موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۲۸:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی وکالتنامه طلاق

مشاوره حقوقی وکالتنامه طلاق

  • توسط اذردخت دریاقلی بیگی
  • ۱۴۰۰/۱۲/۲ | ۱۲:۲۴:۴۶
  • 0 نظر
 

ایا می دانستید بعد از درج وکالت طلاق در سند ازدواج و شروط ضمن عقد شما می توانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و اخذ یک وکالتنامه  کامل اقدام کنید .

آیا می دانستید در قانون مدنی ایران حق طلاق با مرد است و زن حق طلاق ندارد مگر به دلایلی خاص و تشخیص قاضی محترم  یا با درج در شروط ضمن عقد و  یا با داشتن وکالت طلاق در دفاتر اسناد رسمی  با داشتن حق طلاق زوجه می تواند با انتخاب یک وکیل دادگستری بدون حضور زوج  اقدام به طلاق توافقی نماید .

مدارک لازم برای اخذ وکالتنامه طلاق در دفاتر اسناد رسمی :کپی شناسنامه کارت ملی و سند ازدواج  در صورت مفقودی سند ازدواج رونوشت سند ازدواج هم کفایت می کنه در صورت مفقودی سند ازدواج  هر کدام از زوجین یا با دادن وکالت به دیگری  با مراجعه به دفتر ازدواج مربوطه اقدام به دریافت رونوشت سند ازدواج نمایند

توجه داشته باشید با دادن حق طلاق به زوجه این حق از زوج سلب نمی شود

زیرا نمی توان در ضمن عقد نکاح شرط نمود که حق طلاق در انحصار زن باشد با دادن وکالت  طلاق به زوجه اختیار می دهد در حالی که حق طلاق  کماکان برای زوج باقی است زیرا زوج نمی تواند این حق را از خود سلب نماید .  

نکات مهمی که باید دروکالتنامه درج شود: زوج باید حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی را از خود سلب و ساقط نماید . اگر در وکالتنامه مذکورحق تجدید نظر و فرجام خواهی ذکر نشود روند ثبت طلاق طول می کشد . در وکالتنامه طلاق حتما باید حق توکیل به غیربا حق انتخاب وکلای رسمی دادگستری قید شود . ضم وکیل ضم امین و ناظر را از خود سلب و ساقط نماید و قبول در بذل حتما در وکالتنامه باید قید شود

زوجه با در دست داشتن وکالت طلاق حتما  باید وکیل رسمی دادگستری انتخاب کند تا اقدام به طلاق نماید

وکالتنامه طلاق را به غیر از همسر می توان به دیگری هم داده شود مثل پدر مادر برادرو غیره  تا با گرفتن وکیل رسمی دادگستری برای موکل اقدام به طلاق  زوجه نمایند

هموطنان عزیز که در خارج از کشور زندگی می کنند می توانند با مراجعه به کنسولگری محل اقامت خود اقدام به دادن وکالت طلاق نمایند در ایران هم با استفاده از سامانه میخک اعتبار وکالت اخذ می گردد .

اعتبار وکالتنامه طلاق تا پایان موضوع وکالتنامه می باشد اصولا وکالتنامه طلاق بلاعزل است برای عزل وکالتنامه  باید موکل و وکیل هردو برای عزل وکالتنامه اقدام نمایند  یا وکیل از انجام مورد وکالت استعفا دهد .

اگر وکالتنامه طلاق بلاعزل نباشد وکیل می تواند به با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی مراجعه و وکیل را از انجام مورد وکالت عزل نماید دفتر خانه مراتب عزل را به اطلاع وکیل خواهد رساند.

اگر وکالت طلاق زوجه در سند ازدواج نوشته شده باشد قابل ابطال از سوی زوج نمی باشدیعنی تا زمانی که عقد نکاح باقی است شرط نکاح نیز باقیست و قابل ابطال نیست از سوی مرد نیست .  

نکته : اگر زوجه با گرفتن وکیل از طرف همسر خود تا مرحله ثبت طلاق پیش رود در زمان عده طلاق رجوع کند چون همه چیز به حالت اول برمی گردد حق استفاده از وکالتنامه به دلیل اینکه موضوع وکالت به اتمام نرسیده وکالتنامه طلاق کماکان به اعتبار خود باقیست

وکالت طلاق : طلاق مشروط یعنی اینکه یکی از شروط توافق شده فی مابین زوجین در وکالت طلاق قید شود و این شروط مورد تایید طرفین مثل اینکه زوجین توافق نمایند در صورت ایجاد ضرب و شتم یا خیانت از طرف زوج زوجه حق استفاده از وکالت طلاق را داشته باشد البته این بستگی به اثبات زوجه در دادگاه دارد

اینکه در وکالتنامه قید شود در صورتی زوجه حق طلاق دارد که کلیه مهریه حقوق مالی و غیر مالی خود را ببخشد در این صورت حق طلاق دارد.

دیگری طلاق مطلق و بدون قید و شرط است یعنی بدون نیاز بر اثبات شروط  فوق الذکر در دادگاه و اینکه  زوجه هر وقت که بخواهد بتواند خودرا مطلقه سازد .

بخشیدن مهریه در برابر حق طلاق

گاهی زو جین بعد از ازدواج  برای داشتن حقوق برابردر مقابل یکدیگر خواهان حقوق برابر هستند و نمی دانند که چه کاری را باید انجام بدهند در این صورت زوجین باید با مراجعه به دفاتر اسنا درسمی و با دادن تقاضا جهت تنظیم سند وکالت طلاق به زوجه و زوجه هم در مقابل  با تنظیم سند ابراء مهریه  یا بخشش مهریه اقدام به تنظیم این اسناد نمایند ابراء مهریه سندی محکم و غیر قابل برگشت می باشد. در صورتیکه مهریه را به همسرتان می بخشید در مقابل آن حتما وکالت در طلاق را دریافت نمایید چون اهمیت آن به یک اندازه است

ابرا مهریه به معنی بری کردن ذمه دیگری از دین می باشد ماده 289 قانون مدنی ابراء مهریه را چنین توصیف کرده . ابراء عبارت است از اینکه داین (طلبکار ) از حق خود به اختیار صرف نظر کند .ابراء مهریه به ایمن معنی است که زن ذمه مرد را از پرداخت مهریه معاف کند و از مطالبه مهریه صرف نظر می کند .ابرامهریه  طی صورتجلسه ای در دادگاه هم تنظیم می شود دادگاه هم ابراء مهریه را در قبال طلاق در رای خود منعکس می کند اعتبار این نمونه ابراء  هم مانند سند رسمی می باشد . چنانچه ابراء مهریه در قبال طلاق صورت پذیرد و زوجین دادنامه را برای ثبت طلاق ارائه دهند مهریه قابل بازگشت نیست در صورتیکه زوجین طلاق را ثبت ندهند پس از گذشت مدت اعتبار دادنامه ابراء مهریه کان لم یکن می شود .

سند ابراء :ابراء سندی محکم و بدون برگشت مهریه در دفاتر اسناد رسمی می باشد. دراین سند می توان کلیه حقوق مالی و غیر مالی اجرت المثل ایام گذشته و تنصیف اموال را  قید نمود. برای این کار حتما با افراد متخصص تماس حاصل فرمایید .

 

 

یک نمونه کامل وکالت در طلاق

 

مورد وکالت : مراجعه و حضور در هریک از شعب و محاکم دادگستری و مراجع قضایی و یا شورای حل اختلاف و دفاتر خدمات قضایی و یا شوراهای حل اختلاف و دیگر مراجع صالحه و ارائه هر نوع دادخواست جهت مطلقه نمودن خود---- از قید زوجیت آقای ---- و تنفیذ حکم طلاق و یا صدور حکم طلاق فی مابین به هر قسم از طلاق اعم از بائن و رجعی خلع یا مبارات و توافقی و غیره  به هر شرط و تعهد و مدت که وکیل صلاح بداند و با هر شرط و قرار و به هر طریق اعم از  قبول بذل نفقه و بذل عین مهریه یا معادل یا کمتر یا بیشتر از مهریه و هر شرط ضمن العقد واجرت المثل و قبول بذل مهریه و هر شرط ضمن العقد و حقوق ناشی از زوجیت و یا پرداخت مهریه و حقوق زوجه و مسترد کردن جهیزیه و سپردن تعهدات و ارائه مدارک و مستندات و حضور در جلسات دادرسی و پیگیری کلیه امور مربوطه و تعیین و تکلیف و اتخاذ تصمیم در هر مورد و ارجاع امر به داوری و تعیین حکم و داور و مصدق  و کارشناس و مشاوره و امضاء اوراق و اسناد و دفاتر و فرمها و اخذ حکم و داور و رای دادگاه و گواهی عدم امکان سازش و مراجعه به هریک از دفاتر اسناد رسمی طلاق و ارائه مدارک و تقاضای ثبت واقعه طلاق و اجرای صیغه طلاق و اعطای وکالت به غیر جهت اجرای صیغه طلاق و معرفی شهود و معرفین و انتخاب داور و اسقاط حق تجدید نظر خواهی و اسقاط حق فرجام خواهی و اسقط حق اعاده دادرسی و امضای اوراق و اسناد و طلاقنامه و اخذ آن و تهیه و تسلیم و یا دریافت و اخذ هر نوع مدرک و مستند و حکم و رونوشت و مصدقی که جهت انجام مورد وکالت نیاز شود از هر یک از نهادهای ذیربط و انجام کلیه امور و تشرفات قانونی و مقدمات لازمه امر ضمن العقد بدون محدودیت تا رسیدن به نتایج مطلوب و نیز در صورت لزوم اعتراض به آراء صادره و تجدید نظر خواهی و اعاده دادرسی و صلح و سازش و استرداد دادخواست و دعوا و نیز انتخاب عزل و نصب وکلای رسمی دادگستری و وکلای انتخابی با داشتن کلیه اختیارات مواد 35 و 36 قانون آیین دادرسی مدنی و همچنین شرکت در جلسات مشاوره تحت هر اسم و عنوان و اتخاذ هر تصمیم که زوجه صلاح بداند و بطور کلی زوجه دارای اختیار کامل در خصوص امر طلاق بدون محدودیت می باشد و نیز مرجعه به مراکز بهزیستی و مراکز مشاوره داخل و خارج از دادگاه و اتخاذ هرگونه تصمیم که وکیل صلاح بداند .

حدود اختیارات : مورد وکالت از جانب موکل با حق توکیل به غیر می باشد و این وکالت ضمن عقد خارج و لازمی از جانب موکل بلاعزل می باشد و موکل حق عزل وکیل و ضم امین و ناظر و وکیل دیگر را از خود سلب و ساقط نمود و موکل ضمن عقد شفاهی انعقاد یافته خارج و لازمی حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی و اعاده دادرسی و حق هرگونه اعتراض را درخصوص مورد وکالت از خود سلب و ساقط نمود .

 

نگارش : دریاقلی بیگی

 

 

 

 

 

 


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی