موسسه وکیل تلفنی

  • سمیرا زینالی گوروان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۶:۴۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
انجمن وکیل تلفنی

نمونه لایحه اعاده دادرسی در امر کیفری

نمونه لایحه اعاده دادرسی در امر کیفری

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۳۹۵/۱۲/۶ | ۲۲:۳۲:۴۱
  • 15 نظر

نمونه لایحه اعاده دادرسی در امر کیفری

 

يكي از خدمات حساس و نوين وكيل تلفني نگارش لایحه دفاعیه مي باشد؛ نگارش لايحه توسط وكلاي با تجربه پايه يك دادگستري براي شما نگارش مي گردد؛ با توجه به اينكه ابلاغات دادگستري به صورت آنلاين انجام مي گردد، به عبارت ديگر ابلاغات دادگستري مثل سابق نيست كه مامور ابلاغ يا اداره پست احضاريه را براي شما بي آورد و ابلاغات به صورت پيامكي در سامانه ابلاغ ثنا شما قرار مي گيرد؛ ضمناً شما می توانید وکیل خودتان باشید و نگارش لوایحتان را خودتان با مشورت وکلای ما انجام دهید یا اینکه کل کار را به وکلای خبره و پایه یک ما بسپارید؛ در هر دو مورد شما دکمه زیر را بفشارید تا امکانات ارتباط با وکیل متخصص به صورت ۲۴ ساعته برای شما عزیزان فراهم گردد.

 

 

"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"

 
Legal Advice Through whatsapp
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه شش رقمی) ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

legal chart button

 

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) 
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 15.000 هزار تومان
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25.000 هزار تومان
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 35.000 هزار تومان
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 45.000 هزار تومان
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60.000 هزار تومان
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 100.000 هزار تومان
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

whatsapp button

 

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید
 

"ناگفته نماند که سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، می توانید به انتهای صفحه اول هر سایت بروید و با مشاهده نماد اعتماد سایت با خیال راحت از مشاوره حقوقی فوری وکلای عضو در سایت استفاده کنید"

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
 

توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.

 

"همانطور که کمی بالاتر به آن اشاره شد، امکان نگارش انواع اوراق حقوقی به صورت ۲۴ ساعته و با کیفیت تضمینی قابل انجام می باشد؛ حال این مژده را به شما می دهیم که شما با لمس دکمه زیر می توانید تماس تلفنی فوری با وکیل متخصص در امور نگارش اوراق حقوقی تماس حاصل کرده و در نگارش اوراق خود از او کمک گرفته یا کار نگارش را کاملاً به اور سپرد و فایل آماده را در شبکه اجتماعی خودتان تحویل بگیرید"

 

 

<h۲ dir="RTL" style="text-align:justify">اما نمونه یک لایحه اعاده دادسی در امر کیفری که برای شما نگارش می شود، به سبک و سیاق زیر است:</h۲>

 

bill sample for trial court

نگارش فوری تمامی اوراق حقوقی با کیفیت تضمینی و به صورت ۲۴ ساعته

 

ریاست محترم دیوان عالی کشور

با عرض سلام وادب احتراماً، بوکالت از آقایان... نسبت به دادنامه به شماره ۹۵۰۹۹۷۱۵۱۹۴۰۱۰۸۹ صادره از سوی شعبه ۲۴ تجدیدنظر استان، بدین وسیله در اجرای بند ب و ج ماده ۴۷۴  قانون آیین دادرسی کیفری استدعای تجویز اعاده دادرسی را دارم، چراکه: ریاست محترم شعبه رسیدگی کننده و مستشاران ارجمند، موکلان برابر دادنامه شماره صادره از سوی شعبه به تحمل شش ماه حبس تعزیری و پرداخت دیه در حق شکات ... گردیده اند درحالی که موکلین ضمن انکار شدید، دفاعتاً اظهارداشته اند که در زمان های درگیریِ مورد ادعا شکات، اصلاً حضور نداشته تا شکات را مورد ضرب جرح  قرار دهند؛ بنابراین موکلین از دادگاه محترم بدوی و تجدیدنظر جهت رفع اتهام انتسابی کراراً درخواست استماع گواهیِ گواهانی را نموده بودند و چون گواهان از بستگان موکلین بوده اند، مراجع مذکور هیچ تحقیقی از گواهان نداشته اند و به استناد شکایت شکات مبادرت به صدور حکم محکومیت موکلان به تحمل شش ماه حبس تعزیری و پرداخت دیه در حق شکات داده اند، حال هرچند در پرونده مورد درخواست اعاده دادرسی، دلیلی که مثبت ادعا شکات باشد وجود ندارد، ولی با توجه به دادنامه های اصداری که هیچ کدام منطبق بر اصول تقنینی آیین دادرسی کیفری مواد ۳ و ۴ نمی باشد، آقایان ... طبق سند شهادت به شماره تنظیمی دفترخانه شهادت داده اند که موکل آقای مسعود محمدی در زمان درگیری مورد ادعای شکات حضور نداشته اند، آقایان ... شهادت داده اند که آقای ... از تاریخ ۱۳۹۲/۰۵/۲۸ در بیمارستان سوانحه سوختی شهرستان ساری برای درمان آقای ... (برادر همسر آقای محمدی) رفته بوده اند و در آن برهه زمانی یعنی از تاریخ ۲۷ لغایت دهم شهریور در منطقه ... نبوده اند.

آقای ... طبق  سند شهادت به شماره ... نیز شهادت داده اند که آقای ... در زمان دستگیری آقای ... نژاد اصلاً حضور نداشته است و ایشان (شاهد) بهمراه موکل ... در روستای بومک شهرستان نوشهر بوده اند؛ حال با عنایت به این که این دلايل جديد، در زمان محكوميت موجود بوده، ولي موکلین به این گواهان دسترسی نداشته اند؛ لهذا بنظرم با توجه به مراتب بند ج ماده۴۷۴  آیین دادرسی کیفری و توجهاً به اصل ۳۷ قانون اساسی و اصل تفسیر، به نفع متهم می تواند مستند اعاده دادرسي موکلین قرار بگيرد.

آرائي از ديوان عالي كشور در اين مورد صادر شده است که موید و مبین این نظر حقیر می باشد، هر حتی نظريه اداره حقوقي قوة قضاييه اين را مي‌رساند ((منظور مقنن از ارایه دلايل جديدي كه موجب اثبات بي‌گناهي محكوم عليه گردد، ابراز هرگونه دليل و مدرك و سندي است كه مشعر بر ثبوت بي‌گناهي محكوم عليه و سلب اتهام جرم انتسابي به وي باشد، بطوري كه به هيچ‌وجه اين دلايل در مرحلۀ رسيدگي بر وي يا موجود نبوده و يا بعداً حادث و ظاهر مي‌شود؛ نه اينكه اين دلايل به صورت دفاعياتي در زمان رسيدگي مقدماتي و محاكماتي بر وي نيز در دسترس محكوم عليه بوده، ليكن ارائه نشده است))؛ حالیه با توجه به مراتب پیش گفته شده باشد تقاضای تجویز اعاده دادرسی و بدواً در اجرای تبصره ماده ۴۷۸ قانون آیین دادرسی کیفری دستور توقف اجرای حکم تحت تقاضاست.

 

  • برابر دادنامه صادره از ... که بعد از تجدید نظر خواهی موکلین در شعبه ۲۴ دادگاه تجدید نظر استان ... رسیدگی و حکم قطعی صادر گردیده است، موکلین به صورت تساوی به پرداخت دیه در حق شکات محکوم گردیده اند؛ در بدبینانه ترین حالت اگر فرض را بر این بگذاریم که موکلین مرتکب بزه ضرب وجرح عمدی نسبت به شکات شده اند و بر اثر این رفتار موکلین دست اقای ... به علت جرح وارده دچار نقص عضو و یا دندان ... را بر نظریه پزشکی قانونی مضروب گردیده، ولی با نگرش در صورت جلسات بازجویی شکات و اتفاقات، اوضاع احوالات، قرائن و امارات طوري است كه نمي‌توان بيش از يك نفر را در اين جرم (ایجاد نقض عضو) دخيل دانست؛ چراکه برابر صورت جلسه رسیدگی شعبه ۲۴ تجدید نظر استان ... مورخه ۱۳۹۵/۱۰/۲۸، شاکی ... عنوان داشته  نقل به مضمون (( که اقای .... با داس دست ایشان را مضروب ساخته هست و ... ( موکل دیگر ) دست ایشان را با داس نزده است ...)  و یا اقای ... عنوان داشته که اقای ... دندان ایشان را در زمان درگیری با مشت زده است؛ لهذا موضوع مذکور از مصادیق بارز بند ب ماده ۴۷۴ قانون ایین دادرسی کیفری می باشد؛ چراکه:

 

  • اولاً: خود شکات به صورت کتبی در صورت جلسه مورخه ۹۵/۱۰/۲۶ در شعبه ۲۴ تجدید نظر عنوان داشته اند که چه کسی از این دو نفر (محکومین) ایشان را مضروب ساخته هست و در تک تک اوراق پرونده هیچگاه شکات بحث شرکت در ایراد ضرب را از سوی موکلین مطرح ننموده اند، ولی دادنامه مذکور موکلین را برخلاف اظهارات شکات، محکوم به مشارکت در ایراد ضرب جرح عمدی و بر همین اساس حکم به پرداخت دیه به صورت تساوی نموده است.

  • ثانیاً: با نگرش در نظریه پزشکی قانونی و اظهارات شکات و نوع جرم ارتکابی ماهیتا به نحوی هست که دو نفر همزمان نمی توانند در ضرب و نقص عضو با یک ضربه داس مشارکت داشته باشند و توجهاً به اصل مسولیت شخصی بودن مجازاتها در حقوق کیفری و ایه وزین "وَ لا تَزرُ وازِرَةٌ وِزرَ اُخری" که کرارا در سوره های مختلف از جمله در آیه ۱۴۶ سوره مبارکه انعام، آیه ۱۵ سوره مبارکه اسراء و آیه ۳۸ سوره مبارکه نجم، متذکر گردیده است، در نفی اینگونه احکام بوده هست؛ حالیه با عنایت به مراتب پیش گفته شده و با عنایت به دلایل و مستندات جدید پیوست، ضمن استدعای پذیرش اعاده دادرسی، دستور موقت به توقف اجرای حکم مورد تقاضاست.

 


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۸:۸:۵۹

با سلام اعاده دادرسی از طریق اعمال ماده 477 در واقع آخرین روش اعتراض به احکام قطعی صادره از محاکم است. در این روش اعاده اگر نظر ریاست قوه قضاییه بر این باشد که حکم قطعی که صادر شده خلاف مقررات بین شرع می باشد پرونده مختومه را برای بررسی بیشتر به شعب خاص مرجع دیوان عالی کشور ارجاع می نماید. اگر در یکی از شعب مذکور و مرجوع الیه، بعد از بررسی و رسیدگی لازم، حکم صادره خلاف مقررات شرع تشخیص داده شود، حکم نقض و رای مقتضی را صادر می گردد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۷:۱۵:۵۹

سلام و خداقوت جای تشکر داره این حجم از تلاش پرسنل موسسه در جهت آگاهی بخشی به عموم مردم همین اطلاعات و آگاهی هاست که در بزنگاه های مهم میتواند راهگشا باشد نیاز به نگارش یک لایحه داشتم اما هیچ وکیلی به سرعت موسسه شما حاضر به نگارش لایحه من نشد اما موسسه وکیل تلفنی تا قبل از پایان موعد قضایی لایحه را نگارش و برایم ارسال کرد موفق باشید
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۶:۵۳:۲۷

باسلام،،‎یکی دیگر از روش های اعتراض علیه احکام صادر شده از سوی دادگاه اعاده دادرسی است. این روش به عنوان راهی جهت بازگشت به دادگاه صادرکننده رأی قطعی سابق محسوب می شود افرادمی‌توانند حتی پس از صدور حکم قطعی بنابر مواردی که قانون پیش بینی کرده جهت احقاق حق با اعتماد و استفاده از تجارب یک وکیل با تجربه و متخصص در حوزه ی کیفری یا حقوقی نسبت به اعاده دادرسی اعم از حقوقی یا کیفری از استیفای کامل حقوق قانونی خود اطمینان خاطر داشته باشند .
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۵:۲۵:۵۶

با سلام و خسته نباشید به نظرم لایحه خوب نوشته شده منتها با توجه به اینکه عدم قابل اثبات نیست وآنچه که تلاش در جهت اثبات آن میشه وجود هسن بهتر بود همکارمون بیشتر رو ایم مانور میدادن که متهم در زمان وقوع جرم در محل دیگری حضور داشتن و دلایلی رو در جهت این ارائه میکردن در اینصورت توجه قضات هم بیشتر جلب میشد .
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۲:۵۸:۱۹

سلام.اعاده دادرسی به این معنی است که حکمی قطعی در مورد موضوعی صادر شود و پس از صدور حکم قطعی مجددا به پرونده رسیدگی شود.بنابراین اعاده دادرسی استثنائی بر امر مختومه است.اعاده دادرسی به دو شکل عام و خاص است.اعاده دادرسی عام از طریق دیوان عالی کشور واعاده دادرسی خاص از طریق قوه قضائیه اعمال می‌شود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۱:۵۳:۴۹

از طرق اعاده دادرسی کیفری طبق مواد ۴۷۴ و ۴۷۷ و ۲۹۳ از قانون ایین دادرسی کیفریست که از جهت مغایرت با شرع یا قوانین یا حقوق عامه مسیرهای مختلفی دارند
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۱:۳۶:۵۵

اعاده دادرسی هم در قانون آیین مدنی پیش‌بینی گردیده و هم در قانون آیین دادرسی کیفری. اعاده دادرسی در امور کیفری یکی از راه های فوق العاده شکایات از احکام صادره از دادگاه ها است ، که براساس قانون آیین دادرسی کیفری اشخاص دارای حق درخواست اعاده دادرسی عبارتند از : محکوم علیه ، وکیل یا نماینده قانونی محکوم علیه ، همسر و وراث قانونی و وصی محکوم علیه در صورت فوت یا غیبت او ، دادستان کل کشور و دادستان مجری حکم که در ماده 475 این قانون بیان شده است . مهلتی برای اعاده دادرسی در امور کیفری در قانون آیین دادرسی کیفری وجود ندارد و قانونگذار اینطور در نظر گرفته است که هر زمان موردی از موارد اعاده دادرسی به وجود آمد بتوان درخواست را مطرح کرد
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۱:۸:۷

اعاده دادرسی، به معنای بازگشت مجدد رای قبلی به دادگاه است، تا حکم قطعی، مجددا رسیدگی شود. هنگامی که قاضی، یک حکم قطعی صادر می کند، در آخرین مرحله، تحت شرایط خاصی، می توان به حکم اعتراض کرد، که این اقدام اعاده دادرسی نام دارد. اعاده دادرسی، به دو نوع اعاده دادرسی کیفری و اعاده دادرسی حقوقی تقسیم میشود .
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۱۰:۲۷:۴۶

بسیار کاربردی و عالی است
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۹:۱۴:۴

ضمن عرض سلام و احترام خدمت همكاران عزيز و گرامي در خصوص نگارش لايحه إعاده دادرسي كه از طرق فوق العاده دادرسي مي باشد به دو دسته حقوقي و كيفري قائل به تفكيك به شرح ذيل مي باشيم : در خصوص أعاده دادرسي حقوقي ملاك و شرايط ماده ٤٢٦ قانون آبين دادرسي مدني مي باشد و به مرجعي كه راي قطعي صادر نموده است تقديم مي شود در خصوص إعاده دادرسي كيفري ملاك و شرايط ماده ٤٧٤ قانون آبين دادرسي كيفري مي باشد و اصولاً به صلاحيت ديوان عالي كشور تنظيم و تقديم مي گردد كه پس از تجويز رئيس حوزه قضايي ارجاع داده مي شود لازم به ذكر است ماده ٤٧٧ قانون آبين دادرسي كيفري در خصوص خلاف شرع بين بودن حكم در امور حقوقي و كيفري كاربرد داشته كه در صلاحيت ديوان عالي كشور مي باشد ارادتمند : محمدجواد شيخي
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۸:۵۸:۴۵

با سلام و احترام، شاید این گونه به نظر برسد که حکم قطعی دادگاه، قابل اعتراض نیست اما قابلیت اعتراض در تمامی مراحل برای اصحاب دعوا وجود دارد. اعاده دادرسی، به معنای بازگشت مجدد رای قبلی به دادگاه است تا حکم قطعی مجددا رسیدگی شود. هنگامی که قاضی یک حکم قطعی صادر می کند در آخرین مرحله، تحت شرایط خاصی می توان به حکم اعتراض کرد که این اقدام اعاده دادرسی نام دارد. اعاده دادرسی به دو نوع اعاده دادرسی کیفری و اعاده دادرسی حقوقی تقسیم می شود. موارد اعاده دادرسی کیفری، در قانون آیین دادرسی کیفری، به صورت حصری بیان شده است و اگر حکم قطعی صادره شده، مشمول این موارد باشد، اقدام به اعاده دادرسی ممکن خواهد بود. همچنین، امکان درخواست اعاده دادرسی، برای همه افراد ممکن نیست و در قانون، این موارد نیز مشخص شده اند. موارد اعاده دادرسی کیفری، در ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری ذکر شده، همچنین رییس قوه قضاییه این صلاحیت را دارد که اگر رای صادره از محاکم قضایی را خلاف شرع تشخیص داده، دستور به اعاده دادرسی دهد. برای ثبت درخواست اعاده دادرسی موارد مندرج در ماده 474 باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرد اما برای اعلام خلاف شرع بودن رای باید وفق ماده 477 قانون فوق به دفتر ریاست دادگستری کل استان یا دفتر ریاست قوه قضائیه مراجعه نمود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۸:۳۷:۲۲

با سلام از آنجاییکه احکام کیفری صادره دارای تبعات در آینده یک فرد و حتی خانواده او خواهد داشت قانونگذار در راستای احقاق حق و اثبات بی گناهی یک رسیدگی عالیه درنظرگرفته که از آن به عنوان اعاده دادرسی یاد میشود البته برای مفتوح شدن و رسیدگی مجدد پرونده ای که حکم آن قطعی گردیده مستند به ماده ۴۷۴ق.آ.د.ک باید دارای جهت اعاده باشد که در این فراهم بودن جهت حتما باید از متخصص و اهل فن حقوق کیفری استفاده نمود
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۸:۸:۳۹

اعاده دادرسی در امور کیفری یکی از راه های فوق العاده شکایات از احکام صادره از دادگاه ها است درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور ارائه می گردد و اگر دیوان درخواست را درست تشخیص داد پرونده را برای صدور رای به دادگاه هم عرض دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارسال می کند تا رای مقتضی را صادر نماید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۸/۲۷ | ۷:۵۱:۲

اعاده دادرسی عام در ماده 474 ق آدک و اعاده دادرسی خاص در ماده 477 ق آدک پیش بینی شده است و فاقد مهلت هستند ولی در ماده 426 قانون آیین دادرسی مدنی اعاده دادرسی دارای مهلت می باشد
  • توسط:
  • ۱۳۹۸/۹/۹ | ۱۵:۱۷:۳۱


نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی