موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

پس گرفتن حضانت فرزند از مادر

پس گرفتن حضانت فرزند از مادر

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۵/۲۹ | ۱۳:۲۴:۵۲
  • 0 نظر

پس گرفتن حضانت فرزند از مادر

 

در این نوشتار قصد داریم با ارائه ی مشاوره حقوقی به بررسی موضوع پس گرفتن حضانت فرزند از مادر بپردازیم. مخاطبان این بخش طبیعتا به دنبال سلب حضانت فوری بوده و در نظر گرفتن راهکارها و شرایط ارائه شده در این نوشتار می تواند امکان  پس گرفتن حضانت فرزند از مادر را فراهم آورد.

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

پس گرفتن حضانت فرزند از مادر

چنانچه والدین از یکدیگر جدا شوند و یا یکی از آن ها فوت نماید، حضانت فرزند به یکی از موضوعات مهم برای آن ها تبدیل خواهد شد. این موضوع برای پدر و مادر اهمیت زیادی دارد. کودکان نیاز به مراقبت و توجه جسمی و عاطفی دارند و قانونگذار نیز برای واگذاری حضانت به هر یک از زوجین موارد و مراتبی را مد نظر قرار داده است. در این نوشتار قصد داریم با ارائه ی مشاوره حقوقی به بررسی موضوع پس گرفتن حضانت فرزند از مادر بپردازیم. مخاطبان این بخش طبیعتا به دنبال سلب حضانت فوری بوده و در نظر گرفتن راهکارها و شرایط ارائه شده در این نوشتار می تواند امکان  پس گرفتن حضانت فرزند از مادر را فراهم آورد.

آنچه می تواند شرایط پس گرفتن حضانت فرزند از مادر را امکان پذیر نماید،  مصلحت کودک است. قانون مدنی حضانت فرزند دختر و پسر را تا هفت سالگی به مادر داده است. کودکان تا هفت سالگی نیاز به محبت و عاطفه ی زیادی از طرف مادر دارند. از طرفی بسیاری از نیاز های فرزندان تا این سن توسط مادر برطرف می شود.  در نتیجه واگذاری حضانت فرزند به مادر تا هفت سالگی مصالح فرزند را در بر می گیرد. برای دریافت مشاوره حقوقی فوری در این مورد تا انتهای این نوشتار با ما همراه باشید.

 

مشاوره حقوقی درمورد حضانت فرزند

 

شرایط پس گرفتن حضانت فرزند از مادر؟

بیان نمودیم که واگذاری حضانت فرزند به مادر تا هفت سالگی با توجه به مصالح فرزند در نظر گرفته می شود. اما اگر مادر در شرایط لازم برای نگهداری از طفل نباشد، یا به عبارتی، بودن کودک با مادر به صلاح فرزند نباشد، زوج می تواند اقدام به پس گرفتن حضانت فرزند از مادر نماید. این موضوع به راحتی امکان پذیر نخواهد بود و دارای مراحل و  شرایطی است و زوج باید از شرایط عدم صلاحیت مادر در حضانت فرزند اطلاع کامل داشته باشد و در دادگاه به  اثبات آن بپردازد. در ادامه ی بحث حضانت فرزند، به ارائه ی مهم ترین شرایط پس گرفتن حضانت فرزند از مادر می پردازیم:

  1. ابتلاء مادر به دیوانگی یا جنون و یا به طور کلی بیماری های روانی ( تشخیص توسط پزشک قانونی صورت می گیرد. )
  2. اعتیاد مادر به مواد مخدر و مشروبات الکلی و یا موارد دیگری مثل قمار
  3. فساد اخلاقی و فحشاء
  4. ضرب و جرح کودک توسط مادر که به صورت غیر متعارف باشد.
  5. استفاده از کودک برای تکدی گری و قاچاق و یا مسائل غیر اخلاقی

البته ممکن است قاضی با توجه به مصالح کودک، موارد دیگری را نیز در نظر بگیرد.

 

مشاوره حقوقی مشکلات خانوادگی

 

آیا ازدواج مجدد مادر دلیل خوبی برای پس گرفتن حضانت فرزند از مادر است؟

قانون جدید حمایت از خانواده بیان می کند که چنانچه مادر ازدواج نماید، بعد از ازدواج،  می تواند به حضانت فرزندان ناشی از ازدواج قبلی اش ادامه دهد. لیکن در این میان شرطی وجود دارد و  آن شرط نیز این است که شوهر فعلی زن باید در اداره ی سرپرستی حضور یابد و به صورت کتبی اجازه ی قیومیت را به همسرش بدهد و رضایت خود را اعلام دارد.

در نتیجه ازدواج مجدد مادر نمی تواند دلیل محکمی برای پس گرفتن حضانت از مادر باشد، مگر در شرایطی که مصلحت کودک با این ازدواج به خطر بیافتد. مبنای قانون مصلحت کودک است و در بر گیرنده ی تمامی شرایطی است که مخالف با مصلحت کودک باشد. بعد از دریافت مشاوره حقوقی تلفنی این موضوع برای فرد به خوبی روشن خواهد شد.

البته در قوانین گذشته وضع بدین صورت بود که به محض ازدواج مجدد مادر، پس گرفتن حضانت فرزند از مادر به راحتی امکان پذیر بود ولی قوانین جدید این شرط از شرایط سلب حضانت را برداشته است.

استفاده از یک وکیل آنلاین در این زمینه بسیار راهگشا بوده و بهتره گیری از مشاوره حقوقی آنلاین می تواند یک پروسه ی حقوقی را به خوبی به سرانجام برساند.

 

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده

 

راه های فوری و قانونی پس گرفتن حضانت فرزند از مادر چیست؟

  1. دستور موقت سلب حضانت و حضانت: پس از مشورت با یک وکیل برای پرونده سلب حضانت، قطعا این نکته برای شما آشکار خواهد شد که با ارائه ی دستور موقت حضانت فرزند می توان در زمان کوتاه تری حضانت فرزند را داشت.  پروسه ی پس گرفتن حضانت فرزند از مادر پروسه ی طولانی تری دارد. برای سلب حضانت مادر در ابتدا باید درخواست داد و شرایط پس گرفتن حضانت فرزند از مادر را بیان نمود و در دادگاه به اثبات رساند. در مرحله ی بعدی باید منتظر برگزاری جلسه ی دادگاه و صدور رای قطعی بود. دستور موقت قبل از دعوی اصلی مطرح  می شود.
  2. ثبت دادخواست در دفتر خدمات قضایی: برای پس گرفتن حضانت فرزند از مادر و اعطای حضانت به پدر یا جد پدری باید دادخواستی با دو عنوان در دفتر خدمات قضایی ثبت گردد. دادخواست سلب حضانت که به معنای پس گرفتن حضانت فرزند از مادر است و دادخواست حضانت که به معنای واگذاری حضانت به پدر یا جد پدری است.
  3. اثبات عدم صلاحیت مادر در نگهداری از فرزند: یکی از مواردی که قانون گذار به زوج یا جد پدری اجازه ی پس گرفتن حضانت فرزند از مادر را می دهد، موارد بیان کننده ی عدم صلاحیت مادر است. این موارد در بالا بیان شد و اثبات آن ها از طریق استشهادیه ی محلی و یا شاهد  امکان پذیر است.

 

مشاوره حقوقی حضانت 

 

مشاوره حقوقی پس گرفتن حضانت چه مزایایی دارد؟

اورژانس وکالت 24 ساعته یکی از مراکزی است که به افراد در هر ساعت از شبانه روز مشاوره ی حقوقی لازم را می دهد. مشاوره حقوقی رایگان و یا ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی راهکاری سریع و ارزان برای دریافت کلیه ی اطلاعات حقوقی در مورد حضانت فرزند است. مشاوران حقوقی تخصص و اطلاعات کافی در مورد حضانت فرزند دارند و بدین صورت می توانند بهترین راهکار را برای پس گرفتن حضانت فرزند از مادر بیان نمایند و با توجه به تجارب قضایی شان به ارائه راهکارهای سریع و فوری در مورد حضانت فرزند می پردازند.

دریافت مشاوره حقوقی به افراد کمک می کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن بیشترین اطلاعات حقوقی را دریافت نمایند و به کمک این روش ها پرونده های حقوقی خویش را به پیش ببرند. در واقع فرد به تنهایی دارای اطلاعات کاملی در این زمینه نیست و وجود یک متخصص می تواند بسیار راهگشا باشد.

 

مشاوره حقوقی با وکیل درمورد حضانت

 

آیا بد رفتاری و کم اهمیتی مادر به فرزند می توان سبب پس گرفتن حضانت از وی باشد؟

قانون گذار تمامی شرایط پس گرفتن حضانت فرزند از مادر را به مصلحت فرزند مربوط می داند. در تمامی شرایط سلب حضانت، مصلحت فرزند در نظر گرفته می شود و بر اساس آن قاضی رای صادر می کند. بد رفتاری و کم اهمیتی مادر نیز به خوبی توسط یک متخصص این حوزه مورد بررسی قرار می گیرد و چنانچه این رفتار ها به فرزند آسیب جدی وارد نماید می تواند عاملی در سلب حضانت فرزند تلقی شود.

البته گاهی این سوء رفتار ها می تواند خود را به شکل ضرب و جرح نشان دهد که این نیز عاملی در سلب حضانت فرزند تلقی می شود. علاوه بر این ها ممکن است فرزند توسط مادر به رفتارهای ضد اخلاقی گمارده شود که این عامل نیز به قانون گذار اجازه ی سلب حضانت فرزند از مادر می دهد.

 

سوالات متداول:

  1. حضانت فرزند تا چه سنی به مادر سپرده می شود؟

حضانت فرزند چه دختر و چه پسر تا هفت سالگی به مادر سپرده می شود.

  1. آیا ازدواج مجدد مادر می تواند باعث سلب حضانت شود؟

قانون گذشته بدین صورت بود که حضانت فرزند در صورت ازدواج مجدد مادر سلب می شد ولی قانون جدید حمایت از خانواده بیان می کند، مادر در صورت ازدواج مجدد می تواند به حضانت فرزندان ناشی از ازدواج قبلی اش ادامه دهد.

  1. هر گونه ضرب و شتمی توسط مادر می تواند دلیل مناسبی بر پس گرفتن حضانت فرزند از مادر  باشد؟

ضرب و جرح فرزند توسط مادر اگر غیر متعارف باشد، باعث سلب حضانت فرزند از مادر خواهد شد.

  1. دریافت مشاوره حقوقی می تواند روند رسیدگی به پرونده حضانت را سریع تر کند؟

اگر مشاوره ی حقوقی به صورت کامل و جامع انجام شود، قطعا مشاور می تواند بهترین راهکارهای حقوقی را در اختیار افراد قرار دهد و در نتیجه روند رسیدگی به پرونده های حضانت سریع تر خواهد بود.

  1. دادگاه چه مواردی را جزء مصالح فرزند در نظر می گیرد؟

مصالح فرزند در حضانت یا سلب حضانت می تواند کلیه ی موارد فرهنگی، اخلاقی و آموزشی را شامل می شود.


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی