موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

نمونه مجموعه آرای قضایی درخصوص حضانت دادگاه های تجدید نظر

نمونه مجموعه آرای قضایی درخصوص حضانت دادگاه های تجدید نظر

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۴/۱۹ | ۱۱:۴۸:۱۵
  • 0 نظر

نمونه مجموعه آرای قضایی درخصوص حضانت دادگاه های تجدید نظر

حقوق خانواده

حضانت

اختصاص حضانت به اطفال

حضانت مخصوص اطفال است. بنابراین از آنجا که سن بلوغ دختران 9 سال قمری است، بعد از 9 سالگی، از حضانت خارج می‌شوند.

حضانت – بلوغ – طفل

مستندات: مواد 1210، 1168، 1170، 1171 و 1175 قانون مدنی

دادنامه: 9209970224700786 مورخ: 16/05/1392

رای دادگاه

در خصوص دادخواست تقدیمی از طرف خانم ش. ش. فرزند ر. با وکالت خانم ز. ر. به طرفیت آقای ح. ع. به خواسته سلب حضانت و سرپرستی فرزند مشترک به نام الف. 11 ساله. دادگاه با ملاحظه اوراق و محتویات پرونده، از جمله فتوکپی مصدق سند سجلی و سند طلاق نامه، با عنایت به اینکه حسب اظهارات طرفین، فرزند مشترک 11 ساله می‌باشد و با توجه به اینکه حسب مقررات قانونی حضانت مخصوص اطفال می‌باشد، یعنی کسانی که به سن بلوغ شرعی نرسیده‌اند که دختران 9 سال می‌باشد، لهذا بعد از 9 سالگی از حضانت خارج می‌شود و دیگر مصداق طفل بر چنین افرادی مصداق ندارد و به عبارت دیگر، بعد از 9 سالگی دختر مشترک مختار است که نزد هر یک از پدر یا مادر که بخواهد باشد. لهذا دادگاه دعوی خواهان را وارد تشخیص نداده و مسلماً به مواد تبصره 1 مواد 1210 و 1168 و 1170 و 1171 و 1175 قانون مدنی حکم به رد دعوی خواهان صادر و اعلام می‌نماید. رای صادره حضوری و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه محترم تجدید نظر استان تهران می‌باشد.

                                                             رئیس شعبه 239 دادگاه عمومی حقوقی تهران 

رای دادگاه

تجدید نظر خواهی آقای ح. ع. نسبت به رای موضوع دادگاه شماره 309 – 31/2/92 صادره از شعبه 239 دادگاه عمومی خانواده که بر رد درخواست تجدید نظر خوانده دایر بر سلب حضانت پدر نسبت به فرزند 11 ساله اشعار دارد، به لحاظ رسیدن فرزند مشترک به سن رشد و خروج از سن حضانت اشعار دارد، وارد نیست. زیرا رای تجدید نظر خواسته موافق موازین قانونی و با رعایت اصول و قواعد دادرسی صادر گردیده و ایراد اساسی متوجه آن نمی‌باشد. تجدید نظر خواه نیز در این مرحله مطلب قابل توجهی عنوان نکرده، لذا به استناد ماده 358 قانون آیین دادرسی مدنی، رای تجدید نظر خواسته تایید می‌گردد. این رای قطعی است.

نمونه مجموعه آرای قضایی درخصوص حضانت دادگاه های تجدید نظر

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

حضانت کودک پس از هفت سالگی

در صورتی که علی رغم رسیدن طفل به 7 سالگی و آغاز حق حضانت قانونی پدر، مصلحت طفل به دلیل انس و وابستگی شدید وی به مادر، حضور در کنار مادر باشد، بنا بر مصلحت مربوطه، حکم به حضانت پدر صادر نخواهد شد و حضانت مادر ادامه پیدا خواهد کرد.

حضانت – سن هفت سالگی طفل – مصلحت طفل – وابستگی عاطفی طفل – بقای حضانت

مستندات: ماده 1169 قانون مدنی

دادنامه: 9209970224000760 مورخ: 14/05/1392

رای دادگاه

در خصوص دادخواست آقای س. پ. با وکالت آقای الف. به طرفیت خانم م. ب. فرزند ر. به خواسته حضانت (استرداد طفل) که وکیل خواهان در شرح دادخواست و لایحه تقدیمی، با توجه به سن طفل مشترک به نام م. که متولد 13/5/85 می‌باشد، تقاضای حضانت وی توسط موکل و تحویل فرزند به پدرش را نموده است و خوانده با حضور در دادگاه علاقه مندی فرزند جهت زندگی با خوانده (مادر) را مطرح کرده و اختلافات به وجود آمده را یادآور شده. دادگاه با توجه به مدارک ارائه شده در پرونده که حکایت از ازدواج دائم و رسمی طرفین و داشتن فرزند مشترک دارد، نکاح دائم طرفین را محرز دانسته و نظر به اینکه خواسته خواهان به جهت سن طفل قانونی است، به استناد ماده 1169 قانون مدنی، حکم به حضانت فرزند ذکر شده به وسیله پدر صادر و اعلام می‌نماید. رای صادره حضوری و ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در محاکم تجدید نظر استان تهران می‌باشد.

                                                                      دادرس شعبه 3 دادگاه عمومی

رای دادگاه

در خصوص دادخواست تجدید نظر خواهی م. ب. به طرفیت س. پ. نسبت به دادنامه شماره 00966 مورخ 10/12/1392 در پرونده کلاسه 00820 صادره از شعبه 3 دادگاه عمومی حقوقی ورامین، که به موجب آن حکم به حضانت فرزند به پدر (تجدید نظر خوانده) صادر گردیده است. تجدید نظر خواه بیان داشت، فرزند مشترک به نام م. 7 ساله، شدیداً به مادر وابسته می‌باشد. نظر به صورت جلسه 5/12/1391 که فرزند مشترک پنج سال، نزد مادر بوده است و اینکه پدر ازدواج مجدد نموده است و انس گرفتن فرزند با مادر، لذا با عنایت به مراتب فوق، ایراد تجدید نظر خواهی را وارد دانسته؛ به دلیل اینکه برابر تبصره ماده 1169 قانون مدنی، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک می‌باشد و اینکه فرزند مشترک پنج ساله نزد مادر بوده و با مادر مانوس گردیده و انس با مادر به مصلحت کودک می‌باشد که کودک نزد مادر بوده، یکی از موارد مصلحت فرزند، الفت و مانوس بودن کودک می‌باشد؛ لذا ضمن نقض دادنامه فوق الذکر به استناد مواد 358 قانون آیین دادرسی مدنی و تبصره ماده 1169 قانون مدنی، حکم به رد دعوی خواهان بدوی (تجدید نظر خوانده) صادر و اعلام می‌نماید. رای صادره قطعی است.

                                                  رئیس شعبه 40 دادگاه تجدید نظر استان تهران – مستشار دادگاه

                                                                                                     

مدت ملاقات فرزند مشترک

تعیین وقت ملاقات فرزند مشترک تحت حضانت یکی از والدین، به مدت بیش از 24 ساعت در هفته به جهت مغایرت با مصلحت طفل و اخلال در آسایش و برنامه تحصیلی وی موجه نیست.

حضانت – حق ملاقات طفل – مدت ملاقات با طفل – مصلحت طفل

دادنامه: 920970223000728 مورخ: 06/05/1392

رای دادگاه

دادخواست خانم ن. الف. فرزند م.، با وکالت ع. م. به طرفیت آقای ع. ر. فرزند م. با وکالت خانم ش.ق.، به خواسته ملاقات فرزند مشترک پسر 7 ساله به نام ع. به مدت 72 ساعت در هفته؛ دادگاه با عنایت به موضوع دعوی، پس از ملاحظه مستندات ابرازی خواهان، از جمله سند رسمی ازدواج و اسناد سجلی 4957 به شماره ترتیب مورخ 14/4/89، جملگی حکایت از وجود علقه زوجیت دائم متداعیین و وجود رابطه اولیاء بودن ایشان نسبت به فرزند موصوف داشته. با توجه به احراز رابطه ولادت و بنوت طفل موصوف با خواهان که حسب تکالیف شرعی و حقوق ذاتی والدین نسبت به فرزندان خود که برای هر کدام از آنان وظایف و متقابلاً حقوقی در نظر گرفته شده است، لذا اعمال حقوق مزبور به لحاظ نیاز عاطفی و روحی والدین و فرزندان برای ملاقات، اقتضای برآورده شدن خواسته مطروح بوده که اجابت درخواست مذکور، ضروری تشخیص و به استناد ماده 1174 قانونی مدنی و بند 4 ماده 19 و 20 قانون حمایت خانواده، حکم بر ملاقات خواهان با فرزندش به نام ع. ر، به مدت چهل و هشت ساعت از عصر چهارشنبه تا عصر جمعه، عندالزوم تحت نظارت کلانتری محل صادر می‌گردد. این رای حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان تهران می‌باشد.

                                                              دادرس شعبه 287 دادگاه عمومی حقوقی تهران

رای دادگاه

در خصوص تجدید نظر خواهی آقای ع. ر. به طرفیت خانم ن. الف نسبت به دادنامه شماره 26 – 28/2/92 صادره از شعبه 287 دادگاه خانواده تهران که به موجب آن برای تجدید نظر خوانده در هفته به مدت 48 ساعت وقت ملاقات با فرزند مشترک تعیین شده است، وارد و موجه است و مدت زمان تعیین شده متناسب نیست و مغایر با مصلحت طفل و مخل آسایش او و تجدید نظر خواه می‌باشد و ممکن است در برنامه‌های تحصیلی طفل نیز خلل ایجاد نماید؛ لذا با استناد به ماده 358 قانون آیین دادرسی مدنی، رای تجدید نظر خواسته در مورد مدت زمان ملاقات نقض می‌گردد و برای نام برده در هفته به مدت 24 ساعت از ساعت 17 روز پنجشنبه تا ساعت 17 روز جمعه وقت ملاقات تعیین می‌گردد. این رای قطعی است.

                                                  رئیس شعبه 30 دادگاه تجدید نظر استان تهران – مستشار دادگاه

                                                                                                         

مصادیق سلب حضانت

عدم پرداخت نفقه فرزند و عدم استفاده از حق حضانت برای یک مدت، موجب سلب حق حضانت نمی‌شود.

حضانت – سلب حضانت – ترک انفاق

مستندات: ماده 1173 اصلاحی قانون مدنی

دادنامه: 9209970224500710 مورخ: 05/05/1392

رای دادگاه

در خصوص دادخواست آقای ک. گ. با وکالت خانم ص. به طرفیت خانم ر. الف. با وکالت آقای ف. به خواسته صدور حکم به حضانت فرزندش به نام ع. 11 ساله. توضیحاً که خواهان خواسته‌ای به شرح مذکور مطرح کرده است و اعلام کرده است که فرزند موکلش، 11 ساله است و قانوناً بعد از 7 سالگی حضانت با پدر است. وکیل خوانده در دفاع خود به سابقه اعتیاد زوج که صورت جلسه شده است و اختیار همسر دوم و داشتن فرزند از همسر دوم که منجر به بروز اختلاف و درگیری با فرزند اولش می‌گردد، تحت فشار قرار دادن زوجه برای بذل مهریه و ... استناد کرده و تقاضای رد دعوی خواهان را کرده است. دادگاه با بررسی اظهارات طرفین و وکلای آن‌ها و اینکه خواهان اگر در حضانت فرزندش صادق بوده است، بعد از 7 سالگی اقدام می‌کرد نه بعد از 11 سالگی و اینکه دلیلی بر پرداخت نفقه از طرف پدر در طول این مدت برای فرزندش وجود ندارد، پدر را فاقد صلاحیت لازم برای حضانت فرزندش تشخیص داده و حکم به بطلان دعوی خواهان صادر و اعلام می‌نماید. رای صادره ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی است.

                                                            رئیس شعبه 4 دادگاه عمومی حقوقی اسلامشهر

رای دادگاه

تجدید نظر خواهی آقای ک. گ. با وکالت خانم م. ص. از دادنامه شماره 00106 مورخه 2/2/92 شعبه محترم چهارم دادگاه خانواده اسلامشهر که به موجب آن در خصوص دعوی مطروحه ایشان با وکالت مشارالیها به طرفیت خانم ر. الف. با وکالت آقای ف. به خواسته حضانت فرزند مشترک ع. 11 ساله در پرونده کلاسه 91/2371 حکم به بطلان دعوی تصدیر گردیده، وارد است زیرا موارد رد حضانت و عدم صلاحیت پدر برای حضانت فرزندش همان است که ماده 1173 اصلاحی قانون مدنی احصا شده و زاید بر آن متصور نیست. به اضافه اینکه عدم استفاده از حق در زمانی موجب سلب آن حق در زمان دیگر نیست. همچنین عدم پرداخت نفقه فرزند، با فرض صحت، موجب سلب حق حضانت نمی‌شود. بنا به مراتب، دادگاه ضمن وارد دانستن اعتراض معترض و اینکه دادنامه معترض عنه برخلاف مبانی حقوقی و مدنی صادر شده، با استناد به صدور ماده 358 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب مصوب 2/1/79 در امور مدنی، آن را نقض و حکم به حضانت فرزند مشترک توسط پدر با حق ملاقات مادر در هفته 48 ساعت، ترجیحاً ایام آخر هفته صادر و اعلام می‌دارد. رای دادگاه به موجب ماده 365 همین قانون قطعی است.


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی