نمونه لایحه دفاعیه جرم توهین و تخریب
ریاست محترم شعبه 103 دادگاه کیفری دو شهرستان .......
با عرض سلام و ادب،احتراماً اینجانب فرح دلدار در خصوص پرونده به شماره .................................. موضوع شکایت خانم ............... علیه اینجانب دایر بر تخریب و توهین که وقت رسیدگی آن تاریخ 14/1/1401 مقرر گردیده، بدین وسیله دفاعیات خویش را به شرح ذیل به استحضار می رسانم؛
ریاست محترم شعبه رسیدگی کننده؛
دفاع شکلی
شاکی عنوان مجرمانه تخریب را به اینجانب نسبت داده است حال آنکه در جرایم علیه اموال من جمله تخریب، مالکیت شاکی نسبت به مال مورد تخریب شرط اصلی تحقق جرم می باشد. لهذا سوال اینجاست آیا شاکی دلیل مالکیت خویش را نسبت به مال مورد ادعای تخریب به مقام محترم قضایی ارائه نموده است یا خیر؟!
دفاعیات ماهوی
2-عنوان اتهامی دیگری نیز که علاوه بر تخریب به اینجانب منتسب می باشد توهین بوده است. طبق ماده ......... قانون مجازات اسلامی {نصاب شهادت در کلیه جرائم دو شاهد مرد است مگر در زنا،لواط، تفخیذ و مساحقه}. همچنین وفق ماده ........... همان قانون {شهادت باید از روی قطع و یقین به نحوی که مستند به امور حسی و از طریق متعارف باشد ادا شود} بنابراین برای اثبات جرایم تعزیری طبق نظر مقنن، باید دو نفر شاهد مرد به طور صریح و بدون تعارض در مفاد شهادت، وقوع جرم را به طور قطعی و یقینی به نحوی که مستند به امور حسی باشد ادا نمایند.
3-مستنداً به بند چ ماده ......... قانون مجازات اسلامییکی از شرایط شاهد شرعی نداشتن خصومت با طرف دعوا می باشد لیکن مستندا به شماره پرونده ............................... دختر شاکی خانم ........................... شکایتی علیه اینجانب با موضوع نشراکاذیب و قذف مطرح نموده است که در جریان رسیدگی در شعبه هفتم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خمینی شهر می باشد. لهذا داشتن خصومت خانواده شاکی و به طور اخص دختر خانم ایشان نسبت به اینجانب محرز و مسلم می باشد.
4- گویش اصلی اینجانب به زبان ترکی می باشد و هنگام صحبت با خواهرم(شاکی) به زبان ترکی در حال مکالمه بودیم. لهذا شهودی که مدعی توهین می باشند به دلیل اینکه آشنایی به زبان ترکی نداشته اند اصلا متوجه معنای صحبت فی مابین اینجانب و خواهرم نشده. چراکه بنده توهین و اهانتی به شاکی ننموده ام که شهود ادعای شنیدن و یا دیدن الفاظ توهین آمیز را نموده باشند. لهذا ادعای شاکی در این خصوص نیز منطبق با واقعیت نمی باشد و خالی از وجه بوده است.
5- طبق ماده .......... قانون مجازات اسلامی که در تعریف علم قاضی عنوان شده است؛{ علم قاضی عبارت است از یقین حاصل از مستندات بین در امری که در نزد وی مطرح شده است} و تبصره ماده فوق نیز اشعار می دارد؛{در هر حال مجرد علم استنباطی که نوعاً موجب یقین قاضی نمی شود نمی تواند ملاک صدور حکم باشد}.
حالیه با عنایت به مراتب معنونه و توجهاً به اصل برائت و اصل تفسیر به نفع متهم که از اصول بنیادین حقوق جزا می باشد و نظر به فقدان سابقه کیفری اینجانب که زنی زحمت کش و با آبرو می باشم و حاضر به ادای سوگند به نام خداوند متعال دایر بر بی گناهی خویش می باشم از محضر مقام محترم رسیدگی کننده درخواست صدور حکم شایسته مبنی بر احراز بی گناهی اینجانب مورد استدعاست.
با احترام
..........
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت آنلاین |
---|---|---|
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 100,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 300,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 350,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 380,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت آنلاین |
---|
لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.
ایمیل وکیل تلفنی
vakiltel@gmail.com
ایمیل مالی وکیل تلفنی
vakiltelmali@gmail.com
واحد گارانتی مشاوره حقوقی
hade_tavakoli@yahoo.com
شماره پیامک مشاوره حقوقی
30007002700242
واحد مشاوره حقوقی مازندران:
مشاوره حقوقی | مشاوره حقوقی تلفنی | مشاوره حقوقی فوری | اورژانس مشاوره حقوقی |
نظر شما در مورد این مطلب