اینجانبان .................و.....................پیرو معامله کالا در سایت اینترنتی دیوار مورد کلاهبرداری اینترنتی واقع شدیم و مبلغ............... ریال معادل.................. تومان مالباخته شدیم. پیرو شکایت تنظیمی در سامانه ثنا به کد رهگیری ......................... مورخه ۲۷/۰۲/۱۴۰۱، لایحه حاضر در خصوص جزئیات ماوقع تقدیم حضور میگردد و قبل از هرگونه اقدام تحقیقی و تعقیبی از مقام محترم قضایی رسیدگی کننده تقاضا داریم تا با مشاهده مدارک و مستندات پیوست لایحه حاضر و شکوائیه تقدیمی با صدور دستور مقتضی جهت تأمین ضرر و زیان وارده به اینجانبان با اختیارات حاصله از ماده ۱۰۷ و تبصره ذیل آن از قانون آیین دادرسی کیفری، قرار تأمین خواسته صادر و حسابهای بانکی که وجوه موضوع کلاهبرداری در آنها واریز شده سریعاً مسدود شوند تا متهمان به دلیل محدودیت سقف برداشت روزانه از حساب بانکی نتوانند پولهای واریز شده را جا به جا یا برداشت نمایند.
۱ ) پرینت فیشهای انتقال وجه به شماره عابر کارتهای اعلامی متهمان کلاهبرداری
۲ ) تصاویر کالاهای ارایه شده از سوی متهمان در سایت دیوار جهت فروش
۳ ) پیامکهای رد و بدل شده بین ما و متهم در واتساپ
۴ ) تصویر موقعیت مکانی (لوکیشن ارسالی) از سوی متهم (به احتمال قوی این موقعیت مکانی را جهت جلب اعتماد و فریب ما ارسال نمودهاند و متهم و همدستان احتمالی وی در این مکان حضور ندارند)
۵ ) تصویر برگههای باربری ارسالی از سوی متهم در واتساپ (با ارسال این برگهها وانمود کردند که کالاهای خریداری شده را جهت ارسال تحویل باربری دادهاند)
۶ ) شهادت شاهد عند الزوم
موضوع از این قرار است که متهم و همدستان احتمالی وی در سایت دیوار آگهی فروش یخچال و تلویزیون و اثاث منزل را درج نموده بودند و شماره موبایل ..........، را هم به عنوان شماره تماس قرار داده بودند وقتی بنده .........................) جهت خرید تماس گرفتم یکنفر خانم پاسخ دادند و اعلام داشتند که به خاطر اینکه قصد مهاجرت از کشور دارند حاضر شدند اسباب و اثاثیهای که برای جهیزیه خودشان خریداری نموده بودند را به قیمت پایین تر از بازار بفروشند. خانم دیگری که خودشان را مادر این خانم معرفی نمودند در پشت تلفن به بنده اطمینان دادند که تمامی وسایل سالم و در حد نو هستند و صرفاً به خاطر شرایط پیش آمده مجبور شده اند آنها را بفروشند. در ادامه تماسها و پیامکهایی فی مابین ما در خصوص نحوه و شرایط و قیمت کالاها در واتساپ رد و بدل شده و متهمین توانستند اعتماد بنده را جلب نماید و بنده چون موجودی حساب کافی برای خرید نداشتم از مادر و برادرم تقاضا نمودم که بهای کالاهای خریداری شده را به حسابهای بانکی که متهمین معرفی نموده بودند واریز نمایند حتی به خواهرم و دامادمان آقای................. هم حساب کاربری متهمین در سایت دیوار را معرفی نمودم تا ایشان هم چنانچه تمایل داشتند خرید کنند در این بین آقای ............... که داماد خانواده ما میباشند به اعتبار معرفی بنده ایشان هم مقداری کالا خریداری نمودند که در مجموع .................... تومان در مورخههای ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، به حسابهای بانکی معرفی شده توسط متهم واریز نمودیم که جزئیات آن بدین شرح میباشد؛
۱ ) شماره عابر کارت.............. بانک............ به نام................... مبلغ واریزی .................ریال مورخه ..................
۲ ) شماره عابر کارت .................... بانک ........ به نام ............... مبلغ واریزی طی چندین مرحله طبق فیشهای پیوست مجموعاً ................ ریال
۳ ) شماره عابر کارت ..............به نام.................. که این شماره عابر کارت از طرف متهم معرفی شد ولی ما وجهی بدان واریز نکردیم اما متهم اصرار داشت که بخشی از آن ................ تومان را هم به این شماره کارت بریزیم و از واریز تمام وجه به یک شماره کارت امتناع کنیم. ولی کاملاً مشهود است که این شماره کارت هم در اختیار متهمین میباشد و از آن برای کلاهبرداری استفاده میکنند.
نگارش شکواییه توسط وکیل متخصص |
متهم و همدستان احتمالی وی بعد از اینکه وجوه به شماره عابر کارتهای ایشان واریز شد به تماسها و پیامکهای بنده پاسخ ندادند و ارتباط را قطع نمودند اما وقتی از برادرم تقاضا کردم در قالب مشتری با شماره متهم تماس بگیرند به تماس برادرم پاسخ داده بودند و در ادامه صحبت به محض اینکه از صحبتهای برادرم متوجه ارتباط بین ما شده بودند تماس را قطع نموده بودند. متهم در همان حین که بنده متوجه کلاهبرداری ایشان شده بودم هنوز به فعالیت مجرمانه خود ادامه میدادند و دنبال مشتریهای دیگر بودند و موبایل ایشان خاموش نشده بود. اینکه بدین شیوه تاکنون چند نفر دیگر مثل ما را فریب داده اند معلوم نیست ولی مشخص است که این فعالیت ایشان تداوم دارد. بنده در همان روز به کلانتری و پلیس فتا مراجعه نمودم متأسفانه نتیجه نگرفتم روز بعد در اولین فرصت شکایت خودم را ثبت نمودم و به دادسرا بردم ولی علیرغم اصرار و پافشاری باز هم نتیجه حاصل نشد. حقیقت این است که همین کندی در رسیدگی و مشکلات عملی پیش پای مالباختگان سبب میشود تا متهم و همدستانش با خیال راحت به فعالیت مجرمانه خودشان ادامه بدهند. ما میدانستیم که همین الان کلاهبرداری در حال وقوع است ولی به لحاظ قانونی هیچکاری نمیتوانستیم انجام دهیم به واحد کشیک دادسرای ناحیه ۱۰ مراجعه نمودیم اما علیرغم اینکه شکایت ما در سامانه ثنا ثبت شده بود و کد رهگیری بدان اختصاص پیدا کرده بود و امکان مسدودی حسابهی متهمین در همان روز با دستور قضایی امکانپذیر بود به بهانه های واهی مثل اینکه چرا شکایت خودتان را در دفتر خدمات قضایی ثبت نمودید یا این موضوع در روز تعطیل قابل رسیدگی نیست و ایرادها و بهانههای واهی متعدد دیگر در نهایت مساعدت و همکاری لازم برای مسدودی حسابها را انجام ندادند. بدیهی است عدالتی که این چنین درگیر مقررات دست و پاگیر باشد راه احقاق حق و رسیدگی سریع و آنی در صورت لزوم را برای مالباختگان همچون ما دشوار میکند. قانون تأمین خواسته را در آیین دادرسی کیفری پیش بینی کرده است. فلسفه تأمین خواسته هم رسیدگی آنی و فوری و خارج از نوبت و حتی در روزهای تعطیل و خارج از وقت اداری را ایجاب میکند اما چنانچه مستحضرید در عمل چنین امکانی برای مالباخته فراهم نیست و روند رسیدگی بسیار کند است. در حال حاضر با توجه شرایط پیش آمده از مقام محترم قضایی خواهشمندیم با ملاحظه مدارک و مستندات ابرازی دستور مسدودی هر چه سریعتر شماره حسابهای بانکی که وجوه به آنها واریز شده مورد استدعاست.
نظر شما در مورد این مطلب