موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

در دادگاه تمکین چه بگوییم

در دادگاه تمکین چه بگوییم

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۵/۲۵ | ۱۶:۵۸:۴۶
  • 0 نظر

در دادگاه تمکین چه بگوییم

 

با توجه به اینکه خانواده ها قبل از مراسم عقد و ازدواج به فرزندانشان در مورد مسائل حقوقی اطلاعات کافی را نمی دهند مشکلات زیادی در این زمینه پس از ازدواج پیش می آید. یکی از مشکلات حقوقی مهمی که معمولاً زن و مرد بعد از آغاز زندگی مشترک با آن برخورد می کنند مسئله تمکین و عدم تمکین می باشد. در این مطلب قصد داریم در مورد این که در دادگاه تمکین چه بگوییم صحبت کنیم.

 

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

در دادگاه تمکین چه بگوییم

اگر به دادگاه خانواده سری بزنید قطعاً متوجه خواهید شد که حجم بسیار زیادی از پرونده‌های این دادگاه را مسائل مربوط به تمکین و عدم تمکین پوشش داده است. دلیل اینکه بیشتر پرونده های دادگاه خانواده در این زمینه می باشد این است که زن و مرد قبل از ازدواجشان در مورد مسائل حقوقی کمتر از اطلاعات دارند و به محض اینکه وارد زندگی می شوند متوجه نیستند که چه حقوقی نسبت به هم دارند و چه تکالیفی را باید انجام دهند. در واقع در ابتدای ازدواج تنها روابط عاطفی و عاشقانه برای آنها مهم است و کاری به مسائل مالی و حقوقی ندارند. پرونده تمکین و عدم تمکین برخلاف چیزی که بسیاری از افراد فکر می کنند پرونده‌ های بسیار سخت و سنگین است و روند رسیدگی به آنها در دادگاه نیز بسیار پیچیده می باشد و افراد می‌توانند به شکل های مختلف در این پرونده ها پیروز شوند. در واقع در چنین پرونده هایی مشاوره حقوقی و تاکتیک‌ های او تاثیرگذاری زیادی در نتیجه دارد. در این مطلب قصد داریم در مورد این که در دادگاه تمکین چه بگوییم و چگونه رفتار کنیم صحبت نماییم.

 

مشاوره حقوقی خانواده

 

چه اتفاقاتی در دادگاه تمکین می افتد؟

طبیعتاً در دادگاه تمکین جلسه ای بین طرفین برگزار می شود تا در مورد الزام به تمکین زن یا تایید عدم تمکین بحث شود و در نهایت دادگاه بر اساس اسناد و مدارک و شواهد نظر قطعی خودش را اعلام کند. این که بدانیم در دادگاه عدم تمکین چه بگوییم و چگونه رفتار کنیم در نتیجه اثر گذاری بسیار زیادی دارد. طبیعتاً زمانی که بدانیم در دادگاه تمکین چه باید بگوییم از قبل خودمان را آماده می‌کنیم و مطالبی که باعث می‌شود ما در این جلسه پیروز شویم را قبل از جلسه آماده سازی می کنیم. توجه داشته باشید برای اینکه بهترین استراتژی را برای اینکه در دادگاه تمکین چه بگوییم داشته باشید باید با مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی رایگان مجموعه ما صحبت کنید. آنها بهترین استراتژی را برای شما تعیین خواهند کرد. وکیل آنلاین ما در خدمت شما است تا بهترین نتیجه ممکن در جلسه دادگاه تمکین و عدم تمکین رقم بخورد.

 

مشاوره حقوقی طلاق

 

زن چگونه می‌تواند در دادگاه تمکین از خود دفاع کند؟

اصل این سوال که برای بسیاری از افراد ایجاد می شود که در دادگاه تمکین چه بگوییم در واقع برای همین است که آنها بهترین راه دفاع را می خواهند. در جلسه دادگاه شما باید استدلال های منطقی داشته باشید اما نحوه بیان شما به گونه‌ای باشد که قاضی و دادگاه را تحت تاثیر خودش قرار دهد. در حقیقت شما باید در عین منطقی بودن سعی کنید با احساسات و عواطف کامل صحبت های خودتان را مطرح کنید و از احساسات زنانه خودتان برای پیروزی در جلسه دادگاه استفاده کامل را داشته باشید. البته به شما حق می دهیم که نگران باشید و کمی سخت باشد بخواهید هم منطقی صحبت کنید و هم احساسات را در آن دخیل نمایید. اما اگر برای آموزش و یادگیری اینکه در دادگاه تمکین چه بگوییم به مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته مجموعه ما مراجعه کنید می توانید در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کرده و مشکل خودتان را حل کنید.

 

مشاوره حقوقی تمکین

 

سریع ترین روش های اثبات تمکین در دادگاه تمکین؟

قطعاً اگر اطلاعات لازم را در زمینه اینکه در دادگاه تمکین چه بگوییم داشته باشید به خوبی می توانید از سریعترین روش های اثبات تمکین در دادگاه استفاده کنیم. یکی از روش هایی که کمک می‌کند تا شما هرچه سریعتر تمکین یا عدم تمکین را در دادگاه به اثبات برسانید استفاده از اظهارنامه می باشد. شما باید اظهارنامه را قبل از جلسه دادگاه برای همسرتان ارسال کنید و اظهارنامه و همچنین جواب یا عدم جواب همسرتان در دادگاه به عنوان یک سند استفاده کنید تا مسیر حرکت دادگاه سریع تر شود. همچنین در صورتی که شما بتوانید برای ادعای خودتان شهود به دادگاه مراجعه کنید می‌توانید پروسه رسیدگی به پرونده را جلوتر بیندازیم. توجه داشته باشید که اگر شما از مشاوره حقوقی مجموعه ما که در واقع ارزان ترین مشاوره تلفنی 24 ساعته با وکیل متخصص در کل کشور می باشد استفاده کنید بر اساس شرایط خودتان می توانید سریعترین راه های ممکن را برای تمکین پیدا کنید. اگر در این زمینه سوالات بیشتری دارید می توانید به بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی ما مراجعه کنید.

 

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده

 

اگر قاضیه دادگاه دادخواست تمکین را رد کرد چه کنیم؟

یکی دیگر از چیزهایی که در آموزش اینکه در دادگاه تمکین چه بگوییم باید خدمت شما عرض کنیم این است که ممکن است دادگاه به هر دلیلی رای را به ضرر شما صادر کند. در چنین شرایطی شما نباید نگرانی داشته باشید و باید نسبت به اعتراض به رای دادگاه اقدام کنیم. اگر رای صادره بدوی باشد تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که درخواست تجدید نظر داشته باشید. همچنین در صورتی که رای قطعی و بعد از تجدید نظر صادر شده باشد باز هم شما می توانید از طریق فرجام‌خواهی درخواست بررسی مجدد پرونده را در سطح بالاترین مرجع قضایی کشور داشته باشید. بالاترین مرجع قضایی کشور، دیوان عالی کشور می باشد که البته پرونده قدری در آنجا پیچیده تر می شود. در این زمینه هم نگرانی نداشته باشید مشاوران مجموعه ما در کنار شما هستند تا پرونده شما به پیروزی برسد. نمونه پرونده هایی را که در گذشته به وسیله ما انجام شده اند را میتوانید در عدل ایران و بخش قوه قضائیه آن مشاهده نمایید.

 

مشاوره حقوقی تمکین

 

چگونه دل قاضی دادگاه تمکین را به دست بیاوریم؟

نحوه صحبت کردن و اینکه در دادگاه تمکین چه بگوییم تاثیر بسیار زیادی بر قاضی دادگاه قطعاً دارد. اولین نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که قاضی دادگاه هم انسان می باشد و همانطور که در بخش های قبلی هم اشاره هایی داشتیم اگر صحبت های منطقی شما قدری چاشنی احساسات هم داشته باشد قطعاً قاضی را تحت تاثیر قرار می دهد و او را به نفع شما صادر می کند. شما باید تا جای امکان سعی کنید خودتان را به عنوان انسان مظلومی که حق ضایع شده است و به دادگاه برای احقاق حق مراجعه کرده است معرفی کنید.شما باید سعی کنید قاضی دادگاه را هم درد خودتان کنید و احساس کند در مورد شما مسئولیت سنگینی دارد و در هنگام صدور حکم نتیجه را به نفع شما رقم بزند. اگر می خواهید در مورد اینکه آموزش اینکه در دادگاه تمکین چه بگوییم و چگونه رفتار کنیم را فرا بگیرید می توانید از مشاوره حقوقی مجموعه ما استفاده کنید.

 

 

مشاوره حقوقی با وکیل مجرب

 

در دادگاه تمکین چه بپوشیم و چطور رفتار کنیم؟

علاوه بر این که شما باید بدانید در دادگاه تمکین چه بگوییم، شما باید در مورد رفتار و نوع پوشش خودتان هم اطلاعات داشته باشید. اکثر قضات در کشور ما انسان‌هایی مذهبی هستند. در واقع آنها برای پوشش متناسب و رسمی ارزش بیشتری قائل هستند و شما باید سعی کنید پوشش رسمی و اداری کشور را در جلسه دادگاه داشته باشید. البته جزئیات دیگری هم در مورد پوشش هستند که مشاوران ما به شما خواهند گفت. همچنین در مورد رفتار شما باید به گونه ای رفتار کنید که خودتان را یک انسان متشخص و منطقی نشان دهید که بر اثر یک اشتباه در زندگی خودتان دچار مشکل شده اید و برای رفع آن به دادگاه مراجعه نموده اید. رفتار شما نباید به گونه ای باشد که این پیش زمینه را در ذهن قاضی ایجاد کند که حق با طرف مقابل است. اگر می‌خواهید در جلسه تمکین در دادگاه پیروز شوید باید روی نکاتی که گفتیم توجه ویژه داشته باشید.

 

مشاوره با وکیل خانواده

 

  • آیا بدرفتاری همسرم می تواند باعث عدم تمکین من شود؟

در صورتی که بتوانید آن را در دادگاه ثابت کنید بله می شود

  •  همسرم چند ماه است مرا بادوفرزند ترک کرده آیا می‌توانم برای عدم تمکین اقدام کنم؟

بله ، شما می توانید این کار را انجام دهید

  •  آیا بدرفتاری خانواده همسرم دلیل عدم تمکین می شود؟

خیر ،تنها رفتار همسر شما می‌تواند دلایل تمکین یا عدم تمکین باشد

  •  همسرم مهریه ام را پرداخت نکرده است آیا می‌توانم عدم تمکین کند؟

بله ، در صورتی که مهریه را دریافت نکرده باشد امکان عدم تمکین وجود دارد

  • آیا امکان مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی در واتساپ وجود دارد؟

کمک گرفتن از مشاوره حقوقی ما در پیام رسان هایی مثل واتساپ هم امکان پذیر است


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی