موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۲۸:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
انجمن وکیل تلفنی

قوانین و شرایط طلایی ثبت برند

قوانین و شرایط طلایی ثبت برند

  • توسط مبینا کرمی
  • ۱۴۰۱/۱/۱۸ | ۱۹:۱۳:۳۷
  • 1 نظر

در این مطلب به بیان روان و ساده توضیحاتی در خصوص ثبت برند و یا همان علامت تجاری  برای کسانی که میخواهند برای اولین بار برندی را ثبت کنند و اطلاعاتی دقیق میخواهند توضیح دهیم تا بدون ابهام و بدون هیچ  مشکلی بتوانند برند (علامت تجاری) خود را به راحتی ثبت کنند.

در مرحله اول پیش زمینه ها و شرایط لازم را ذکر میکنیم:

داشتن جوازکسب و یا پروانه کسب  جز ضرورت های لازم پیش از اقدام به ثبت برند مدنظر می باشد متقاضی می بایست حتما جواز خود را در اظهارنامه  ارائه دهد. نکته قابل اهمیت که کمتر کسی از آن مطلع می باشد این است که اگر فرد برای اولین بار است میخواهد برند خود را به ثبت برساند  و یا شرایط گرفتن و یا داشتن جواز را ندارد  اگر مدرک فنی خاصی و یا مدرک مهارتی و تخصصی دارد میتواند بدون داشتن جواز اقدام به ثبت برند خود نماید توجه کنید که مدرک تحصیلی مشمول این امر نمی شود و همچنین  مدرکی که جایگزین جواز میباشد در راستای زمینه ثبت برند نیز باید کاربردی و مرتبط باشد برای روشن شدن مطلب با یک مثال خدمتتان عرض میکنیم .

به عنوان مثال :

خانمی دارای چندین سالن تخصصی  زیبایی در شهرهای مختلف ایران است  و میخواهد برند سالن هایش را به ثبت برساند اماهنوزاقدام به گرفتن جواز نکرده و یا جواز ایشان در دست اقدام میباشد . ایشان میتواند با مدرک زیبایی که از سازمان فنی و حرفه ای دریافت کرده برند خود را بدون داشتن جواز به ثبت برساند و البته توجه فرمایید که در این مثال  گفتیم جواز در دست اقدام بنابراین تنها داشتن جواز، مبنی بر پیش شرایط الزام نیست و حتی شما میتوانید با داشتن نامه جواز در دست اقدام اظهارنامه برند خود را رد نمایید.

درمرحله بعدی شما باید بدانید که کلیه ی برند ها طبقه بندی شده است  یعنی چه ؟  به این معنا که کلیه مشاغل و زمینه ها ی فعالیت  در طبقات مختلف تقسیم و تفکیک بندی شده اند به بیان ساده و روان هر شغل و زمینه فعالیت موجود را در 45 طبقه مختلف تقسیم بندی کرده اند و این نوع تقسیم بندی را طبقات برند میگویند برای درک بیشتر به عنوان مثال : طبقه 25 طبقه پوشاک میباشد یعنی مختص فعالیت شغلی پوشاک میباشد و یا طبقه 29 . 30 . 31 . 32 مختص انواع مواد غذایی میباشد. پس بنابراین نکته قابل توجه که اغلب این است که ایا  فعالیت مورد نظر شما و یا  رسته شغلی شما در کدام طبقه تقسیم بندی شده است ؟ با توجه به این گفتار میتوانید به راحتی طبقه فعالیت خود را برای ثبت برند مشخص و پیداکنید . و نکته خیلی مهم و قابل توجه که نیمی از افرادی که میخواهند برند ثبت کنند از آن بی خبرند این است که نام برند خود را باید در طبقه کاری خود مورد بررسی و تشابه نام مدنظر قرار دهید نه تمامی طبقات بطور مثال :اگر فردی در طبقه مواد غذایی برند نیلوفر را به ثبت رسانده و فرد دیگری میخواهد برند نیلوفر را در طبقه پوشاک  به ثبت برساند هیچگونه تشابهی و مشکلی در این امر وجود ندارد چرا که زمینه فعالیت و طبقه شغلی این افراد باهم تفاوت دارد بنابراین مشکلی برای ثبت برند نیلوفر در طبقات مختلف نخواهد بود .

درمرحله دیگر این مطلب نکات مهم تر ثبت برند  را بازگو میکنیم که اغلب افراد چه پیش از ثبت برند شان  و یا چه در حین  ثبت درگیر این موضاعات هستند چه بسا که به علت عدم اطلاعات کافی در این خصوص  در دام افراد سودجو و کلاهبردار دچار تضرر مالی میشوند . نکته مهم این است که شما باید از قوانین مهم ثبت برند مطلع باشید و با رعایت این قوانین تحت هیچ شرایطی اظهارنامه ی برند شما رد نمیشود . اولین قانون  این می باشد که شما باید بدانید برند ها و نام های معروف  شناخته شده و مشهور  قابلیت ثبت ندارند به عنوان مثال برای درک بیشتر مطلب : شما نمیتوانید برند میهن که به زبان ساده ابر برند در ایران میباشد و در زمینه لبنیات و طبقه موادغذایی فعالیت دارد را به ثبت برسانید  حتی اگر بخواهید آن را در طبقات غیر مرتبط مانند پوشاک ثبت کنید این امکان وجود ندارد چرا که این برند ، برند معروف و برند مشهوری میباشد و مالکیت در تمامی طبقات را عهده دار است .و در ادامه ، قانون دیگری که وجود دارد قانون 70 درصد تشابه میباشد ، یعنی چه ؟ به این معنا که ما گفتیم برای ثبت برند مدنظر شما باید اول ازهمه طبقه فعالیت خود را مشخص کنید و با توجه به طبقه فعالیت نام مدنظر را در همان طبقه جستجو کنید و متوجه تشابه و یا عدم تشابه در طبقه فعالیت خود شوید تا به راحتی و بدون ترس از رد اظهارنامه  برند خود را به ثبت برسانید  پس بنابراین نام مورد درخواست شما برای ثبت باید در طبقه فعالیت شما علاوه بر عدم وجود نام مدنظرتان باید از قانون 70 درصد تشابه نیز هم پیروی کند برای درک بهتر مطلب به عنوان مثال : شما در طبقه مدنظرتان که طبقه پوشاک می باشد میخواهید برند ماهان را به ثبت برسانید اما هنگامی که جستجومیکنید و در طبقه فوق استعلام میگیرید متوجه میشوید که قبل از شما فردی در این طبقه برند شاهان را به ثبت رسانیده و نام مورد نظر شما که ماهان میباشد 70درصد تشابه با نامی که قبلا به ثبت رسیده دارد . پس بنابراین اگر شما بدون در نظرگرفتن وتوجه نکردن به این نکته اظهارنامه ثبت برند خود را ادامه دهید قطع به یقین اظهارنامه شما رد خواهد شد چرا که شما از قانون 70 درصد تشابه پیروی نکرده اید .

در این مطلب چندین نکات و قوانین مهم و طلایی  ثبت برند (علائم تجاری) را برایتان بازگو کردیم و انشالاه  با رعایت این نکات و توجه دقیق به این قوانین شما به راحتی میتوانید برند خود را به ثبت برسانید و بدون ترس از رد اظهارنامه و با خیال راحت منتظر سند برند خود باشید و مهم تر از همه در دام افراد سودجو و کلاهبرار که چیزی جز ضرر مالی برای شما ندارند دچار نشوید  و در مقالات بعدی در خصوص نحوه انتخاب نام برند و قوانین طلایی دیگر توضیح خواهیم داد .

 

 

 


  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۲/۳ | ۱۴:۴۲:۲۲

بسیار عالی و جامع

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی