موسسه وکیل تلفنی

  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • سمیرا زینالی گوروان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۶:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

نمونه رای تقاضای تعیین خسارت عدم انجام به موقع تعهد تا پایان دادرسی

نمونه رای تقاضای تعیین خسارت عدم انجام به موقع تعهد تا پایان دادرسی

  • توسط سید علی موسوی
  • ۱۳۹۷/۱/۹ | ۹:۳۳:۸
  • 13 نظر

نمونه رای تقاضای تعیین خسارت عدم انجام به موقع تعهد تا پایان دادرسی

 

دادگاه بدوی تنها در مورد استحقای خواهان نسبت به خسارت و وجه التزام عدم پرداخت به موقع تعهد، تا تاریخ تقدیم دادخواست اظهار نظر می‌کند و تقاضای محاسبه و پرداخت این خسارت پس از تقدیم دادخواست تا زمان صدور و اجرای حکم پذیرفته نمی‌شود.

قرارداد - خسارت عدم انجام تعهد - وجه التزام - خسارت تأخیر تأدیه

مستندات: ماده ۹۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

رأی دادگاه

در خصوص دعوی ر.ح. به وکالت م.ح به طرفین ع.م. به خواسته الزام خوانده به پرداخت مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۳۵۰ ریال و مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۲۰۰/۱ ریال بابت خسارت وجه التزام ایفای تعهدات قراردادی به ازای ۰۰۰/۵۰۰/۱ ریال برای هر روز از اجرای حکم به استناد قرارداد عادی مورخ ۰۹/۱۰/۱۳۹۰ و یک فقره چک  مورخ ۱۵/۱۱/۱۳۹۰ و گواهی عدم پرداخت ۱۵/۱۱/۹۰ بدواً لازم به توضیح است که شماره دادنامه مربوط به دستور موقت بوده و اصل خواسته در تاریخ ۱۶/۰/۳/۱۳۹۱ دارای وقت رسیدگی بوده و دفتر براساس دادنامه فاقد امضا مبادرت به تایپ و ارسال آن برای اصحاب دعوی نموده است و چون   دادنامه فاقد امضای ریاست محکمه بوده فاقد ارزش قضایی می‌باشد، فلذا، در ماهیت نظر به اینکه چک ابرازی از ناحیه خواهان دلالت بر استقرار دین به میزان خواسته بر عهده خوانده داشته و بقاء اصول مستندات مذکور درید مدعی دلالت بر بقای دین و اشتغال ذمه خوانده و استحقاق خواهان در مطالبه وجه را دارد و توجه به اینکه خوانده در جلسه دادرسی حاضر و از دعوی مطروحه و مستند منسوب به خویش هیچ گونه ایراد و تکذیبی به عمل نیاورده، بنابراین اشتغال ذمه خوانده به بقای دین با استفاده از اصل استصحاب محرز و دعوی خواهان را محمول بر صحت تشخیص و مستندا به مواد ۱۹۸ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی مواد ۳۱۰، ۳۱۲ و ۳۱۴ قانون تجارت و تبصره ماده ۴ قانون چک بلا محل خوانده را به پرداخت مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۵۰۰/۳ ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۰۰۰/۵۰۰/۹ ریال بابت هزینه دادرسی و مبلغ ۰۰۰/۶۰۰/۹ ریال بابت حق الوکاله وکیل در حق خواهان محکوم می‌نماید و اما در خصوص وجه التزام روزانه ۰۰۰/۵۰۰/۱ ریال از تاریخ ۱۵/۱۱/۱۳۹۰ الی تقدیم دادخواست نظر به اینکه رابطه حقوقی طرفین مستند به قرارداد عادی مذکور بوده که صحت و اصالت آن مورد قبول طرفین و مفروغ عنه است، و تا زمانی که قرارداد مزبور قانوناً فسخ یا اقاله یا ابطال نگردیده طرفین بنابه قواعد صحت عقود و لزوم اجرای تعهدات مکلفند تعهداتی را که براساس اصل حاکمیت اراده قبول نموده‌اند، ایفا و اجرا نمایند، و تعیین وجه التزام در حقیقت نوعی خسارت ناشی از تأخیر و عدم انجام تعهد و به منظور تحکیم اصل قرارداد و تعهد می‌باشد منتهی خسارتی است که طرفین درباره میزان آن توافق کرده‌اند.

چنانکه قانون مدنی در ماده ۲۳۰ شرط مربوط به تأدیه وجه التزام را تحت عنوان در خسارت حاصله از عدم اجرای تعهدات مطرح ساخته است و حق مزبور از جمله حقوق قراردادی است که در عوض حقوق دیگر به خواهان تفويض شده وحسب المورد با ایفای تکالیف قراردادی در مقام استیفای آن برآید که به شرح مندرجات قرارداد مزبور تکلیف خوانده تأدیه وجه چک در موعد مقرر بوده ولی خوابیده علی رغم انقضای موعد مقرر از پرداخت وجه امتناع نموده و تخلف خوانده در انجام تعهدات قراردادی خود در این قسمت ثابت و مدلل بوده و با احرار تخلف خوانده از انجام تعهدات خود حسب مقررات مواد ۲۲۱ و ۲۳۰ قانون مدنی و ماده ۵۱۵ قانون آیین دادرسی مدنی مشارالیه مسئول جبران خسارات وارده به خواهان با رعایت مواد ۲۲۶ و ۲۲۷ همان قانون خواهد بود. و چون در مانحن فيه ارطرف خوانده دلیلی که نافی مسئولیت وی در تأخیر در انجام تعهدات و بروز خسارات به خواهان باشد ابراز نشده است، و نظر به اینکه خوانده قولاً و عملاً از ایفای تعهد امتناع دارد. دعوی خواهان را وارد تشخیص و مستنداً به مواد ۱۰، ۲۱۹، ۲۲۱، ۲۲۶، ۲۲۷ و ۲۳۰ قانون مدنی و مواد ۱ و ۲ قانون مسئولیت مدنی و مواد ۱۹۸، ۵۱۵ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی حکم بر محکومیت خوانده به پرداخت مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۳۳ ریال بابت خسارت وجه التزام از تاریخ ۱۵/۱۱/۱۳۹۰ لغایت ۰۶/۱۲/۱۳۹۰ و مبلغ ۰۰۰/۶۶۰ ریال بابت هزینه دادرسی و مبلغ ۰۰۰/۱۸۸/۱ ریال بابت حق الوکاله وکیل در حق خواهان صادر می‌نماید. و اما در مورد خواسته خواهان مبنی بر مطالبه وجه التزام از تاریخ تقدیم دادخواست تا زمان صدور حکم و تحویل نظر به اینکه مستفاد از مواد ۲ و ۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی حقوق منجزی که تا تقدیم دادخواست برای ایجاد شده فقط قابل مطالبه است و دادگاه با توجه به میزان مزبور ابتدا باید صلاحیت خود را تشخیص و به دلائل تقديمی رسیدگی کند و نمی‌تواند تا پایان دادرسی به دلائلی که استحقاق خواهان را در جریان دادرسی اثبات می‌کند و به دلایلی که احیاناً خوانده نیز در مقام دفاع از ادعای مزبور به دادگاه تقدیم می‌کند توجه نماید و تبصره  ۲ ماده ۳۶۲ قانون آیین دادرسی مدنی که مطالبه اجاره زمان جریان دادرسی نخستین را در مرحله تجدیدنظر تجویز کرده این موضوع را تأیید می‌نماید و نظر به اینکه به موجب ماده ۹۸ قانون آیین دادرسی مدنی ازدیاد خواسته خواهان تا جلسه اول دادرسی که شروع به رسیدگی به دلایل طرفین است تجویز شده بنابراین، دادگاه فقط می‌تواند نسبت به مقدار استحقاق وی تا زمان تقدیم دادخواست رسیدگی نماید فلذا، دادگاه دعوی خواهان را در این قسمت غير وارد تشخیص و مستنداً به ماده ۴ قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع صادر می‌نماید. رأی صادره در قسمت محکومیت حضوری و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.

رأی دادگاه

در خصوص اعتراض و تجدیدنظرخواهی ع. م. به طرفیت آقای ر.ح. از دادنامه شماره  ۱۸/۵/۹۱ شعبه دادگاه حقوقی تهران به موجب آن نامبرده محکوم به پرداخت اصل خواسته و وجه التزام و هزینه دادرسی و حق الوكاله شده است. از توجه به مندرجات پرونده و ملاحظه لایحه تجدیدنظرخواهی و اظهارات و دفاعیات طرفین خصوصاً تجدیدنظرخواه در مراحل رسیدگی و دادرسی و بررسی دقیق محتویات پرونده و مستندات ابرازی و اینکه از ناحیه تجدیدنظرخواه ایراد اساسی برابر موارد و جهات مطروحه در ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی اعلام و ارائه نشده است و دادنامه بدون خدشه و اشکال مؤثر با استدلال و مستندات موجود مطابق مقررات و موازین قانونی و اصول دادرسی صحيحا صادر گردیده است، بنابراین تجدیدنظرخواهی را غیر وارد تشخیص داده با رد اعتراض و تجدیدنظرخواهی با استناد ماده ۳۵۸ از قانون فوق الذکر دادنامه تجدیدنظرخواسته را تأیید و استوار می‌دارد رأی صادره قطعی است. در خصوص خواسته تأخیر تأدیه اظهار نظر نشده است.

    


  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۸:۳۵:۳۶

با سلام اصل بر لزوم قراردادها است به این معنی که پس از انعقاد یک قرارداد مفاد آن برای هر دو طرف لازم الرعایه و لازم الاجرا است و طرفین ملزم به تبعیت از مفاد آن هستند (ماده 219 قانون مدنی). شرط جزا یا همان وجه التزام و یا به تعبیر قانونی خسارت عدم انجام تعهد و خسارت تاخیر در انجام تعهد، ضمانت اجرایی است برای ایجاد فشار و الزام طرف مقابل، در جهت التزام به انجام عقد و اجرای مفاد قرارداد.شرط امکان دریافت خسارت قراردادی یا شرط وجه التزام اگر به درستی در قرارداد درج شود امنیت قرارداد را تضمین نموده و از تخلفات طرف قرارداد جلوگیری می کند. مثل موردی که در قرارداد بیع غیر منقول، شرط می شود که در صورت عدم تحویل یا عدم تنظیم سند در زمان مشخصی متعهد له حق دریافت خسارت داشته باشد در این فرض مشروط علیه یا متعهد (فروشنده) تمام تلاش خود را خواهد نمود که رأس موعد قانونی به تعهد خود عمل نماید تا مجبور به پرداخت خسارت نشود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۷:۵۴:۲۲

خدا قوت ممنونم که آرا و لوایح مرتبط به پرونده های الزام به ایفای تعهد که مشکل فعلی بنده است را در سایت قرار دادید من بعد از مطالعه بخش پرسش و پاسخ و نیز مقالات مرتبط نیاز داشتم به تعدادی از ابهاماتی که در مورد قراردادم داشتم پاسخ داده شود که مشاوره تلفنی دریافت کردم و بسیار مشاوره مفیدی هم بود بابت خدمات عالی تون ممنونم
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۷:۳۳:۲۰

خواهان می‌تواند خواسته خود را که در دادخواست تصریح کرده در تمام مراحل دادرسی کم کند ولی افزودن آن یا تغییر نحوه دعوا یا خواسته یا درخواست در صورتی ممکن است که با دعوای طرح شده مربوط بوده و منشا واحدی داشته باشد و تا پایان اولین جلسه آن را به دادگاه اعلام کرده باشد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۴:۴۱:۳

باسلام باتوجه به لزوم قراردادها اصل بر لزوم و تبعیت از قراردادهای و وجه التزام قراردادی هم به همان ترتیبومبلغی که تعیین شده قابل مطالبست.وقاضی نیز نمی‌تواند آنرا تغییر دهد
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۴:۴۰:۱۹

باسلام باتوجه به لزوم قراردادها اصل بر لزوم و تبعیت از قراردادهای و وجه التزام قراردادی هم به همان ترتیبومبلغی که تعیین شده قابل مطالبست.وقاضی نیز نمی‌تواند آنرا تغییر دهد
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۱:۵۹:۱۶

متاسفانه بخشی قابل توجهی از تشتت آرای معارض در مبحث احتساب خسارات در طول دادرسی می باشد که متاسفانه علی رغم طولانی شدن فرایند دادرسی در دادگاه و تخصصی بودن این محاسبه و امکان تفویض این امر به قاضی اجرای احکام، در بسیاری از آرا مشاهده می شود که میزان خسارات وارده را شخصا محاسبه و در رای خود تعیین و حکم به پرداخت آن را صادر می نمایند در حالی که محکوم علیه پرونده در این صورت اطاله دادرسی را به نفع خود دیده و با راهکار های قانونی، این ایفای تعهد را به تاخیر می اندازد که نهایتا خلاف اصول دادرسی منصفانه است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۱:۸:۴۳

دادگاه بدوی تنها در مورد استحقای خواهان نسبت به خسارت و وجه التزام عدم پرداخت به موقع تعهد، تا تاریخ تقدیم دادخواست اظهار نظر می‌کند و تقاضای محاسبه و پرداخت این خسارت پس از تقدیم دادخواست تا زمان صدور و اجرای حکم پذیرفته نمی‌شود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۰:۵۷:۱۰

استحقاق خواهان نسبت به خسارت و وجه التزام عدم پرداخت به موقع تعهد تا تاریخ تقدیم دادخواست است و تقاضای محاسبه و پرداخت این خسارت پس از تقدیم دادخواست تا زمان صدور و اجرای حکم پذیرفته نمی شود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۱۰:۸:۴۳

اصل بر لزوم قراردادها است به این معنی که پس از انعقاد یک قرارداد مفاد آن برای هر دو طرف لازم الرعایه و لازم الاجرا است و طرفین ملزم به تبعیت از مفاد آن هستند (ماده 219 قانون مدنی). شرط جزا یا همان وجه التزام و یا به تعبیر قانونی خسارت عدم انجام تعهد و خسارت تاخیر در انجام تعهد، ضمانت اجرایی است برای ایجاد فشار و الزام طرف مقابل، در جهت التزام به انجام عقد و اجرای مفاد قرارداد.شرط امکان دریافت خسارت قراردادی یا شرط وجه التزام اگر به درستی در قرارداد درج شود امنیت قرارداد را تضمین نموده و از تخلفات طرف قرارداد جلوگیری می کند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۹:۴۲:۲۸

اگر عدم انجام تعهد به موجب علتی خارج از اراده وخواست متعهدعلیه باشد آیا باز هم خسارت قابل مطالبه هست؟آیا در موردی که وجه التزامی در قرارداد تعیین نشده باز هم خسارت قابل مطالبه هست؟
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۹:۳۷:۵۳

با سلام و احترام، اگر کسی که در قرارداد، متعهد به انجام کاری یا تحویل دادن مالی است، از انجام تعهدش خودداری کند، می توان از طریق مراجعه به دادگاه ها و اقامه دعوای حقوقی، او را مجبور به انجام تعهد کرد. البته، مطالبه خسارت ناشی از عدم انجام تعهد، در شرایط خاصی، امکان پذیر است و دعوای مطالبه خسارت، در صورتی به نتیجه می رسد که آن شرایط وجود داشته باشند. خسارت عدم ایفای تعهدات قراردادی، خسارتی است که با عدم اجرای تعهد توسط متعهد به متعهد له وارد می شود. درواقع, حقی که درنتیجه قرارداد بر موضوع تعهد برای متعهد له ایجاد می شود از نظر ماهیت حقوقی وارد دارایی وی می شود و عدم انجام تعهد متعهد در ادای این حق قابل مطالبه و استیفا خسارت عدم ایفای متوقع را شکل می دهد. در حقوق ایران, هرچند ممکن است ماهیت این حق و خسارت مصداق عنوان «عدم النفع» تلقی و غیرقابل مطالبه شناخته شود ولی باید دانست که این خسارت ماهیتا اتلاف حق تحقق یافته قراردادی بوده و با عدم النفع متفاوت است . گذشتن زمان انجام تعهد، وجود ضرر، خودداری مدیون از انجام تعهد و پیش بینی جبران خسارت در عرف، قانون یا قرارداد، شرایط مطالبه خسارت ناشی از عدم انجام تعهد هستند. برای دانستن دیگر جزئیات می توانید با وکلای موسسه مشورت نمائید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۸:۴۷:۰

رای جبران خسارت، می‌توان از طریق مراجع قضایی اقدام کرد. در صورتی که وجه التزام در قرارداد ذکر شده باشد، دادگاه نمی‌تواند آن را تغییر دهد و میزان خسارت بر اساس نظر کارشناس تعیین خواهد شد اگر مبلغ مشخص نشده باشد1 2 . همچنین، امکان مطالبه همزمان خسارت ناشی از عدم انجام تعهد و اجرای اصل تعهد وجود ندارد، زیرا این دو به نوعی بدل یکدیگر هستند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۷/۹ | ۸:۴۳:۲۰

سلام یه سوال دارم ممنون که راهنمایی می کنید والا من یه واحد خانه آپارتمان  دارم که من گردن شکسته ۴ماه پیش به یه زن و شوهر برای یکسال اجاره دادم نمی دونستم  خانه فساد می خواستن درست کنن الان همسایه ها شاکی شدن با ۱۱۰‌ تماس گرفتیم که موضوعو صورتجلسه کردن حالا مرحله بعد برای پیگیری چی هست خدا شاهده من اطلاع نداشتم اینا این جوری هستن ظاهرشون خیلی آدمای موجهی بودن. شوهره میگفت خودشو زنش توی یه شرکت کار میکنن حالا همسایه ها هم بهم میگن‌میخوایم ازت شکایت کنیم ما را بیچاره کردی بچه هامون امنیت ندارن من چکار کنم باید چجوری قرارداد اجاره را باطلش کنم آیا من که اطلاع نداشتم قصد این زن و شوهر چی هست مرکتب جرم شدم؟

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی