مسئول پرداخت هزینه اجراییه در خصوص حق و حقوق زوجه از جمله مهریه
- توسط سید علی موسوی
- ۱۳۹۶/۱۲/۱۷ | ۱۲:۲۸:۲۴
- 16 نظر
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۳۰ | ۱۱:۳۵:۵۵
با سلام
مطابق بخشنامه که توسط ریاست محترم قوه قضاییه صادر کرده و ناظر به اجرای بند ب ماده ۱۱۳ قانون برنامه پنجم توسعه است کلیه محاکم ایران از پذیرش دادخواست مهریه در ابتدا بدون مراجعه قبلی به اداره ثبت منع شده اند. با این توضیح که چه وکیل مهریه داشته باشید یا خودتان به شخصه اقدام میکنید گام اول مراجعه به دفتر ازدواجی است که عقد آنجا ثبت رسمی شده است و دادن درخواست صدور اجرائیه برای هر مقدار از مهریه. گام بعدی مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک ( اداره اجرای مهریه) است. در اینجا اولا میشود زوج را ممنوع الخروج کرد و ثانیا میتوان اموال او را درخواست توقیف داد و اگر اموالی نباشد و مشخصلات را ندانید اداره مذکور از مراجعه ذی صلاح استعلام میکند مثل راهور یا بانک.
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۲۲:۲۳:۱۶
با سلام احتراما وکیل تلفنی موسسه حقوقی که از وکلای متخصص به صورت ۲۴ ساعته برای ارائه و پاسخ به سوالات کاربران استفاده می نماید
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۲۲:۲۱:۴۵
بسیار عالی و کاربردی
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۲۲:۱۰:۴۳
وقت بخیر
ارائه خدمات حقوقی به خصوص در مورد مشکلات و دعاوی خانوادگی باید در تمامی ساعات روز فراهم باشد
و این موضوع نقطه قوت وکیل تلفنی بود
وکلایی مجرب و در عین حال متعهد و دلسوز و صمیمی
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۷:۵۹:۸
سلام وقت بخیر
سایت وکیل تلفنی بهترین و متخصص ترین وکلا را دارندکه بصورت۲۴ساعته آماده ارائه خدمات هستند
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۴:۱:۵۱
در خصوص اجرای حکم وفق مواد 2 قانون اجرای احکام مدنی مسئولبت پرداخت با محکوم. علیه هست
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۳:۴:۴۷
هزینههای اجرایی عبارت است از: 1 - پنج درصد مبلغ محکومبه بابت حق اجرای حکم که بعد از اجراء وصول میشود. در دعاوی مالی که خواسته وجه نقد نیست حق اجراء به ماخذ بهای خواسته که در دادخواست تعیین و مورد حکم قرار گرفته حساب میشود مگر اینکه دادگاه قیمت دیگری برای خواسته معین نموده باشد
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۲:۱۳:۳۰
با سلام
با توجه به مواد ۲ و ۳ آیین نامه نحوه اجرای احکام و تصمیمیات دادگاه خانواده در خصوص مورد پرسش در رابطه با حقوق زوجه به ترتیب مقرر در اجرای احکام مدنی موضوع مستلزم صدور اجراییه است بدیهی است هزینه اجرا به عهده محکوم علیه خواهد بود .
حق تقدم بند ۳ ماده ۱۴۸ قانون اجرای احکام مدنی در خصوص نفقه و مهریه
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۱:۱۴:۳۷
با توجه به مواد ۲ و ۳ آیین نامه نحوه اجرای احکام و تصمیمیات دادگاه خانواده در خصوص مورد پرسش در رابطه با حقوق زوجه به ترتیب مقرر در اجرای احکام مدنی موضوع مستلزم صدور اجراییه است بدیهی است هزینه اجرا به عهده محکوم علیه خواهد بود .
حق تقدم بند ۳ ماده ۱۴۸ قانون اجرای احکام مدنی در خصوص نفقه و مهریه
در خصوص مسئول پرداخت هزینه اجراییه مرتبط با حق و حقوق زوجه، از جمله مهریه، به طور کلی، مسئولیت پرداخت هزینههای اجراییه بر عهده زوج است. این هزینهها معمولاً شامل نیم عشر دولتی و سایر هزینههای مرتبط با اجرای احکام قضایی میشود.
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۱:۳:۱۸
هزینه دادرسی که برای اجرا گذاشتن مهریه می بایست از جانب زن پرداخت شود 5/3 درصد ارزش خواسته در دادگاه است که همان ابتدای شروع به رسیدگی دریافت می شود اما زن می تواند برای عدم پرداخت آن، دادخواست اعسار هم بدهد . هزینه اجرای مهریه از طریق اداره ثبت، نیم عشر دولتی یا یک بیستم مبلغ خواسته است .
فقط اگر مال توقیف شده به مزایده رفته باشد و به مرحله وصول برسد نیم درصد سهم اداره ثبت خواهد بود. و مسئول پرداخت نیم عشر زوج یا محکوم علیه میباشد.
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۰:۵۳:۵۵
باسلام طبق نص مواد2و3 آیین نامه اجرای احکام مدنی بعد از قطعیت رای در مورد حقوق زوجه اجراییه صادر می شود و هزینه اجرا نیز با محکوم علیه است
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۰:۴۰:۱۷
با توجه به مواد ۲ و ۳ آیین نامه نحوه اجرای احکام و تصمیمیات دادگاه خانواده در خصوص مورد پرسش در رابطه با حقوق زوجه به ترتیب مقرر در اجرای احکام مدنی موضوع مستلزم صدور اجراییه است بدیهی است هزینه اجرا به عهده محکوم علیه خواهد بود
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۰:۲۲:۱۴
در صورتی که نصف مهریه قبلا پرداخت شده و هم اکنون نسبت به نصف دیگر احراییه صادر شده باشد بازهم نسبت به مبلغ قبلی باید هزینه اجرا پرداخته شود اگر بله توسط چه کسی؟
- توسط:
- ۱۴۰۳/۵/۲۹ | ۱۰:۱۳:۷
با سلام و احترام،
مهم ترین مرحله دادرسی، اجرای حکم است که قانون گذار در قانون اجرای احکام مدنی، احکام آنها را وضع کرده است. زمانی که دادگاه، حکمی صادر می کند، باید به محکوم علیه یا وکیل و یا قائم مقام قانونی او ابلاغ شود و محکوم له یا نماینده و یا قائم مقام قانونی او، باید کتبا اجرای حکم را از دادگاه، تقاضا نماید. اجرای حکم، با صدور اجراییه به عمل می آید و انجام این امر، به وسیله دادگاه نخستین است. مراحل صدور اجراییه، احکام خاص خود را دارد و حتی بعد از صدور، دارای مهلت قانونی مقرر برای اجرا است که محکوم له و محکوم علیه، باید به آن مطلع باشند. همچنین، اجراییه ها لزوما از دادگاه صادر نمی شوند و امکان صدور آنها از مراجع ثبتی نیز امکان پذیر است . اجراییه، ورقه ای است که برای اجرای حکم، صادر می شود. مراحل صدور اجراییه، بعد از آن که حکم دادگاه قطعی شد، انجام می گیرد. امکان اعتراض و ابطال اجراییه، در قانون، پیش بینی شده است. به اجراییه هایی که از مراجع صدور اجراییه ثبتی به موجب سند رسمی لازم الاجرا صادر می شوند، اجراییه ثبتی می گویند که آنها نیز به موجب قانون ، قابل ابطال می باشند. باید دانست که هزینه های مربوط اجرائه با محکوم علیه پرونده است.
نظر شما در مورد این مطلب