موسسه وکیل تلفنی

  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
  • مریم زنگنه گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۸:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

شرکت مختلط غیرسهامی

شرکت مختلط غیرسهامی

  • توسط مریم پرتوی
  • ۱۳۹۵/۵/۳۰ | ۱۶:۵۶:۱۱
  • 5 نظر

شرکتی است که بدون انتشار سهام بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و دو نوع شریک دارد.

1-    شریک ضامن.

2-    شریک با مسئولیت محدود.

·        شریک ضامن: ضامن کلیه بدهی‌های شرکت است حتی اگر مازاد بر دارایی شرکت باشند.

·        شریک با مسئولیت محدود: مسئول پرداخت بدهی‌های شرکت به نسبت سرمایه‌ی اوست.

·        اداره شرکت مختلط غیر سهامی بعهدۀ شرکای ضامن است و حدود اختیارات آنها همان مقداری است که در شرکت‌های تضامنی است.

·        به شریک با مسئولیت محدود زمانی می‌توان فرع داد که موجب کسر سرمایۀ او در شرکت نشود.

·        هرگاه به دلیل ضررهای وارده سهم‌الشرکه شریک با مسئولیت محدود کسر شود مادام که این کمبود جبران نشده پرداخت هر ربح و منفعتی به او ممنوع است و اگر خلاف این عمل شود شریک با مسئولیت محدود به اندازۀ وجه دریافتی مسئول بدهی‌های شرکت است.

·         تقسیم سود  درشرکت‌های مختلط غیر سهامی تابع قرارداد مذکور در اساسنامه یا شرکت‌نامه است و در صورتی که قرارداد مذکور نباشد قاعده کلی بر تقسیم سود به نسبت سهم‌الشرکه است و بین شرکاء ضامن و با مسئولیت محدود فرقی نیست.

·        در این شرکت‌ها زمانی می‌تواند به شرکاء سود داد که مستلزم نقصان سرمایه شرکت نشود و همچنین دادن فرع نیز نباید موجب نقصان سرمایه شود.

·        در شرکت مختلط غیر سهامی شریک با مسئولیت محدود حق نظارت در امور شرکت را داشته و می‌تواند از روی دفاتر و اسناد شرکت راجع به وضعیت مالی شرکت صورت خلاصه بردارد.

·        حق نظارت بی‌حد شرکاء با مسئولیت محدود قابل سلب نیست و هرگونه توافق خلاف، بی‌اثر و کأن‌لم‌یکن است.

·        انحلال شرکت مختلط غیر سهامی در مواردی است که در شرکت مختلط سهامی بود.

·        هرگاه یکی از شرکای با مسئولیت محدود در شرکتهای مختلط غیر سهامی حق خود را بدون اجازه سایرین به شخص ثالثی واگذار کند شخص مزبور حق دخالت در ادارۀ شرکت و حق تفتیش در امور شرکت را نخواهد داشت.

ورشکستگی شرکت مختلط غیر سهامی:

در ورشکستگی شرکت مختلط غیر سهامی موارد زیر باید رعایت شود:

دارایی شرکت بین طلبکاران شرکت تقسیم شود.

طلبکاران شخصی شرکاء بر شرکت حقی ندارند.

سهم‌الشرکه که شریک با مسئولیت محدود جزء دارایی شرکت است.

در صورت عدم کفایت اموال شرکت در پرداخت بدهی‌های آن، طلبکاران می‌توانند بقیه طلب خود را از اموال شخصی شرکای ضامن وصول کنند و آنها با طلبکاران شخصی شرکاء ضامن فرقی ندارند.

هرگاه یکی از شرکاء با مسئولیت محدود ورشکست شود، خود شرکت یا طلبکاران شرکت یا طلبکاران شخصی شریک ورشکسته دارای حقوق مساوی خواهند بود.

برای رسیدگی به امور شرکت مدیر تصفیه باید تعیین گردد.

اگر شریک با مسئولیت محدود در شرکت مختلط غیر سهامی معامله‌ای برای شرکت انجام دهد در مقابل طرف معامله در حکم شریک ضامن است یعنی فروشنده می‌تواند تمام پول را از او بگیرد هرچند که از سرمایه‌ی او در شرکت بیشتر باشد مگر اینکه قید کند که به وکالت از شرکت معامله می‌کند.

اگر کسی در شرکت مختلط غیر سهامی به عنوان شریک با مسئولیت محدود وارد شود به اندازه سهم‌الشرکه خود مسئول بدهی‌های شرکت است که شرکت قبل از آمدن او آن بدهی‌ها را داشته است.

اگر به واسطه ضررهای وارده بر شرکت، سهم‌الشرکه شریک با مسئولیت محدود کم شود پرداخت هر منفعتی به او ممنوع می‌باشد.

در شرکت مختلط غیر سهامی، اگر در نتیجۀ ضررهای وارده شرکت منحل شده باشد شریک ضامن را شخصاً برای قروض شرکت می‌تواند تعقیب کرد.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۲/۱ | ۱۷:۵۰:۴۲

باسلام،شرکت مختلط غیر سهامی بین یک یا چند شریک ضامن و یک یا چند شریک با مسئولیت محدود به وجود می آید که روابط شرکا تابع شرکت نامه است .در نام این شرکت می بایست عبارت مختلط غیر سهامی قید شود، زیرا این شرکت، سهامی را منتشر نمی کند . شرکا با مسئولیت محدود مسئولیتشان فقط به میزان سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند، اما در صورت انحلال شرکت و عدم تکافوی دارایی شرکت برای پرداخت بدهی های آن، شرکا ضامن مسئول تمام قرض ها و بدهی های شرکت خواهند بود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۲/۱ | ۱۰:۱۸:۷

شرکتی است که بدون انتشار سهام بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و دو نوع شریک دارد. ۱- شریک ضامن. ۲- شریک با مسئولیت محدود. · شریک ضامن: ضامن کلیه بدهی‌های شرکت است حتی اگر مازاد بر دارایی شرکت باشند. · شریک با مسئولیت محدود: مسئول پرداخت بدهی‌های شرکت به نسبت سرمایه‌ی اوست. · اداره شرکت مختلط غیر سهامی بعهدۀ شرکای ضامن است و حدود اختیارات آنها همان مقداری است که در شرکت‌های تضامنی است. · به شریک با مسئولیت محدود زمانی می‌توان فرع داد که موجب کسر سرمایۀ او در شرکت نشود. · هرگاه به دلیل ضررهای وارده سهم‌الشرکه شریک با مسئولیت محدود کسر شود مادام که این کمبود جبران نشده پرداخت هر ربح و منفعتی به او ممنوع است و اگر خلاف این عمل شود شریک با مسئولیت محدود به اندازۀ وجه دریافتی مسئول بدهی‌های شرکت است. · تقسیم سود درشرکت‌های مختلط غیر سهامی تابع قرارداد مذکور در اساسنامه یا شرکت‌نامه است و در صورتی که قرارداد مذکور نباشد قاعده کلی بر تقسیم سود به نسبت سهم‌الشرکه است و بین شرکاء ضامن و با مسئولیت محدود فرقی نیست. · در این شرکت‌ها زمانی می‌تواند به شرکاء سود داد که مستلزم نقصان سرمایه شرکت نشود و همچنین دادن فرع نیز نباید موجب نقصان سرمایه شود. · در شرکت مختلط غیر سهامی شریک با مسئولیت محدود حق نظارت در امور شرکت را داشته و می‌تواند از روی دفاتر و اسناد شرکت راجع به وضعیت مالی شرکت صورت خلاصه بردارد. · حق نظارت بی‌حد شرکاء با مسئولیت محدود قابل سلب نیست و هرگونه توافق خلاف، بی‌اثر و کأن‌لم‌یکن است. · انحلال شرکت مختلط غیر سهامی در مواردی است که در شرکت مختلط سهامی بود. · هرگاه یکی از شرکای با مسئولیت محدود در شرکتهای مختلط غیر سهامی حق خود را بدون اجازه سایرین به شخص ثالثی واگذار کند شخص مزبور حق دخالت در ادارۀ شرکت و حق تفتیش در امور شرکت را نخواهد داشت. ورشکستگی شرکت مختلط غیر سهامی: در ورشکستگی شرکت مختلط غیر سهامی موارد زیر باید رعایت شود: دارایی شرکت بین طلبکاران شرکت تقسیم شود. طلبکاران شخصی شرکاء بر شرکت حقی ندارند. سهم‌الشرکه که شریک با مسئولیت محدود جزء دارایی شرکت است. در صورت عدم کفایت اموال شرکت در پرداخت بدهی‌های آن، طلبکاران می‌توانند بقیه طلب خود را از اموال شخصی شرکای ضامن وصول کنند و آنها با طلبکاران شخصی شرکاء ضامن فرقی ندارند. هرگاه یکی از شرکاء با مسئولیت محدود ورشکست شود، خود شرکت یا طلبکاران شرکت یا طلبکاران شخصی شریک ورشکسته دارای حقوق مساوی خواهند بود. برای رسیدگی به امور شرکت مدیر تصفیه باید تعیین گردد. اگر شریک با مسئولیت محدود در شرکت مختلط غیر سهامی معامله‌ای برای شرکت انجام دهد در مقابل طرف معامله در حکم شریک ضامن است یعنی فروشنده می‌تواند تمام پول را از او بگیرد هرچند که از سرمایه‌ی او در شرکت بیشتر باشد مگر اینکه قید کند که به وکالت از شرکت معامله می‌کند. اگر کسی در شرکت مختلط غیر سهامی به عنوان شریک با مسئولیت محدود وارد شود به اندازه سهم‌الشرکه خود مسئول بدهی‌های شرکت است که شرکت قبل از آمدن او آن بدهی‌ها را داشته است. اگر به واسطه ضررهای وارده بر شرکت، سهم‌الشرکه شریک با مسئولیت محدود کم شود پرداخت هر منفعتی به او ممنوع می‌باشد. در شرکت مختلط غیر سهامی، اگر در نتیجۀ ضررهای وارده شرکت منحل شده باشد شریک ضامن را شخصاً برای قروض شرکت می‌تواند تعقیب کرد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۲/۱ | ۹:۵۱:۱۲

با سلام شرکت مختلط غیر سهامی بین یک یا چند شریک ضامن و یک یا چند شریک با مسئولیت محدود به وجود می آید که روابط شرکا تابع شرکت نامه است .در نام این شرکت می بایست عبارت مختلط غیر سهامی قید شود، زیرا این شرکت، سهامی را منتشر نمی کند . شرکا با مسئولیت محدود مسئولیتشان فقط به میزان سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند، اما در صورت انحلال شرکت و عدم تکافوی دارایی شرکت برای پرداخت بدهی های آن، شرکا ضامن مسئول تمام قرض ها و بدهی های شرکت خواهند بود.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۲/۱ | ۸:۵۸:۳۶

با سلام شرکت مختلط غیر سهامی بین یک یا چند شریک ضامن و یک یا چند شریک با مسئولیت محدود به وجود می آید که روابط شرکا تابع شرکت نامه است .در نام این شرکت می بایست عبارت مختلط غیر سهامی قید شود، زیرا این شرکت، سهامی را منتشر نمی کند . شرکا با مسئولیت محدود مسئولیتشان فقط به میزان سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند، اما در صورت انحلال شرکت و عدم تکافوی دارایی شرکت برای پرداخت بدهی های آن، شرکا ضامن مسئول تمام قرض ها و بدهی های شرکت خواهند بود.
  • توسط: فریبرز ذوالفقاری
  • ۱۴۰۲/۲/۱ | ۸:۳۴:۵۹

با سلام در ورشکستگی شرکت مختلط غیر سهامی موارد زیر باید رعایت شود: دارایی شرکت بین طلبکاران شرکت تقسیم شود. طلبکاران شخصی شرکاء بر شرکت حقی ندارند. سهم‌الشرکه که شریک با مسئولیت محدود جزء دارایی شرکت است. در صورت عدم کفایت اموال شرکت در پرداخت بدهی‌های آن، طلبکاران می‌توانند بقیه طلب خود را از اموال شخصی شرکای ضامن وصول کنند و آنها با طلبکاران شخصی شرکاء ضامن فرقی ندارند. هرگاه یکی از شرکاء با مسئولیت محدود ورشکست شود، خود شرکت یا طلبکاران شرکت یا طلبکاران شخصی شریک ورشکسته دارای حقوق مساوی خواهند بود.

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی