مشاوره حقوقی حضانت
- توسط سارینا
- ۱۳۹۹/۸/۶ | ۲۳:۳۶:۲۴
- 3 پاسخ
- توسط: مرتضی صیادی
- ۱۳۹۹/۹/۱۸ | ۳:۲۰:۵۴
مدارک و ادله محکم داشته باشین از عدم صلاحیت شوهرتان از حضانت دختر؛ میتوانید حضانت دختر خود را بگیرین..طبق قانون از هفت سالگی به بعد حضانت با پدر میباشد تا نه سالگی بعد از آن میتواند خود دختر انتخاب کند که با پدر زندگی کند یا مادر
- توسط: لیلا هوشمندد سروستانی
- ۱۳۹۹/۸/۷ | ۱۳:۰:۳۴
طبق نص صریح قانون حضانت چه دختر و چه پسر تا 7 سالگی با مادر است و پس از 7 الگی تا رسیدن به سن بلوغ و صدور حکم رشد حضانت با پدر است و بعد از سن رشد تصمیم با خود فرزند است که از بین پدر و مادر ، یکیی را انتخاب کند . همه اینها در صورتی است که این پدر و مادر صلاحیت داشته باشند . از آنجا که دادستان مدعی العموم است میتوانید با ارائه ادله و مدارک به جهت رعایت غبطه ( مصلحت طفل ) عدم صلاحیت پدر را اثبات و همچنان حضانت فرزند تان را بر عهده بگیرید . یاادتان باشد هرگز از فررزندان خود جهت انتقام گیری آنچه بر شما گذشته استفاده ننمایید . بگذارید فرزندتان تصویر زیبایی از اقتدار پدر را در ذهن داشته باشد . این دختر در زمان ازدواج نیازمند اذن همین پدر است و این در حالیستکه ، همچنان می باید با عشق و شور هزینه دخترش را تأمین نماید .
- توسط: مهدی اسمعیلی
- ۱۳۹۹/۸/۷ | ۹:۲۲:۱۲
با سلام. با توجه به اینکه در تمامی تصمیمات امور حسبی رعایت غبطه کودک ضروری است و اینکه دختر شما در سنی قرار دارد که نیاز به آموزش زنانه دارد امکان دارد بتوانید دادگاه را در این خصوص مجاب کنید.