سوالی که به تکرار دیده می شود آیا عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی جرم است؟ و مجازاتی را در پی خواهد داشت؟ از نظر قانون جرم محسوب نمی شود ولی عواقبی برای زن در پی دارد جهت اطلاع از قوانین و چگونگی برخورد قانونی با این موضوع با مشاوره حقوقی تلفنی، در ارتباط باشید.
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) | ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰ |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 15.000 هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 25.000 هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 35.000 هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 45.000 هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 60.000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 100.000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
ازدواج امری است که در تمامی ادیان در جهان با نگرشی تقدس و قابل احترام به آن نگریسته اند با توجه به شروع همدلی و ازدواج، زوجین نسبت به هم حقوق و تکالیف مالی و غیر مالی پیدا می کنند. و موظف به تمکین از یکدیگر می شوند قانون در تنظم این رابطه نظارت دارد حال اگر عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی باشد قانون از زوج حمایت می کند و برای زن عواقبی را پیش بینی می کند.
مشاوره حقوقی درمورد عدم تمکین
اگر زن عدم تمکین خود را نگوید یا اگر عدم تمکین و نا موجه باشد، دادگاه چه حکمی می دهد؟
تمکین به معنا و مفهوم الزام می باشد عدم تمکین بیشتر در قانون برای زن تعریف شده است و زن از هنگام جاری شدن خطبه عقد دانسته و یا ندانسته قبول می کند که دو تمکین خاص و عام را از شوهر داشته باشد و در برابر آن مرد موظف به پرداخت نفقه می شود.
باید در نظر داشت اگر عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی باشد و تمکینی ناموجه از نظر دادگاه داشته باشد آثار حقوقی را در پی خواهد داشت و دادگاه به ضرر او حکم خواهد داد. دادگاه با توجه به شرایط و اثبات موضوع از طرف شوهر به نفع زوچ رای خواهد داد.حکمی که دادگاه به زن درصورت عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی می دهد:
مشاوره حقوقی با وکیل درمورد عدم تمکین
زن با عدم تمکین از چه حقوقی محروم می شود؟
همانطور که اشاره نمودیم زن اگر عدم تمکین را به دلیل عسر و حرج و شرایط محکمه پسند انجام دهد مانند بیماری جنسی و مقاربت شوهر، بیماری ناتوانی زن، تعیین محل زندگی توسط زن، خوف و ضرر مالی و شرافتی زن از شوهر و یا حق حبس و ... رای دادگاه به نفع زن خواهد بود طوری که زوج باید علاوه بر پرداخت مهریه، نفقه زن را نیز به طور تمام و کمال پرداخت نماید و در صورت انجام طلاق نصفی از اموال زوج به زوجه خواهد رسید.
و زن با عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی و به صورت غیر موجه از دریافت حق نفقه محروم خواهد شد و از برخی از حقوقات مالی بعد از طلاق مانند تنصیف اموال و دارایی های زوج بعد از انجام طلاق محروم و دادگاه مجوز ازدواج مجدد مرد را صادر خواهد نمود.
در صورتیکه زن از گفتن دلیل عدم تمکین در دادگاه خجالت بکشد حکم چیست؟
با توجه به آمار بدست آمده در تمامی کشور های جهان در دادگاه ها ی مختلف خانواده می توان به صراحت بیان نمود بیشتر موضوعات مطرح شده مربوط به روابط جنسی زناشویی است.
شروع زندگی زناشویی کاملا وابسته به اطلاعات، آموزش و آگاهی افراد از برقراری رابطه جنسی است و در اصل باید به این باور رسید که زندگی زناشویی علمی است که باید جوانان در هنگام تصمیم به ازدواج در مورد آن اطلاعات و آگاهی هایی لازم دست پیدا نمایند.
بسیار اتفاق افتاده است که زوجین به دلیل شرم و حیا و یا غرور و... نمی توانند در مورد روابط زناشویی خود و ایرادات وارده به آن و مشکلات روابط جنسیشان در دادگاه صحبت کنند و هم چنان معضلی حل نشدنی باقی می ماند و زنان بسیار ی با توجه به شرم وحیا، علت عدم تمکین خود از زوج را بیان نکرده و یا اطلاق عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی را به آن نسبت داده می شود و صدمات بسیاری را متحمل می شوند
برای جلوگیری از طلاق به دلیل مشکلات زناشویی بهتر است زوجین با مشاوران متخصص در این زمینه قبل از بوجود آمدن مشکلات جدی در ارتباط باشند و بدون خجالت مشکلات روابط زناشویی شان را برطرف نمایند.
با ارتباط تلفنی با مشاوره حقوقی آنلاین 24 ساعته می توانید از چگونگی برخورد صحیح و قانونی با موضوعاتی همچون عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی مطلع شوید. زیرا یک وکیل خبره می داند چگونه از راههای قانونی مشکل را حل نماید
مشاوره حقوقی درمورد عدم تمکین همسر بدون دلیل موجه
آیا زن می تواند بدون هیچ دلیل موجهی خانه همسر را ترک کند؟
خیر زیرا از مهم ترین موارد تمکین مطابق قانون تمکین زن، سکونت در محل اقامت همسر است و در صورتی که زن بدون عذر موجه منزل را ترک کند از نظر حقوقی برای او پیامدهایی همچون ناشزه شدن او در پی خواهد داشت.
به موجب ماده 1114 قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران زن باید در منزلی که مرد برای او در نظر گرفته است زندگی کند مگر آنکه اختیار تعیین مسکن در عقد نامه به وی داده شده باشد.
از مهمترین پیامدهای ترک منزل از طرف زن بدون عذری موجه و به عبارتی عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی، رای بر از بین رفتن نفقه است. البته لازم است ترک منزل و عدم تمکین را مرد به دادگاه خانواده اثبات کند.
مشاوره حقوقی طلاق
یازده دلیلی که یک دادخواست تمکین رد می شوند چیست؟
موارد قانونی که می تواند دادخواست تمکین را در دادگاه با شکست روبرو کند را به آن اشاره ای خواهیم نمود.
1- اگر زن به دلیل خوف و ضرر بدنی منزل را ترک کند و مرد دادخواست تمکین بدهد دادگاه دادخواست تمکین را رد خواهد نمود
2- در صورت بد رفتاری مرد و ایجاد محیط نا امن برای زوجه در حدی که زندگی برایش غیر قابل تحمل شود و زن مجبور به ترک منزل شود و از مرد تمکین نکند دادخواست تمکین رد خود شد.
3- اگر زن به دلیل ضرر مالی و حیثیتی و شرافتی مجبور به ترک منزل شود و مرد در کاری مشغول به کار باشد که به حیثیت و آبروی زن لطمه ای وارد شود زن می تواند مطابق قانون اقدام به ترک منزل کند و از دادگاه تقاضای طلاق نماید.
4- حق سکونت از دیگر مواردی است که اگر به زن داده شده باشد و او می تواند از حضور در منزل شوهر امتناع کند و دلیلی است بر رد دادخواست تمکین در دادگاه.
5- نداشتن منزل مستقل: در صورتی که زن دارای منزلی در شان خود نداشته باشد می تواند از شوهر خود عدم تمکین داشته باشد و خانه را ترک کند.
6- نداشتن منزل و وسایلی در شأن زوجه: زوج موظف به تامین خانه و لوازم خانه در حد و شئونات زن می باشد و در صورت مهیا نبودن شرایط خوب برای زندگی زن می تواند عدم تمکین کند.
7- ابتلای شوهر به امراض مقاربتی و جنسی: مطابق ماده 1127 قانون مدنی هرگاه شوهر بعد از عقد مبتلا به یکی از امراض مقاربتی شود زن می تواند که از نزدیکی با او امتناع کند و این موضوع می تواند از موارد موجه عدم تمکین باشد.
8- بیماری زن عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی نیست بلکه در شرایط که زن بیمار باشد و نزدیکی با شوهر از طرف دکتر منع شده باشد و یا در دوران پریودی باشد زن می تواند از نزدیکی خودداری کند و زن در این صورت ناشزه محسوب نمی شود
9- انجام تکالیف واجب: زن جهت انجام تکالیف مذهبی واجب نیاز به اجازه از شوهر جهت بیرون رفتن از منزل ندارد و این امر باعث نشوز او نمی شود مانند سفر حج
10 – در صورتی که زوجه بتواند در دادگاه اثبات کند که شوهرش صوری درخواست تمکین داده و تمایلی به ادامه زندگی با او را ندارد دادخواست تمکین از نظر دادگاه رد می شود.
11- اعتیاد زوج به هرگونه مواد مخدر که باعث خلل به زندگی شود و ادامه زندگی را برای زوجه سخت نماید و شرایطی را بوجود در صورت ترک منزل توسط زن دادگاه رای بر ناشزه بودن زن نمی دهد.
در صورت عدم تمکین زن بدون هیچ دلیلی می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین در این زمینه کمک بگیرید تا درگیر مشکلات و پیچیدگی های روند پرونده حقوقی خود نشوید.
مشاوره درمورد سوالات حقوقی
سوالات متداول:
خیر زیرا عدم تمکین زن جرم محسوب نمی شود و مجازات قانونی برای او نمی توان در نظر گرفت.
از عواقب آن می توان پیش بینی نمود محرومیت از نفقه و و بوجود آوردن شرایط برای ازدواج مجدد شوهر به صورت قانونی
ترک منزل توسط زن و زندگی نمودن در در منزلی دیگر غیر از منزل شوهر از نظر قانون ترک منزل مصداق پیدا می کند.
نظر شما در مورد این مطلب