موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۲۸:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • سمیه رزاقی سمیه رزاقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
انجمن وکیل تلفنی

نمونه آرای قضایی در دادگاه های تجدید نظر درخصوص مالکیت و خسارت تاخیر تادیه

نمونه آرای قضایی در دادگاه های تجدید نظر درخصوص مالکیت و خسارت تاخیر تادیه

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۵/۱۸ | ۸:۵۸:۱۵
  • 0 نظر

نمونه آرای قضایی در دادگاه های تجدید نظر درخصوص مالکیت و خسارت تاخیر تادیه 

 

مالکیت

مالکیت مال تلف شده‌ای که تالف قیمت آن را پرداخته

در صورت صدور حکم محکومیت بر استرداد خودرو و پرداخت قیمت به علت تلف آن از سوی تلف‌کننده، پرداخت بهای ناشی از تلف موجب تملک یا انتقال مال به محکوم‌علیه نمی‌باشد. بنابراین محکوم‌علیه نمی‌تواند متعاقباً دادخواست تنظیم سند رسمی انتقال مال تلف شده را بنماید.

مالکیت- مسئولیت مدنی- تلف

دادنامه: 9209970231300248 مورخ: 29/02/1392

رأی دادگاه

در خصوص دادخواست تقدیمی سازمان الف به طرفیت ک. و غیره به خواسته الزام خواندگان به تنظیم سند رسمی انتقال چهار دستگاه اتومبیل شامل 1- کامیون کمپرسی بنز 2624، 2- کامیون کمپرسی بنز 2624، 3- کامیون کمپرسی بنز 2624، 4- کامیون کمپرسی بنز مدل 1969، مقوم به پنجاه و یک‌میلیون ریال با احتساب کلیه خسارات دادرسی با این توضیح که خودروهای مذکور تحت تصرف سازمان بوده و خسارت ناشی از طلب به‌موجب اجراییه صادره توسط شعبه 44 دادگاه حقوقی تهران دریافت گردیده با توجه به اینکه قانونا این خودروها در راهنمایی و رانندگی دارای سابقه ثبت می‌باشد جهت حفظ حقوق بیت‌المال ضرورت دارد که تحت نام سازمان قرار گیرد و از نظر حقوقی با توجه به پرداخت خسارت تلف، اتومبیل‌ها باید به نام سازمان انتقال یا تملک خودروهای موضوع خواسته ارائه ننموده بلکه به‌موجب دادنامه‌های استنادی محکوم به استرداد خودروها به خواندگان گردیده که به دلیل اعلام تلف قیمت آن را پرداخت نموده‌اند لذا صرف‌نظر از موجود نبودن خودروهای مذکور با عنایت به اینکه پرداخت بهای ناشی از تلف دلیل بر تملک یا انتقال آن نمی‌باشد تا در ثانی خواندگان ملزم به تنظیم سند رسمی انتقال به نام خواهان باشند. درنتیجه دعوی خواهان را به کیفیت مطروحه قابل استماع ندانسته و مستندا به ماده 2 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی قرار رد دعوی خواهان را صادر و اعلام می‌دارد رأی صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه محترم تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.

دادرس شعبه 123 دادگاه حقوقی تهران- مدانلو

رأی دادگاه

تجدیدنظرخواهی س. به طرفیت تجدیدنظر خواندگان نسبت به دادنامه شماره 1312- 28/11/91 صادره از شعبه 123 دادگاه عمومی حقوقی تهران که به‌موجب آن قرار رد دعوی تجدیدنظرخواه به استناد ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی صادر شده است وارد نمی‌باشد زیرا دادنامه تجدیدنظر خواسته بر اساس محتویات پرونده و دلایل و مدارک ابرازی صحیحا و مطابق مقررات قانونی و خالی از هرگونه اشکال صادر شده و تجدیدنظرخواه در این مرحله از رسیدگی دلیل یا مدرک قانع‌کننده و محکمه‌پسندی که نقض و بی‌اعتباری دادنامه معترض‌عنه را ایجاب نماید ابراز ننموده و لایحه اعتراضیه متضمن جهت موجه نیست و تجدیدنظرخواهی با هیچ‌ یک از شقوق ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی مطابقت ندارد لذا دادگاه ادعای تجدیدنظرخواه را وارد و محمول بر صحت تشخیص نداده و دادنامه مورد اعتراض را منطبق با مقررات و اصول دادرسی می‌داند مستندا به ماده 353 قانون آیین دادرسی مدنی ضمن رد درخواست تجدیدنظرخواهی دادنامه تجدیدنظر خواسته را عیناً تائید می‌نماید. رأی صادره قطعی است.

رئیس شعبه 13 دادگاه تجدیدنظر استان تهران

نمونه آرای قضایی در دادگاه های تجدید نظر درخصوص مالکیت و خسارت تاخیر تادیه 

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

خسارت تأخیر تأدیه

خسارت تأخیر تأدیه نسبت به ارش کالای معیوب

ارش کالای معیوب ماهیت پرداخت خسارت دارد و شامل خسارت تأخیر تأدیه که به عدم پرداخت دین تعلق می‌گیرد نیست.

خسارت تأخیر تأدیه- ارش- دین

مستندات: ماده 522 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی

دادنامه: 9209970269400110 مورخ: 16/02/1392

رأی دادگاه

در مورد دعوی خانم س.ه. به طرفیت آقای س.غ. با وکالت خانم س.ج. مبنی بر مطالبه مبلغ 000/000/88 ریال بابت ارش یک دستگاه اتومبیل مورد معامله با احتساب هزینه دادرسی، دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دادخواست خواهان و رونوشت مصدق سند رسمی شماره 2849- 12/4/1391 دفترخانه 1284 تهران که دلالت انتقال و فروش یک دستگاه اتومبیل سواری تویوتا کمری از سوی خوانده به خواهان دارد و با توجه به مجموع اظهارات طرفین پرونده و قیمت مورد معامله به مبلغ 000/500/366 ریال تعیین گردیده است که خواهان پس از معامله با انجام تأمین دلیل صورت گرفته در حوزه 58 شورای حل اختلاف تهران که نظریه کارشناس حاکی از آسیب‌دیدگی کلی بدنه و چارچوب اتومبیل مورد معامله داشته و مبلغ آن را در زمان معامله دویست و هشتاد میلیون ریال تعیین نموده است و با التفات به اینکه کارشناس رسمی دادگستری و هیئت سه نفره کارشناسان رسمی دادگستری منتخب دادگاه در نهایت به‌موجب نظریه شماره 9103485- 27/10/1391 اعلام داشته‌اند اتومبیل چپ شده و معیوب می‌باشد که با وصف ابلاغ قانونی به طرفین مصون از تعرض آنان باقیمانده است و خوانده و وکیل وی هم دفاع مؤثر و موجهی به عمل نیاورده‌اند و مدعی شده‌اند اسقاط کافه خیارات از سوی خواهان صورت گرفته ضمن اینکه خیار عیب فوری می‌باشد و خوانده حاضر است معامله را فسخ نموده و مبیع و ثمن رد و بدل گردد که دادگاه با التفا به اینکه خیار عیب مورد ادعای خواهان پس از معامله و با انجام تأمین دلیل معلوم و مشخص شده است و در زمان معامله موجود نبوده است    که قابل اسقاط باشد و به استناد ماده 423 و 422 قانون مدنی خیار عیب وقتی برای مشتری ثابت می‌شود که عیب مخفی و موجود بوده است و اگر بعد از معامله معلوم شود که مبیع معیوب بوده مشتری مختار در قبول بیع یا اخذ ارش یا فسخ معامله می‌باشد که حق مزبور متعلق به خواهان بوده و ایشان مطالبه ارش نموده‌اند و بدون توافق طرفین فسخ معامله و یا تفاسخ آن فاقد توجیه قانونی می‌باشد. بنابراین دادگاه دعوی خواهان را به استناد ماده 422 و 423 و 424 و 427 و 428 قانون مدنی و مواد 515 و 198 قانون آیین دادرسی مدنی وارد تشخیص داده و حکم بر محکومیت خوانده به پرداخت مبلغ هشتاد و هشت میلیون ریال به‌عنوان ارش (بابت اصل خواسته) و مبلغ یک‌میلیون و هفتصد و شصت و پنج هزار ریال به‌عنوان هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم می‌نماید در ارتباط با دعوی خواهان نسبت به مازاد مورد و در مورد مطالبه خسارت تأخیر تأدیه با عنایت به اینکه مطالبه خسارت تأخیر نسبت به ارش که خود نوعی خسارت بوده و دین نمی‌باشد فاقد وجاهت قانونی است چرا که به استناد ماده 523 قانون آیین دادرسی مدنی خسارت تأدیه صرفاً به دین تعلق می‌گیرد بنابراین دادگاه این قسمت از دعوی خواهان را مردود تشخیص و به استناد ماده 197 قانون آیین دادرسی مدنی حکم بر بطلان آن صادر می‌نماید رأی صادر شده حضوری بوده و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.

رئیس شعبه 26 دادگاه عمومی حقوقی تهران- امان‌الهی

رأی دادگاه

تجدیدنظرخواهی آقای س.غ. با وکالت خانم س.ج. و آقای م.ه. نسبت به دادنامه شماره 1064 مورخ 28/11/91 صادره از شعبه 36 دادگاه عمومی حقوقی تهران که به‌موجب آن حکم بر محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت 000/000/88 ریال بابت ارش یک دستگاه اتومبیل صادر گردید، انطباقی با جهات مندرج در ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی ندارد دادنامه صادره موافق موازین قانونی صادر گردیده. عیب‌های اعلامی از سوی کارشناس قابل اغماش نبوده و از طرفی از عیوب پنهان بوده بنابراین دادگاه تجدیدنظرخواهی را غیر وارد تشخیص و مستندا به ماده 258 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی دادنامه موصوف را تائید می‌نماید. رأی صادره قطعی است.

رئیس شعبه 51 دادگاه تجدیدنظر استان تهران


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی