ریاست محترم دادگاه تجدید نظر استان مازندران
با عرض سلام و ادب ، احتراماً اینجانبان ........ مراتب اعتراض خویش را نسبت به ...... در فرجه مقرر قانونی دادنامه شماره .......... اصداری از شعبه ...... دادگاه کیفری در شهرستان ..... به استحضار می رسانم
شرح ما وقع :
موکلین آقای...... ، مالک مرتع درنه در روستای نشل می باشد که در آن مرتع مشغول کاردامداری شد و بر اساس پروانه مالکیت و دستور جنگلبانی حق تصرف و انتفاع از آن مرتع که بر اساس مستندات موصوف صرفاً با ملکیت و دستور جنگلبانی حق تصرف و انتفاع از آن مرتع که بر اساس مستندات موصوف صرفاً با موکلین می باشد در تاریخ ۱۰/۵/۱۳۹۸ زمانی که موکلین در مرتع حضور داشته مشتکی عنهم با انگیزه و سبق تصمیم جهت تجاوز به مرتع موکلین به صورت دسته جمعی و با استفاده از چوب دستی موکلین را مورد حمله قرار داده و اقدام به ایراد ضرب و جرح عمدی نسبت به موکلین نموده که بر اساس ادعا موکلین و شهادت شهود تعرفه شده آقایان ............ و نظریه پزشکی قانونی نحوه ارتکاب جرم .
ایراد ضرب و جرح از سوی متهمین و توهین و تهدید از سوی متهمین بوده و در نهایت طبق قراردادسرا و دادنامه اصداری از شعبه ۱۰۳ کیفری شهرستان آمل آقایان ............به دیه در حق موکل و به ۳۰ ضربه شلاق تعزیری من باب جرم توهین طبق ماده قانونی ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی و محکوم شده است .اما متاسفانه دادگاه محترم بدوی در خصوص ضرب و جرح که متهمین نسبت به سایر موکلین ........ بوده حکمی صادر نموده است.
مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل تخصصی پرونده کیفری |
دفاع با وکیل خوب پرونده توهین و ضرب و جرح |
ریاست محترم شعبه رسیدگی کننده متهمین به صورت دسته جمعی در این نزاع شرکت نموده و اقدام به توهین و تهدید نسبت به موکلین نمودند و با سبق تصمیم اقدام به این کار نمودند چرا که متهمین بر سر مرتع درنه که مالک آن طبق مدارک تقدیمی به دادگاه محترم موکلین می باشد و اصل نزاع و درگیری درخصوص مرتع مذکور بوده است که متهمین به همراه سایر افرادی که در پرونده اسامی آنها قید شده به صورت دسته جمعی به مرتع که ۴۰ سال تحت مالکیت موکلین می باشد حمله کرده و اقدام به ضرب و جرح نمودند اما متأسفانه دادگاه محترم بدوی در این خصوص یعنی در خصوص نزاع دسته جمعی متهمین تصمیمی اخذ نکرده است زیرا با توجه به سبق تصمیم متهمین در حمله به مرتع درنه و عدم صدور مجازات اشد ، بیم تجری متهمین در این پرونده وجود دارد چرا که در این خصوص پرونده هایی به شماره کلاسه ......... مطروحه در شعبه دوم بازرسی مطرح بوده و علت درگیری مرتع درنه بوده است .لهذا با توجه به نزاع دسته جمعی متهمین طبق بند ۳ ماده ۶۱۵ قانون مجازات اسلامی هرگاه عده ای با یکدیگر منازعه نمایند در صورتی که نزاع منتهی ضرب و جرح شود به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم خواهند شد در پرونده مطروحه طبق دادنامه ،دادگاه محترم بدوی اصل درگیری را که به طور دسته جمعی بوده را احراز نموده است اما متأسفانه در خصوص جنبه عمومی جرم مذکور طبق ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی از بخش تعزیر است تعیین تکلیف ننموده است .
ریاست محترم شعبه رسیدگی کننده :
در خصوص جرم تهدید طبق دادنامه مذکور که به دلیل عدم نصاب شهادت شهود قرار منع تعقیب ذکر شده باید خدمت عالی مقامان عرض نمایم که در این پرونده امری از شهود آقای ..........صراحتاً تهدید توسط متهم ......... تأکید کرده است آیا این شهادت اماره ای محسوب می شود که جرم تهدید در آن نزاع دسته جمعی به وقوع پیوسته و باعث علم قاضی می شود.
نگارش فوری لایحه توسط وکیل پرونده کیفری |
مشاوره حقوقی مجازات توهین و ضرب و جرح عمدی |
چرا که طبق نحوه ادای شهادت شهود جرم تهدید در این نزاع دسته جمعی به وقوع پیوسته حتی اگر احدی از شهود آن را شهادت نداده باشد و شهادت آقای ......... مبنی بر ارتکاب جرم .......خود اماره ای به وقوع این جرم بوده و باعث علم قاضی می باشد اما متأسفانه شعبه محترم رسیدگی کننده در این خصوص قرارمنع تعقیب نسبت به متهمین صادر نموده است ریاست محترم شعبه رسیدگی کننده و مستشاران ارجمند :متهمین در پرونده مذکور در مرحله تحقیقات مقدماتی دلیلی بر برائت ذمه خویش ارائه شهودند و اصل درگیری را تأیید نمودند.
لهذا با عنایت به مراتب معنونه و صورتجلسه کلانتری نحوه ادای شهادت شهود و دلایلی دیگر تقاضای صدور حکم به اشد مجازات را با توجه به اینکه این نظام دسته جمعی کاملاً با سوی نیت و انگیزه قبلی بوده را از محضر شما دارم.
با تشکر
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت آنلاین |
---|---|---|
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 100,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 300,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 350,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 380,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی (بعد از پرداخت وکلای موسسه زیر 5 دقیقه با شما تماس میگیرند) |
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت آنلاین |
---|
لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.
ایمیل وکیل تلفنی
vakiltel@gmail.com
ایمیل مالی وکیل تلفنی
vakiltelmali@gmail.com
واحد گارانتی مشاوره حقوقی
hade_tavakoli@yahoo.com
شماره پیامک مشاوره حقوقی
30007002700242
واحد مشاوره حقوقی مازندران:
مشاوره حقوقی | مشاوره حقوقی تلفنی | مشاوره حقوقی فوری | اورژانس مشاوره حقوقی |
نظر شما در مورد این مطلب