موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

عدم تمکین عسر و حرج

عدم تمکین عسر و حرج

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۵/۲۴ | ۱۳:۵۹:۳۱
  • 0 نظر

عدم تمکین عسر و حرج

 

تمکین و اطاعت از شوهر در قانون دارای چهارچوب است و برای آن حد و مرزی جهت عدم سوء استفاده در نظر گرفته  شده است .به دنبال این تمکین و اطاعت، در مواردی از قانون زن مجاز به عدم تمکین از شوهر است که نفقه هم به قوت خود باقی می ماند مواردی در عدم تمکین عسر و حرج  است که  قانون آن را موجه اعلام نموده است.

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

ازدواج سنتی است قدیمی که روابطی نو چه از نظر قانونی و چه از نظر فرهنگی بین زوجین به وجود می آید ازدواج با تمامی زیبایی هایش در ظاهر و باطن آن گاهی اختلافات و عدم تفاهم  و انتظارات غیر منطقی از همسر دلیلی بر تلخی و شکست در ازدواج و طلاق می شود. وجود مشکلات و مشقت هایی در زندگی گاهی زندگی را بر زوجه سخت و طاقت فرسا می کند قانون عدم تمکین عسر و حرج را برای زن پیش بینی نموده است و زن با ادله ای قانونی و مستدل می تواند از شوهر خود طلاق بگیرد.

 

مشاوره حقوقی عسر و حرج

 

چه عسر و حرج هایی برای عدم تمکین موجه هستند؟

در تعهدات متقابل بین زوجین که در قانون آشکارا به آن اشاره نموده است تمکین از شوهر است که در قبال آن زن از دریافت نفقه برخوردار می شود.

تمکین زوجه از زوج دو حالت را در بر میگیرد تمکین عام و تمکین خاص

همانطور که در مباحث قبل نیز به تکرار اشاره نمودیم تمکین از شوهر وظیفه ای شرعی و قانونی است که بعد از جاری شدن عقد نکاح زن متعهد به انجام آن است و پرداخت مهریه و نفقه نیز از وظایف مرد می باشد.

مواردی که عدم تمکین عسر و حرج  از نظر قانون برای زوجه موجه است:

  • بیماری جنسی و مقاربتی شوهر

از موارد مهم در موجه بودن  ابتلای شوهر به بیماری های جنسی و مقاربتی است که در قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران در ماده 1127 پیش بینی شده است «هرگاه شوهر بعد از عقد مبتلا به یکی از امراض مقاربتی و جنسی گردد، زن حق دارد که از نزدیکی با او خودداری و امتناع کند.امتناع به علت ذکر شده مانع از حق نفقه نخواهد بود» مانند بیماری ایدز، این نوع از عدم تمکین مربوط به تمکین خاص است که روابط زناشویی را شامل می شود نه تمکین عام.

بیماری و ناتوانی زنسش

عدم تمکین در بیماری هایی که زن به آن مبتلا شده است هم از دسته که موجه است که می تواند در دعوای تمکین به آن استناد نمود و هرگاه زن عادت ماهیانه باشد و بیماری هایی مانند رتق و قرن (مسدود بودن آلت تناسلی زن) از موارد معذور شدن زن از تمکین خواهد شد.

  • تعیین محل زندگی توسط زن

اگر اختیار محل زندگی در سند ازدواج به زن داده شده باشد زن می تواند از زندگی کردن در منزل مشترک با مرد امتناع کند ولی نمی تواند در مورد تمکین خاص و روابط زناشویی عدم تمکین نماید.

  • احتراز از محرمات

از دیگر مواردی که زن می تواند عدم تمکین خاص از نوع موجه در عدم تمکین عسر و حرج را مطرح کند زیرا شرعا، وقوع نزدیکی در اینگونه موارد حرام است مانند حیض(  دوران حیض یا همان دوران پریودی )، نفاس (مدت نفاس همان ده روز بعد از زایمان) است. عدم تمکین از وظایف زناشویی در این دوران از با عذر شرعی انجام شده و زن ناشزه محسوب نمی شود و نفقه به او تعلق می گیرد.

  • احرام

انجام واجبات واجبات شرعی مثل سفر حج و ایام حج، روزه داری و یا اعتکاف، از موارد موجه بودن است. عدم تمکین از وظایف زناشویی در این دوران با توجه به منافع مشروع انجام شده و زن ناشزه محسوب نمی شود و نفقه به او تعلق می گیرد.

  • خوف ضرر بدنی، مالی و شرافتی

سکونت در منزلی که زن امنیت نداشته باشد و برای او خوف و ضرر بدنی و یا مالی و شرافتی به همراه داشته باشد زوجه می تواند از همسر خود تمکین نکند و منزل را ترک کندو از نظر زن به جهت خوف ضرر بدنی و مالی و شرافتی موجه است و ناشزه بودن زن از نظر دادگاه مطرح نمی شود و مرد موظف به پرداخت نفقه می باشد.

  • حق حبس

بر اساس قانون مدنی در ماده 1085 زن می تواند« تا مهریه ای به او تسلیم نشده است از ایفای وظایف و تمکین خاص امتناع نماید به شرط اینکه مهریه برای حال باشد و این امتناع مسقط حق نفقه نخواهد بود» و به عبارتی روان تر اگر بعد از عقد بین زوجین روابط زناشوی اتفاق نیفتاده باشد زن می تواند تا زمانی که مهریه ای به او پرداخت نشده از شوهرش تمکین نکند و نفقه اش هم باید توسط زوج پرداخت شود به عبارتی زن از حق حبس استفاده نموده استو از موارد عدم تمکین عسر و حرج است که موجه می باشد.

 

مشاوره حقوقی طلاق

 

شرایط طلاق ناشی از عدم تمکین عسر و حرج چه می باشند؟

در صورتی که زن بتواند به دادگاه اثبات کند که زندگی با شوهر ش سخت و غیر قابل تحمل است و دادخواست طلاق زوجه به دلیل عسر و حرج است قاضی پرونده آن را تایید می کند و زن می تواند از همسرش طلاق بگیرد.

لازم به ذکر است مواد قانونی که در قانون مدنی به موضوع عدم تمکین عسر و حرج پرداخته است 1130و1129-1133

اگر زوجه بتواند موارد عسر و حرج که به آن اشاره خواهیم نمود در دادگاه به اثبات برساند رای بر طلاق زن صادر خواهد شد. و اگر زن نتواند موارد عدم تمکین عسر و حرج را به اثبات برساند سال بعد نیز می تواند به طور مجدد دادخواست خود را مطرح کند و از حقوقی پرونده بسته نخواهد شد.

  • اعتیاد زوج به یکی از مواد مخدر و یا ابتلا به مصرف مشروبات الکلی که باعث اعتیاد و ضرر به خانواده شده باشد.
  • ضرب و شتم و یا هر گونه رفتار سوء که از طرف زوجه قابل تحمل نباشد.
  • محکومیت قطعی زوج به 5 سال یا بیشتر
  • ابتلا به امراض صعب العلاج روانی و مسری که باعث اختلال در زندگی مشترک شود.
  • ترک منزل توسط زوج بدون عذر موجه به مدت 6 ماه متوالی یا به مدت 9 ماه متناوب در طول یک سال.
  • و موارد قانونی دیگر در قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران

رویکرد قانون به شکایت مرد از زنی که به دلیل عسر و حرج تمکین نمی کند چیست؟

اگر ادامه زندگی در کنار شوهر برای زوجه سختی و مشقت و خطر به همراه داشته باشد و زوج به دنبال رفع مشکلات و رضایت زوجه بر نیاید وی می تواند به دادگاه خانواده مراجعه نماید و مطابق قانون و بر اساس ماده 1130 درخواست طلاق کند و در صورت ادله کافی به دادگاه و متقاعد شدن قاضی پرونده دادگاه زوج را مجبور به طلاق زوجه می نماید.و یا حکم طلاق را صادر می کند.

 

مشاوره حقوقی عدم تمکین عسر و حرج

 

راه های اثبات عسر و حرج چیست؟

طلاقی که بر پایه عدم تمکین عسر و حرج است اثبات آن در دادگاه از اهمیت بالایی برخوردار است و  راههایی است که بتوانیم مستنداتی قانونی و محکمه پسند به دادگاه ارائه دهیم مانند:

·        چگونگی اثبات مردی که زندگی را ترک کرده است می تواند ترک زوج با شهادت شهود به دادگاه انجام گیرد.

·        و زنی که به علت اعتیاد شوهر در شرایط عدم تمکین عسر و حرج قرار گرفته است با تقاضای طلاق باید بتواند اعتیاد همسر را اثبات کند و محکومیت های قضایی و یا سوابق بستری شدن در کمپ های ترک اعتیاد می تواند دلیل محکمه پسند جهت اثبات عسروحرج به دلیل اعتیاد باشد.

·        ضرب و شتم از دیگر موارد عدم تمکین عسر و حرج است که با گزارش پزشکی قانونی، ماموران کلانتری، شهادت شهود  و یا وجود پرونده های کیفری شوهر در دادگاه های قضایی می تواند دلایلی قابل قبول از نظر دادگاه و اثبات عسر و حرج باشد.

در صورتی که شما در شرایط اثبات عدم تمکین عسر و حرج در دادگاههای خانواده هستید و نیاز به راهنمایی و شناخت مسیر های قانونی جهت اثبات دلایل خود دارید حتما با وکلای پایه یک این موسسه حقوقی و مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین در ارتباط باشید تا صدمات روحی و خستگی های حضور در دادگاه را بدون نتیجه قابل قبول تجربه نکنید.

 

 چگونه به دادگاه اثبات کنم که به خاطر عسر و حرج به خانه و زندگی بر نمی گردم؟

راههای اثبات عدم تمکین عسر و حرج به دادگاه کمی مشکل است ولی غیر ممکن نیست و هر کاری اگر با آگاهی به قوانین و تخصص انجام گیرد نتیجه ای مطلوب را در پی خواهد داشت زنی که به علت مشکلات و ناراحتی و خطرات جانی و یا حیثیتی  تمایل به برگشت به خانه شوهر را ندارد باید با آگاهی و حضور یک مشاور حقوقی اقدام به اثبات دلایل خود به دادگاه نماید تا هزینه و وقت خود را هدر ندهید دچار افسردگی و صدمات روحی در حضور در دادگاه های خانواده نشود.

پیشنهاد ما به شما تماس با وکلای مجرب و متعهد که به صورت 24 ساعته در شرایط بحرانی ارائه خدمات می دهند است.

 

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده

 

 سوالات متداول:

1-   در صورتی که زن ادله کافی جهت عدم تمکین عسر و حرج از شوهر را داشته باشد می تواند از تمکین خودداری کند و قانون از او حمایت خواهد کرد؟

زن در صورت ادله محکمه پسند جهت عدم تمکین عسر و حرج از شوهر می تواند از تمکین از شوهر خودداری کند و قانون نیز او حمایت می کند بهترین اقدام در اینگونه موارد ارتباط و راهنمایی از وکلای تلفنی است.

2-     طلاق در عسر و حرج چقدر طول می کشد؟

بستگی به موارد بسیاری دارد مانند شعبه رسیدگی به پرونده و ادله کافی برای متقاعد نمودن قاضی پرونده و ...

3-   آیا رضایت مرد در طلاق عدم تمکین عسر و حرج شرط است؟

خیر. در صورت وجود ادله کافی و ارائه آن به دادگاه،  قاضی پرونده رای بر صدور حکم طلاق را صادر می کند و مرد مجبور به طلاق دادن زن می شود.

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی)

۰۲۱-۴۷۶۲۵۹۰۰

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی