تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان در حکم کلاهبرداری محسوب می شود، و می تواند با انجام عملیات متقلبانه اتفاق بیفتد. مشاوره حقوقی کمک می کند که اطلاعات لازم را در زمینه روش های ارتکاب جرم و چگونگی شکایت کیفری و… در اختیار افراد قرار گیرد و موجب آگاهی بخشی شود.
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) | ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰ |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 15.000 هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 25.000 هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 35.000 هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 45.000 هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 60.000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 100.000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان
جرایمی که با مفاسد اقتصادی ارتباط مستقیم دارد و باعث بهم خوردن امنیت روانی جامعه می شود، در قوانین مختلف مورد توجه قانونگذار قرار گرفته است، و مقنن تلاش کرده با طرح قوانین بازدارنده از ارتکاب جرم جلوگیری کند. تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان از جمله جرایمی است که می تواند آسیب های اجتماعی اقتصادی زیادی به دنبال داشته باشد و معاملات میان افراد را دچار تزلزل کند. در سایت وکیل تلفنی با دریافت مشاوره حقوقی از وکیل 24 ساعته می تواند درباره ی جرم تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان اطلاعات مفیدی به دست آورد و از وارد شدن به چنین معاملات و جرایمی پرهیز کرد.
مشاوره حقوقی تبانی برای بردن مال غیر 100_ 300 میلیون تومان
انجام مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل آنلاین مزایای بسیاری دارد، و کمک می کند که افراد با آگاهی لازم مانع از وقوع جرایمی مانند تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان شوند. اگر طرفین معامله و مالکان قبل از وارد شدن به معاملات و نقل و انتقال دارایی های خود از مشاوره حقوقی فوری کمک بگیرند و اطلاعات حقوقی خود را افزایش دهند، فرصت را از افراد سودجو خواهند گرفت و اجازه نمی دهند که طعمه این افراد قرار بگیرند. کسانی که به دنبال تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان هستند، معمولا سوژه های خود را از بین افرادی انتخاب می کنند که در مسائل قانونی اطلاع کمی دارند، و با خوشبینی به طرف مقابل خود اعتماد بی جا می کنند.
1) جرم تبانی برای بردن مال دیگری و مجازات آن چیست؟
جرم تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان عبارتند از اجماع و توافق افراد برای تصاحب اموال دیگری و وارد کردن ضرر و زیان مالی به وی، که مقدار مشخصی از اموال را هدف قرار داده و با ترفندهای مجرمانه مالکیت فرد را خدشه دار می کند.
مشاوره حقوقی درمورد جرم تبانی
در قانون مجازات اسلامی ماده 611 به این جرم پرداخته و با ذکر مصادیق گوناگون مجازات آن را تعیین نموده است. مجازاتی که در نظر گرفته شده است بخش های مختلفی را دربرمی گیرد. رد مال به مالک از مقدمات آن خواهد بود، همچنین جریمه مالی به عنوان جزای نقدی در نظر گرفته شده و پس از آن حبس از یک سال تا هفت سال مجازاتی که با توجه به میزان حبس می تواند مجازات سنگینی محسوب شود. افراد می توانند با کمک مشاوره حقوقی آنلاین و کمک گرفتن از وکیل کیفری در میزان مجازات تخفیفاتی را به دست آورند.
2) ارکان جرم تبانی برای بردن مال دیگری
ارکان جرم تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان به سه قسمت عنصر مادی، عنصر روانی و عنصر قانونی تقسیم می شود. در عنصر مادی جرم، مرتکب به انجام فعل مثبت برای بردن مال غیر می پردازد. در تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان انجام توافق و اجماع برای ارتکاب جرم کفایت می کند، و با ابراز توافق می توان گفت که جرم تبانی صورت گرفته است.
عنصر روانی جرم عبارتند از در سوء نیت عام علم و آگاهی فرد بر ارتکاب جرم و در سوء نیت خاص مرتکب باید بر ورود ضرر به غیر و بردن مال وی آگاهی داشته باشد و با این قصد و نیت وارد عمل شود.
عنصر قانونی این جرم را در قوانین مختلفی می توان مشاهده کرد، در ماده 611 قانون مجازات اسلامی درباره مصادیق و مجازات آن گفته شده و همچنین مقنن در قانون مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری به این جرم پرداخته و آن را به عنوان جرم در کلاهبرداری مورد بررسی قرار داده است. در چت آنلاین با وکیل رایگان می توان جرم تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان را از زوایای مختلف مورد ارزیابی قرار داد.
مشاوره حقوقی با وکیل مال غیر
3) قانون راجع به انتقال مال غیر
از آنجایی که جرم تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان از اهمیت زیادی برخوردار است قانونگذار قانون تبانی برای بردن مال غیر را در سال 1307 به تصویب رساند، و این جرم از از صور خاص کلاهبرداری قرار داده است.
همچنین قانون مجازات اسلامی سابق در ماده 238 جرایم تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان را با همین ماده قانونی مورد تعقیب و مجازات قرار می داد.
قانون مرتکبین اختلاس و ارتشا و کلاهبرداری در ماده 1 و 2 به تعریف جرم تبانی برای بردن مال غیر و مصادیق آن پرداخته و در حال حاضر با تکیه بر این ماده قانونی جرم مورد بررسی قرار می گیرد.
4) بردن مال غیر در کلاهبرداری
بردن مال غیر در سرقت می تواند به طور پنهانی یا آشکار با عملیات قهری انجام شود. اما زمانی که تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان انجام میگیرد باید به یک سری عملیات فریبکارانه توسل جست. با در نظر گرفتن این امر جرم تبانی برای بردن مال غیر به عنوان کلاهبرداری محسوب می شود. در کلاهبرداری نیز مرتکب با رفتار خدعه آمیز و فریب دادن صاحب مال، اموال او را تصاحب می کند.
تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان از جمله جرایمی است که نیاز به مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته دارد و وکیل کیفری باید به طور تخصصی آن را بررسی کند، و راهنمای های لازم را به موکل ارائه نماید.
5) مرور زمان در تبانی برای بردن مال دیگری
در آیین دادرسی مدنی مدت زمان مشخصی برای طرح شکایت کیفری قرار داده شده است و با گذشت این زمان جرم قابل پیگیری نمی باشد. درباره تبانی برای بردن مال غیر در صورتی که مال بیشتر از صد میلیون ریال باشد همچنان بعد از گذشت یک سال قابل شکایت است و مالک می تواند مجرمان را در محاکم قضایی مورد تعقیب قضایی قرار دهد.
مشاوره حقوقی تبانی برای بردن مال
بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی در سایت وکیل تلفنی این امکان را فراهم کرده که افراد درباره نحوه ارائه دادخواست در جرم تبانی برای بردن مال غیر 100_300 میلیون تومان اطلاعات لازم را به دست آورند و همچنین با کمک وکیل کیفری به نگارش لایحه مستدل و مستند بپردازند.
سوالات متداول
1_ در تبانی برای بردن مال غیر چه حقی مورد تهدید قرار می گیرد؟
در این جرم به مالکیت غیر تجاوز شده و با روش متقلبانه مال افراد تصاحب می شود.
2_ در صورتی که جرم تبانی برای بردن مال غیر توسط مامور دولتی انجام شود مجازات آن چگونه خواهد بود؟
برای ماموران دولتی به عنوان تشدید مجازات مجازات حبس تا ده سال قرار داده شده است.
3_ جرم تبانی برای بردن مال غیر را در کدام محاکم می توان مورد پیگیری قرار داد؟
در دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم می توان دادخواست کیفری درباره جرم تبانی برای بردن مال غیر ارائه داد.
4_ آیا وکیل تلفنی وکیل کیفری در شهرستان معرفی می کند؟
بله وکیل تلفنی در تمام شهرهای ایران وکیل معرفی خواهد کرد.
5_ چگونه می توان مدارک خود را از راه دور برای وکیل ارسال کرد؟
چت آنلاین با وکیل در واتساپ امکان ارسال مدارک را برای افراد فراهم کرده است.
نظر شما در مورد این مطلب