موسسه وکیل تلفنی

  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
  • مریم زنگنه گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۸:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

شرکت‌های مختلط سهامی

شرکت‌های مختلط سهامی

  • توسط مریم پرتوی
  • ۱۳۹۵/۵/۳۰ | ۱۶:۵۴:۱۱
  • 8 نظر

- این شرکت‌ها از اختلاط شرکت‌های سرمایه‌ای و شخصی به وجود می‌آیند.

شرکت‌های مختلط سهامی دو گونه شریک دارند:

1- شریک‌های ضامن.

2- شریک‌های سهامی.

-شریک‌ سهامی کسی است که تا میزان سرمایۀ خود که به سهام تبدیل شده‌اند مسئولیت دارند.

-شرکاء ضامن که سرمایۀ آنان به صورت سهام درنیامده بلکه به صورت سهم‌الشرکه می‌باشند و آنها مسئول کلیه بدهی‌های شرکت هستند که ممکن است شرکت علاوه بر دارایی‌اش پیدا کند.

-در صورتی که شرکاء ضامن متعدد باشند روابط آنها با هم تابع شرکت‌های تضامنی است.

-شرکت‌های مختلط سهامی مانند شرکت سهامی دارای سه مجمع عمومی‌اند.

1-    مجمع عمومی مؤسس:

که وظیفه تنظیم اساسنامه، شرکت‌نامه، انتخاب هیأت نظارت، تنظیم تقاضای ثبت شرکت و به ثبت رساندن آن بعهده اوست و وقتی دارای رسمیت است که حداقل کسانی که نصف سرمایه شرکت را تعهد نموده‌اند حضور داشته باشند.

2-   وظایف مجمع عمومی عادی:

1- رسیدگی به گزارش مدیران و حساب‌ها و وضعیت مالی شرکت.

2-  انتخاب هیأت نظارت برای نظارت بر کار انتخابات.

3-  بحث و بررسی لازم در امور مختلف شرکت.

4-  رسیدگی به سود و زیان شرکت

3-  مجمع عمومی فوق‌العاده:

این مجمع در مواقع غیرعادی و بحرانی که شرکت دچار بحران و نوسانات اقتصادی شده برای اموری مثل تغییر اساسنامه یا فعالیت شرکت یا انحلال آن تشکیل می‌شود.

هیأت نظارت:

در شرکت‌های مختلط سهامی هیأتی به نام هیأت نظارت حداقل مرکب از سه نفر به وسیلۀ مجمع عمومی شرکاء تشکیل می‌شود و مهم‌ترین وظایف آن عبارت است از:

1- نظارت به ثبت شرکت.

2- رعایت حد نصاب مبلغ اسمی هر سهم که از ده هزار ریال بیشتر نباشد.

3- نظارت بر تنظیم سهام بی‌نام که به صورت سند در وجه حامل‌اند.

4- دقت در دفاتر و صندوق شرکت و کلیه اسناد.

5- گزارش تخلفات و بی‌نظمی در حساب‌های شرکت در صورت مشاهده.

6- دعوت مجمع عمومی بر اثر انحلال شرکت.

7- نظارت بر حضور مجدد سهامدارانی که قبل از فروش سهامشان، بدهی خود را بابت اصل و خسارت و هزینه‌های شرکت پرداخت نمایند.

- در اسم این شرکت علاوه بر قید شرکت مختلط نام یکی از شرکاء باید بیاید.

- مجمع عمومی در شرکت‌های سهامی می‌تواند شرکت را منحل کند به شرط اینکه اولا تمام شرکاء ضامن رضایت دهند. ثانیاً این اختیار برای مجمع پیش‌بینی شده باشد.

- هرگاه شرکت سهامی مختلط ورشکست شود و شرکاء سهامی تمام قیمت سهام خود را نپرداخته باشند مدیر تصفیه آنچه بر عهدۀ آنها است وصول می‌کند.

- در شرکت مختلط سهامی اولین هیأت نظارت برای مدت یک‌سال تشکیل می‌شود.

- هیأت نظارت در شرت مختلط سهامی توسط مجمع عمومی شرکاء تشکیل می‌شود.

- انتخاب هیأت نظارت در شرکت‌های مختلط سهامی با توجه به شرایط لحاظ شده در اساسنامه است.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۲/۱ | ۰:۸:۱۸

با سلام به‌موجب ماده 162 قانون تجارت، به شرکتی که تحت اسم مخصوص بین یک عده شرکا سهامی و یک یا چند شریک ضامن تشکیل می‌شود، شرکت مختلط سهامی می‌باشد. بنابر گفته فوق شرکت مزبور ترکیبی است از شرکت تضامنی و شرکت سهامی، نسبت به شریک یا شرکا ضامن مقررات شرکت تضامنی و نسبت به شرکا سهامی مقررات شرکت سهامی جاری است و در مواردی که با یکدیگر اصطکاک دارند مقررات مخصوصی وضع گردیده است. شرکا شرکت مختلط سهامی در این قبیل شرکت‌ها 2 نوع شریک وجود دارد : 1- شرکا سهامی 2- شرکا ضامن شرکا سهامی شرکا سهامی به کسانی گفته می‌شود سرمایه آن‌ها به‌صورت سهام متساوی القیمه درآمده است و مسئولیت آن‌ها به میزان همان سرمایه‌ای است که در شرکت دارند. شرکا ضامن شریک ضامن به کسی گفته می‌شود که سرمایه او به‌صورت سهام درنیامده است. شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. در صورت تعدد شریک، ضامن مسئولیت آن‌ها در مقابل طلبکاران و روابط آن‌ها با یکدیگر تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. لازم به ذکر است شرکا ضامن نمی‌توانند بدون رضایت سایر شرکا، تجارتی از نوع تجارت شرکت به نماینده حتی به حساب دیگری باشد و یا به عنوان شریک ضامن در شرکت با مسئولیت محدود دیگری که همانند این تجارت را دارد داخل شوند. اداره شرکت مختلط سهامی شرکت مختلط سهامی اگرچه دارای مجمع عمومی است ولی این مجمع حق انتخاب مدیران شرکت را نخواهد داشت. بلکه مدیریت شرکت مختلط سهامی مخصوص به شریک یا شرکا ضامن می‌باشد. علت قانون فوق این است که قاعدتا شرکا ضامن که مسئول تعهدات اضافه بر سرمایه هستند، به حال شرکت بیشتر دلسوز بوده و از لحاظ مسئولیت ضمانتی خودشان در عمل بیشتر احتیاط خواهند نمود. علاوه بر این‌ها عموما شرکت‌های مختلط سهامی مواقعی پیدا خواهند شد که تاجری برای تجارت احتیاج به پول دارد و سهامی منتشر می‌نماید که دارنده آن در منافع شریک و مسئولیت او تا اندازه سهامی باشد که تعهد نموده. بنابراین حاضر نخواهند بود مسئولیت امور تجاری خود را که فعلا به شکل مختلط درآمده است به دست دیگری بسپارد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۳۱ | ۱۶:۵۱:۵۰

شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که با نام مخصوصی بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می‌شود. شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایه‌ی آن‌ها به صورت سهام یا قطعات سهام با ارزش یکسان درآمده و مسئولیت آن‌ها در مقابل بدهی‌های شرکت تا میزان همان سرمایه‌ای است که در شرکت دارند. شریک ضامن نیز کسی است که سرمایه‌ی او به صورت سهام درنیامده و مسئول کلیه بدهی‌هایی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت وجود داشته باشد. در صورت تعدد شریک ضامن، مسئولیت آن‌ها در مقابل طلبکاران و روابط آن‌ها با یکدیگر، تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. در اسم چنین شرکت‌هایی باید عبارت «شرکت مختلط» و حداقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۳۱ | ۱۱:۱۵:۳۹

با سلام،به‌موجب ماده 162 قانون تجارت، به شرکتی که تحت اسم مخصوص بین یک عده شرکا سهامی و یک یا چند شریک ضامن تشکیل می‌شود، شرکت مختلط سهامی می‌باشد. بنابر گفته فوق شرکت مزبور ترکیبی است از شرکت تضامنی و شرکت سهامی، نسبت به شریک یا شرکا ضامن مقررات شرکت تضامنی و نسبت به شرکا سهامی مقررات شرکت سهامی جاری است و در مواردی که با یکدیگر اصطکاک دارند مقررات مخصوصی وضع گردیده است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۳۱ | ۱۰:۲۲:۵۹

شرکت مختلط سهامی یکی از انواع شرکتهای تصریح شده در قانون تجارت می باشد که این شرکت از دو دسته شریک تشکیل می گردد دسته اول شرکای ضامن می باشند که بایستی حداقل یک نفر دسته دوم شرکت های سهامی می باشند که با وحدت ملاک از برخی مواد این سرفصل و سرفصل شرکت با مسئولیت محدود می توان دریافت که حداقل شرکت های سهامی شرکت مختلط سهامی بایستی سه نفر باشند
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۳۱ | ۸:۵۸:۲۵

با سلام و احترام، شرکت مختلط سهامی به موجب ماده ۱۶۲ قانون تجارت به شرکتی می‌گویند که تحت اسم مخصوص بین یک عده از شرکای سهامی و یک یا چند شریک ضامن تشکیل می‌شود. شرکت مختلط سهامی بنابر  تعریف فوق ترکیبی است از شرکت تضامنی و شرکت سهامی، نسبت‌به شریک از شرکای ضامن مقررات شرکت تضامنی و نسبت‌به شرکای سهامی مقررات شرکت سهامی جاری است و در مواردی که با یکدیگر اصطکاک دارند مقررات مخصوص سیف وضع گردیده است. شرکای شرکت مختلط سهامی  شرکای سهامی به کسانی می‌گویند که سرمایه آن‌ها به سهام تقسیم شده و هر کدام از سهم‌ها دارای ارزش یکسان است و میزان مصلحت هر شخص دارای سهام به میزان سرمایه هم‌بستگی دارد. و شرکای ضامن افرادی هستند که سرمایه آن‌ها به شکل ص سهام نبوده و در قالب سهم‌الشرکه مسئول بدهی‌های شرکت هستند. این افراد مسئول در پرداخت بدهی‌های مازاد می‌باشند زمانی‌که شرکای امن تعدد داشته باشند بر طبق قوانین و ضوابط باید اقدام به فعالیت نمایند. شرکت مختلط سهامی اگرچه دارای مجمع عمومی است ولی این مجمع حق انتخاب مدیران شرکت را نخواهد داشت بلکه مدیریت شرکت مختلط سهامی مخصوص به شرکای ضامن می‌باشد. علت قانون فوق این است که قاعدتاً شرکت شرکای ضامن که مسئول تعهدات اضافه بر سرمایه هستند برای شرکت بیشتر دلسوز بوده و از لحاظ مسئولیت ضمانتی خودشان در عمل بیشتر احتیاط خواهند نمود. علاوه‌بر این‌ها عموما شرکت های مختلط سهامی مواقعی پیدا خواهند شد که تاجری برای تجارت احتیاج به پول دارد و سهامی منتشر می‌نماید که دارنده آن در منافع شریک و مسئولیت او تا اندازه سهامی باشد که تعهد نموده است نه بیشتر ،بنابراین حاضر نخواهند شد مسئولیت امور تجاری خود را که فعلاً به شکل مختلط درآمد به دست دیگری بسپارد. برای دانستن دیگر جزئیات می‌توانید با وکلای مؤسسه هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید موفق باشید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۳۱ | ۸:۹:۴۲

با سلام شرکت‌های مختلط سهامی هیأتی به نام هیأت نظارت حداقل مرکب از سه نفر به وسیلۀ مجمع عمومی شرکاء تشکیل می‌شود و مهم‌ترین وظایف آن عبارت است از: ۱- نظارت به ثبت شرکت. ۲- رعایت حد نصاب مبلغ اسمی هر سهم که از ده هزار ریال بیشتر نباشد. ۳- نظارت بر تنظیم سهام بی‌نام که به صورت سند در وجه حامل‌اند. ۴- دقت در دفاتر و صندوق شرکت و کلیه اسناد. ۵- گزارش تخلفات و بی‌نظمی در حساب‌های شرکت در صورت مشاهده. ۶- دعوت مجمع عمومی بر اثر انحلال شرکت. ۷- نظارت بر حضور مجدد سهامدارانی که قبل از فروش سهامشان، بدهی خود را بابت اصل و خسارت و هزینه‌های شرکت پرداخت نمایند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۳۱ | ۷:۵۵:۳۹

شرکت‌های مختلط سهامی دو گونه شریک دارند: ۱- شریک‌های ضامن. ۲- شریک‌های سهامی. -شریک‌ سهامی کسی است که تا میزان سرمایۀ خود که به سهام تبدیل شده‌اند مسئولیت دارند. -شرکاء ضامن که سرمایۀ آنان به صورت سهام درنیامده بلکه به صورت سهم‌الشرکه می‌باشند و آنها مسئول کلیه بدهی‌های شرکت هستند که ممکن است شرکت علاوه بر دارایی‌اش پیدا کند. -در صورتی که شرکاء ضامن متعدد باشند روابط آنها با هم تابع شرکت‌های تضامنی است. -شرکت‌های مختلط سهامی مانند شرکت سهامی دارای سه مجمع عمومی‌اند. ۱- مجمع عمومی مؤسس: که وظیفه تنظیم اساسنامه، شرکت‌نامه، انتخاب هیأت نظارت، تنظیم تقاضای ثبت شرکت و به ثبت رساندن آن بعهده اوست و وقتی دارای رسمیت است که حداقل کسانی که نصف سرمایه شرکت را تعهد نموده‌اند حضور داشته باشند. ۲- وظایف مجمع عمومی عادی: ۱- رسیدگی به گزارش مدیران و حساب‌ها و وضعیت مالی شرکت. ۲- انتخاب هیأت نظارت برای نظارت بر کار انتخابات. ۳- بحث و بررسی لازم در امور مختلف شرکت. ۴- رسیدگی به سود و زیان شرکت ۳- مجمع عمومی فوق‌العاده: این مجمع در مواقع غیرعادی و بحرانی که شرکت دچار بحران و نوسانات اقتصادی شده برای اموری مثل تغییر اساسنامه یا فعالیت شرکت یا انحلال آن تشکیل می‌شود. هیأت نظارت: در شرکت‌های مختلط سهامی هیأتی به نام هیأت نظارت حداقل مرکب از سه نفر به وسیلۀ مجمع عمومی شرکاء تشکیل می‌شود و مهم‌ترین وظایف آن عبارت است از: ۱- نظارت به ثبت شرکت. ۲- رعایت حد نصاب مبلغ اسمی هر سهم که از ده هزار ریال بیشتر نباشد. ۳- نظارت بر تنظیم سهام بی‌نام که به صورت سند در وجه حامل‌اند. ۴- دقت در دفاتر و صندوق شرکت و کلیه اسناد. ۵- گزارش تخلفات و بی‌نظمی در حساب‌های شرکت در صورت مشاهده. ۶- دعوت مجمع عمومی بر اثر انحلال شرکت. ۷- نظارت بر حضور مجدد سهامدارانی که قبل از فروش سهامشان، بدهی خود را بابت اصل و خسارت و هزینه‌های شرکت پرداخت نمایند. - در اسم این شرکت علاوه بر قید شرکت مختلط نام یکی از شرکاء باید بیاید. - مجمع عمومی در شرکت‌های سهامی می‌تواند شرکت را منحل کند به شرط اینکه اولا تمام شرکاء ضامن رضایت دهند. ثانیاً این اختیار برای مجمع پیش‌بینی شده باشد. - هرگاه شرکت سهامی مختلط ورشکست شود و شرکاء سهامی تمام قیمت سهام خود را نپرداخته باشند مدیر تصفیه آنچه بر عهدۀ آنها است وصول می‌کند. - در شرکت مختلط سهامی اولین هیأت نظارت برای مدت یک‌سال تشکیل می‌شود. - هیأت نظارت در شرت مختلط سهامی توسط مجمع عمومی شرکاء تشکیل می‌شود. - انتخاب هیأت نظارت در شرکت‌های مختلط سهامی با توجه به شرایط لحاظ شده در اساسنامه است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۳۱ | ۷:۲۶:۴۲

به‌موجب ماده 162 قانون تجارت، به شرکتی که تحت اسم مخصوص بین یک عده شرکا سهامی و یک یا چند شریک ضامن تشکیل می‌شود، شرکت مختلط سهامی می‌باشد. بنابر گفته فوق شرکت مزبور ترکیبی است از شرکت تضامنی و شرکت سهامی، نسبت به شریک یا شرکا ضامن مقررات شرکت تضامنی و نسبت به شرکا سهامی مقررات شرکت سهامی جاری است و در مواردی که با یکدیگر اصطکاک دارند مقررات مخصوصی وضع گردیده

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی