موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

بهترین راه اعلام آمادگی تمکین

بهترین راه اعلام آمادگی تمکین

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۵/۳۰ | ۱۶:۱۲:۳۱
  • 0 نظر

بهترین راه اعلام آمادگی تمکین

اثبات  حل موضوعات حقوقی نیاز به متخصصان مجرب و متعهد همان رشته را دارد بهترین راه اعلام آمادگی تمکین در دادگاه و هر گونه مشکل حقوقی در باره موضوعات تمکین ارتباط به موقع با مشاوره حقوقی تلفنی و پرسش و پاسخ فوری حقوقی را می طلبدوکلای دلسوز و مشاورین حقوقی در این موسسه حقوقی در تمامی ساعات شبانه روز آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستند

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

با توجه به گستردگی در معانی حقوقی آگاهی و داشتن اطلاعات در مورد موضوعات حقوقی و شرط و شروط نوشته شده در سند ازدواج در قبل از تصمیم به ازدواج اقدامی درست است.تمکین وظیفه قانونی است که بعد جاری شدن خطبه عقد زوجه در برابر زوج خود قبول می کند. و قبول می کند که در صورت عدم تمکین از شوهرش نفقه ای دریافت نکند. پرسش و پاسخ فوری حقوقی خود را در مورد بهترین راه اعلام آمادگی تمکین از مشاوره حقوقی تلفنی و یا مشاوره حقوقی آنلاین بخواهید.

 

مشاوره  حقوقی درمورد طلاق

 

انواع روش های قانونی برای اعلام آمادگی تمکین

تمکین در معنای لغوی اختیار دادن به دیگری است و در فقه از حقوق واجب شوهر بر زن است. در عرف و حقوق قانونی تمکین را در دو معنای عام و خاص بکار برده اند که در معنا این دو دارای تفاوت هستند .

با توجه به اینکه زن بعد از خطبه عقد تمکین خاص و عام را در برابر همسر خود قبول می کند زوج می تواند در صورت عدم تمکین وی در زندگی زناشویی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی نسبت به ثبت دادخواست الزام به تمکین اقدامات لازم را انجام دهد. و از مراجع قضایی تمکین زن را بخواهد.

برای اثبات عدم تمکین زن از طرف زوج بهترین اقدام ارتباط با مشاوره حقوقی تلفنی و  مشاوره حقوقی آنلاین است تا با هماهنگی با شما ادله ای محکمه پسند به دادگاه ارائه شود.

 زوجه نیز در پاسخ به اظهار نامه تمکین باید ادله ای مانند گواهی پزشکی قانونی در اثبات ضرب و جرح و یا اثبات اعتیاد زوج با توجه به آزمایشات انجام شده به دادگاه ارائه دهد و عدم تمکین خود را موجه نشان دهد.

بهترین راه اعلام آمادگی تمکین  زوجه  و نجوه انجام هر روش:

 1-پس از دریافت حکم الزام به تمکین به محل زندگی مشترک مراجع و علما حکم را اجرا نماید.

2- پس از مراجعه دادورز یا مرجع انتظامی و در صورت جلسه تنظیمی الزام به تمکین را پذیرفته و به محل زندگی مشترک مراجعه نماید.

3- پس از دریافت رای الزام به تمکین دادگاه، در مهلت قانونی مراتب پذیرش حکم را اعلام و زمان مراجعه به محل سکونت را کتبا به مراجع قضایی اعلام نمایید.

 

مشاوره با وکیل درمورد دادگاه تمکین 

 

آیا اعلام آمادگی تمکین مصداق پشیمانی از تمکین است؟

خیر نمی توان گفت اعلام آمادگی تمکین زن مصداق پشیمانی او از عدم تمکین است. زیرا زوجه اگر بتواند دلایل موجهی جهت عدم تمکین از زوج را به دادگاه ارائه دهد مرد محکوم می شود و حق نفقه نیز برای زوجه محفوظ خواهد ماند.

در صورتی که شما به دنبال بهترین راه اعلام آمادگی تمکین در دادگاههای خانواده هستید و نیاز به راهنمایی و شناخت راههای  قانونی جهت اثبات ادله خود دارید حتما با وکلای پایه یک متخصص و مجرب این موسسه حقوقی و مشاوره حقوقی تلفنی و  مشاوره حقوقی آنلاین در ارتباط باشید تا کوتاهترین راه و کم هزینه ترین مسیر را تجربه کنید و به نتایج خوبی را بدست آورید.

 

مشاوره حقوقی عدم تمکین

 

برای اعلام آمادگی تمکین به چه مواردی نیاز داریم؟

با توجه به تعریفی که از تمکین داشته ایم دادگاه هیچگاه شما را به اجبار به بازگشت به منزل مشترکتان نمی کند و فقط اثبات غیر موجه بودن عدم تمکین برای شما تبعاتی به همراه دارد از جمله اجازه ازدواج مجدد به شوهر و محروم نمودن خود از نفقه است.

زوجه می تواند جهت اعلام آمادگی به تمکین در هنگام دریافت اظهارنامه، پاسخی به نامه بدهد و آمادگی خود را جهت بازگشت به منزل و تمکین از شوهر اعلام کند اما زوج به هر دلیلی اگر به اظهارات زوجه توجهی نکند و شرایط را برای بازگشت همسرش مهیا نکند مانند منزلی مستقل ، پرداخت نفقه، وسایل زندگی در حد شئونات زندگی و ...  مرد دیگر حق طرح دعوای عدم تمکین را نخواهد داشت و حکم بر بی حقی خواهان صادر خواهد شد و زوج با توجه به عدم پاسخ به اظهارنامه مجبور به پرداخت نفقه به زوجه خواهد بود.

 

اظهار نامه درمورد تمکین

 

نمونه اظهارنامه اعلام آمادگی تمکین؟

 نمونه اصلی

 

 

مشخصات و اقامتگاه اظهار کننده: مشخصات زوج

موضوع اظهار نامه: تمکین زوجه

مشخصات و اقامتگاه مخاطب: مشخصات زوجه

نمونه تالیفی

مخاطب محترم

با سلام و عرض ادب

احتراما همانطور که مستحضرید: مطابق با سند ازدواج شماره ......................... تنظیمی در دفتر خانه شماره .......................... تنظیمی در دفتر خانه رسمی ازدواج شماره ........ مورخ ....... اینجانب مبادرت به ازدواج دائم با سرکار علیه نموده ام و ثمره این ازدواج .......... فرزند است متاسفانه شما به دلایل غیر موجه از تاریخ ....... از تمکین خود داری نموده اید با ابلاغ این اظهار نامه شما مهلت دارید به مدت 2 روز تا همچون اول ازدواج تمکین نمایید. در غیر اینصورت مراجع قضایی اقدام خواهند نمود.

 

مشاوره با وکیل تمکین

 

نحوه پیگیری اظهار نامه عدم تمکین؟

 از مهمترین دعاوی مطرح شده در دادگاه خانواده دعوی مربوط به عدم تمکین توسط زوجه است. زوج می تواند در صورتی که زن زندگی مشترک را بدون اجازه و دلیل موجه ترک کند دادخواست الزام به تمکین را نسبت به او مطرح نماید و علاوه بر دادخواست الزام به تمکین به دادگاه دادخواست تمکین زن را نیز به دادگاه تقاضا کند.

در شرایطی که زن بدون عذر و دلیل قانع کننده عدم تمکین کند و زندگی زناشویی را ترک نماید مرد می تواند با ارسال  اظهار نامه حقوقی  همسرش را به زندگی مشترک  و ایفای وظایف زناشویی اش دعوت نماید.

پس از دادخواست مطرح شده از طرف زوج در صورت پذیرش دادخواست دادگاه صالح برای رسیدگی تعیین می شود. مدارک مورد نیاز :

  • اصل سند ازدواج یا رونوشت آن
  • شناسنامه و کارت ملی زوج
  • اجاره نامه یا سند مالکیت منزل
  • استشهادیه ( مبنی بر ترک منزل توسط زوجه)

با توجه به گستردگی موضوعات حقوقی و تخصصی بودن مفاهیم بهترین راه اعلام آمادگی تمکین ارتباط با مشاوره حقوقی تلفنی و  مشاوره حقوقی آنلاین می باشد.

نحوه پیگیری و اظهار نامه عدم تمکین را  میتوان توسط دادگاه انجام داد و در حال حاضر  و در شرایط بحران ویروس کرونا بهترین روش، ثبت دادخواست و اظهارنامه از طریق سامانه الکترونیکی ثنا است زوجین می توانند دادخواست تمکین را به شیوه الکترونیکی پیگیری نمایند.

  • ثبت نام  اولیه زوجین در سامانه ثنا
  • مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی و انجام احراز هویت و دریافت رمز عبور برای ورود به سامانه
  • جهت پیگیری اظهارنامه عدم تمکین مراجعه به سامانه خدمات الکترونیکی قضایی و در همان صفحه انتخاب گزینه « اطلاع رسانی برای اشخاص »
  • ورود شماره ملی و رمز شخصی که از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اخذ نموده بودید در کادر مربوط به آن
  • دریافت رمز عبور جدید در پیامکی که به تلفن همراه شما  ارسال شده و ثبت آن در کادر مربوط به آن
  • در این مرحله شما می توانید به پیگیری دادخواست عدم تمکین دسترسی پیدا نمایید و ابلاغیه های مربوط به اظهار نامه عدم تمکین و رای دادگاه در مورد دعوای تمکین زوجه را پیگیری و مشاهده نمایید.

باید در نظر داشته باشید در صورتی که زن به دنبال بهترین راه اعلام آمادگی تمکین باشد و از دادگاه بخواهد شرایط را به زوج اعلام نمایند ارتباط با مشاورین حقوقی آنلاین جهت مطمئن شدن از تغییر رویه همسرتان در بازگشت شما به منزل است.

 

مشاوره حقوقی به سوالات تمکین

 

سوالات متداول:

  1. در پاسخ به اظهار نامه عدم تمکین چه باید گفت؟

اگر زوجه دلایل موجهی بابت عدم تمکین دارد می تواند در اظهار نامه به آن اشاره نماید و مراقب باشد دلیلش را عنوان کند که عدم تمکین قانونی  و مجاز است. مانند سوء معاشرت، اعتیاد مرد به مواد مخدر یا ضرب و جرح

  1. آیا پاسخ به اظهار نامه عدم تمکین از طرف زوجه ضروری است؟

خیر پاسخ به اظهار نامه عدم تمکین الزامی نمی باشد و می تواند دلایل عدم تمکین را در دادگاه عنوان نمود. ولی می تواند بهترین راه اعلام آمادگی تمکین از زوج باشد.

  1. برای پاسخ به اظهار نامه عدم تمکین از چه روشی باید اقدام نمود؟

با توجه به اینکه بیشتر ارتباطات با دستگاه قضایی به صورت الکترونیکی امکان پذیر شده است برای پاسخ به اظهار نامه عدم تمکین نیز باید به سامانه الکترونیکی مراجعه نمود.


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی