موسسه وکیل تلفنی

  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
  • مریم زنگنه گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۸:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

مدیران شرکت با مسئولیت محدود

مدیران شرکت با مسئولیت محدود

  • توسط مریم پرتوی
  • ۱۳۹۵/۵/۲۷ | ۱۴:۴۶:۵۲
  • 7 نظر

شرکت به وسیلۀ مدیر یا مدیران اداره می‌شود.

در شرکت‌های با مسئولیت محدود مدیران تمام اختیارات شرکت را دارند و محدود کردن آنها اگر در اساسنامه نباشد در مقابل اشخاص ثالث کأن‌لم‌یکن است.

در شرکت‌های با مسئولیت محدود؛ مدیران ممکن است از شرکاء باشند یا غیر از شرکاء بخلاف شرکت‌های سهامی که مدیران باید از شرکاء شرکت باشند.

مدت خدمت مدیران در شرکت‌های با مسئولیت محدود می‌تواند محدود یا نامحدود باشد، بخلاف شرکت‌های سهامی که مدت خدمت مدیران محدود به دو سال است.

مجمع عمومی می‌تواند از اختیارات مدیران بکاهد اما باید اساسنامه تغییر کند و این کاهش اختیارات در اساسنامه لحاظ گردد وگرنه محدود کردن اختیارات در مقابل اشخاص ثالث معتبر نیست اما در بین خود شرکاء نافذ است.

مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده همان گونه که در شرکت‌های سهامی وجود داشت در شرکت با مسئولیت محدود نیز وجود دارد.

در شرکت با مسئولیت محدود بازرس پیش‌بینی نشده است.

چنانچه شرکاء بیش از دوازده نفر باشند هیأتی مرکب از سه نفر تحت عنوان هیئت نظارت توسط مجمع عمومی عادی انتخاب می‌شوند.

وظیفه هیأت نظارت بررسی کامل اجرای قوانین و مقررات مربوط به تأدیه سرمایه و ارزیابی سرمایه نقدی و غیرنقدی و گزارش آن در سال یک‌بار به مجمع عمومی می‌باشد.

هیأت نظارت لااقل از سه نفر شرکاء تشکیل می‌شود.

اولین هیأت نظارت برای یک سال انتخاب می‌شوند.

هیأت نظارت از جهت اعمال اداری هیچ مسئولیتی ندارد.

اعضای هیأت نظارت، دفاتر صندوق‌ها و کلیه اسناد شرکت را بررسی می‌کنند و گزارشی به مجمع عمومی می‌دهند. چنانچه تخلفی باشد یا پیشنهاد یا مخالفت با تصمیمی از تصمیمات مدیران داشته باشند پیشنهاد خود را به مجمع عمومی ارائه می‌دهند.

پانزده روز قبل از انعقاد مجمع عمومی هر صاحب سهمی می‌تواند در مرکز شرکت حاضر شود و صورت و گزارش هیأت نظارت را مشاهده کند.

هیچ اکثریتی نمی‌تواند در شرکت با مسئولیت محدود، شرکاء را الزام به ازدیاد سهم‌الشرکۀ خود کنند.

در شرکت‌های با مسئولیت محدود تشکیل سرمایۀ احتیاطی لازم‌الرعایه است بنابراین سرمایه احتیاطی در این شرکت‌ها اجباری است.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۱۵:۲۶:۳۰

با سلام و احترام، شرکت با مسئولیت محدود به‌اصطلاح یک شرکت دوستانه و خانوادگی است که بیشتر بین افرادی که با هم دوست و روابط مالی دارند تشکیل می‌شود. براساس ماده ۹۴ قانون تجارت شرکت با مسئولیت محدود این‌گونه تعریف می‌شود که شرکتی است که بین ۲ یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون آن‌که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود مسئول قروض و تعهدات شرکت هستند. برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود علاوه‌بر اظهارنامه ثبت و اساس‌نامه نیاز به تنظیم شرکتنامه و امضاء آن توسط شرکا می‌باشد که پس‌از تصویب مدارک نام‌ برده به اداره ثبت شرکت‌ها مرحله آن شرکت در چارچوب قانون تجارت آغاز و با درج آگهی تأسیس در روزنامه رسمی و ۱ روز نام کثیرالانتشار محقق می‌گردد. به موجب ماده ۱۰۴ قانون فوق، شرکت با مسئولیت محدود به وسیله یک یا چند مدیر موظف یا غیرموظف که از بین شرکاء یا از خارج برای مدت محدود یا نامحدودی معین می‌شوند اداره خواهد شد. قانون‌گذار شرایط انتخاب مدیران معین نکرده است و بحثی از هیئت‌مدیره و مدیر کامل‌ترین شرکت برخلاف شرکت سهامی وجود ندارد مدیر می‌تواند شخص حقیقی یا حقوقی یا شرکت تجاری باشد، انتخاب مدیر نیز اصولاً به‌موجب شرکتنامه یا اساس‌نامه خواهد بود. اگر در حین تشکیل شرکت مدیر معین نشد مدیر شرکت با حد نصاب ماده ۱۰۶ قانون تجارت انتخاب خواهد شد. اگر شرکا ۲ نفر باشند و در انتخاب مادی به توافق نرسند یا باید با اتفاق آرا شرکت را منحل کنند و یا این‌که هر کدام در مقابل ثالث مدیر مستقل باشند. در شرکت با مسئولیت محدود می‌تواند موظف یا غیرموظف باشد، به‌صورت یک یا چند نفر اداره شود، از بین شرکا یا خارج از شرکای شرکت باشد و به‌صورت مدت محدود یا حتی نامحدود تعیین شود. برخلاف شرکت سهامی که حتماً بایستی مدیر از میان سهام‌داران شرکت انتخاب گردد شرکت با مسئولیت محدود چنین ویژگی را ندارد برای دانستن دیگر جزئیات می توانید با وکلای مؤسسه وکیل تلفنی هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۱۲:۱۳:۲۴

بعضاً مقرره های شرکت با مسئولیت محدود متفاوت از سهامی و غیره می‌باشد . بعنوان مثال در شرکت با مسئولیت محدود عنوانی بنام بازرس نداریم و آنچه موجود است هیات نظار است که البته شرایطی برای الزام قانونی هیات نظار وجود دارد و همچنین مدت مدیریت مدیران میتواند محدود یا نامحدود باشد که در سهامی چنین چیزی نیست و حداکثر دو سال در هر دوره است و برای ادامه بایستی مجددا توسط مجمع انتخاب شوند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۱۲:۳:۵۰

شرکت بامسئولیت محدود، به اصطلاح شرکت دوستانه و خانوادگی است که بیشتر بین افرادی که با هم دوست و روابط مالی دارند تشکیل می شود. ماده 94 قانون تجارت، شرکت بامسئولیت را چنین تعریف کرده است : " شرکت بامسئولیت محدود ، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است " . برای تشکیل شرکت بامسئولیت محدود، علاوه بر اظهارنامه ثبت و اساسنامه نیاز به تنظیم شرکتنامه و امضاء آن توسط شرکاء می باشد که پس از تسلیم مدارک نام برده به اداره ثبت شرکت ها،مرحله ثبت آن شرکت در چارچوب قانون تجارت آغاز و با درج آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار محقق می گردد. مدیران شرکت بامسئولیت محدود به موجب ماده 104 ق.ت ، " شرکت با مسئولیت محدود به وسیله یک یا چند نفر مدیر موظف یا غیرموظف که از بین شرکا یا از خارج برای مدت محدود یا نامحدودی معین می شوند اداره می گردد . " قانون گذار شرایط انتخاب مدیر را معین نکرده است و بحثی از هیات مدیره و مدیر عامل در این شرکت برخلاف شرکت سهامی وجود ندارد. مدیر می تواند شخص حقیقی یا حقوقی یا شرکت تجاری باشد. انتخاب مدیر اصولاَ به موجب شرکتنامه یا اساسنامه می باشد. اگر در حین تشکیل شرکت مدیر معین نشد، مدیر شرکت با نصاب ماده 106 ق.ت انتخاب می شود. اگر شرکا 2 نفر باشند و در انتخاب مدیر به توافق نرسند یا باید با اتفاق آرا شرکت را منحل کنند و یا این که هر کدام در مقابل ثالث مدیر مستقل باشند. در شرکت با مسئولیت محدود مدیر می تواند : - یک یا چند نفر ( حداقل یک نفر ) - موظف یا غیرموظف - بین شرکا یا خارج از شرکا - مدت محدود یا نامحدود
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۱۱:۴۳:۴۰

عرض ادب و احترام ممنونم از اطلاعات خوبتون در سایت شما پاسخ خیلی از سوالاتم پیدا کردم نیاز به مشورت با یه وکیل مجرب داشتم اما هزینه های مشاوره در دفاتر وکلا بسیار بالابود ازتون ممنونم که با هزینه کم امکان مشورت با وکیل را فراهم کردید
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۱۱:۰:۱۷

باسلام ،در شرکت سهامی مدیر حتماَ باید از میان اشخاص سهامدار انتخاب شود و مدت ماموریت نیز باید مشخص باشد. در شرکت سهامی مدیر می تواند موظف یا غیرموظف باشد. تعداد مدیران در سهامی خاص حداقل 3 نفر و در سهامی عام حداقل 5 نفر می باشد. در قانون تجارت برای مسئولیت مدیران قاعده خاصی وضع نشده و به همین دلیل شخص زیان دیده باید مطابق قواعد عام مسئولیت مدنی و با اثبات تقصیر مطالبه خسارت کند.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۸:۴۶:۲۴

با سلام شرکت به وسیلۀ مدیر یا مدیران اداره می‌شود. در شرکت‌های با مسئولیت محدود مدیران تمام اختیارات شرکت را دارند و محدود کردن آنها اگر در اساسنامه نباشد در مقابل اشخاص ثالث کأن‌لم‌یکن است. در شرکت‌های با مسئولیت محدود؛ مدیران ممکن است از شرکاء باشند یا غیر از شرکاء بخلاف شرکت‌های سهامی که مدیران باید از شرکاء شرکت باشند. مدت خدمت مدیران در شرکت‌های با مسئولیت محدود می‌تواند محدود یا نامحدود باشد، بخلاف شرکت‌های سهامی که مدت خدمت مدیران محدود به دو سال است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۸:۴۲:۴

این نکته بسیار حائز اهمیت است که در شرکت‌های با مسئولیت محدود تشکیل سرمایۀ احتیاطی لازم‌الرعایه است بنابراین سرمایه احتیاطی در این شرکت‌ها اجباری است.

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی