محتویات شراکتنامه
- توسط مریم پرتوی
- ۱۳۹۵/۵/۲۷ | ۱۵:۴:۱۰
- 6 نظر
- توسط:
- ۱۴۰۲/۱/۲۵ | ۱۲:۵۴:۱۷
در خصوص شراکت نامه نکاتی را بایستی مورد توجه قرار داد اعم از اینکه اسم شرکت و موضوع شرکت و مدت شرکت،میزان سرمایه شرکت و سهم الشرکه هر شریک اعم از نقدی و غیرنقدی قید گردد و از سویی ذکر اسم شرکا نیز ضروری است و بحث قابل اهمیت فوت شرکا و انحلال شرکت است .
- توسط:
- ۱۴۰۲/۱/۲۵ | ۱۲:۲۹:۴۴
با سلام و احترام، یکی از مهمترین نمونه شرکتهای حقوقی میتوان شرکت تضامنی معرفی کرد. ثبت شرکت تضامنی کاملترین نمونه شرکت اشخاص است که طبق ماده ۱۱۶ قانون تجارت تشکیل میشود براساس این ماده: شرکت تز مانی شرکتی است که تحت ۱ اسم مخصوص برای امور تجاری بین ۲ یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل میشود و اگر دارایی شرکت برای تأدیه تمام قروض شرکت کافی نباشد هر یک از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض است. برای ایجاد شرکت تضامنی بدلیل همکاری شرکا با یکدیگر به اعتماد صددرصد آنها بههم باید یک مفاد شرکتنامه یا شرکتنامه طبق نظرها و شرطهای شرکا برای همکاری در یک دفترخانه رسمی تنظیم شود و تمامی شرکا زیر آن را امضاء کنند و شرکتنامه به ثبت رسمی برسد. شراکت نام ۱ عقد شرکت است که برای قصد رضایت شرکا در کنار یکدیگر تنظیم میشود تا اعضای شریک تا اعضای تشکیلدهنده شرکت قوانینی را برای کار در یکدیگر تنظیم کنند و براساس اصول و شرایط تنظیم شده به همکاری بپردازند. اما زمانیکه شما اساسنامه تنظیم میکنید درواقع در حال تنظیم یک دستورالعمل خاص برای سازمان شرکت در طول یک تایم موقت هستید و این اساسنامه دائمی نمیباشد. شراکت نامه دارای چند ویژگی مهم است اسم شرکت، موضوع شرکت، مدت شرکت، میزان سرمایه شرکت و سهمالشرکه هر یک از شرکاء اعم از نقدی یا غیرنقدی، ذکر نام شرکت، مقررات مربوط به فوت شرکا و انحلال شرکت. برای دانستن دیگر جزئیات میتوانید با وکلای مؤسسه هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید موفق باشید
- توسط:
- ۱۴۰۲/۱/۲۵ | ۱۱:۱۵:۴۵
با سلام قائم مقام شریک متوفی باید ظرف مدت یکماه پس از فوت، رضایت یا عدم رضایت خود را به سایر شرکاء اعلام کند و در صورت اعلام رضایت در سود و زیان شرکت شریک خواهد بود.
- در صورتی که عدم رضایت خود را اعلام کند این یکماه اگر سودی برای شرکت بوده قائم مقام هم شریک است و در صورت ضرر کردن شرکت پای او ضرری محاسبه نمیشود.
- توسط:
- ۱۴۰۲/۱/۲۵ | ۱۰:۳۸:۳۱
باسلام در شراکت نامه بایستی اسم شرکت و موضوع شرکت و مدت شرکت،میزان سرمایه شرکت و سهم الشرکه هر شریک اعم از نقدی و غیرنقدی،باید قید شود همچنین ذکر اسم شرکا نیز لازم است و موردی که از اهمیت بسیاری برخوردار است موارد مربوط به فوت شرکا و انحلال شرکت است،گفتنی از دیگر شرکتی ثبت نشده باشد از نظر قانون تجارت آن شرکت شرکت تضامنی محسوب می شود،در شرکت تضامنی هیچ یک از شرکا نمیتواند بدون رضایت سایر شرکا تجارتی از نوع تجارت شرکت نماید و همچنین در صورت فوت یکی از شرکا بقا شرکت رضایت سایر شرکا و قائم مقام متوفی بستگی دارد
مفاد و محتویات شراکت نامه به شرح ذیل می باشد:
- اسم شرکت
۲- موضوع شرکت
۳- مدت شرکت
۴- میزان سرمایه شرکت و سهمالشرکه هر شریک اعم از نقدی یا غیرنقدی
۵- ذکر نام شرکاء
۶- مقررات مربوط به فوت شرکاء و انحلال شرکت.
- در شرکت تضامنی هیچ یک از شرکاء نمیتواند بدون رضایت سایر شرکاء، تجارتی مشابه تجارت شرکت انجام دهد.
- هیچ شریکی نمیتواند بدون رضایت شرکاء دیگر به عنوان شریک ضامن یا شریک با مسئولیت محدود در شرکت دیگری که نظیر آن شرکت را دارند داخل شود.
- در صورت فوت یا حجر یکی از شرکاء بقاء شرکت به رضایت سایر شرکاء و قائم مقام متوفی بستگی دارد.
- قائم مقام شریک متوفی باید ظرف مدت یکماه پس از فوت، رضایت یا عدم رضایت خود را به سایر شرکاء اعلام کند و در صورت اعلام رضایت در سود و زیان شرکت شریک خواهد بود.
- در صورتی که عدم رضایت خود را اعلام کند این یکماه اگر سودی برای شرکت بوده قائم مقام هم شریک است و در صورت ضرر کردن شرکت پای او ضرری محاسبه نمیشود.
- در صورت محجور شدن یکی از شرکاء باقی ماندن یا نماندن او بستگی به نظر قیم یا سرپرست او دارد که باید در طول یکماه اعلام نظر کند.
باسلام
در شراکت نامه بایستی اسم شرکت و موضوع شرکت و مدت شرکت،میزان سرمایه شرکت و سهم الشرکه هر شریک اعم از نقدی و غیرنقدی،باید قید شود همچنین ذکر اسم شرکا نیز لازم است و موردی که از اهمیت بسیاری برخوردار است موارد مربوط به فوت شرکا و انحلال شرکت است،گفتنی از دیگر شرکتی ثبت نشده باشد از نظر قانون تجارت آن شرکت شرکت تضامنی محسوب می شود،در شرکت تضامنی هیچ یک از شرکا نمیتواند بدون رضایت سایر شرکا تجارتی از نوع تجارت شرکت نماید و همچنین در صورت فوت یکی از شرکا بقا شرکت رضایت سایر شرکا و قائم مقام متوفی بستگی دارد.
نظر شما در مورد این مطلب