بخش مهمی از دعاوی در دادگاههای خانواده، دعاوی الزام به تمکین بوده و در بسیاری از موارد دادخواست الزام به تمکین آغازی برای سایر دعاوی خانواده مانند اجرای مهریه، درخواست اعلام نشوز زن، دادخواست طلاق و سایر دعاوی حقوقی است با ما باشید تا آگاهی یابید مرجع و محل دادگاه صالح تمکین کجاست.
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) | ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰ |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 15.000 هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 25.000 هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 35.000 هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 45.000 هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 60.000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 100.000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
پس از ثبت و جاری شدن عقد، از اولین حقوقی که زوجین نسبت به هم پیدا می کنند حق تمکین زوجه برای زوج و حق تامین محل و وسایل زندگی مناسب و آسایش و آرامش روانی برای زوجه توسط زوج است و از آنجا که تفاسیر و دیدگاهها در این زمینه متفاوت است دعاوی الزام به تمکین و سایر دادخواست های مربوط مانند رد دادخواست تمکین یا تایید آن و .... در دادگاههای خانواده به وفور دیده می شود لازم است نسبت به مرجع و محل دادگاه صالح تمکین اطلاعات کافی داشته باشید تماس با وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین ما می تواند یاریگر شما در این مهم باشد.
مشاوره حقوقی تمکین
مرجع رسیدگی به دعاوی حقوقی تمکین چیست و این دعوی در چه دادگاههایی برگزار می شود؟
حیطه دعاوی تمکین میان زوج و زوجه در دو حیطه تمکین عام به معنی حضورتان در محل زندگی مشترک و تمکین خاص به معنای برقراری روابط زناشویی میان این دو است و همین حیطه ها اساس دعاوی تمکین اند.
در صورت عدم تمکین زن و مرد، مرد می تواند به دادگاه، مراجعه و دعوای الزام به تمکین را علیه زن اقامه کند در مراحل اولیه گاهی دادگاه با ارسال یک اظهارنامه حقوقی برای زن، وی را دعوت به تمکین می کند و در صورت عدم تمکین دادگاه موضوع را بررسی می کند.
لازم است بدانید مرجع رسیدگی به دعاوی حقوقی تمکین دادگاه خانواده است و زوج برای ارائه این دادخواست باید به دادگاه خانواده مراجعه زیرا مطابق بند 8 ماده 4 قانون حمایت از خانواده دعاوی مربوط به تمکین و نشوز زمان در صلاحیت این دادگاه است و مهمتر اینکه محل دادگاه صالح به رسیدگی ، دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ( زن) است.
برای کامل اطلاعات خود در زمینه محل دادگاه صالح تمکین کافی است با وکیل تلفنی و مشاوران حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی تماس بگیرد در هر ساعتی از شبانه روز پاسخ سوالات خود را دریافت نموده و به اطلاعات حقوقی لازم اشراف یابید.
مشاوره حقوقی درمورد دادگاه تمکین
آیا دعوی تمکین را در هر دادگاهی می توان مطرح کرد؟
در دعوای تمکین اثبات در اصل از طرف زوجه الزامی است.اول اثبات رابطه زوجیت که با ارائه سند ازدواج و برگ دوم شناسنامه قابل اثبات است و دوم عدم تمکین زوجه علیرغم فراهم بودن مقدمات تمکین مانند مسکن مناسب و ....
بر اساس ماده 1114 قانون مدنی « زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند سکنی گزیند مگر آنکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.
در صورت عدم تمکین زوجه، زوج باید با ارائه دادخواست به مراجع قانونی صالح الزام به تمکین زوجه را درخواست نماید و این دادخواست فقط در دادگاههای خانواده و آنهم در دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ( زن) قابل بررسی و پیگیری است. بدیهی است ارائه دادخواست بدون ارائه مستندات کافی نمی تواند گره گشا باشد و مهمتر اینک شرایط لازم برای تمکین زوجه باید حتما ایجاد شده باشد.
دادگاه خانواده محل اقامت زوجه، محل دادگاه صالح به رسیدگی کننده به دادخواست تمکین است در این دادگاه قاضی با مشاهده مستندات و استماع نظرات زوجه و زوج یا وکلای آنها به صدور رای اقدام می نماید.
اعتراض به رای دادگاه بدوی فقط در مهلت قانونی( 20 روز) در دادگاه تجدید نظر قابل بررسی است و رای دادگاه تجدید نظر قطعی و لازم الاجراست که عدم اجرای رای الزام زوجه به تمکین فقط موجب نشوز زن گردیده و حق نفقه زایل و برای زوج از طرف دادگاه حق ازدواج مجدد صادر خواهد شد.
برای آگاهی هر چه بیشتر از محل دادگاه صالح تمکین کافی است با مشاوره حقوقی تلفنی و کارشناسان ما تماس حاصل و اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمایید.
مشاوره حقوقی عدم تمکین
عوامل موثر در تعیین محل دادگاه صالح تمکین چه می باشند؟
در اصطلاح حقوقی صلاحیت عبارت است از اختیاراتی که توسط قانون به دادگاهها داده می شود تا به دعاوی خاص رسیدگی و حکم صادر نمایند. احکام خاص نیاز به دادگاههای خاص و دعاوی عام به دادگاههای عمومی ارجاع می شوند پس صلاحیت یک دادگاه تکلیف و حقی است که قانون به مراجع قضایی برای دعاوی خاص می دهد.
در دعاوی خانواده محل دادگاه صالح به رسیدگی، دادگاه محل اقامت خوانده است پس در دعوای الزام به تمکین دادگاه صالح، دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ( زن ) به عنوان خوانده است و اگر خواهان، خوانده را مجهول المکان معرفی کند باید آدرس آخرین محل اقامت خوانده را ارائه و دادگاه تحقیقات لازمه انجام در صورت نشر آگهی در جراید انجام شود.
در دعاوی که توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می پذیرد پس از ثبت دادخواست و ارجاع به مرجع قضایی و چند روز پس از دریافت پیامک به واحد رایانه مجتمع قضایی ارجاعی مراجعه نماید.
هر گاه زوجین دعاوی صلاحیت دادگاه خانواده مدعی باشند اولین دادگاهی که دادخواست به آن داده شده است صالح بوده و مرجع رسیدگی به دعاوی مربوطه خواهد بود.
پس دعاوی الزام به تمکین غیر مالی است و مرجع رسیدگی به آن یا محل دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه خانواده محل اقامت زوجه خواهد بود اطلاعات بیشتر را از وکیل تلفنی و کارشناسان خبره ما در تمامی ساعات شبانه روز بخواهید.
مشاوره حقوقی دادگاه تمکین
دادگاه صالح برای الزام به تمکین زوجه کدام است؟
در دعاوی خانوادگی نظیر دعاوی الزام به تمکین دادگاه صالح صرفا دادگاه محل اقامت زوجه( خوانده) است و محل اقامت زوج در این دعاوی اهمیت ندارد اما چند اصل مهم باید در نظر قرار داده شود.
1- اگر زوجین در مکان مشترک مستقر باشند تمکین عام وجاهت نداشته و بررسی تمکین خاص روش و اصول خاص خود را داراست.
2- در صورتی که زوجین فاقد زندگی مشترک باشند و به علت وجود اختلافات جدا از هم زندگی کنند به لحاظ تعارض منافع اقامتگاه زوج (خواهان) نمی تواند اقامتگاه زوجه ( خوانده) محسوب و بنا به تبصره 2 ماده 68 قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه صالح به دادخواست تمکین، محل دادگاه صالح به رسیدگی زوجه بوده و رسیدگی در این دادگاه قابل بررسی و پیگیری است.
وکیل خوب برای تمکین کیست و چگونه از ایشان مشاوره بگیریم ؟
همانطور که ذکر گردید دعاوی خانوادگی مانند تمکین پیچیدگی های خاص خود را دارا بوده و برای موفقیت در چنین پرونده هایی باید اطلاعات حقوقی کافی در مورد محل دادگاه صالح به رسیدگی و اثبات این مهم به مراجع قضایی داشته باشیم و تنها راهکار ممکن تماس با وکیل تلفنی و کارشناسان مجرب و آزموده ماست. در هر ساعت از شبانه روز با وکلای تلفنی ما تماس بگیرید تا در کوتاهترین زمان ممکن و بهترین کیفیت آگاهی های لازم در خصوص پرونده الزام به تمکین، محل دادگاه صالح تمکین، و سایر پیچ و خم های قانونی مورد نیاز را دریافت و در اخذ نتیجه دلخواه موفقیت داشته باشید.
مشاوره حقوقی برای پاسخ به سوالات تمکین
سوالات متداول:
1- محل دادگاه صالح تمکین کجاست؟ دادگاه خانواده مستقر در محل سکونت خوانده( زوجه )
2- در صورت عدم سکونت زوجین در محل مشترک آیا محل سکونت زوج می تواند تعیین کننده محل دادگاه صالح تمکین باشد؟
خیر در صورت مرجع صالح رسیدگی به دادخواست تمکین محل زندگی زوجه ( خوانده) است.
3- در صورت مجهول المکان بودن زوجه چه اقداماتی باید صورت بگیرد؟ آخرین محل سکونت زوجه ملاک خواهد بود. دادگاه باید تحقیقات لازم را انجام و در صورت لزوم در جراید آگهی نمایند.
4- مرجع نهایی تعیین کننده محل دادگاه صالح تمکین در صورت تعارض میان خواهان و خوانده کجاست؟ در صورت تعارض میان خواهان و خوانده تعیین کننده دادگاه صالح تمکین دیوان عالی کشور است.
5- از کدام وکیل یا وکلا برای پرونده الزام به تمکین کمک بگیریم؟
وکیل تلفنی و وکلا و کارشناسان آنلاین موسسه ما در هر ساعات از شبانه روز در خدمت شما خواهند بود.
نظر شما در مورد این مطلب