موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

نمونه لایحه تجدید نظرخواهی در پرونده تمکین زوجه

نمونه لایحه تجدید نظرخواهی در پرونده تمکین زوجه

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۷/۲۲ | ۲۲:۱۳:۳
  • 0 نظر

نمونه لایحه تجدید نظرخواهی در پرونده تمکین زوجه

 

باسمه تعالی

ریاست محترم دادگاه تجدیدنظر استان....

سلام علیکم؛

احتراماً به استحضار می رساند:

اینجانب ........ فرزند .......... به شماره ملی .......... پیرو صدور دادنامه شماره ............. مورخ ..............  از شعبه ....... دادگاه عمومی حقوقی شهرستان ...... درخصوص پرونده کلاسه ............. مستنداً به بند «ج» ماده 348 قانون آئین دادرسی مدنی،نقض دادنامه معترض عنه و رسیدگی مجدد از محضرعالی مستدعیست.

  1. ایراد شکلی اولیه ای که به دادنامه معترض عنه وارد است آن است که، شعبه 2201 مجتمع شماره 23 شورای حل اختلاف شهر تهران در پرونده کلاسه ............. طی دادنامه شماره ........ مورخ ....... ، درخصوص نفقه اقدام به صدور رای نموده است لذا به استناد ماده 13 قانون حمایت خانواده که مقرر می دارد:« هرگاه زوجین دعاوی موضوع صلاحیت دادگاه خانواده را علیه یکدیگر در حوزه ‌ های قضائی متعدد مطرح کرده باشند، دادگاهی که دادخواست مقدم به آن داده شده است صلاحیت رسیدگی را دارد.» رسیدگی به پرونده الزام به تمکین در صلاحیت شعبه 2201 مجتمع شماره 23 شورای حل اختلاف شهر ......... بوده است و شعبه 5 دادگاه عمومی حقوقی شهرستان ....... فاقد صلاحیت رسیدگی بوده است و می بایست به صدور قرار عدم صلاحیت و ارجاع پرونده به مرجع قضائی صالح اقدام می نمود.
  2.  اینجانب در تاریخ ......... به موجب عقدنامه شماره ...... به عقد قانونی و شرعی خواهان محترم جناب آقای  .......... درآمده و همواره تمایل به ایفاء وظیفه زناشویی خویش مبنی بر تمکین اعم از عام و خاص داشته ام لیکن ایشان با عدم تهیه منزل و مسکن متناسب با شأن اینجانب و همچنین ضرب و شتم مکرر و مستمر موجبات تالّم خاطر و عسر و حرج بنده را فراهم نموده است. این در  حالی است که نامبرده کلید جهت ورود به منزل مشترک را تسلیم ننموده است تا مقدمات تمکین فراهم باشد و اینجانب به ایفاء وظائف زناشویی خویش اقدام نمایم لیکن دادگاه محترم بدوی علیرغم اطلاع از این امر بدان وقعی ننهاده و حکم بر محکومیت اینجانب به تمکین از زوج صادر نموده است حال آن که ضرب و شتم مکرر زوج بیم ضرر جانی را فراهم می آورد و تجدیدنظرخوانده (زوج) به موجب دادنامه شماره ........... مورخ.........  صادره از شعبه 103 دادگاه کیفری2 شهرستان ......... به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی  نسبت به تجدیدنظرخواه به پرداخت 3هزارم دیه کامل بابت 2 عدد کبودی خلف بازوی چپ محکوم گردیده است علیهذا بودن تجدیدنظرخواه (زوجه) با زوج در یک منزل، متضمن خوف ضرر بدنی است و وجود حکم قطعی دال بر ارتکاب ضرب و شتم زوجه توسط زوج از مصادیق خوف ضرر جانی زوجه می باشد و مانع صدور حکم الزام به تمکین است. بدیهی است دادنامه شماره ......... مورخ.........صادره از شعبه 26 دادگاه تجدیدنظر استان ........ مؤید این امر است.
  3. تمکین، یکی از آثار غیر مالی مترتب بر عقد نکاح است. حسن معاشرت، معاضدت و برقراري رابطه زناشویی در حد متعارف از مصادیق تمکین میباشد. طبق ماده 1108 قانون مدنی، چنانچه زوجه بدون مانع مشروع از اداي وظایف زوجیت(تمکین)، امتناع کند مستحق نفقه نخواهد بود. با وجود این، در برخی موارد زوجه میتواند از تمکین در برابر زوج امتناع کند و این امتناع، موجه بوده و او را ناشزه نخواهد کرد. بسیاري از این موارد مبتنی بر قاعده لاضرر است یعنی زوجه براي دفع ضرر از خود، می تواند از تمکین در مقابل زوج خودداري کند. یکی از مواردي که به زوجه اجازه امتناع از تمکین شوهر داده شده این است که سکونت در منزل شوهر، متضمن خوف ضرر بدنی، مالی یا شرافتی براي وي باشد. از منظر فقهی شوهر میتواند با رعایت مراتبی و در حد محدودي، براي رفع نشوز زن، وي را تنبیه نماید، اما در صورتی که شوهر خارج از حدود مقرر، بدون دلیل موجه به زوجه تعرض نماید و سبب شود که ماندن زن در خانه، مستلزم حرج و خطر براي وي گردد، زوجه می تواند منزل را ترك کند. بنابر این در موردي که زن به واسطه خوف ضرر نفس، مجبور به رفتن باشد، ناشزه محسوب نمی شود. در قانون مدنی ایران نیز به حکم ماده 1115 قانون مدنی، در صورتی که ماندن در خانه ي شوهر، جسم، مال و یا آبروي زوجه را در خطر قرار دهد، زوجه می تواند مسکن علیحده انتخاب نماید و منزل شوهر را ترك نماید. این ماده مقرر میدارد: «اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی براي زن باشد، زن میتواند مسکن علیحده اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است، نفقه بر عهده شوهر خواهد بود.» سکونت زن در منزل دیگر در مدتی که خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی دارد، عذري موجه براي امتناع او از تمکین بوده و موجب نشوز زن نمی شود، بنابر این در این مدت نفقه بر عهده ي شوهر است.
  4. اینجانب طی اظهارنامه به شماره............پاسخ اظهارنامه ارسالی از سوی زوج مبنی بر الزام به تمکین به شماره ......... را ارسال نموده و خواهان فراهم نمودن مقدمات ایفاء تمکین شدم لیکن نامبرده ترتیب اثر نداده و به مراتب ارسالی وقعی ننهادند.حال آن که دادگاه محترم بدوی بدین امر نیز امعان نظر ننموده و بند را محکوم به تمکین نموده است.
  5. از طرف دیگر نیز، شعبه 2201 مجتمع شماره 23 شورای حل اختلاف شهر ...... درخصوص پرونده کلاسه .......... طی دادنامه شماره .......... مورخ 0......... ، تجدیدنظرخوانده را به پرداخت ماهانه 1 میلیون تومان بابت نفقه و تأدیه هزینه دادرسی محکوم کرده است. لذا این امر مصدق آن است که خواهان به وظائف زناشویی خویش عمل ننموده و تمایل اینجانب جهت اقدام به تمکین محرز بوده است چه آن که درصورتی که  تمکین از سوی اینجانب مورد تردید بود صدور رای مبنی بر تأدیه نفقه میسر نبود.

 

النهایت با عنایت به مراتب اشعاری و به استناد ماده 13 قانون حمایت خانواده ، ماده 1115 قانون مدنی و بند«ج» ماده 348 قانون آئین دادرسی مدنی نقض دادنامه معترض فیه و رسیدگی مجدد از محضرعالی مورد استدعاست.

با تجدید مراتب احترام

سرمایه گذاری امن در بازار ایران

مشاوره حقوقی تخصصی فارکس

 نگارش فوری و تضمینی دادخواست تجديدنظر توسط وکیل

مشاوره حقوقی پیامکی رایگان با وکیل

درباره ما

 


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی