موسسه وکیل تلفنی

  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • سمیرا زینالی گوروان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۶:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

برای اثبات هبه چه اقدامی باید انجام داد؟

برای اثبات هبه چه اقدامی باید انجام داد؟

  • توسط صادق اسمی‌پور نورآباد
  • ۱۳۹۶/۴/۱۳ | ۳:۲۶:۵۶
  • 10 نظر

برای اثبات هبه چه اقدامی باید انجام داد؟

ماده‌ی ۷۹۵ قانون مدنی مقرر می‌دارد؛ «هبه عقدی است كه به موجب آن يك نفر مالي را به رايگان به شخص ديگری تمليك می‌كند؛ به عبارت ديگر او مال خود را به طور مجانی به ملكيت ديگری در می‌آورد»؛ اما این همه چیزی نیست که بتوان به یک هبه و اثبات آن نسبت داد؛ فلذا شما برای اثبات هبه (هدیه)ای که داده اید نیاز به مشاوره حقوقی خواهید داشت.

 

Gifting

اثبات فوری و 24 ساعته هبه شما در سخت ترین شرایط

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل    ۱۰.۰۰۰هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۲۰.۰۰۰ هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۴۰.۰۰۰ هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل ۶۰.۰۰۰ هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل ۱۰۰.۰۰۰ هزار تومان
ساخت درگاه پرداخت آنلاین در دست اقدام است (از صبوری شما سپاسگذاریم)
برای مشاوره با وکیل یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

 

"ناگفته نماند که سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، می توانید به انتهای صفحه اول هر سایت بروید و با مشاهده نماد اعتماد سایت با خیال راحت از مشاوره حقوقی فوری وکلای عضو در سایت استفاده کنید"

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
 

توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.

 

"دکمه زیر را بفشارید تا به صفحه تماس تلفنی با وکیل متخصص به روابط اجتماعی منتقل شده تا ایشان با بررسی شرایط شما بهترین راهکار های حقوقی را به شما ارائه دهند"

 

بررسی طرفین عقد هبه

در عقد هبه ۳ طرف وجود دارد:

  1. واهب: كسی است كه مالش را تمليك می‌كند.

  2. متهب: كسی است كه مال به ملكيت او در می‌آيد.

  3. عين موهوبه: مالی است كه مورد هبه واقع می‌شود.

 

برای اثبات هبه باید بررسی کنیم که هبه بصورت رسمی منعقد شده یا خیر؛ در مورد هبه‌ نامه‌هاي رسمي امکان انکار و تردید وجود ندارد؛ بنابراین هیچ‌ یک از خواهان و خوانده نمی‌تواند مدعی شود که در صحت و اصالت سند مزبور تردید است؛ چرا که این ادعا از نظر قانونی پذیرفتنی نیست.

این مورد در خصوص هبه‌نامه‌هاي غیر رسمی یا عادی و شفاهی، ادعای انکار و تردید مسموع خواهد بود و با طرح هر یک از دو ادعاي انكار يا ترديد دادگاه موظف می‌شود تا بدون تعلل سند را مورد بررسی قرار دهد و بعد از دقت فراوان در مورد اعتبار آن حكم كند.

برای اثبات هبه‌نامه، هر یک از طرفین می توانند به دادگاه حقوقي مراجعه و دادخواست ارائه کنند. در محکمه نیز يكي از اين دو حالت ديده می‌شود: نخست اینکه هبه ثبت شده و داراي سند رسمی است که در این حالت باتوجه به رسمی بودن سند هبه‌نامه، اثبات آن محرز و مسلم است.

اما دیگری، زمانی است که هبه به صورت رسمی به ثبت نرسیده است (هبه‌نامه عادی یا هبه شفاهی)؛ در این حالت، دادگاه وارد بررسی شده و با ارجاع سند (درصورت وجود سند هبه‌نامه عادی) به کارشناس صحت و اصالت آنرا بررسی می‌کند و در صورتی که هبه شفاهی بوده (در صورت وجود شاهد) بسته به نظر قاضی، می‌توان شهادت شهود را به عنوان ادله اثبات دعوا مطرح نمود.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ | ۱۴:۴۶:۴۰

باسلام،، برای اثبات هبه در دادگاه، تنظیم دادخواست از سوی هر یک از طرفین (واهب یا متهب) ضروری است. دادگاه ابتدا ثبت رسمی و یا غیر رسمی هبه را مورد بررسی قرار می دهد. در صورتی که ثبت سند به طور رسمی انجام پذیرفته باشد، مورد تردید قرار دادن صحت و اصالت سند توسط خوانده و خواهان امکان پذیر نخواهد بود. در غیر این صورت و در صورت وجود سند غیر رسمی، دادگاه موظف به ارجاع دادن آن به کارشناس حقوقی خواهد بود. پس از انجام بررسی های لازم، قاضی می تواند حکم را اعلام نماید. اگر قرارداد هبه شفاهی صورت گرفته باشد نیز می توان از شهادت شهود در این زمینه استفاده کرد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۲۰:۳۴:۳۷

برای اثبات هبه باید بررسی کنیم که هبه بصورت رسمی منعقد شده یا خیر؛ در مورد هبه‌ نامه‌هاي رسمي امکان انکار و تردید وجود ندارد؛ بنابراین هیچ‌ یک از خواهان و خوانده نمی‌تواند مدعی شود که در صحت و اصالت سند مزبور تردید است؛ چرا که این ادعا از نظر قانونی پذیرفتنی نیست. این مورد در خصوص هبه‌نامه‌هاي غیر رسمی یا عادی و شفاهی، ادعای انکار و تردید مسموع خواهد بود و با طرح هر یک از دو ادعاي انكار يا ترديد دادگاه موظف می‌شود تا بدون تعلل سند را مورد بررسی قرار دهد و بعد از دقت فراوان در مورد اعتبار آن حكم كند. برای اثبات هبه‌نامه، هر یک از طرفین می توانند به دادگاه حقوقي مراجعه و دادخواست ارائه کنند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۱۲:۱۰:۴۷

مهمترین گام برای اثبات هبه در دادگاه، تنظیم دادخواست از سوی هر یک از طرفین (واهب یا متهب) است. دادگاه ابتدا ثبت رسمی و یا غیر رسمی هبه را مورد بررسی قرار می دهد. در صورتی که ثبت سند به طور رسمی انجام پذیرفته باشد، مورد تردید قرار دادن صحت و اصالت سند توسط خوانده و خواهان امکان پذیر نخواهد بود. در غیر این صورت و در صورت وجود سند غیر رسمی، دادگاه موظف به ارجاع دادن آن به کارشناس حقوقی خواهد بود. پس از انجام بررسی های لازم، قاضی می تواند حکم را اعلام نماید. اگر قرارداد هبه شفاهی صورت گرفته باشد نیز می توان از شهادت شهود در این زمینه استفاده کرد. این امر با توجه به نظر قاضی صورت می پذیرد. بنابر موارد ذکر شده، از مهمترین ادله برای اثبات هبه می توان به موارد زیر اشاره کرد: اقرار (کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به ماده ۱۲۵۹ از قانون مدنی) سند رسمی (بر اساس ماده ۱۲۸۴ از قانون مدنی) گواهی یا شهادت (مطابق با قانون اگر دعوای مالی باید، شهادت ۲ مرد و یا ۱ مرد و ۲ زن در این زمینه مورد نیاز خواهد بود. این امر با سوگند مدعی نیز همراه خواهد بود.) قسم یا سوگند (از این ادله در صورتی استفاده می شود که هیچ دلیلی برای اثبات ادعا وجود ندارد.) اماره (مراجعه به ماده ۱۳۲۱ از قانون مدنی)
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۱۱:۳۴:۵۲

سلام و عرض ادب از مهمترین ادله برای اثبات هبه می توان به موارد زیر اشاره کرد: اقرار (کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به ماده ۱۲۵۹ از قانون مدنی) سند رسمی (بر اساس ماده ۱۲۸۴ از قانون مدنی) گواهی یا شهادت (مطابق با قانون اگر دعوای مالی باید، شهادت ۲ مرد و یا ۱ مرد و ۲ زن در این زمینه مورد نیاز خواهد بود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۹:۳۷:۵۵

سلام؛ دادگاه ابتدا ثبت رسمی و یا غیر رسمی هبه را مورد بررسی قرار می دهد. در صورتی که ثبت سند به طور رسمی انجام پذیرفته باشد، مورد تردید قرار دادن صحت و اصالت سند توسط خوانده و خواهان امکان پذیر نخواهد بود. در غیر این صورت و در صورت وجود سند غیر رسمی، دادگاه موظف به ارجاع دادن آن به کارشناس حقوقی خواهد بود. پس از انجام بررسی های لازم، قاضی می تواند حکم را اعلام نماید. اگر قرارداد هبه شفاهی صورت گرفته باشد نیز می توان از شهادت شهود در این زمینه استفاده کرد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۸:۵۶:۳۸

باسلام در عقد هبه ۳ طرف وجود دارد: واهب: كسی است كه مالش را تمليك می‌كند. متهب: كسی است كه مال به ملكيت او در می‌آيد. عين موهوبه: مالی است كه مورد هبه واقع می‌شود. برای اثبات هبه باید بررسی کنیم که هبه بصورت رسمی منعقد شده یا خیر؛ در مورد هبه‌ نامه‌هاي رسمي امکان انکار و تردید وجود ندارد؛ بنابراین هیچ‌ یک از خواهان و خوانده نمی‌تواند مدعی شود که در صحت و اصالت سند مزبور تردید است؛ چرا که این ادعا از نظر قانونی پذیرفتنی نیست. این مورد در خصوص هبه‌نامه‌هاي غیر رسمی یا عادی و شفاهی، ادعای انکار و تردید مسموع خواهد بود و با طرح هر یک از دو ادعاي انكار يا ترديد دادگاه موظف می‌شود تا بدون تعلل سند را مورد بررسی قرار دهد و بعد از دقت فراوان در مورد اعتبار آن حكم كند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۸:۴۲:۳۶

با سلام هبه عقدی است فی مابین دو نفر بدان صورت که یکی از ایشان اموال منقول یا غیر منقولی را به رایگان به دیگری طی عقدی رسمی یا شفاها با حضور شهود انتقال خواهد داد که در صورتی میتواند از آن رجوع نماید که در اموال هبه شده تغییر اساسی به وجود نیامده یا اصل مرهوبه از کف هبه گیرنده خارج نشده باشد به جهت اثبات و رجوع در محکمه باید بتواند وقوع هبه را طی سند یا گواهی شهود ثابت نماید
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۸:۲۴:۵۷

با سلام و احترام؛ یکی از عقودی که در جامعه ما کابرد بسیار زیادی دارد بحث هبه اموال می باشد. ما بارها دیده ایم که دختران و پسران جوانی که به مناسبت های مختلف به یکدیگر هدایایی می دهند یا مردان پولداری که برای بدست آوردن دل دختران جوان اقدام به خریدن هدایای نسبتا گرانقیمت برای آنها می نمایند تا رضایت خاطر ایشان را جلب کنند . برای اینکه هبه به صورت صحیح واقع شود شرایطی در قانون برای آن پیش بینی شده است مانند اهلیت و رضای واهب یا صاحب مال بودن یا اختیار و اراده در دادن هدیه و امثال آن، اهمیت این موضوع زمانی نمایان می گردد که طرفین هبه و به ویژه واهب قصد رجوع از هبه را داشته باشد و بخواهد مالی را که داده است پس بگیرید برای انجام چنین کاری نیز شرایطی باید رعایت گردد تا شخص هدیه دهنده یا به اصطلاح واهب بتواند چنین اری را انجام دهد مثلا اگر هدیه گیرنده یا متهب پدر و مادر یا فرزند واهب باشد انجام این کار ممکن نیست یا اگر در عوض هدیه ای که داده باشد نیز چیزی گرفته باشند بازهم نمی توان از عقد هبه رجوع کرد لذا لازم است که هر کاربری در خصوص چنین عقدی ابتدا تمامی موارد لازم را شناخته و بعد از آن اقدام به انجام هر کاری نماید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ | ۸:۱۱:۴۶

ماده‌ی ۷۹۵ قانون مدنی مقرر می‌دارد؛ «هبه عقدی است كه به موجب آن يك نفر مالي را به رايگان به شخص ديگری تمليك می‌كند؛ به عبارت ديگر او مال خود را به طور مجانی به ملكيت ديگری در می‌آورد»
  • توسط: امیر مسعودی قیری
  • ۱۳۹۹/۷/۱۰ | ۱۰:۲:۴۱

جهت اثبات هبه در وهله اول باید مطلع شد که هبه به چه صورت است رسمی یا عادی.در خصوص هبه رسمی با توجه ب رسمی بودن اثبات ان مسلم و میتوان گفت راحت می باشد. امل نکته قابل ذکر در خصوص هبه عادی یا شفاهی است ک دادگاه حقوقی با توجه ب سند عادی احراز ان را عندالزوم ب کارشناس ارجاع میدهند یا در خصوص هبه شفاهی با معرفی 2نفر شاهد قابل اثبات می باشد.

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی