل مطلع گردند مکلفند بدون تأخیر مراتب را به وزیر عدلیه گزارش دهند. در صورت تخلف به مجازات انتظامی تا درجه ۴ محکوم خواهند شد."
نظر شما در مورد این مطلب