موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی برای پزشکان

مشاوره حقوقی برای پزشکان

  • توسط الهام جاویدانی
  • ۱۴۰۰/۷/۲۸ | ۱۲:۱۵:۴
  • 0 نظر

مشاوره حقوقی برای پزشکان

رشته حقوق پزشکی شاخه ی جدیدی از رشته ی حقوق است که اخیرا باب شده و مربوط به تمامی جرائم میان پزشکان و بیماران می شود. ما نیز در این مقاله به بررسی تعدادی از این مسائل حقوقی پرداختیم و سعی کردیم چند مورد از قوانینی که در این رشته مورد بررسی قرار می گیرد را برای خوانندگان عزیز بیان کنیم.

مشاوره حقوقی برای پزشکان

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته با وکیل پایه یک دادگستری

رشته ی حقوق پزشکی شاخه ی جدیدی از رشته ی حقوق است که به بررسی جرائم پزشکی می پردازد، در این رشته تمامی مشکلات و صوانحی که در محیط بیمارستان اتفاق می افتد مورد بررسی قرار می گیرد و اگر زمانی پزشک یا بیمار به دلایل مختلف مرتکب جرمی شوند باید برای طی کردن روند قانونی مشکل خود از یک مشاور حقوقی که در زمینه ی حقوق پزشکی تحصیل کرده است کمک بخواهند.

سالانه در بیمارستان ها مشکلات متعددی به وجود می آید که به دادسراها کشیده می شود؛ از مرگ های غیر طبیعی بیماران گرفته که ممکن است پزشک را مجرم بدانند تا ضرب و شتم پزشکان توسط بیمارانشان همگی مسائلی است که پیگرد قانونی دارد؛ در تمامیِ این موارد باید یک وکیل کارکشته که در رشته حقوق پزشکی تحصیل کرده است وارد عمل شود تا این مسیر به درستی طی شود.

به توجه به اینکه هرساله اتفاقات ناگوار زیادی در بیمارستان ها می افتد و چندین و چند شکایت در زمینه ی های مختلف برای پزشکان یا بیماران تنظیم می شود تصمیم گرفته ایم در این مقاله به بررسی روابط بین بیماران و پزشکان از نظر حقوقی بپردازیم و تعدادی از این مسائل حقوقی را بررسی کنیم تا آگاهی خوانندگان در این زمینه افزایش یابد. پس حتما با ادامه ی این مقاله همراه باشید.

 

 

آیا ایراد جرح در عمل جراحی جرم است؟

ایراد جرح در قانون به معنای هر گونه آسیبی است که به یک فرد وارد و موجب خونریزی در اعضای بدنش شود؛ در رشته حقوق پزشکی آسیب ها و زخم هایی که از طرف یک پزشک به بیمار وارد و باعث از هم پاشیدن بافت های بدن او شود و خونریزی او را به همره داشته باشد ایراد جرح نامیده می شود. شاید با خود بگویید که در حین عمل جراحی پزشکان به بیمار صدمه نمی زنند زیرا این جراحی برای بهبود حال بیمار لازم است و اگر عضوی از بدن با چاقو پاره شود برای بررسی بیماری مورد نظر است, در قانون، جراحی عملی کاملا پسندیده و قابل قبول است و منظور ایراد جرح تمام زخم ها و آسیب هایی است که غیر قانونی اند و پزشک با نیت قبلی آن ها را انجام می دهد.

بنابر قانون پزشکان و بیماران دارای رابطه ی حقوقی با یکدیگر هستند و این رابطه حد و مرز میان آن ها را مشخص می کند، با توجه به ماده ی ۵۹  قانون مجازات اسلامی و تبصره ی ۳ ماده ی ۲۵۹ همین قانون اگر پزشکی در روند معالجه ی بیمار از حد خود تجاوز کرده و به او صدمه ای وارد کند مجرم شناخته شده و باید مجازات شود. به همین دلیل ایراد جرح در حین عمل جراحی غیر قانونی بوده و و اگر پزشک در حین عمل به صورت عمد به بیمار آسیب برساند و زخم و پارگی نامربوط به عمل را در بدن وی ایجاد نماید بیمار به سادگی می تواند از او شکایت کند.

جالب است بدانید که در رشته حقوق پزشکی تزریق هرگونه آمپول اشتباه یا معالجه نادرست بیمار نیز از جرائم پزشکان محسوب شده و قانون متناسب با میزان جرم هر پزشک او را مجازات خواهد کرد، برای مثال در مواردی پروانه ی پزشکی افراد باطل شده و حتی به اعدام نیز محکوم می شوند.

 

مسئولیت پزشک در برابر بیمار، ضمان قهری است یا عقدی؟

کلمه ی ضمان به معنی مسئولیت است و شامل هر مسئولیتی می شود که یک انسان متناسب با جایگاه اجتماعی و شخصی خود موظف به انجام آن است؛ در قانون، ضمان به چند دسته ی مختلف تقسیم می شود که از جمله مهم ترین آن ها ضمان عقدی و ضمان قهری است.

با توجه به رشته حقوق پزشکی، پزشکان از همان ابتدای روند معالجه ی خود مسئولیت جان بیمار را به عهده دارند و تعهدات و وظایفی که در این زمینه قبول می کنند ضمان نامیده می شود.


ضمان پزشکان در برابر بیماران ضمان عقدی است زیرا بنابر این ضمان پزشک باید برای درمان بیمار خود تلاش کرده و به تعهدات خود نسبت به او عمل کند.

برای اثبات بی گناهی خود در فوت بیمار چه اقدامی باید انجام داد

برای اثبات بی گناهی خود در فوت بیمار چه اقدامی باید انجام داد؟

اگر بیماری در روند معالجه ی خود مرگ نابهنگام و مشکوکی داشته باشد و پزشک او به عنوان مضنون شناخته شود، آن پزشک باید برای اثبات بی گناهی خود از وکلای جرائم پزشکی که در رشته حقوق پزشکی تحصیل کرده اند مشاوره و کمک بگیرد، از آنجایی که پزشکان در امور حقوقی مهارت کافی ندارند و هر گونه ضرب و شتم وارده از سوی پزشک به بیمار جرم محسوب می شود مشاور حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری تنها راه اثبات بی گناهی یک پزشک است.

 

 

 

برخورد قانون در قصور پزشکی:

در رشته حقوق پزشکی گفته شده که پزشک باید درست کار باشد؛ درست کار بودن در اینجا به این معنی است که هر پزشکی باید با توجه به میزان آگاهی و تبحر خود به فعالیت و معالجه ی بیماران بپردازد زیرا قانون پزشک را در برابر بیماران مسئول می داند.


اگر پزشکی در انجام وظایف خود کم کاری کند یا به هر نحوی به بیمار خود صدمه بزند از نظر قانون مجرم شناخته شده و مجازات خواهد شد. هر تخلف از سوی پزشکان مجازات و پیامد مخصوص به خود را دارد. در مواردی پروانه ی پزشکی او باطل خواهد شد و در موارد دیگر نیز به پرداخت خسارت محکوم می شود.

مراحل شکایت از بیمار بابت ضرب و شتم پزشک

مراحل شکایت از بیمار بابت ضرب و شتم پزشک:

اگر زمانی بیمار یا بستگانش، پزشک معالج یا کادر درمان بیمارستانی که در آن معالجه می شود را مورد ضرب و شتم قرار دهند باید مجازات شود، قانون هر گونه ضرب و شتم از سوی بیمار را عملی ناپسند می داند و این حق را به پزشک، پرستاران می هد که در این موارد از حقوق خود دفاع کنند.

متاسفانه این روزها به دلیل پایین آمدن آستانه ی تحمل افراد، عده ای از بیماران یا همراهشان با کادر درمان و یا پزشک مورد نظر خود بدرفتاری کرده و ایشان را مورد ازار و اذیت قرار می دهند؛ در چنین شرایطی پزشکان باید با کمک مسئولین، جرائم وارده را به ماموران انتظامی و امنیتی ارجاع بدهند و خواهان حق خود باشند، قانون نیز متناسب با جرمی که بیمار انجام داده  او را مجازات خواهد کرد.

 

 

 

سخن پایانی:

نکات حقوقی میان پزشکان و بیماران بسیار فراتر از مواردی است که در این مقاله به آن ها اشاره کرده ایم به همین دلیل نیز رشته حقوق پزشکی تبدیل به یک شاخه ی مجزا در رشته ی حقوق شده است؛ ما در این مقاله سعی کردیم تعدادی از مشکلات حقوقی را با ساده ترین روش ممکن بیان کنیم تا به افزایش آگاهی خوانندگان عزیز کمک کرده باشیم.

چنانچه سوالات بیشتری در زمینه ی مسائل حقوقی مختلف دارید می توانید با وکلای متبحر موسسه وکیل تلفنی مشاوره و از آن ها کمک بخواهید تا هرچه زودتر به نتیجه ی مورد نظر خود برسید.

  


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی