در کشورهای صنعتی پیشرفته بخش عمدهای از بودجه کشور و هزینه های جاری ادارات از مالیات تامین می شود و هر چه میزان درآمد افراد بیشتر باشد درصد مالیات پرداختی مالیات هم بیشتر می شود. در کشور ما مالیات بخش اندکی از بودجه جاری را تشکیل می دهد و باید فرهنگ پرداخت مالیات تغییر یافته و قبل از هر چیز با سیر تا پیاز تمکین مالیاتی آشنا شویم.
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) | ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹ |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و ۲۴ ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | ۱۵.۰۰۰ هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | ۲۵.۰۰۰ هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | ۳۵.۰۰۰ هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | ۴۵.۰۰۰ هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | ۶۰.۰۰۰ هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | ۱۰۰.۰۰۰ هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
در اغلب نظامهای مالیاتی تمکین مالیاتی تعریف روشن و مشخصی دارد اما در ایران تمکین به مفهوم پایبندی مودیان مالیاتی به تکالیف و رعایت قوانین مالیاتی جاری کشور است که تعریفی مبهم، تفسیر پذیر و ناشناخته است.
کارشناسان ما به صورت آنلاین و وکلای تلفنی این مجموعه یاریگر شما خواهند بود تا از سیر تا پیاز تمکین به برگ تشخیص آگاهی یافته و مزایای آن شامل شما شود. تمکین مفهومی چند جانبه است و شامل سه بخش تمکین در پرداخت- تمکین در پرونده و تمکین در گزارش دهی می شود.
در سیستم مالیاتی ایران هر شخصی حقیقی و یا حقوقی مکلف است تا اظهارنامه مالیاتی تنظیم و در زمان آن را به اداره امور مالیاتی محل کسب یا سکونت تحویل دهد و رسید دریافت کند و پس از آن اداره محترم مالیاتی به صدور برگ تشخیص درآمد مشمول مالیات کرده و میزان مالیات را محاسبه و به ذینفع اعلام می کند.
پس از دریافت برگ تشخیص مالیاتی، اولین گام مشاوره با مشاورین حقوقی آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی آگاه مربوطه و وکیل 24 ساعته است تا از سیر تا پیاز تمکین مالیاتی آگاهی یابید کارشناسان ما به شما از سیر تا پیاز تمکین به برگ تشخیص را خواهند گفت:
پس از ابلاغ برگ تشخیص مالیاتی، چنانچه مودی به برگ تشخیص اعتراضی نداشته باشد طی نامه ای به اداره مالیاتی مبدا موافقت خود را اعلام و آمادگی خود جهت پرداخت مالیات تشخیص را اعلام می دارد.
نمونه اصلی برگ تشخیص مالیاتی
هوالرئوف اداره کل مالیاتی غرب تهران احتراما با توجه به قبولی و پرداخت مبلغ برگه تشخیص مالیات بر درآمد سال ........................... به شماره ..................مورخ ........................... ابلاغیه ................... مستدعی است نسبت به بخشودگی جرایم برگ مطالبه مالیات تکلیفی به شماره ........................... مورخ ............................ ابلاغ ............... به مبلغ ....................... ریال .............. و برگ مطالبه جرایم موضوع نامه 169 ق م م به شماره ...................... مورخ ............... ابلاغیه .................. به مبلغ ........................... ریال اقدامات لازم را معمول فرمایید. پیشاپیش از بذل توجه و همکاری شما کمال تشکر و قدر دانی را داشته و از درگاه خدای مهربان طول عمر و توفیقات الهی را آرزو مندیم. با سپاس مدیر عامل شرکت .......... امضاء............... |
نمونه تالیفی برگ تشخیص مالیاتی
اداره کل امور مالیاتی تهران شمال:
ضمن عرض سلام و احترام و آرزوی توفیق بدینوسیله موافقت خود با مالیات برگ تشخیص سال ............. به شماره ............... مربوط به اینجانب ........... که طی ابلاغیه شماره ......................... اعلام گردیه و مستدعی است نسبت به بخشودگی جرایم پرونده مذکور اقدام لازم مبذول و نتیجه را اعلام فرمایید.
با سپاس
مدیر عامل شرکت .......... امضاء
برای آموزش سیر تا پیاز تمکین به برگ تشخیص و نوشتن برگه فوق از وکلای تلفنی و کارشناسان ما کمک بگیرید .
سامانه مشاهده برگ تشخیص مالیاتی + آموزش استعلام از آن
مدرن سازی نظام مالیاتی در سالهای اخیر یکی از اقدامات مهم در این سازمان بوده است که با تکیه براین تغییرات مفید خدمات مالیاتی بدون نیاز به حضور افراد به اداره مالیات به صورت الکترونیکی به مودیان ارائه می شود. از تازه ترین فعالیت های سازمان ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی بوده است که درپی آن توسعه دولت الکترونیک را در پی داشته و توانسته به اهداف و برنامه های سازمان که همان تسهیل در فرایند مالیات ستانی و کم نمودن رفت و آمدها مودیان به ادارات مالیاتی بوده است را به بهترین وجه ممکن عملی سازند.
با روش ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی شکل و فرایند ابلاغ از شکل سنتی ( کاغذی) به شکل جدید( الکترونیکی) تغییر نموده و به جای تشریفات اداری و حضور افراد به اداره و ابلاغ اوراق، این فرایند بصورت فنی طبق سامانه انجام می گیرد.لازم به ذکر است مطابق این تغییر فرایند از ابلاغ اوراق مالیاتی تا پرداخت مالیات به راحتی با سامانه الکترونیکی امکان پذیر است. شما می توانید با مشاورین حقوقی آنلاین چگونگی آموزش سیر تا پیاز تمکین به برگ تشخیص را جهت تسهیل در روند کارهای مالیاتی خود کسب نمایید.
پس از اعلام اظهارنامه به اداره مالیاتی مبدا و تعیین میزان مالیات توسط آن اداره، به یکی از دو شکل زیر می توان به برگه تشخیص دسترسی یافت
برای موارد مؤدی باید اطلاعات زیر را داشته باشد تا بتواند به برگه تشخیص دسترسی یابد.
با وارد کردن اطلاعات مذکور در سامانه، مودی به برگ تشخیص دسترسی و می تواند از محتویات آن آگاهی یابد.
پس از دریافت برگ تشخیص مالیات چنانچه مودی نسبت به مالیات تشخیصی اعتراض داشته باشد و نیاز به آگاهی از سیر تا پیاز تمکین به برگ تشخیص داشته باشد با ارتباط با وکیل 24 ساعته می تواند تا ظرف مدت 30 روز پس از ابلاغ به صورت کتبی یا درج در سامانه مراتب اعتراض خود را اعلام نماید.
مراحل اعتراض به ترتیب زیر است:
1- حداکثر 30 روز پس از ابلاغ برگ تشخیص به صورت کتبی و مستند اعتراض خود را به برگ تشخیص اعلام نماید.
2- مسئول بخش در اداره مالیاتی حداکثر 30 روز پس از ثبت اعتراض به آن رسیدگی کند که منجر به تعدیل مبلغ مالیات یا تایید تشخیص اولیه خواهد شد.
3- پس از اعلام رای جدید توسط اداره مالیاتی چنانچه موردی اعتراض داشت باشد باید حداکثر ظرف 30 روز و با مدارک مستند اعتراض خود را ب شورای حل اختلاف اعلام کند.
4- شورای حل اختلاف با بررسی مدارک ارائه شده حکم قطعی با اکثریت آراء اعضا صادر و در صورت اعتراض مجدد ظرف مدت 20 روز در شورای مالی مجدد بررسی و حکم قطعی و لازم الاجرا صادر خواهد شد.
کارشناسان خبره ما و وکلای تلفنی می توانند سیر تا پیاز تمکین مالیاتی را به شما آموزش داده و در مراحل اعتراض به برگه تشخیص همراه و یاریگر شما باشند.
پرونده های مالیاتی از نظر مالی اهمیت ویژه ای برای شرکت ها و اشخاص حقیقی و حقوقی دارد زیرا علاوه بر بار مالی ایجاد شده پایه تشخیص میزان مالیات در سالهای بعد هم خواهد بود.
مشاوره حقوقی با وکلای تلفنی و کارشناسان مجرب و کارآزموده این مجموعه می تواند سیر تا پیاز تمکین مالیاتی را برای شما مشخص و یاریگر شما در پرونده های مالیاتی باشد.
با وکیل 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز و یا مشاورین حقوقی آنلاین در تماس باشید و اطلاعات و راهکارهای لازم برای سیر تا پیاز تمکین به برگ تشخیص و اظهارنامه و دریافت برگ تشخیص و یا تمکین یا اعتراض به آن را در اختیار شما قرار دهند.
سوالات متداول:
1- تمکین مالیاتی شامل چه بخش هایی است؟
سه بخش 1-تمکین در گزارش دهی 2- تمکین در پرونده 3- تمکین در پرداخت
2- حداکثر زمان اعتراض به برگه تشخیص مالیات چند روز است؟
از زمان ابلاغ برگه تشخیص حداکثر 30 روز
3- تمکین به برگه تشخیص به چه صورت یا صورت هایی اعلام می شود؟
مراجعه حضوری به واحد مالیاتی مبدا و اعلام کتبی و توافق با نحوه پرداخت
4- مرجع رسیدگی به اعتراض به برگه تشخیص پس از مراجع مالیاتی کدام است؟
شورای حل اختلاف
5- رای نهایی کدام مرجع تعیین کننده قطعی میزان مالیات پرداختی است؟
شورای عالی مالیاتی
نظر شما در مورد این مطلب