موسسه وکیل تلفنی

  • محمد رضا امین عطائی محمد رضا امین عطائی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۴
  • مونا فرجی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۲۲:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۳
  • مینا بختیارپور مینا بختیارپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۱:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
  • زهرا خانی زهرا خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۱۸:۳۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۵:۱۱:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۴۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
  • سعید اکبری سعید اکبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
  • مهرداد امیری مهرداد امیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۷:۵۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
انجمن وکیل تلفنی

کتاب آیین دادرسی کیفری مطابق با قانون جدید

کتاب آیین دادرسی کیفری مطابق با قانون جدید

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۳۹۵/۴/۱۸ | ۲۲:۳۸:۴۰
  • 4 نظر

مستند بودن دادرسی کیفری به قانون

مطابق با ماده 2 ق.آ.د.ک «دادرسی کیفری باید مستند به قانون باشد». در این خصوص، اصل 166 ق.ا هم مقرر می­دارد «احکام دادگاه‌ها باید مستدل و مستند به مواد قانون و اصولی باشد که بر اساس آن حکم صادر شده است». قانون مجازات اسلامی‌فصل چهارم از کتاب کلیات را به عنوان «اصل قانون بودن جرائم، مجازات‌ها و دادرسی کیفری» اختصاص داده و « قانونی بودن دادرسی کیفری« را هم ردیف » قانونی بودن جرائم، مجازات ها» می‌داند. ماده 12 ق.م.ا در این خصوص مقرر می‌دارد «حکم به مجازات یا اقدام تأمینی و تربیتی و اجرای آنها باید از طریق دادگاه صالح، به موجب قانون و با رعایت شرایط و کیفیات مقرر در آن باشد». همچنین استناد دادرسی کیفری به قانون را می‌توان از مواد مختلف قانون آیین دادرسی کیفری استنباط نمود. مانند قسمت اخیر ماده 374 ق.آ.د.ک که مقرر می‌دارد «رأی دادگاه باید مستدل، موجه و مستند به مواد قانون و اصولی باشد که براساس آن صادر شده است». تصریح مقنن به منطبق بودن دادرسی کیفری با قانون و عدم تصریح به انطباق آن با شرع را شاید بتوان مانعی بر سر راه استناد قضات به منابع معتبر فقهی تلقی نمود. ماده 9 ق.ا.ق.ت.د.ع.ا مقرر می‌داشت «قرارها و احکام دادگاه‌ها باید مستدل بوده و مستند به قانون یا شرع و اصولی باشد که بر مبنای آن حکم صادر شده است». نسخ این ماده و همچنین عدم پیش بینی مفاد ماده 214 ق.آ.د.ک سابق در قانون آیین دادرسی کیفری جدید را شاید بتوان دلیل دیگری برای تقویت این مدعا دانست.

گفتار دوم:  تضمین حقوق طرفین دعوا

ماده 2 ق.آ.د.ک، تضمین حقوق طرفین را از شرایط الزامی‌آیین دادرسی کیفری تلقی نموده است «دادرسی کیفری باید ... حقوق طرفین دعوی را تضمین کند...». نظام دادرسی کیفری‌ای که بتواند حقوق طرفین دعوا را تضمین نماید، اعتماد کسانی که درگیر فرآیند کیفری می‌شوند را موجب خواهد شد. البته افراد باید از این موضوع که دادرسی کیفری چه حقوقی را تضمین می‌کند آگاه گردند. به موجب ماده 6 ق.آ.د.ک «متهم، بزه دیده، شاهد و سایر افراد ذیربط باید از حقوق خود در فرآیند دادرسی آگاه  شوند و ساز وکارهای رعایت و تضمین این حقوق فراهم شود».

جهت تهیه کتاب به صورت انلاین و یا حضوری میتوانید به سایت موسسه ارشدان مراجعه نمایید.

www.arshadan.com

تلفن: 021476255

 

 


  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۱/۷ | ۱۴:۲۸:۰

مجموعه قواعد و مقرراتی است که برای کشف جرم، تعقیب متهم، تحقیقات مقدماتی، میانجی‌گری، صلح میان طرفین، نحوه رسیدگی، صدور رأی، راه‌های اعتراض به آرا، سازمان قضاوتی، اجرای آرای قضایی، تعیین وظایف و اختیارات مقامات قضایی و ضابطان دادگستری و رعایت حقوق متهم، بزه‌دیده و جامعه وضع شده‌است. در تقسیم‌بندی قوانین در زمره‌ی قوانین شکلی قرار می‌گیرد؛ قانونی که به بررسی روند پیگیری و تعقیب پرونده‌های کیفری می‌پردازد. شاید قانون آیین دادرسی کیفری جزء معدود قوانینی باشد که در متن آن، خود قانون تعریف شده است. این قانون مقررات تمام مراحل تعقیب کیفری را تعیین می‌کند. تعقیب کیفری شامل مراحل کشف جرم، تعقیب متهم، تحقیقات مقدماتی، میانجی گری، برقراری صلح میان طرفین، تعیین نحوه‌ی رسیدگی، صدور رأی، طرق اعتراض به آراء و اجرای آراء است. علاوه‌بر اینکه قانون آیین دادرسی کیفری مقررات مراحل مختلف دادرسی کیفری را مشخص می‌کند، وظایف مقامات و افرادی را که در این مراحل دخالت دارند نیز صراحتا تعیین کرده است. گرچه قانون آیین دادرسی کیفری مراحل تعقیب کیفری را معین کرده است و ضوابط آن را مشخص می‌کند، اما باید در هر حالتی حقوق متهم، جامعه و بزه‌دیده را رعایت نماید؛ به عبارت دیگر قوانین آیین دادرسی کیفری مبتنی بر اصل برائت شهروندان از اصول اساسی قانون اساسی است. دیگر اینکه بزه‌دیده نیز به عنوان قربانی و متضرر از جرم مورد حمایت این قانون است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۱/۷ | ۱۳:۲۲:۳۷

همان‌طوری‌که همگی می‌دانیم قانون برای همگان یکسان وضع گردیده است پس یکی از اصول بسیار مهم قانونی رعایت عدالت است که در اصل قانونی بودن جرایم و مجازات‌ها بدان توجه شده‌است . این اصل مهم در همان ابتدای قانون آیین دادرسی کیفری و در ماده ۲ آن نهادینه شده تا قضات دادگاه‌ها و ایضاً داسرا بدانند که بایستی با چه روشی و متهم برخورد نمایند .همان‌طوری‌که شاکی دعوا یعنی کسی که حق او پایمال شده دارای حقوقی است در سوی مقابل شخص متهم نیز ولو این‌که مرتکب قتل عمد شده باشد دارای حقوقی است که بایستی توسط اصحاب دعوا و قاضی پرونده رعایت گردد. اگر این حق برای شاکی دعوا تعریف‌شده باشد که براساس ادله قانونی حق خود را اثبات نماید در طرف مقابل متشاکی پرونده نیز حق دارد با استناد به ادله قانونی از خود دفاع نماید تا در صورت عدم انتساب جرم به وی او را تبرئه نمایند .در برخی جرایم قانون این اجبار را قرار داد که حتماً متهم دارای وکیل باشد مانند جرایمی چون قتل عمد جرایم موضوع مواد مخدر و امثال آن. پس باید این نکته بسیار مهم و حیاتی را در نظر داشته باشیم که اگر قصد داریم کسی را مجازات نماییم بایستی حتماً با استناد به ادله قانونی این کار را انجام دهیم و اگر اتهام انتسابی به وی احراز نگردد او از این جرم ما براق خواهد شد و این یعنی رعایت عدالت بین هر ۲ طرف که در قوانین آیین دادرسی کیفری بدان اشاره گردیده است .نکته دیگر این‌که تمام جرایم کیفری در ۱ تقسیم‌بندی دارای ۲ جنبه می‌باشند جنبه عمومی جرم و جنبه خصوصی آن و باید برای این‌که متهم نسبت به جنبه خصوصی جرم مجازات شود باید حتماً این شکواییه توسط شاکی تنظیم شده و به محضر دادگاه ارائه شود تا مجازات مربوط اعمال گردد در غیر این صورت هیچ‌گاه محکمه قضایی او را به‌علت جنبه خصوصی جرم مجازات نمود می‌کند .برای دانستن دیگر جزئیات قضیه می‌توانید با وکلای کارکشته مؤسسه وکیل تلفنی هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید موفق باشید
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۱/۷ | ۱۲:۲:۳

تشکر از سایت پر محتوای وکیل تلفنی
  • توسط:
  • ۱۴۰۱/۱۱/۷ | ۱۱:۴۴:۵۹

با آرزوی موفقیت برای دکتر توکلی عزیز

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی