تخلفات اداری یکی از اتفاقاتی است که ممکن است در هر اداره یا مجموعهای رخ دهد. اما شیوه برخورد با این تخلفات کاملا متفاوت است. مشاوره حقوقی تلفنی در این موارد میتواند به شما برای گرفتن تصمیم درست کمک کند. اما بهتر است قبل از هر چیزی با واژه تخلف بیشتر آشنا شوید. به عدم رفتار صحیح یا ارتکاب اعمال نادرست و رعایت نکردن انضباط و نظم اداری تخلف میگویند. این تخلفات میتوانند شامل رفتار خلاف شئون اداری، اخاذی، اختلاس، اختلال در نظم اداره، ترک محل کار زودتر از موعد، تاخیر در ورود، عدم رفتار مناسب با ارباب رجوع، افشای اسرار اداری و ... شوند. شکایت کردن از جمله روشهایی است که میتواند مانع تکرار این اتفاقات شود اما چگونه؟ مشاوره شبانه روزی با وکیل مجموعه وکیل تلفنی میتواند به شما مسیر درست را نشان دهد.
همانند هر تخلف دیگری، تخلفات اداری نیز مجازاتهایی را به دنبال دارند. اما قبل از هر چیزی باید بدانید که مشاوره حقوقی تلفنی میتواند شما را با شیوه شکایت کردن و همچنین مسیری که برای آن باید طی کنید آشنا کند. مجازات تخلفات اداری با توجه به اینکه تخلف چه بوده و آیا در گذشته نیز رخ داده است، بسیار متفاوت است. از جمله این مجازاتها میتوان در درجه اول به توبیخ بدون درج کردن آن در پرونده اشاره کرد، اگر مجددا این تخلف رخ دهد، توبیخ کتبی باید انجام شود. از دیگر مجازاتهای تخلفات اداری میتوان به کسر شدن حقوق، انفصال موقت، تغییر محل کار، تنزل از سمت، اخراج، انفصال دائم و ... اشاره کرد. مجموعه وکیل تلفنی با در اختیار گذاشتن مشاوره رایگان و تضمینی این امکان را به شما میدهد تا بتوانید با کمترین هزینه از خدمات حقوقی این مجموعه استفاده کنید. لازم به ذکر است تمامی وکلای این مجموعه از بهترین وکلای پایه یک دادگستری هستند.
مرجع قانونی صالح برای رسیدگی به تخلفات اداری
هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری وظیفه بررسی این تخلفات و تعیین مجازات برای این اشخاص را دارند. مشاوره حقوقی تلفنی میتواند در این زمینه اطلاعات خوبی در اختیار شما قرار دهد. این هیاتها به دو گروه بدوی و تجدید نظر تقسیم میشوند و شناخت آنها اهمیت زیادی دارد. هیاتهای تجدید نظر در سازمانها و ادارات دولتی و همچنین وزارتخانهها تشکیل میشوند. این هیاتها از سه نفر که به عنوان اعضا اصلی شناخته میشوند، تشکیل میشوند. همچنین هیاتهای تجدید نظر و بدوی در کنار اعضای اصلی خود دارای یک یا دو عضو علی البدل نیز هستند. این اعضا با تصمیم بالاترین مقام اداره یا سازمان انتخاب میشوند و وظیفه رسیدگی به شکایت و تخلفات اداری را برعهده دارند.
هیاتهای اداری برای رسیدگی به تخلفات اداری باید از پروتکلهای خاصی اطاعت کنند و تمامی این موارد را رعایت کنند. قبل از هر اتفاقی مشاوره حقوقی تلفنی میتواند به شما در این مسیر کمک بسیاری کند. به همین دلیل بهتر است با مراحل رسیدگی به این پروندهها آشنا شوید. هیات رسیدگی بعد از وقوع تخلف باید، اقدام به بررسی موضوع کند، در صورت اثبات تخلف و اینکه این مورد برای اولین بار است اتفاق افتاده یا دفعات قبل نیز چنین مسائلی رخ داده است، مجازات برای فرد متخلف صادر میشود. در صورتی که هیات مدیره رای نهایی را صادر کند و کارمند نسبت به رای صادر شده اعتراضی داشته باشد میتواند تا مدت زمان یک ماه بعد از صدور رای در دیوان عدالت اداری شکایت کند. لازم به ذکر است تنها زمانی میتوان نسبت به رای صادر شده اعتراض کرد که مجازارتها بر اساس ماده ۹ قانون تخلفات اداری شامل بندهای د، ه، ح، ط، ی و ک باشد، در غیر این صورت امکان اعتراض و شکایت وجود ندارد.
اعتراض با آرا هیات تخلفات اداری
مشاوره حقوقی تلفنی اولین کاری است که باید برای اعتراض به رای صادر شده، انجام دهید. یک وکیل با تجربه میتواند در این مسیر به شما کمک زیادی کند. اما همانطور که گفتیم برای شکایت از رای صادر شده باید به دیوان عالی نسبت به صدور رای شکایت کرد و تنها زمانی این موضع امکان پذیر است که رای صادره به دلیل یکی از تخلفات اداری از جمله اخراج از محل کار باشد. اگر چه لازم است بدانید در صورتی که یکی از مقامهای بالا کشور در راس هیات رسیدگی به شکایت باشد میتواند بدون در نظر گرفتن تخلف و بندهای مجازات رای را صادر کند و اجازه اعتراض به آن را نیز ندهد. مرکز وکیل تلفنی با در اختیار داشتن بهترین وکلا به صورت شبانه روزی آماده ارائه مشاوره رایگان و تضمینی است. برای استفاده از خدمات رایگان و غیر حضوری این مجموعه کافی است با رزرو نوبت سوالات خود را از وکیل مربوطه بپرسید و منتظر پاسخ از سوی وکیل بمانید.
زمانی که دانش و اطلاعات کافی در یک حوزه نداشته باشید بدون شک نمیتوانید از خودتان به درستی دفاع کنید به همین دلیل است که کمک گرفتن از یک وکیل متخصص، در مسائل حقوقی اهمیت زیادی دارد. مشاوره حقوقی تلفنی یکی از چندین امکاناتی است که مجموعه وکیل تلفنی در اختیار مراجعین خود قرار میدهد. از دیگر خدمات این مجموعه میتوان به خدمات آنلاین و مشاوره غیر حضوری، مشاوره رایگان و تضمینی، مشاوره شبانه روزی با وکیل و ... اشاره کرد. برای استفاده از این خدمات کافی است در سایت این مرکز ثبت نام کنید و سپس سوالات خود را از وکیل مورد نظر خود بپرسید. تمامی وکلای این مجموعه از بهترین و متخصصترین وکلای پایه یک دادگستری هستند در نتیجه میتوانند تاثیر زیادی در روند و نتیجه پرونده شما داشته باشند.
سوالات متداول درباره مشاوره حقوقی هیات تخلفات اداری
۱)رای قطعی و قابل پژوهش چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
بعد از رای قطعی شخص به مدت حداکثر یک ماه زمان دارد تا نسبت به رای صادر شده شکایت کند اما در رای قابل پژوهش شخص بعد از رویت رای به مدت یک ماه زمان برای اعتراض دارد تا پرونده برای تجدید نظر ارسال شود. مشاوره حقوقی تلفنی بهترین تصمیم در زمان مواجه شدن با چنین موقعیتهایی است.
۲) اگر فرد بازنشسته تخلفی را مرتکب شده باشد، آیا در هیات رسیدگی به تخلفات موضوع بررسی میشود؟
مشاوره حقوقی تلفنی میتواند به شما در این مسئله کمک کند اما لازم است بدانید در صورتی که تخلف شامل بندهای ۳۴ تا ۳۸ ماده ۸ قانون تخلفات اداری نباشد، قابل بررسی در هیات رسیدگی به تخلفات نیست.
۳) هیات رسیدگی به تخلفات شامل چند نفر است؟
هیات رسیدگی به تخلفات اداری از سه عضو که به دستور مقام بالا سازمان انتخاب میشوند تشکیل میشود همچنین این هیات دارای دو یا یک عضو علی البدل نیز است. مشاوره حقوقی تلفنی به سوالات شما در رابطه با اعضای این هیات و نحوه رسیدگی آنها پاسخ میدهد.
۴) آیا مشاوره حقوقی تلفنی میتواند تاثیر گذار باشد؟
مشاوره حقوقی تلفنی برای موقعیتهایی که زمان کافی برای مشاوره حضوری ندارید بسیار موثر است.
۵) برای تجدید نظر از رای پژوهش باید به کجا شکایت کرد؟
در صورتی که نسبت به رای صادر شده اعتراضی دارید باید با مشاوره حقوقی تلفنی اقدام به اعتراض از طریق دیوان عدالت کنید.
نظر شما در مورد این مطلب