موسسه وکیل تلفنی

  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • سمیرا زینالی گوروان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۶:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

راجع به ارث

راجع به ارث

  • توسط علیرضا ربیعی
  • ۱۳۹۶/۴/۱۵ | ۰:۴:۵۸
  • 8 نظر

ارث از جمله مسائلی است که در هر کشور قوانین خاص خود را دارد.در ایران هم قانون مدنی و قانون امور حسبی آن را چهارچوب بندی کرده اند.

ارث از دو طریق نسبی و سببی به وارثان میرسد(861ق.م) وارثان به سه طبقه و هر طبقه به چند درجه تقسیم بندی شده اند(862ق.م) وارثان با قبول ماترک تمام دیون متوفی را قبول کرده و ملزم به پرداخت آن میشوند البته تا حدودی که از ماترک نصیب آنان شده است (226ق.ا.ح).

یعنی اگر ماترک ده میلیون ریال باشد و متوفی یازده میلیون ریال بدهی داشته باشد تا مبلغ همان ده میلیون ریال، وراث ملزم به پرداخت دیون متوفی هستند.تقسیم ارث زمانی صورت میگیرد که هزینه کفن و دفن و تجهیز متوفی و سایر هزینه های ضروری انجام پذیرد و همچنین هزینه حفظ و اداره ماترک که از ترکه پرداخت میشود کسر می گردد(225ق.ا.ح) .

وصی یا یکی از وراث با مراجعه به شورای حل اختلاف گواهی انحصاروراثت را گرفته و به روزنامه ای که مخصوص به همین کار است و توسط شورای حل اختلاف معرفی میگردد مراجعه و درخواست آگهی انحصاروراثت را میدهد. و همزمان نامه ای از شورای حل اختلاف گرفته و به اداره دارایی مراجعه کرده و شرح حال کلیه ی اموال منقول و غیر منقول متوفی را و همچنین اسامی وراث را به اداره دارایی تحویل میدهد.

که بعد از مدت مقرر برای گواهی انحصار وراثت در روزنامه انجام گرفته و تسویه حساب دارایی به شورای حل اختلاف مراجعه و آن شورا کلیه ی وراث را به دفترخانه ی ثبت اسناد راهنمایی و در آنجا نسبت به تقسیم ماترک اقدام مینمایند.

که انشاالله مابقی مراحل را در نوشتار بعدی بیان خواهم کرد


  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۲۱:۵۷:۱۶

باسلام،، ارث به باقی مانده اموال میت گفته می شود, که در اسلام قانون خاصی برای تقسیم آن در بین ورثه میت بیان شده است و مراد از موجبات ارث، اوضاع و احوال و شرایطی است که با پیدایش آن، زمینه انتقال مالکیت موروث به وراث، فراهم آید و وفق مواد 867 الی 855 ق.م و فقهای امامیه سه شرط جهت ثبوت حق در میراث وجود دارد که عبارتند:فوت مورث خواه به مرگ حقیقی خواه به مرگ فرضی،زنده بودن وارث هنگام فوت مورث اگرچه این زنده بودن، حکمی باشد، مانند: حمل یا وراث و مورثی که در اثر غرق، حریق، آوار فوت نموده و میراث ایشان بین وراث زنده آنان تقسیم می شود وعدم وجود موانع ارث در وراث.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۱۲:۱۹:۵۸

ارث از دو طریق نسبی و سببی به وارثان میرسد(۸۶۱ق.م) وارثان به سه طبقه و هر طبقه به چند درجه تقسیم بندی شده اند(۸۶۲ق.م) وارثان با قبول ماترک تمام دیون متوفی را قبول کرده و ملزم به پرداخت آن میشوند البته تا حدودی که از ماترک نصیب آنان شده است (۲۲۶ق.ا.ح). یعنی اگر ماترک ده میلیون ریال باشد و متوفی یازده میلیون ریال بدهی داشته باشد تا مبلغ همان ده میلیون ریال، وراث ملزم به پرداخت دیون متوفی هستند.تقسیم ارث زمانی صورت میگیرد که هزینه کفن و دفن و تجهیز متوفی و سایر هزینه های ضروری انجام پذیرد و همچنین هزینه حفظ و اداره ماترک که از ترکه پرداخت میشود کسر می گردد(۲۲۵ق.ا.ح) .
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۱۱:۵۷:۳۸

ارث از جمله مواردی است که به دلیل پیچیدگی آن در جامعه دارای درگیری‌های متعدد در مراجع قضایی می شود
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۱۱:۲۱:۶

سلام و عرض ادب اِرث مال یا حقی است که با مرگ شخص، به وارثانش تعلق می‌گیرد. وارثان پس از ادای حقوق و دیون متوفّا، طبق طبقات ارث، سهم‌الارث‌ خود را مالک می‌شوند. در فقه دو عاملِ نسب (رابطه از طریق ولادت) و سبب (رابطه بر اساس ازدواج) از موجبات ارث معرفی شده است. کفر، قتل، بردگی، لِعان، و زِنا، طبق شرایطی، از موانع ارث‌بردن هستند. احکام ارث و سهم هریک از وارثان، در قرآن و روایات بیان شده است. در کتب‌های فقهی هم به‌تفصیل از آن بحث می‌کنند. یکی از ویژگی‌های احکام ارث در اسلام دوبرابریِ سهم ارث پسر نسبت به ارث دختر است. در قانون‌اساسی برخی از کشورها، همچون ایران و افغانستان، قاون ارث برپایهٔ احکام فقهی تنظیم شده است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۱۱:۱۷:۳۶

وصی یا یکی از وراث با مراجعه به شورای حل اختلاف گواهی انحصاروراثت را گرفته و به روزنامه ای که مخصوص به همین کار است و توسط شورای حل اختلاف معرفی میگردد مراجعه و درخواست آگهی انحصاروراثت را میدهد. و همزمان نامه ای از شورای حل اختلاف گرفته و به اداره دارایی مراجعه کرده و شرح حال کلیه ی اموال منقول و غیر منقول متوفی را و همچنین اسامی وراث را به اداره دارایی تحویل میدهد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۱۰:۵۸:۴۸

سلام؛ اِرث مال یا حقی است که با مرگ شخص، به وارثانش تعلق می‌گیرد. وارثان پس از ادای حقوق و دیون متوفّا، طبق طبقات ارث، سهم‌الارث‌ خود را مالک می‌شوند. در فقه دو عاملِ نسب (رابطه از طریق ولادت) و سبب (رابطه بر اساس ازدواج) از موجبات ارث معرفی شده است. کفر، قتل، بردگی، لِعان، و زِنا، طبق شرایطی، از موانع ارث‌بردن هستند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۹:۴۳:۱۱

با سلام و احترام، یکی از مسائلی که بعد از فوت متوفی رخ می دهد، نحوه تقسیم ارث بین ورثه می باشد. قانون گذار در مواد قانون مدنی و منطبق بر شرع مقدس اسلام به این مورد توجه داشته و کلیه قوانین و ضوابط مربوط به آن را به طور کامل شرح داده است. بنابراین وراث می بایست تقسیم ترکه را با توجه به قانون آن انجام دهند. تقسیم ارث بین ورثه نیز با توجه به طبقه و درجه آن ها صورت گرفته و دارای شرایط و ضوابط خاصی می باشد. همچنین برخلاف باور عمومی، سهم الارث فرد از ترکه متوفی، همواره به یک مقدار ثابت نبوده و ممکن است این مقدار با توجه به وجود وراث دیگر دچار تغییر گردد که این امر با آگاهی از جزئیات تقسیم ارث امکان پذیر می باشد. به موجب ماده 862 قانون مدنی، وراث متوفی، به سه طبقه تقسیم بندی می شوند که طبقه اول شامل پدر، مادر، فرزندان و نوه های متوفی می باشد. در این طبقه نیز پدر و مادر و فرزندان متوفی در درجه اول و نوه های او در درجه دوم قرار می گیرند. نحوه تقسیم ارث بین ورثه بنابر قانون مدنی و با توجه به طبقه و درجه آن ها صورت می گیرد. بنابر قانون تقسیم ارث، وراث به سه طبقه تقسیم شده و هر طبقه، دارای درجاتی می باشد، وارث درجه و طبقه پایین تر در صورتی در سهم الارث متوفی شریک خواهند بود که افراد طبقه بالاتر وجود نداشته باشند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۳/۱/۸ | ۹:۲۳:۲۲

در ماده 826 قانون مدنی قانونگذار ما به صراحت بیان می کند: وصیت تملیکی عبارت است از این که کسی عین یا منفعتی را از مال خود برای زمان بعد از فوتش به دیگری مجانا تملیک کند. وصیت عهدی عبارت است از این که شخصی یک یا چند نفر را برای انجام امر یا اموری یا تصرفات دیگری مامور می ن

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی