موسسه وکیل تلفنی

  • الناز زنگی آبادی الناز زنگی آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۲۹:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • پویا احمدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۲۴:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • محمدی محمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۴۳:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
  • عطیه فلاح عطیه فلاح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۵۵:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
  • امید شبیری امید شبیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۴:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • نرگس محمدیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
  • پربا کریم پور بسته بگلو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۱۷:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • جعفر علیمرادی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۵۷:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
  • مریم زنگنه گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۸:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود

  • توسط مریم پرتوی
  • ۱۳۹۵/۵/۲۷ | ۱۴:۲۵:۴۹
  • 6 نظر

1- شرکت با مسئولیت محدود برای امور تجاری بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه‌اش به سهام تقسیم شود تا میزان سرمایه خود مسئول تعهدات شرکت است.

2- شرکت با مسئولیت محدود از آن جهت که انتقال سهم هر شریک نیاز به رضایت اکثر شرکاء است به شرکت اختصاصی شبیه می باشد و از آن جهت که مسئولیت شرکاء به نسبت سرمایۀ آنهاست به شرکت‌های سرمایه شبیه است.

3- برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود، اظهارنامه+ اساسنامه+ شرکت‌نامه با امضای تمام شرکاء به ادارۀ ثبت شرکت‌ها داده می‌شود و پس از ثبت با درج آگهی تأسیس در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار محقق می‌شود.

4- مجموع سرمایه هر شریک را سهم‌الشرکه گویند.

5- میزان مسئولیت و مشارکت شرکاء به اندازه سهم‌الشرکه آنهاست.

6- در اسم شرکت حتما باید قید با مسئولیت محدود آورده شود تا از تضامنی بودن آن جلوگیری به عمل آید.

7- در شرکت با مسئولیت محدود نباید اسم هیچ کدام از شرکاء قید گردد زیرا اگر قید شود با شرکت تضامنی اشتباه گرفته خواهد شد و آن شخص در مقابل ثالث به عنوان شریک ضامن شناخته می‌شود.

8- در شرکت با مسئولیت محدود باید تمام سرمایه نقدی تأدیه شود و سهم‌الشرکه غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم گردد. در این زمان شرکت تشکیل شده محسوب می‌شود.

9- در شراکتنامه باید بطور صریح تمام سرمایه غیرنقدی هر یک از شرکاء مشخص و ارزیابی شده باشد. در غیر این‌صورت شرکت باطل و بی‌اعتبار خواهد بود.

10- حداقل شرکاء  در این شرکت دو نفر می باشند.


  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۱ | ۰:۲۹:۳

تشکیل شرکت با مسئولیت محدود برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود طی مراحل ذیل ضروری است: 1-تنظیم شرکتنامه و امضای آن 2-تادیه و پرداخت کل سرمایه شرکت 3-ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها در رابطه با موارد فوق لازم است به توضیحات ذیل توجه شود: 1.-شرکت نامه در شرکت های با مسئولیت محدود رکن اساسی آن است؛به طوری که عدم تنظیم آن سبب بطلان شرکت است.در شرکت نامه نسبت مشارکت هر شریک و سهم الشرکه هر کدام اعم از نقدی یا غیرنقدی که باید تقویم شده باشد،قید می گردد. 2..در شرکت های با مسئولیت محدود برخلاف شرکت های سهامی،کل سرمایه نقدی باید در ابتدا پرداخت شده و سهم الشرکه غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد،در حالی که در شرکت های سهامی با پرداخت 35 درصد سرمایه نقدی و تعهد بقیه آن می توان اقدام به تاسیس شرکت نمود.به موجب ماده 100 قانون تجارت چنانچه شرکت با مسئولیت محدود نسبت به تادیه کل سرمایه نقدی و غیرنقدی اقدام ننماید باطل و از درجه اعتبار ساقط است.البته باید توجه داشت که شرکت حتی در صورتی که به موجب عدم اجرای این امر باطل گردد،در مقابل اشخاص ثالث و مطالبات آن ها حق استناد به این بطلان را ندارد. 3. پس از طی مراحل فوق شرکت باید در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود.اسم شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکا باشد و همانند شرکت های سهامی،الزاماَ باید نامی غیر از شرکا داشته باشد و حتی نام آن نباید به صورتی باشد که اشخاص ثالث اعتبار شرکت را منوط یا مرتبط با اعتبار یکی از شرکا تلقی کنند و اگر جز این باشد شریکی که نام او در شرکت قید شده در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۰ | ۲۲:۲۷:۳۳

با سلام ،شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به‌سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد - فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۰ | ۱۱:۵۴:۷

با سلام و احترام، همون‌طور که همه ما می‌دانیم انسان‌ها بنا به علایق و سلایق مختلف می‌توانند گرد هم جمع شده و با توجه به استعدادها و نیازها و نقاط مشترکی که دارند اقدام به تأسیس شرکت نمایند که حسب مورد می‌تواند نام‌های گوناگونی داشته باشد ، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت نسبی، شرکت تعاونی ،شرکت تضامنی، شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص که اسامی آن‌ها در ماده ۲۰ قانون تجارت جمهوری اسلامی احصاء گردیده است و هر یک از افراد بنا به نیاز و سلیقه خود یکی از این شرکت‌ها را انتخاب می‌نمایند.بر اساس ماده ۹۴ قانون مزبور شرکت با محدود شرکتی است که بین ۲ یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون این‌که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است . ویژگی مهم این شرکت برای افرادی است که قصد دارند فقط تا میزان سرمایه خود مسئول پاسخ‌گویی باشند و بیشتر از آن مسئولیتی به‌عهده نگیرند .این شرکت زمانی تشکیل می‌شود که تمام سرمایه نقدی تأدیه شده و سهم‌الشرکه‌ی غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد. در چنین شرکت‌هایی و در اوراق شرکتنامه باید صراحتاً قید شده باشد که سهم‌الشرکه غیرنقدی هرکدام به چه میزان است . شرکا فقط نسبت‌به قیمتی که در حین تشکیل شرکت برای سهم‌الشرکه غیرنقدی معین شده درمقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند نه بیشتر .این شرکت نیز مانند سایر شرکت‌ها به وسیله یک یا چند نفر مدیر موظف یا غیرموظف که از بین شرکا یا خارج از شرکا که می توانند با مدت محدود یا نامحدود تعیین شوند اداره خواهد شد. برای دانستن دیگر جزئیات می‌توانید با وکلای مؤسسه وکیل صدقی هماهنگ کرده و مشکل خویش را برطرف نمایید موفق باشید.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۰ | ۱۰:۱۷:۵۷

با سلام شرکت با مسئولیت محدود برای امور تجاری بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه‌اش به سهام تقسیم شود تا میزان سرمایه خود مسئول تعهدات شرکت است. ۲- شرکت با مسئولیت محدود از آن جهت که انتقال سهم هر شریک نیاز به رضایت اکثر شرکاء است به شرکت اختصاصی شبیه می باشد و از آن جهت که مسئولیت شرکاء به نسبت سرمایۀ آنهاست به شرکت‌های سرمایه شبیه است.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۰ | ۹:۱:۵۹

ماده 95 قانون تجارت در باره نحوه نام گذاری شرکت با مسئولیت محدود چنین مقرر داشته است : « در اسم شركت بايد عبارت (با مسئوليت محدود) قيد شود و الا آن شركت در مقابل اشخاص ثالث شركت تضامنی محسوب و تابع مقررات آن خواهد بود . اسم شركت نبايد متضمن اسم هيچ يك از شركاء باشد والا شريكی كه اسم او در اسم شركت قيد شده در مقابل اشخاص ثالث حكم شريك ضامن در شركت تضامنی را خواهد داشت . » مطابق ماده 95 قانون تجارت، در نحوه نام گذاری شرکت با مسئولیت محدود​ لازم است که اصول زیر رعایت شود: ۱در نام شرکت حتما باید عبارت (با مسئولیت محدود) ذکر شود، وگرنه آن شرکت در مقابل اشخاص ثالث شرکت تضامنی محسوب می شود. معنی این حکم قانون تجارت آن است که در این حالت، شرکای شرکت با مسئولیت محدود، همچون شرکای شرکت تضامنی، مسئول پرداخت تمام بدهی های شرکت در صورت انحلال آن خواهند بود. ۲نام هیچ یک از شرکای شرکت با مسئولیت محدود نباید در نام شرکت قید شود وگرنه آن شریک در مقابل اشخاص ثالث، در حکم شریک شرکت تضامنی خواهد بود. با این توضیح که در چنین شرایطی، در حالی که بقیه شرکا تنها تا میزان آورده خود ، مسئول دیون شرکت می باشند، شریکی که نام وی در اسم شرکت قید شده، به تنهایی مسئول تمام قروض و دیون شرکت می باشد.
  • توسط:
  • ۱۴۰۲/۱/۲۰ | ۸:۲۷:۳۷

شرکت با مسئولیت محدود برای امور تجاری بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه‌اش به سهام تقسیم شود تا میزان سرمایه خود مسئول تعهدات شرکت است. ۲- شرکت با مسئولیت محدود از آن جهت که انتقال سهم هر شریک نیاز به رضایت اکثر شرکاء است به شرکت اختصاصی شبیه می باشد و از آن جهت که مسئولیت شرکاء به نسبت سرمایۀ آنهاست به شرکت‌های سرمایه شبیه است. ۳- برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود، اظهارنامه+ اساسنامه+ شرکت‌نامه با امضای تمام شرکاء به ادارۀ ثبت شرکت‌ها داده می‌شود و پس از ثبت با درج آگهی تأسیس در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار محقق می‌شود

نظر شما در مورد این مطلب

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی