📞09212242670 تماس فوری برای مشاوره حقوقی

موسسه وکیل تلفنی

  • هادی نسیمی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۵۱:۴۵ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۸
  • وکیل هادی توکلی گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۴۳:۱۸ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۸
  • نیره کریمی نیره کریمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۷:۳۷ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۸
  • حمیدابراهیم بیگی حمیدابراهیم بیگی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۲۱:۵۵ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۸
  • سمیرا کیاسری سمیرا کیاسری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۱:۴۷ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۸
  • مسعود رجبی مسعود رجبی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۳۴:۱۳ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۶
  • زینب زینب گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۳۹:۵ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۵
  • فاطمه ندرلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۳:۱۴:۳۸ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۵
  • حمیرا هاتفی نیا حمیرا هاتفی نیا گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۰:۴۲ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۲
  • وکیل هادی توکلی گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۲۲:۲۵ تاریخ ۱۴۰۵/۷/۲۱
انجمن وکیل تلفنی

مالیات بر ارث

مالیات بر ارث

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۳۹۵/۶/۱۷ | ۲۱:۱۲:۴۵
  • 4 نظر

مالیات بر ارث 

اخذ مالیات ها به طور اعم و اخذ مالیات برارث به طور اخص تابع سیاست های مالی دولت هاست و دریافت چنین مالیات هایی در عموم کشورها معمول است البته ورثه طبیعتا مانند هر مالیات دهنده ای از پرداخت مالیات اکراه دارند اما در هر حال گزیری از آن نیز نیست و عدم پرداخت مالیات برارث طرف مهلت مقرر در قانون مالیات های مستقیم موجب تعلق جریمه به آن می شود و نقل و انتقال ترکه بخصوص اموال غیرمنقول آن منوط به مفاصا حساب مالیاتی است در مورد مبنا و نحوه محاسبه مالیات برارث هم اجمالا عرض کنم که مالیات برارث برکلیه ماترک متوفی اعم از منقول و غیرمنقول و مطالبات قابل وصول و حقوق مالی او تعلق می گیرد چه این اموال در ایران باشد یا خارج از ایران اما برحسب اینکه وارثان از کدام طبقه باشند میزان مالیات برارث آنان فرق می کند که در ماده 20 قانون مالیات های مستقیم مشخص شده اند و به وارث طبقه اول یعنی فرزندان و پدر و مادر و همسر حداکثر 35 درصد مالیات برارث تعلق می گیرد و به وارث طبقه دوم حداکثر 45 درصد و به وارث طبقه سوم حداکثر 65درصد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 270,000 پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 400,000 پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 450,000 پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 750,000 پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,500,000 پرداخت آنلاین
ثبت انلاین لایحه و اظهارنامه 2,000,000 پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

 


  • توسط: بهنام رحمانی فرد
  • ۱۴۰۲/۳/۱۸ | ۱۰:۲۶:۲۲

با سلام اخذ مالیات ها به طور اعم و اخذ مالیات برارث به طور اخص تابع سیاست های مالی دولت هاست و دریافت چنین مالیات هایی در عموم کشورها معمول است البته ورثه طبیعتا مانند هر مالیات دهنده ای از پرداخت مالیات اکراه دارند اما در هر حال گزیری از آن نیز نیست و عدم پرداخت مالیات برارث طرف مهلت مقرر در قانون مالیات های مستقیم موجب تعلق جریمه به آن می شود و نقل و انتقال ترکه بخصوص اموال غیرمنقول آن منوط به مفاصا حساب مالیاتی است در مورد مبنا و نحوه محاسبه مالیات برارث هم اجمالا عرض کنم که مالیات برارث برکلیه ماترک متوفی اعم از منقول و غیرمنقول و مطالبات قابل وصول و حقوق مالی او تعلق می گیرد چه این اموال در ایران باشد یا خارج از ایران اما برحسب اینکه وارثان از کدام طبقه باشند میزان مالیات برارث آنان فرق می کند که در ماده ۲۰ قانون مالیات های مستقیم مشخص شده اند و به وارث طبقه اول یعنی فرزندان و پدر و مادر و همسر حداکثر ۳۵ درصد مالیات برارث تعلق می گیرد و به وارث طبقه دوم حداکثر ۴۵ درصد و به وارث طبقه سوم حداکثر ۶۵درصد.
  • توسط: محمد صادق تیغ نورد
  • ۱۴۰۲/۳/۱۸ | ۷:۵۷:۳۹

با سلام و احترام، همان‌طوری که همه ما می‌دانیم بسیاری از دولت‌ها برای جبران هزینه‌های خود راه‌های مختلفی دارند که یکی از این راه‌ها استفاده از درآمدهای مالیاتی می‌باشد. درآمدهای مالیاتی در کشورهای توسعه‌یافته دنیا امری بدیهی بوده و از مردم و افراد حقوقی اخذ می‌گردد، در کشور ما نیز از دیرباز و چه در زمانی‌که سیستم پادشاهی حکم‌فرما بود تاکنون، مسئله مربوط به مالیات وجود داشته و دارد. یکی از مالیات‌هایی که بر اساس قوانین این رعایت می‌گردد بحث مربوط به مالیات بر ارث است.براساس قانون اموال و دارایی‌های متوفی پس‌از فوت وی به وراث تعلق می‌گیرد اما قبل‌از پرداخت مالیات، سند بنام وراث صادر نمی‌شود بنابراین امکان فروش و انتقال ماترک برای وراث وجود ندارد. به مالیاتی که دولت بابت ارث از وراث اخذ می‌کند مالیات بر ارث گفته می‌شود. میزان مالیات بر ارث به تاریخ فوت متوفی نسبت وراث با متوفی و همچنین نوع و ارزش اموال و دارایی‌های به‌جامانده از متوفی بستگی دارد. قوانین مالیاتی مربوط به ارث در سال ۱۳۹۵ تغییر کرد بنابراین چنانچه تاریخ فوت متوفی مربوط به سال ۱۳۹۴ یا قبل‌از آن باشد مالیات براساس قانون قدیم محاسبه می‌شود، همچنین اگر تاریخ فوت در سال ۱۳۹۵ و بعد از آن باشد مالیات مربوط مطابق قانون جدید خواهد بود. در قانون جدید نرخ مالیات ورثه‌ای برای انواع مختلف دارایی‌ها از قبیل ملک مسکونی، مغازه، خودرو، حساب بانکی و غیره متفاوت است اما در قانون قدیم نرخ مالیات‌ها برای تمام انواع دارایی ها یکسان بود و مجموع ارزش اموال تعیین‌کننده نرخ مذکور است. به‌طورکلی در قانون قدیم هرچه ارزش ماترک بیشتر باشد نرخ مالیات نیز بیشتر خواهد بود. برای دانستن دیگر جزئیات می‌توانید با وکلای مؤسسه هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید موفق باشید.
  • توسط: سعید ربیعی
  • ۱۴۰۲/۳/۱۸ | ۷:۳۵:۴۶

باسلام پس از این که از شورای حل اختلاف گواهی حصر وراثت مبتنی بر گواهی وفاتی که از ثبت احوال دریافت شده است صادر می شود که در آن نام ورثه به طور کامل قید گشته و هنگامی که ایشان اقدام به تقسیم ترکه می نمایند بایستی پیش از آن دلایل و پیوسته های تقسیم ترکه را که از جمله آنها فرم ۱۹ اداره دارایی یا همان فرم مالیات بر ارث می باشد را تهیه کنند و این هم دارای قانون خاص خود می باشد که وراث طبقه اول حداکثر تا ۳۵ درصد و طبقه دوم حداکثر تا ۴۵ درصد و طبقه سوم حداکثر تا ۶۵% مالیات بر ارث پرداخت نمایند و البته به اینکه متوفی قبل از سال ۹۵ فوت شده یا بعد از سال ۹۵ نیز مربوط است
  • توسط: حمید مرادی نیا
  • ۱۴۰۲/۳/۱۸ | ۷:۱۴:۱

با سلام اموال و دارایی‌های متوفی پس از فوت وی، مطابق قانون به وراث تعلق می‌گیرد اما قبل از پرداخت مالیات، سند به نام وراث صادر نمی‌شود. بنابراین امکان فروش یا انتقال ماترک برای وراث وجود ندارد. به مالیاتی که دولت بابت ارث از وراث اخذ می‌کند “مالیات بر ارث” گفته می‌شود. نحوه محاسبه مالیات بر ارث میزان مالیات بر ارث به تاریخ فوت متوفی، نسبت وراث با متوفی و همچنین نوع و ارزش اموال و دارایی‌های بجا مانده از متوفی بستگی دارد.

نظر شما در مورد این مطلب

برای جلوگیری از ارسال خودکار، نتیجه عبارت بالا را وارد کنید.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

09212242670

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی