در کشورمان حدود 25 درصد زوجین نابارور هستند. همین مساله این گروه از زوجین را متمایل به بحث فرزندخواندگی نموده است. آگاهی از شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه موضوع مهمی است و مورد توجه بسیاری از خانواده های چشم انتظار فرزند است. در این نوشتار قصد داریم به بررسی شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه و بیان کلیه ی مراحل قانونی آن بپردازیم.
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) |
۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰ |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 15.000 هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 25.000 هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 35.000 هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 45.000 هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 60.000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 100.000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه
در کشورمان حدود 25 درصد زوجین نابارور هستند. همین مساله این گروه از زوجین را متمایل به بحث فرزندخواندگی نموده است. آگاهی از شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه موضوع مهمی است و مورد توجه بسیاری از خانواده های چشم انتظار فرزند است. فرزندی که با آمدن اش می تواند شرایط جدیدی را در کانون خانواده رقم بزند و نشاط و شادی به زندگی زوجین بخشد. احکام شرعی، فرایند فرزندخواندگی را به راحتی امکان پذیر نموده و این فرایند توسط اداره ی بهزیستی انجام می شود. در این نوشتار قصد داریم به بررسی شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه و بیان کلیه ی مراحل قانونی آن بپردازیم.
مشاوره حقوقی درمورد حضانت فرزند از پرورشگاه
شرایط گرفتن بچه از پرورشگاه یا شیرخوارگاه برای افراد مجرد
در ابتدا به بررسی شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه برای افراد مجرد می پردازیم. طبق قانون جدید فرزندخواندگی، دختران مجردی که بالای 30 سال سن دارند، می توانند متقاضی دریافت فرزندخواندگی باشند. البته باید این نکته را مورد توجه قرار داد که سه اولویت برای دریافت فرزندخواندگی وجود دارد. در رتبه ی اول زوجین نابارور قرار دارند و رتبه ی دوم اولویت، مربوط به دختران مجرد بالای 30 سال است و سومین رتبه نیز به زوجین دارای فرزند تعلق می گیرد. در ادامه نکاتی را در مورد شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه برای افراد مجرد، بیان می کنیم:
دختران مجرد بالای 30 سال پس از دریافت فرزندخواندگی می توانند ازدواج نمایند اما همسر آن ها نیز باید روند تایید صلاحیت را سپری نماید تا در صورت تایید صلاحیت، فرزند به هر دو واگذار گردد.
اورژانس وکالت 24 ساعته با ارائه ی مشاوره حقوقی فوری در مورد شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه بهترین راهکار های حقوقی در مورد فرزندخواندگی را در اختیار افراد قرار می دهد.
مشاوره حقوقی با وکیل حضانت
مراحل حضانت یک فرزند از بهزیستی و شیرخوارگاه شامل چه مواردی است؟
بعد از بررسی شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه، به بررسی مراحل فرزندخواندگی می پردازیم:
2.1: تصویر کلیه ی صفحات شناسنامه ی زوجین
2.2: تصویر پشت و رو کارت ملی زوجین
2.3: تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت ( برای آقا )
2.4: تصویر کلیه ی صفحات سند ازدواج زوجین
2.5: تصویری از آخرین مدرک تحصیلی زوجین
2.6: تصویر سند مالکیت یا قولنامه، مبایعه نامه و یا اجاره نامه ی منزل مسکونی زوجین
2.7: تصویر گواهی مربوط به اشتغال زوجین که بیانگر میزان درآمد آن ها باشد. مثل پروانه ی کسب، حکم کارگزینی و فیش حقوقی
2.8: تصویر مدارک مربوط به بیمه ی پایه ی اجتماعی
2.9: گواهی از متخصص زنان مبنی بر ناباروری زوجین ( البته زوجین در مراحل بعدی باید از پزشکی قانونی نیز تاییدیه های لازم مبنی بر ناباروری را دریافت نمایند. ) این مدرک مربوط به زوجینی است که از ازدواج آن ها 5 سال گذشته است و تقاضای بهره مندی از اولویت فرزندخواندگی هستند.
3. بازدید مددکار اجتماعی از محل سکونت زوجین و مصاحبه با آنها
4. دریافت تاییدیه از روان پزشک مورد اطمینان سازمان
5. دریافت گواهی عدم اعتیاد و عد سوء پیشینه توسط زوجین
6. برگزاری دیدار هایی بین زوجین و کودک و بررسی پذیرش طرفین
7. دریافت حکم موقت 6 ماهه برای واگذاری کودک
8. دریافت حکم قطعی واگذاری و سرپرستی طفل به والدین جدید
مشاوره حقوقی حضانت
آیا امکان پس دادن فرزند به بهزیستی وجود دارد؟
پس از فراهم آوردن شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه، واگذاری کودک به والدین صورت می گیرد. اما آیا والدین می توانند فسخ فرزندخواندگی نمایند؟
فسخ حکم فرزندخواندگی بر اساس ماده 25 قانون فرزندخواندگی امکان پذیر است. این قانون بیان می کند که زوجین در صورت سوء رفتار کودک به گونه ای که برای آن ها غیر قابل تحمل باشد، می توانند فرزند خواندگی را فسخ نمایند. این راهکار قانونی امکان بازگرداندن فرزند را برای زوجین پشیمان باز می گذارد. در چنین شرایطی باید بهزیستی وارد عمل شده و با هدایت و راهنمایی و ارائه ی راهکار های موثر مانع از ایجاد مشکل بین والدین و فرزندان شود. وجود مشکلات بین تمامی والدین و فرزندان طبیعی است و فقط مختص فرزندخوانده ها نمی شود. والدین باید دقت نمایند اگر چه امکان فسخ فرزندخواندگی از طریق قانون و در موارد خاصی برای والدین وجود دارد ولی همین اقدام می تواند ضربه های مهلکی به روح و روان کودکان وارد نموده و افسردگی را برای آن ها به دنبال داشته باشد. قطعا طولانی بودن پروسه ی فرزندخواندگی نیز به همین خاطر است تا زوجین در دریافت فرزندخواندگی تصمیمات نهایی خود را اخذ نموده و به راحتی و پس از دریافت فرزند خواندگی پشیمان نشوند.
وکیل برای پرونده سلب حضانت و فسخ فرزندخواندگی می تواند ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی را در اختیار والدین قرار دهد.
مشاوره حقوقی درمورد حضانت فرزند از بهزیستی و شیرخوارگاه
چالش های اخذ حضانت فرزند از بهزیستی و شیرخوارگاه؟
طبیعتا شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه با چالش های جدی رو به رو است. پروسه ی دریافت حضانت، زمان بر است و بسیاری از زوجین ممکن است در همین روند اداری پشیمان شوند اما طولانی بودن پروسه ی فرایند دریافت فرزندخواندگی نیز با توجه به سیاست هایی، امری طبیعی و لازم است. در زیر این چالش ها را بیان می کنیم:
اگر بعد ها ثابت شود فرزندی که از بهزیستی یا شیرخوارگاه آمده بیمار بوده است، چه می شود؟
به زوجین در صورت دارا بودن شرایط حضانت فرزند از بهزیستی یا شیرخوارگاه و بعد از طی کلیه ی مراحل قانونی، فرزندی واگذار خواهد شد. در مراحل اولیه ی واگذاری و طی مصاحبه ها و بازدید ها، مددکاران کلیه ی نکات و مطالب را در مورد مشکلات احتمالی نگهداری از کودک بیان خواهند کرد و رفتار ها و جواب های والدین را مورد بررسی قرار خواهند داد. اگر بعد از واگذاری فرزند، والدین متوجه بیماری او شوند، طبیعتا مددکاران بهزیستی در کنار این خانواده قرار خواهند گرفت و راهنمایی ها و مشورت های لازم را به آن ها ارائه خواهند کرد. اگر والدین به هر دلیلی نتوانند فرزند بیمار را که از ابتدا بیماری او نا مشخص بوده است را نگهداری نمایند، امکان برگرداندن کودک به بهزیستی وجود دارد اما والدین باید این نکته را مورد توجه قرار دهند که علاوه بر بیماری، کودک دچار افسردگی و فشار های عاطفی نیز خواهد شد. مشاوره حقوقی رایگان و مشاوره حقوقی آنلاین در این زمینه نیز می تواند موثر باشد.
سوالات متداول:
زوج های نابارور که 5 سال از ازدواج آن ها گذشته است.
دختران مجرد بالای 30 سال
زوجین دارای فرزند
برای دریافت فرزندخواندگی ابتدا یک قرار موقت 6 ماهه و سپس یک حکم دائمی سرپرستی طفل صادر می گردد. بعد از آن زوجین می توانند برای اخذ شناسنامه اقدام کنند.
مراجعه به یک سایت مشاوره حقوقی و بهره گیری از وکیل آنلاین می تواند به کلیه ی سوالات شما در مورد دریافت فرزندخواندگی، حضانت فرزند و سلب حضانت فوری پاسخ دهد و موثر ترین راهکار های حقوقی را ارائه دهد.
هر خانواده ای ( چه دارای فرزند و چه فاقد فرزند و چه زنان و دختران مجرد بالای 30 سال ) می توانند شرایط حضانت فرزند از بهزیستی را فراهم آورده و کودکی را در محیط خانواده ی خود پرورش دهند.
در صورتی که فرزندی برای واگذاری وجود داشته باشد، این پروسه حداقل 6 ماه به طول می انجامد.
نظر شما در مورد این مطلب