موسسه وکیل تلفنی

  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
  • مریم زنگنه گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۸:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

اساسنامه شرکت سهامی خاص

اساسنامه شرکت سهامی خاص

  • توسط مریم پرتوی
  • ۱۳۹۵/۵/۲۱ | ۸:۱۴:۴
  • 6 نظر

موضوع-مدت و مرکز اصلی شرکت

ماده1: نام شرکت: نام شرکت عبارت است از ............ (شرکت سهامی خاص)

ماده 2: موضوع شرکت: عبارت است از .....................................

ماده3: مدت شرکت: عبارت است از .....................................................................................

ماده4: مرکز اصلی شرکت و شعب آن: مرکز اصلی شرکت ......................................................

تبصره1: مجمع عمومی فوق العاده می­تواند نسبت به انتقال مرکز اصلی شرکت اقدام یا به هیئت مدیره در خصوص تغییر مرکز شرکت تفویض اختیار کند.

تبصره 2: هیات مدیره می­تواند در صورت لزوم شعب یا نمایندگی­هایی در داخل یا خارج از کشور دایر یا نسبت به انحلال آن­ها اقدام کند.

فصل دوم- سرمایه و سهام

ماده 5: سرمایه: سرمایه نقدی شرکت مبلغ ..................... ریال منقسم به ...................... سهم با نام و  ........................... و ............................. و ........................... و ......................... سهم بی نام هر یک به ارزش  ................ 

ریال می­باشد که مبلغ ......................... ریال آن نقدا پرداخت و مبلغ ................................ ریال مابقی از طرف صاحبان سهام تعهد شده است.

ماده 6: پرداخت بقیه مبلغ اسمی سهام:

قسمت پرداخت نشده مبلغ اسمی سهام مذکور در ماده پنجم بر حسب مورد در موعد یا مواعدی که هیات مدیره تعیین خواهد کرد پرداخت می­شود و در این خصوص هیات مدیره مطابق مواد 35 تا 38 قانون تجارت اقدام خواهند کرد.

ماده 7- اوراق سهام:

 کلیه سهام شرکت "با نام یا بی نام یا هر دو" است. اوراق شرکت چاپی و متحدالشکل بوده که دارای شماره ترتیب و حاوی نکات مذکور در ماده 26 قانون تجارت بوده و به امضای دو نفر از مدیران شرکت که از طرف اعضای هیات مدیره تعیین می­شوند خواهید رسید و با مهر شرکت معتبر خواهد بود.

ماده 8- گواهینامه موقت سهام:

شرکت موظف است تا موقعی که اوراق سهام صادر نشده است به کلیه صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم که معرف تعداد و نوع سهام و مبلغ پرداخت شده آن است تحویل دهد.

ماده 9- غیر قابل تقسیم بودن سهام:

 سهام شرکت غیر قابل تقسیم بوده و مالکین مشاع مکلفند در برابر شرکت تنها به یک نقر از میان خودشان نمایندگی بدهند.

ماده 10- انتقال سهام با نام:

صحبان سهام بعد از موافقت هیات مدیره می­توانند نسبت به انتقال سهام خود اقدام نمایند. نقل و انتقال سهام با نام بایستی وفق ماده 40  قانون تجارت در دفتر ثبت سهام شرکت به ثبت برسد و انتقال دهنده و انتقال گیرنده یا وکیل یا نماینده قانونی آن­ها بایستی انتقال را در دفتر مزبور امضاء نمایند. هر انتقالی که بدون رعایت شرایط فوق به عمل آید از نظر شرکت و اشخاص ثالث فاقد اعتبار خواهد بود.

ماده 11- انتقال سهام بی نام:

سهم بی نام به صورت سند در وجه حامل بوده و نقل و انتقال این­گونه سهام با قبض و اقباض به عمل خواهد آمد.

ماده 12- مسئولیت صاحبان سهام:

مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن­ها  است.


ماده 13- تبدیل سهام:

شرکت می­تواند بنا به تصمیم مجمع عمومی فوق العاده و با رعایت مقررات مواد 43 تا 50 قانون تجارت نسبت به تبدیل سهام بی نام یا با نام یا بالعکس اقدام نماید.

تغییرات در سرمایه شرکت

ماده 14- کاهش یا افزایش سرمایه:

 هرگونه کاهش یا افزایش در سرمایه شرکت با رعایت مقرات مذکور در بخش هشتم مبحث اول باب سوم قانون تجارت صورت خواهد گرفت.

تبصره: اساسنامه شرکت نمی­تواند متضمن اختیار افزایش سرمایه برای هیات مدیره باشد.

ماده 15- حق تقدم در خرید سهام خرید: در صورت افزایش سرمایه، صاحبان سهام شرکت در خرید سهام جدید به نسبت سهامی که مالکند حق تقدم دارند که با رعایت مقررات قانون تجارت می­توانند از این حق تقدم استفاده نمایند.

 مجامع عمومی

مقررات مشترک بین مجامع عمومی

ماده 16- مجامع عمومی اعم از عادی و فوق­العاده توسط دعوت هیات مدیره تشکیل خواهد شد.

ماده 17- هیات مدیره و همچنین بازرسان شرکت می­توانند در مواقع مقتضی مجمع عمومی عادی را به طور فوق العاده دعوت نمایند. در این صورت باید دستور جلسه مجمع در آگهی دعوت قید شود.

ماده 18- سهمدارانی که اقلا  سهام شرکت را مالک باشند وفق ماده 95 قانون تجارت می­توانند دعوت صاحبان سهام را جهت تشکیل مجمع عمومی از هیات مدیره خواستار شوند. هیات مدیره مکلف است حداکثر تا بیست روز مجمع مورد درخواست را با رعایت تشریفات مقرره دعوت کند. در غیر این صورت درخواست کنندگان می­توانند دعوت مجمع را از بازرس یا بارسان شرکت خواستار شوند که بازرسان مکلف هستند با رعایت تشریفات مقرره مجمع مورد تقاضا را حداکثر تا 10 روز دعوت نمایند. در صورت امتناع بازرسان، درخواست کنندگان می­توانند به طور مستقیم نسبت به دعوت مجمع اقدام بکنند، مشروط بر این که کلیه تشریفات راجع به دعوت مجمع را رعایت نموده و در آگهی دعوت به عدم اجابت درخواست خود توسط هیات مدیره و بازرسان تصریح نمایند.

ماده 19- محل تشکیل مجامع عمومی: مجامع عمومی اعم از عادی و فوق العاده، در مرکز اصلی شرکت یا در محلی که در آگهی دعوت تعیین شده است تشکیل خواهد یافت.

ماده 20- دعوت از صاحبان سهام جهت تشکیل مجامع عمومی از طریق نشر آگهی در روزنامه کثیرالانتشار که آگهی­های مربوط به شرکت در آن نشر می­گردد. به عمل خواهد آمد. در آگهی دعوت دستور جلسه و تاریخ تشکیل مجمع با قید ساعت و نشانی کامل ذکر خواهد شد.

تبصره: در مواقعی که کلیه صاحبان سهام در مجمع حاضر باشند نشر آگهی و تشریفات دعوت الزامی نیست.
ماده 21-  فاصله بین دعوت و تشکیل مجامع عمومی: فاصله بین نشر دعوت نامه مجمع عمومی و تاریخ تشکیل آن حداقل 10 روز و حداکثر 40 روز خواهد بود.

ماده 22- حضور وکیل یا قائم مقام قانونی صاحبان سهام:

 در کلیه مجامع عمومی حضور وکیل یا قائم مقام قانونی صاحبان سهم و همچنین حضور نماینده یا نمایندگان شخصیت حقوقی به شرط ارائه مدرک وکالت یا نمایندگی به منزله حضور خود صاحب سهم است.

ماده 23- تعیین دستور جلسه مجمع عمومی:

هرگاه مجمع عمومی به وسیله هیات مدیره دعوت شده باشند دستور جلسه را هیات مدیره و اگر به وسیله بازرس دعوت شده باشد بازرس معین خواهد نمود.

ماده 24- هیات رئیسه مجمع عمومی:

مجامع عمومی اعم از عادی و فوق العاده  توسط هیات رئیسه­ای مرکب از یک رئیس و یک منشی و دو ناظر اداره می­شود. ریاست مجمع با رئیس هیات مدیره خواهد بود و در غیاب آن­ها به ریاست مدیری که از طرف هیات مدیره به این منظور تعیین شده باشد خواهد بود. مگر در مواقعی که انتخاب یا عزل بعضی از مدیران یا کلیه آن­ها جزو دستور جلسه مجمع باشد که در این صورت رئیس مجمع از بین سهامداران حاضر در جلسه به اکثریت نسبی انتخاب خواهد شد.

تبصره: ناظران از بین صاحبان سهام انتخاب خواهند شد ولی منشی جلسه می­تواند از بین صاحبان سهام یا از خارج تعیین ­شود.

ماده 25- صورت جلسه مجمع عمومی :

از مذاکرات و تصمیمات مجمع عمومی صورت جلسه­ای توسط منشی ترتیب داده می­شود که به امضاء هیات رئیسه مجمع رسیده و یک نسخه از آن در مرکز شرکت نگهداری خواد شد.

تبصره: چنانچه تصمیمات مجمع عمومی متضمن یکی از موارد مشروحه ذیل باشد یک نسخه از صورت مربوطه جهت ثبت و درج در روزنامه رسمی جمهوری اسلای ایران به اداره ثبت شرکت­ها تقدیم خواهد شد.
1. انتخاب مدیران و بازرسان

2. تصویب ترازنامه

3. کاهش یا افزایش سرمایه شرکت و یا هرگونه تغییر در مواد اساسنامه

4. انحلال شرکت و نحوه تصفیه آن

ماده 26-  اثر تصمیمات مجامع عمومی: مجامع عمومی اعم از عادی و فوق العاده که طبق مقررات قانون و مفاد اساسنامه تشکیل می­گردد نماینده تمامی سهامداران بوده و تصمیمات متخذه در مجامع عمومی برای کلیه صاحبان سهام ولو غائبین و مخالفین لازم الاتباع و الزام آور می­باشد.

بخش دوم: مجمع عمومی عادی

ماده 27-  مجمع عمومی عادی شرکت لااقل سالی یک بار حداکثر طرف مدت 3 ماه از تاریخ انقضای سال مالی شرکت منعقد می­گردد. (تدکر: ذکر مدت در این ماده اختیاری است).

ماده 28- حد نصاب مجمع عمومی عادی:

 در مجمع عمومی عادی، حضور دارندگان اقلا بیش از نصف سهامی که حق رای دارد ضروری است. اگر در اولین دعوت حد نصاب مذکور حاصل نشود مجمع برای بار دوم دعوت خواهد شد و با حضور هر عده از صاحبان سهامی که حق رای دارد رسمیت یافته و اخذ تصمیم خواهد کرد مشروط بر آن­که در دعوت دوم نتیجه دعوت اول قید شده باشد.

ماده 29- تصمیمات در مجمع عمومی عادی:

در مجمع عمومی عادی تصمیمات همواره با اکثریت نصف به علاوه یک آراء حاضر در جلسه رسمی معتبر خواهد بود مگر در مورد انتخاب مدیران و بازرسان که مطابق مقررات ماده 88 قانون تجارت عمل خواهد شد.

 

ماده 30- اختیارات مجمع عمومی عادی:

مجمع عمومی عادی می­تواند در کلیه امور شرکت به غیر از مواردی که درباره آن­ها در قوانین تعیین تکلیف شده یا مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده و موسس می باشد تصمیم گیری نماید.

بخش سوم- مجمع عمومی فوق العاده

ماده 31- اختیارات مجمع عمومی فوق العاده:

هرگونه تغییر در مواد اساسنامه یا در سرمایه شرکت یا انحلال شرکت قبل از موعد، منحصرا در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده می ­باشد.

ماده 32- حد نصاب مجمع عمومی فوق العاده:

 در مجمع عمومی فوق العاده دارندگان بیش از نصف سهامی که حق رای دارند باید حاضر باشند. اگر در اولین دعوت حد نصاب مذکور حاصل نشود مجمع برای بار دوم دعوت و با حضور دارندگان بیش از یک سوم سهامی که حق رای دارند رسمیت یافته و اتخاذ تصمیم خواخد نمود مشروط بر این که در دعوت دوم نتیجه دعوت اول قید شده باشد.

ماده 33- تصمیمات در مجمع عمومی فوق العاده:

تصمیات مجمع عمومی فوق العاده همواره با اکثریت دو سوم آراء حاضر در جلسه رسمی معتبر خواهد بود.

 


  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ | ۷:۳۰:۴۶

با سلام انتقال سهام با نام: صحبان سهام بعد از موافقت هیات مدیره می­توانند نسبت به انتقال سهام خود اقدام نمایند. نقل و انتقال سهام با نام بایستی وفق ماده ۴۰ قانون تجارت در دفتر ثبت سهام شرکت به ثبت برسد و انتقال دهنده و انتقال گیرنده یا وکیل یا نماینده قانونی آن­ها بایستی انتقال را در دفتر مزبور امضاء نمایند. هر انتقالی که بدون رعایت شرایط فوق به عمل آید از نظر شرکت و اشخاص ثالث فاقد اعتبار خواهد بود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ | ۰:۶:۲۰

باسلام به جای طرح اساسنامه در شرکت سهامی خاص از لفظ اساسنامه استفاده شده است زیرا طبق ماده ۸۲ لایحه در شرکت سهامی خاص الزامی به تشکیل مجمع عمومی موسس وجود ندارد،در شرکت سهامی خاص اساسنامه باید به امضاء کلیه سهامداران یعنی موسسین برسد .
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۲/۱۲ | ۲۳:۴۶:۹

درود،اساسنامه در حقیقت سندی است که به شرکت اعتبار می‌دهد و در آن هدف، نحوه فعالیت، وظایف اعضای هیئت‌مدیره، سهامداران، بازرسان شرکت، مجامع عمومی، تعداد مدیران و نحوه انتخاب مدیران بعدی که ممکن است فوت، استعفا، محجور یا معزول شده‌اند را تعیین می‌کند. همچنین دقت داشته باشید که تمام مفاد اساسنامه لازم‌الاجرا هستند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۲/۱۲ | ۲۳:۰:۲۲

بر اساس لایحه اصلا قانون تجارت هر شرکت سهامی بایستی دارای اساسنامه ای باشد که در نص قانون موارد الزامی درج در اساسنامه را به تفکیک بیان نموده است که برخی حد نصابها طبق قانون آمره هستند و نمیتوان بر خلاف آن در اساسنامه درج نمود و برخی نصاب‌ها را میتوان بیش از مقادیر قانونی وضع نمود لذا پایین تر از آن امکانپذیر نیست
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۲/۱۲ | ۲۲:۵۷:۵۵

موضوع-مدت و مرکز اصلی شرکت ماده۱: نام شرکت: نام شرکت عبارت است از ............ (شرکت سهامی خاص) ماده ۲: موضوع شرکت: عبارت است از ..................................... ماده۳: مدت شرکت: عبارت است از ..................................................................................... ماده۴: مرکز اصلی شرکت و شعب آن: مرکز اصلی شرکت ...................................................... تبصره۱: مجمع عمومی فوق العاده می­تواند نسبت به انتقال مرکز اصلی شرکت اقدام یا به هیئت مدیره در خصوص تغییر مرکز شرکت تفویض اختیار کند. تبصره ۲: هیات مدیره می­تواند در صورت لزوم شعب یا نمایندگی­هایی در داخل یا خارج از کشور دایر یا نسبت به انحلال آن­ها اقدام کند. فصل دوم- سرمایه و سهام ماده ۵: سرمایه: سرمایه نقدی شرکت مبلغ ..................... ریال منقسم به ...................... سهم با نام و ........................... و ............................. و ........................... و ......................... سهم بی نام هر یک به ارزش ................ ریال می­باشد که مبلغ ......................... ریال آن نقدا پرداخت و مبلغ ................................ ریال مابقی از طرف صاحبان سهام تعهد شده است. ماده ۶: پرداخت بقیه مبلغ اسمی سهام: قسمت پرداخت نشده مبلغ اسمی سهام مذکور در ماده پنجم بر حسب مورد در موعد یا مواعدی که هیات مدیره تعیین خواهد کرد پرداخت می­شود و در این خصوص هیات مدیره مطابق مواد ۳۵ تا ۳۸ قانون تجارت اقدام خواهند کرد. ماده ۷- اوراق سهام: کلیه سهام شرکت "با نام یا بی نام یا هر دو" است. اوراق شرکت چاپی و متحدالشکل بوده که دارای شماره ترتیب و حاوی نکات مذکور در ماده ۲۶ قانون تجارت بوده و به امضای دو نفر از مدیران شرکت که از طرف اعضای هیات مدیره تعیین می­شوند خواهید رسید و با مهر شرکت معتبر خواهد بود. ماده ۸- گواهینامه موقت سهام: شرکت موظف است تا موقعی که اوراق سهام صادر نشده است به کلیه صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم که معرف تعداد و نوع سهام و مبلغ پرداخت شده آن است تحویل دهد. ماده ۹- غیر قابل تقسیم بودن سهام: سهام شرکت غیر قابل تقسیم بوده و مالکین مشاع مکلفند در برابر شرکت تنها به یک نقر از میان خودشان نمایندگی بدهند. ماده ۱۰- انتقال سهام با نام: صحبان سهام بعد از موافقت هیات مدیره می­توانند نسبت به انتقال سهام خود اقدام نمایند. نقل و انتقال سهام با نام بایستی وفق ماده ۴۰ قانون تجارت در دفتر ثبت سهام شرکت به ثبت برسد و انتقال دهنده و انتقال گیرنده یا وکیل یا نماینده قانونی آن­ها بایستی انتقال را در دفتر مزبور امضاء نمایند. هر انتقالی که بدون رعایت شرایط فوق به عمل آید از نظر شرکت و اشخاص ثالث فاقد اعتبار خواهد بود. ماده ۱۱- انتقال سهام بی نام: سهم بی نام به صورت سند در وجه حامل بوده و نقل و انتقال این­گونه سهام با قبض و اقباض به عمل خواهد آمد. ماده ۱۲- مسئولیت صاحبان سهام: مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن­ها است. ماده ۱۳- تبدیل سهام: شرکت می­تواند بنا به تصمیم مجمع عمومی فوق العاده و با رعایت مقررات مواد ۴۳ تا ۵۰ قانون تجارت نسبت به تبدیل سهام بی نام یا با نام یا بالعکس اقدام نماید. تغییرات در سرمایه شرکت ماده ۱۴- کاهش یا افزایش سرمایه: هرگونه کاهش یا افزایش در سرمایه شرکت با رعایت مقرات مذکور در بخش هشتم مبحث اول باب سوم قانون تجارت صورت خواهد گرفت. تبصره: اساسنامه شرکت نمی­تواند متضمن اختیار افزایش سرمایه برای هیات مدیره باشد. ماده ۱۵- حق تقدم در خرید سهام خرید: در صورت افزایش سرمایه، صاحبان سهام شرکت در خرید سهام جدید به نسبت سهامی که مالکند حق تقدم دارند که با رعایت مقررات قانون تجارت می­توانند از این حق تقدم استفاده نمایند. مجامع عمومی مقررات مشترک بین مجامع عمومی ماده ۱۶- مجامع عمومی اعم از عادی و فوق­العاده توسط دعوت هیات مدیره تشکیل خواهد شد. ماده ۱۷- هیات مدیره و همچنین بازرسان شرکت می­توانند در مواقع مقتضی مجمع عمومی عادی را به طور فوق العاده دعوت نمایند. در این صورت باید دستور جلسه مجمع در آگهی دعوت قید شود. ماده ۱۸- سهمدارانی که اقلا سهام شرکت را مالک باشند وفق ماده ۹۵ قانون تجارت می­توانند دعوت صاحبان سهام را جهت تشکیل مجمع عمومی از هیات مدیره خواستار شوند. هیات مدیره مکلف است حداکثر تا بیست روز مجمع مورد درخواست را با رعایت تشریفات مقرره دعوت کند. در غیر این صورت درخواست کنندگان می­توانند دعوت مجمع را از بازرس یا بارسان شرکت خواستار شوند که بازرسان مکلف هستند با رعایت تشریفات مقرره مجمع مورد تقاضا را حداکثر تا ۱۰ روز دعوت نمایند. در صورت امتناع بازرسان، درخواست کنندگان می­توانند به طور مستقیم نسبت به دعوت مجمع اقدام بکنند، مشروط بر این که کلیه تشریفات راجع به دعوت مجمع را رعایت نموده و در آگهی دعوت به عدم اجابت درخواست خود توسط هیات مدیره و بازرسان تصریح نمایند. ماده ۱۹- محل تشکیل مجامع عمومی: مجامع عمومی اعم از عادی و فوق العاده، در مرکز اصلی شرکت یا در محلی که در آگهی دعوت تعیین شده است تشکیل خواهد یافت. ماده ۲۰- دعوت از صاحبان سهام جهت تشکیل مجامع عمومی از طریق نشر آگهی در روزنامه کثیرالانتشار که آگهی­های مربوط به شرکت در آن نشر می­گردد. به عمل خواهد آمد. در آگهی دعوت دستور جلسه و تاریخ تشکیل مجمع با قید ساعت و نشانی کامل ذکر خواهد شد. تبصره: در مواقعی که کلیه صاحبان سهام در مجمع حاضر باشند نشر آگهی و تشریفات دعوت الزامی نیست. ماده ۲۱- فاصله بین دعوت و تشکیل مجامع عمومی: فاصله بین نشر دعوت نامه مجمع عمومی و تاریخ تشکیل آن حداقل ۱۰ روز و حداکثر ۴۰ روز خواهد بود. ماده ۲۲- حضور وکیل یا قائم مقام قانونی صاحبان سهام: در کلیه مجامع عمومی حضور وکیل یا قائم مقام قانونی صاحبان سهم و همچنین حضور نماینده یا نمایندگان شخصیت حقوقی به شرط ارائه مدرک وکالت یا نمایندگی به منزله حضور خود صاحب سهم است. ماده ۲۳- تعیین دستور جلسه مجمع عمومی: هرگاه مجمع عمومی به وسیله هیات مدیره دعوت شده باشند دستور جلسه را هیات مدیره و اگر به وسیله بازرس دعوت شده باشد بازرس معین خواهد نمود. ماده ۲۴- هیات رئیسه مجمع عمومی: مجامع عمومی اعم از عادی و فوق العاده توسط هیات رئیسه­ای مرکب از یک رئیس و یک منشی و دو ناظر اداره می­شود. ریاست مجمع با رئیس هیات مدیره خواهد بود و در غیاب آن­ها به ریاست مدیری که از طرف هیات مدیره به این منظور تعیین شده باشد خواهد بود. مگر در مواقعی که انتخاب یا عزل بعضی از مدیران یا کلیه آن­ها جزو دستور جلسه مجمع باشد که در این صورت رئیس مجمع از بین سهامداران حاضر در جلسه به اکثریت نسبی انتخاب خواهد شد. تبصره: ناظران از بین صاحبان سهام انتخاب خواهند شد ولی منشی جلسه می­تواند از بین صاحبان سهام یا از خارج تعیین ­شود. ماده ۲۵- صورت جلسه مجمع عمومی : از مذاکرات و تصمیمات مجمع عمومی صورت جلسه­ای توسط منشی ترتیب داده می­شود که به امضاء هیات رئیسه مجمع رسیده و یک نسخه از آن در مرکز شرکت نگهداری خواد شد. تبصره: چنانچه تصمیمات مجمع عمومی متضمن یکی از موارد مشروحه ذیل باشد یک نسخه از صورت مربوطه جهت ثبت و درج در روزنامه رسمی جمهوری اسلای ایران به اداره ثبت شرکت­ها تقدیم خواهد شد. ۱. انتخاب مدیران و بازرسان ۲. تصویب ترازنامه ۳. کاهش یا افزایش سرمایه شرکت و یا هرگونه تغییر در مواد اساسنامه ۴. انحلال شرکت و نحوه تصفیه آن ماده ۲۶- اثر تصمیمات مجامع عمومی: مجامع عمومی اعم از عادی و فوق العاده که طبق مقررات قانون و مفاد اساسنامه تشکیل می­گردد نماینده تمامی سهامداران بوده و تصمیمات متخذه در مجامع عمومی برای کلیه صاحبان سهام ولو غائبین و مخالفین لازم الاتباع و الزام آور می­باشد. بخش دوم: مجمع عمومی عادی ماده ۲۷- مجمع عمومی عادی شرکت لااقل سالی یک بار حداکثر طرف مدت ۳ ماه از تاریخ انقضای سال مالی شرکت منعقد می­گردد. (تدکر: ذکر مدت در این ماده اختیاری است). ماده ۲۸- حد نصاب مجمع عمومی عادی: در مجمع عمومی عادی، حضور دارندگان اقلا بیش از نصف سهامی که حق رای دارد ضروری است. اگر در اولین دعوت حد نصاب مذکور حاصل نشود مجمع برای بار دوم دعوت خواهد شد و با حضور هر عده از صاحبان سهامی که حق رای دارد رسمیت یافته و اخذ تصمیم خواهد کرد مشروط بر آن­که در دعوت دوم نتیجه دعوت اول قید شده باشد. ماده ۲۹- تصمیمات در مجمع عمومی عادی: در مجمع عمومی عادی تصمیمات همواره با اکثریت نصف به علاوه یک آراء حاضر در جلسه رسمی معتبر خواهد بود مگر در مورد انتخاب مدیران و بازرسان که مطابق مقررات ماده ۸۸ قانون تجارت عمل خواهد شد. ماده ۳۰- اختیارات مجمع عمومی عادی: مجمع عمومی عادی می­تواند در کلیه امور شرکت به غیر از مواردی که درباره آن­ها در قوانین تعیین تکلیف شده یا مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده و موسس می باشد تصمیم گیری نماید. بخش سوم- مجمع عمومی فوق العاده ماده ۳۱- اختیارات مجمع عمومی فوق العاده: هرگونه تغییر در مواد اساسنامه یا در سرمایه شرکت یا انحلال شرکت قبل از موعد، منحصرا در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده می ­باشد. ماده ۳۲- حد نصاب مجمع عمومی فوق العاده: در مجمع عمومی فوق العاده دارندگان بیش از نصف سهامی که حق رای دارند باید حاضر باشند. اگر در اولین دعوت حد نصاب مذکور حاصل نشود مجمع برای بار دوم دعوت و با حضور دارندگان بیش از یک سوم سهامی که حق رای دارند رسمیت یافته و اتخاذ تصمیم خواخد نمود مشروط بر این که در دعوت دوم نتیجه دعوت اول قید شده باشد. ماده ۳۳- تصمیمات در مجمع عمومی فوق العاده: تصمیات مجمع عمومی فوق العاده همواره با اکثریت دو سوم آراء حاضر در جلسه رسمی معتبر خواهد بود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۲/۱۲ | ۲۲:۵۲:۳

سلام وقت بخیر ممنونم از مطالب کاربردی و خوبی که به اشتراک میگذارید

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی