موسسه وکیل تلفنی

  • سمیرا زینالی گوروان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۶:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
انجمن وکیل تلفنی

قانون اصلاح قانون جلوگیری از تصرف عدوانی

قانون اصلاح قانون جلوگیری از تصرف عدوانی

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۳۹۵/۱۲/۲۶ | ۹:۳۳:۴۱
  • 13 نظر

 قانون اصلاح قانون جلوگیری از تصرف عدوانی

ماده 1- در هر مورد که کسی برای خارج کردن مال منقول از تصرف متصرف بدون رضایت او اقدام کند و یا مزاحم استفاده متصرف گردد مأمورین شهربانی و ژاندارمری هر یک در حوزه استحفاظی خود مکلف اند به درخواست شاکی از مزاحمت و اقداماتی که برای تصرف عدوانی می شود جلوگیری نمایند اگرچه عمل مزبور به استناد ادعای حقی نسبت به آن مال باشد.

ماده 2- هرگاه کسی مال غیر منقولی را که در تصرف غیر بوده است عدواناً تصرف کرده و یا مزاحم استفاده متصرف شده باشد و یا استفاده از حق انتفاع یا ارتفاق دیگری ممانعت کرده باشد و بیش از یک ماه از تاریخ وقوع تصرف یا آغاز مزاحمت یا ممانعت نگذشته باشد دادستان شهرستان محل وقوع مال یا دادرس دادگاه های بخش مستقل و سیار به قائم مقامی دادستان در حوزه صلاحیت خود مکلف اند به شکایت شاکی رسیدگی و حکم مقتضی صادر نمایند اگرچه اعمال مذکور به استناد ادعای حقی نسبت به آن مال باشد.

ماده 3-  در مورد ماده قبل هرگاه اقدام به تصرف عدوانی و مزاحمت یا ممانعت از حق، مشهود مأموران شهربانی و ژاندارمری باشد مأموران مزبور مکلف اند به موضوع شکایت خواهان رسیدگی و با حفظ وضع موجود از انجام اقدامات بعدی خوانده جلوگیری نمایند و جریان را به مراجع مذکور در ماده قبل اطلاع داده طبق نظر مراجع مزبور اقدام نمایند.

تبصره 1- هرگاه به سبب تجاوز بیم وقوع جنحه یا جنایتی برود مأموران شهربانی یا ژاندارمری باید فوراً از وقوع هرگونه جرمی در حدود وظایف خود جلوگیری نمایند.

تبصره 2- در نقاطی که خانه های انصاف تشکیل شده به دعاوی تصرف عدوانی و مزاحمت و ممانعت از حق، موضوع مواد 1 و 3 این قانون خانه های انصاف طبق مقررات مربوط به خود رسیدگی خواهد نمود.

ماده 4- رسیدگی و اظهار نظر مراجع مذکور در ماده 2 تابع تشریفات قانون آیین دادرسی مدنی نمی باشد؛ ولی مراجع رسیدگی کننده وقتی رأی به نفع خواهان می دهد که به وسایل مقتضی احراز کند مورد دعوا را که در تصرف خواهان بوده خوانده عدواناً متصرف شده یا مزاحمت یا ممانعت از استفاده از حق خواهان نموده است. هر یک از طرفین دعوی برای اقامه دلیل مهلت بخواهد مرجع رسیدگی کننده می تواند برای یک بار و حداکثر پانزده روز مهلت بدهد مگر آنکه به تشخیص مرجع مذکور آن دلیل مؤثر در دعوی نباشد و یا تقاضا به منظور اطاله رسیدگی صورت گرفته باشد.

ماده 5- در دعاوی تصرف عدوانی و مزاحمت و ممانعت از حق ابراز سند مالکیت دلیل بر سبق تصرف و استفاده از حق می باشد مگر آنکه طرف دیگر دعوا سبق تصرف و استفاده از حق خود را به طرق دیگر ثایت نماید و در هر حال خواهان باید ثابت کند که از تاریخ تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق بیش از یک ماه نگذشته باشد.

ماده 6-  در صورتی که دو یا چند نفر مال غیر منقولی رامشترکاً در تصرف داشته یا استفاده می کرده اند و بعضی از آنان مانع تصرف یا مزاحم یا مانع استفاده بعضی دیگر شود موضوع بر حسب مورد در حکم تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق محسوب و مشمول مقررات این قانون خواهد بود.

ماده 7- دعاوی مربوط به قطع آب و انشعاب تلفن و جریان گاز و برق و وسایل تهویه و نقاله (از قبیل آسانسور و پله برقی) که مورد استفاده در اموال غیر منقول است مشمول مقررات این قانون می باشد، مگر اینکه اقدامات فوق از طرف مؤسسات مربوط اعم از دولتی یا خصوصی به اجازه قانون یا مستند به قرارداد صورت گرفته باشد.

ماده 8- هرگاه شخص ثالثی در موضوع رسیدگی به دعوای تصرف یا مزاحمت یا ممانعت از حق در حدود مقررات این قانون خود را ذی نفع بداند مادام که رسیدگی خاتمه نیافته اعم از اینکه دعوا در مرحله بدوی یا پژوهشی باشد می تواند وارد دعوی شود و مرجع مربوط به این امر نیز رسیدگی و حکم مقتضی صادر خواهد کرد.

ماده 9-  مستأجر پس از انقضاء مدت اجاره همچنین سرایدار ( خادم) ( کارگر) و به طور کلی هر امین دیگری که در صورت مطالبه مالک یا مأذون از طرف او یا کسی که حق مطالبه دارد از عین مستأجر یا مال امانی رفع تصرف ننماید با رعایت بندهای زیر متصرف عدوانی محسوب می شود و مطابق مقررات این قانون با او رفتار خواهد شد.

  1. مستأجر در صورتی که اظهارنامه رسمی خلع ید حداقل یک ماه قبل از انقضاء مدت اجاره ابلاغ شده باشد پس از انقضاء مدت اجاره و الا یک ماه پس از ابلاغ اظهارنامه رسمی؛
  2. در مورد سایرین ده روز پس از ابلاغ اظهارنامه رسمی، ابلاغ اظهارنامه رسمی فوق به وسیله دادگاه بخش یا شهرستان یا اداره ثبت اسناد یا دفتر اسناد رسمی و یا ژاندارمری محل به عمل می آید.

تبصره-  در دعوای تخلیه عین مستأجر از طرف موجر در نقاطی که قانون روابط مالک و مستأجر اجرا می شود و در دعوی تخلیه در معاملات رهنی و شرطی و یا حق استرداد و نیز در مواردی که بین صاحب مال و امین یا متصرف قرارداد و شرایط خاصی برای تخلیه یا استرداد باشد، مقررات این ماده اجرا نخواهد شد.

ماده 11-  اگر در جریان رسیدگی به دعوای تصرف عدوانی یا مزاحمت با ممانعت از حق مستند ابرازی یکی از طرفین با رعایت مفاد ماده 1292 قانون مدنی مورد تردید یا انکار یا جعل قرار گیرد اعم از اینکه تعیین جاعل شده یا نشده باشد چنانچه سند مزبور مؤثر در دعوی باشد و نتوان از طریق دیگری حقیقت را احراز نمود، مرجع رسیدگی کننده به اصالت سند نیز رسیدگی خواهد کرد. در اسن صورت تصمیم مرجع رسیدگی در مورد سند فقط در همان دعوی مؤثر است.

ماده 11- در صورتی که مدعی تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق قبل یا بعد از طرح دعوی طبق این قانون همین دعوی را مطابق قانون آیین دادرسی مدنی در دادگاه نیز مطرح نموده یا بنماید، دیگر به شکایت نامبرده براساس اسن قانون رسیدگی نخواهد شد. مگر آنکه مدعی ظرف ده روز از تاریخ اخطار مرجع رسیدگی کننده دادخواست خود را از دادگاه مسترد و گواهی آن را تقدیم کند.

ماده 13- به دعاوی تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق که یک طرف آن وزارت خانه ها یا مؤسسات و شرکت های دولتی یا وابسته به دولت باشد، نیز مطابق مقررات این قانون رسیدگی خواهد شد.

ماده 14- در صورتی که مرجع رسیدگی کننده دلایل شکایت را قوی بداند به درخواست خواهان موقتاض دستور جلوگیری از ایجاد یا تکمیل اعیانی از قبیل احداث بنا یا غرس اشجار یا کشت و زرع در ملک مورد دعوی و یا جلوگیری از ادامه مزاحمت یا ممانعت حق را صادر خواهد کرد و این دستور با صدور حکم به رد دعوی مرتفع می شود. مگر اینکه مرجع پژوهشی دستور مجددی در این مورد صادر کند.

ماده 15- آرائی که به موجب مقررات این قانون از طرف دادسرای شهرستان و یا دادگاه بخش مستقل و یا دادگاه سیار به قائم مقامی دادستان صادر می شود، ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ قابل رسیدگی پژوهشی در دادگاه شهرستان محل وقوع مال غیر منقول می باشد.

رسیدگی پژوهشی خارج از نوبت و بدون رعایت تشریفات آیین دادرسی مدنی به عمل خواهد آمد. رأی دادگاه شهرستان قطعی است.

تبصره- در صورتی که رأی مبنی بر رفع تصرف عدوانی و یا مزاحمت و یا ممانعت از حق باشد، بلافاصله به دستور مرجع صادرکننده وسیله مأمورین انتظامی اجرا خواهد شد. و درخواست رسیدگی پژوهشی مانع اجرای آن نخواهد بود.

ماده 16- کسی که پس از اجرای حکم رفع تصرف عدوانی یا رفع مزاحمت یا ممانعت از حق مجدداً مورد حکم را تصرف یا مزاحمت و ممانعت از حق بنماید یا دیگران را به تصرف عدوانی یا مزاحمت و ممانعت از حق مورد حکم وادار نماید به مجازات مققر در ماده 265 مکرر قانون عمومی محکوم خواهد شد.

ماده 17- مقررات مواد 333 و 334 قانون آیین دادرسی مدنی در موردی که حکم رفع تصرف عدوانی اجرا می شود، همچنین در موردی که مرجع پژوهشی حکم به اعاده وضع سابق می دهد لازم الرعایه می باشد؛ ولی یک ماه مهلت مقرر در ماده 333 قانون مذکور در باب تقدیم دادخواست مالکیت از تاریخ قطعیت حکم شروع می شود.

ماده 18- رسیدگی به کلیه دعاوی که طبق قانون جلوگیری از تصرف عدوانی مصوب سال 1309 و اصلاحی سال 1339 قبل از تاریخ اجرای این قانون اقامه شده است به ترتیب مقرر در این قانون ادامه می یابد و آراء صادر از حیث تقاضای پژوهشی تابع زمان صدور آن می باشد.

ماده 19- از تاریخ اجرای این قانون، قانون جلوگیری از تصرف عدوانی مصوب سال 1309 و اصلاحی 1339 منسوخ است.

قانون فوق مشتمل بر نوزده ماده و چهار تبصره پس از تصویب مجلس شورای ملی در جلسه روز سه شنبه 2 بهمن 1352 در جلسه روز شنبه ششم اسفندماه یک هزار ئ سیصد و پنجاه و دو شمسی به تصویب مجلس سنا رسید.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۲۲:۳۱:۲۹

با سلام اگر در جریان رسیدگی به دعوای تصرف عدوانی یا مزاحمت با ممانعت از حق مستند ابرازی یکی از طرفین با رعایت مفاد ماده ۱۲۹۲ قانون مدنی مورد تردید یا انکار یا جعل قرار گیرد اعم از اینکه تعیین جاعل شده یا نشده باشد چنانچه سند مزبور مؤثر در دعوی باشد و نتوان از طریق دیگری حقیقت را احراز نمود، مرجع رسیدگی کننده به اصالت سند نیز رسیدگی خواهد کرد. در اسن صورت تصمیم مرجع رسیدگی در مورد سند فقط در همان دعوی مؤثر است
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۱۹:۵۴:۴۹

ضمن عرض ادب خواستم بابت تلاشهای بی وقفه ای که در طی روند دادرسی پرونده بنده که مربوط به یک پرونده تصرف عدوانی یک قطعه زمین واقع در فریدونکنار بود تشکر کنم انصافا در تمام ایام هفته ولو روزهای تعطیل رسمی وکیل محترمی که مسئول مشاوره بنده بود پاسخگو بودند و این برام خیلی ارزشمند بود ممنونم
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۱۶:۱۵:۳۵

در هر مورد که کسی برای خارج کردن مال منقول از تصرف متصرف بدون رضایت او اقدام کند و یا مزاحم استفاده متصرف گردد مأمورین‌شهربانی و ژاندارمری هر یک در حوزه استحفاظی خود مکلفند به درخواست شاکی از مزاحمت و اقداماتی که برای تصرف عدوانی می‌شود جلوگیری‌نمایند اگرچه عمل مزبور به استناد ادعای حقی نسبت به آن مال باشد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۱۶:۳:۰

در بررسی دعاوی مربوط به تصرف عدوانی علاوه بر مطالعه مواد مربوط به قانون اصلاح قانون جلوگیری از تصرف عدوانی می‌بایست مواد مربوط به غصب که در قانون مدنی به آن اشاره شده و برخی از مواد قانون آیین دادرسی مدنی را نیز مورد مطالعه قرار داد و در طرح دعاوی از نظر حقوقی و کیفری شیوه طرح دعوا متفاوت ميباشد و عدم توجه به این مورد در ابتدی طرح دعوا زمینه ساز مشکلات دیگر و رد دعوا خواهد شد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۱۴:۴۷:۹

قانون اصلاح قانون جلوگیری از تصرف عدوانی مصوب 1352، مبانیتی با دعاوی تصرف عدوانی، یا ممانعت از حق و مزاحمـت منـدرج در فصل هشتم از قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379 نداشته و نسـخ صـریح نشـده اسـت و چون از زمره مقررات شکلی است با تصویب قانون اصلاح قانون دادگاههای عمومی و انقلاب و اعاده ی دادسرا به تشکیلات قضایی، به نظر می رسد عمل به قانون مذکور بلامانع باشد .
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۹:۵۴:۲۴

تصرف عدوانی یعنی کسی که به ناحق متعرض ملک دیگری شده باشد. اصولا در همه ی دعاوی برای اینکه عملیات اجرایی شروع شود باید رای قطعی گردیده باشد اما در تصرف عدوانی دادگاه می تواند قبل از قطعیت رای دستور توقف عملیات را صادر نماید تا نتیجه ی دعوی مشخص گردد و حکم صادر شود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۹:۷:۴

اگر در جریان رسیدگی به دعوای تصرف عدوانی یا مزاحمت با ممانعت از حق مستند ابرازی یکی از طرفین با رعایت مفاد ماده ۱۲۹۲ قانون مدنی مورد تردید یا انکار یا جعل قرار گیرد اعم از اینکه تعیین جاعل شده یا نشده باشد چنانچه سند مزبور مؤثر در دعوی باشد و نتوان از طریق دیگری حقیقت را احراز نمود، مرجع رسیدگی کننده به اصالت سند نیز رسیدگی خواهد کرد. در اسن صورت تصمیم مرجع رسیدگی در مورد سند فقط در همان دعوی مؤثر است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۸:۵۸:۱۳

با سلام هنگامی که مال غیر منقولی، در تصرف شخصی بوده و دیگری، آن مال را به صورت عدوانی و غیر قانونی، از تصرف شخص اول، خارج کرده و خود، آن مال را تصرف می‌کند، این امکان برای متصرف اول وجود داشته که برای طرح دعوی تصرف عدوانی حقوقی و کیفری، اقدام نماید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۸:۳۳:۴۲

با سلام در صورت امکان مطالب حقوقی در خصوص روابط کار ( رابطه استخدامی، قانون کار و .... ) را هم ارائه دهید . ممنون از لطف شما
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۸:۲۹:۵۹

با سلام و احترام؛ همان طور که همه ما می دانیم مساله مربوط به زمین و مسکن از جمله مهترین مسائلی است که در کشور ما از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است و افراد زیادی در جامعه ما حضور دارند که معتقدند انسانی پولدار تر است که مال و اموال غیر منقول بیشتری داشته باشد و با توجه به نوسان شدید قیمت ها و بالارفتن همیشگی قیمت ها حوزه مربوط به ملک و زمین بیشترین تاثیر را از نوسانات بازار می پذیرند. با توجه به اهمیت بالای زمین در کشور ما باید دعوای مربوط به موضوع زمین را دانست تا در مواقع لازم در حل آن اقدام نمائیم. یکی از مهمتریم موضوعات مربوط به زمین بحث تصرف عدوانی است که در زبان ساده یعنی اینکه کسی زمینی را که در تصرف ما بوده بدون رضایت از تصرف مان خارج نماید . برای اینکه بتوانیم این جرم را چه به صورت حقوقی یا کیفری اثبات نمائیم باید ثابت کنیم که با استناد به ماده 35 قانون مدنی ما متصرف این ملک بوده ایم و اکنون شخصی به حریم مان تجاوز کرده است . در پرونده های تصرف به صورت معمول پرونده به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می گردد و به علت تخصصی بودن امر، نظر کارشناس یا کارشناسان پرونده برای دادگاه قاطع خواهد بود لذا برای پیروزی در دعوا باید با ادله محکم بتوانیم کارشناسان پرونده را قانع نمائیم. جهت انجام درست این امر ، قانون اصلاح قانون جلوگیری از تصرف عدوانی به تصویب رسیده تا بتواند مشکلات ان را بر طرف نماید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۸:۲۷:۴۵

با سلام هر مورد که کسی برای خارج کردن مال منقول از تصرف متصرف بدون رضایت او اقدام کند و یا مزاحم استفاده متصرف گردد مأمورین شهربانی و ژاندارمری هر یک در حوزه استحفاظی خود مکلف اند به درخواست شاکی از مزاحمت و اقداماتی که برای تصرف عدوانی می شود جلوگیری نمایند اگرچه عمل مزبور به استناد ادعای حقی نسبت به آن مال باشد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۸:۱۸:۲۷

آرای تصرف عدوانی قبل از قطعیت قابلیت اجرا خواهند داشت که این مورد از ویژگیهای مثبت دعاوی تصرف عدوانی است
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۹/۱۳ | ۸:۱۷:۵۷

رسیدگی به کلیه دعاوی که طبق قانون جلوگیری از تصرف عدوانی مصوب سال ۱۳۰۹ و اصلاحی سال ۱۳۳۹ قبل از تاریخ اجرای این‌قانون اقامه شده است به ترتیب مقرر در این قانون ادامه می‌یابد و آراء صادر از حیث تقاضای پژوهشی تابع زمان صدور آن می‌باشد. ‌ماده ۱۹ - از تاریخ اجرای این قانون، قانون جلوگیری از تصرف عدوانی مصوب سال ۱۳۰۹ و اصلاحی سال ۱۳۳۹ منسوخ است. ‌قانون فوق مشتمل بر نوزده ماده و چهار تبصره پس از تصویب مجلس شورای ملی در جلسه روز سه‌شنبه ۲ بهمن ماه ۱۳۵۲ در جلسه روز دوشنبه‌ششم اسفند ماه یک هزار و سیصد و پنجاه و دو شمسی به تصویب مجلس سنا رسید.

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی